Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2016 20:26 - Ние сме България
Автор: niesmebalgaria Категория: Други   
Прочетен: 1368 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 14.04.2016 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Как мислите не е ли време да станем по - добри , да сме по - усмихнати и сърдечни ? Дали доброто ще победи във вечтата битка между "светлината и тъмнината" ? Не е ли време да започнем промяната от самите нас, на малкият свят около нас ? 
Не се управдавай , че служителката в магазина е била в лошо настроение ако ти преди това не си се усмихнал и поздравил, не се оправдавай с това , че всеки цапа във входа ви ако ти не си се погрижил да бъде по- приветлив и чист, има хиляди примери с това как всеки може да направи малки промени в ежедневието си за едно по- добро бъдеще. Разбирасе, че ще са необходими много съмишленици около нас за да се усети промяната но това е една добра инициатива за напред в бъдището с общи усилия, идеи и малки жестове съм сигурта , че ще успеем.
Направих този блог за хора които са готови да променят малкият свят около себеси за такива които имат идеи как да бъдем по-позитивти , за хора които да поискат помощ от други които имат сходни ингереси и идеи, блогът не е политически или религиозен, това е моят начин да пробвам да променя малкият свят около мен.....
Това е нещо съвсем ново и спонтанно направено, дълго мечтана идея за сплотяване на единомислещи позитивти хора които имат креативна мисъл, чувство за хумор и са готови да експериментират. 
Блогът не е направен за хора които критикунат а за хора които насърчават, помагат и извисяват ближния си . За това моля всеки които изгаря от желание да напиши поредният негативен коментар да се огледа около себеси и да види това ли иска в бъдеще ....
 


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. appen13 - Как да бъдеш "добър" и "усмихнат", когато си един жалък български евро-унтерменш..
14.04.2016 20:44
Как да бъдеш "добър" и "усмихнат", когато си един жалък български евро-унтерменш обитаващ едно евро-германско ОКУПАЦИОННО ГАУ ?
Евро-гау подложено на НЕПРИКРИТ, ЦЕЛЕНАСОЧЕН и БРУТАЛЕН социално-икономически, демографски, културен, образователен и политически Евро-ГЕНОЦИД и превърнат в агонизиращ аграрно-суровинен придатък на евро-колониалната метрополия, отдадено за доразграбване на наети от Берлин и Брюксел криминални Герб-евромутри и евромутреси ?
Май, само ти не разбираш какво се случва на България и българите, на които от Берлин и Брюксел е позволено само да бъдат нетен доставчик за Западна Европа на евтини проститутки, евтина слугинска прислуга и евтина работна ръка, и АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО !!!!!!
цитирай
2. niesmebalgaria - Много сте прави
14.04.2016 21:21
Всичко написано е така , това е макропроцесът на безхаберието и отчуждаването на хората един от друг. Съгласна съм , че много от нас не виждат светлина в "Тунелът наречен България" но не искаме ли всички промяна , не мислите ли че трябва да почнем от някъде , не вярвате ли, че има надежда ? Нищо няма да дойде на готово , не трябва и да се предаваме. Нима не е било по- черно по време на робството ни, без информационни средства дълго планувано и подкрепяно от съмишленици възтание ние освободило? Искам да провокирам хората първо да пробват с дребни неща около тях да видят малко светлина да съберът подръжници да станат колкото може повече хора които са готови да се включат в добри инициативи.
цитирай
3. appen13 - niesmebalgaria - Много сте прави! Май сте забравили знаменитото послание на Любен Каравелов към българите "Свободата не ще екзарх, иска Караджата"
14.04.2016 21:33
Нас днес са ни нужни Левски, Ботев и Караджата !
И не трябва да сме добри и усмихнати, а зли, радикални и готови да излезем на барикадите за да се сражаваме за СУВЕРЕННА и СВОБОДНА България !
Гьоте във великата си творба "Фауст" ясно ни го е казал:
"Ако не искаш да си наковалня, трябва да си чук" !
цитирай
4. niesmebalgaria - И аз ги търся всички наши революционери
14.04.2016 21:55
Аз апелирам към доброто и вежливост между хората , с тънка невидима нишка на провокация за осъзнаване и търсене на решения за бъдещето но България. Сигурна съм , че всичко трябва да започне от малките неща около нас .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: niesmebalgaria
Категория: Други
Прочетен: 7825
Постинги: 2
Коментари: 4
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930