Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2018 17:17 - Илияна Йотова със Скандално Разкритие: БОРИСОВ Е ВЗЕЛ ТАЙНО ПАРИ ОТ ЕС ЗА ОЩЕ 3 БЕЖАНСКИ ЛАГЕРА! Смята да Наводни България с Мигранти! Ще го съдим! Виж Тук:
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1321 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://skandalno.net/wp-content/uploads/2016/12/boiko3.jpg

imageИлияна Йотова сложи веднъж завинаги точка на спекулациите на Борисов и ГЕРБ колко добре сме се справили с бежанската криза и как ЕС ни галел по главичката и ни заринал с пари само и само да построим оградата с Турция.

Вицепрезидентът показа тази сутрин в ефир документ, подписан от Европарламента, който доказва черно на бяло колко пари ни е отпуснал ЕС за бежанската криза и точно за какво са предназначени те.

Оказва се, че хвалбите на Борисов са били пълна лъжа!

Припомняме, че през последните 7 месеца премиерския ни Бай Х*й не спря да се удря в гърдите с хвалбите, че благодарение на него ЕС ни е дал 160 милиона лева за нова техника и сега през границата ни и пиле не можело да прехвръкне.

Всъщност и към момента всяка седмица през граничния ни плет (рехав, ненадежден и ултраскъп-б.р.) прехвърчат по около 1 000 нови „пиленца“! Но тази информация Борисов запази в тайна, защото не е за ушите на електората.

Борисов излъга!

Това доказа Илияна Йотова.

С цифри, факти и документи!

А именно:

Парите, които ни е дала Европа, първо, не са 160 милиона евро, а 106!

Явно премиерът-слънце се е объркал удобно в цифрите, като ги съобщаваше по телевизията. В полза на по-голямата цифра, разбира се!

image

Освен това от тези 106 милиона, 19 млн. са отредени за строеж на ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – ТРИ НОВИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪРА В БЪЛГАРИЯ!

„Този документ е публичен, обясни Йотова. Ако смятате, че нещо ви лъжа и ви премятам, погледнете  сайта на Европейския парламент. Публикуван е там и всеки може да го прочете“, обясни тя.

За всеки случай Йотова показа и цифрите на разпечатка, като с това шокира дори водещите.

Всъщност Борисов е свършил нещо даже още по-неприятно! Че даже и престъпно! Оказва се, че е подписал споразумението за новите лагери на 30 ноември, 2016 г., много след като си подаде оставката. Извършил е това престъпление напълно съзнателно! И е скрил действията си от целия народ, като е смятал да строи лагерите тихомълком. Вероятно за да открадне част от парите!

Или пък така Борисов е заложил огромна цъкаща бомба на новото правителство, в случай, че самият той изгуби изборите през март, 2017 г.
„Има огромен  риск следващото правителство да изпадне в много неприятна ситуация, предупреди Йотова преди последните парламентарни избори. Страната ни ще е пред свършен факт – с поети ангажименти към ЕС да строи още бежански лагери, като парите за това вече ще са изхарчени от Борисов. Да не говорим, че новото правителство вероятно ще иска да закрие дори и сега съществуващите лагери. Е, какво правим при това положение?! Бойко Борисов е национален предател!

И в момента има сериозна опасност случая „Харманли“ да се повтори, а при строеж на три нови лагера за по 6 до 10 хиляди мигранти, никой не може да предположи какви ще са последствията за обикновените българи.

image

Йотова допълни и че от сигурни източници е научила, че докато Консултативният съвет за национална сигурност е заседавал само формално, в различни резиденции и в дома на Премиера са се провеждали паралелни тайни срещи на част от партиите, подкрепили ГЕРБ в началото на 2017 г. за връщането на Борисов на власт и впоследствие направили коалиция с него.

„Това вече е пълно задкулисие“, завърши възмутено Илияна Йотова.

Измамите и предателствата на Бащицата лъсват една след друга.

Той няма да даде властта без бой и понеже знае, че за трети път няма да изкара мандата си докрай, а народът пък повече няма да го избере, дори с помощта на фалшивите бюлетини на Цветанов, залага сериозни бомби и мини, за да вкара следващото правителство във война с международните институции или със самите избиратели.

Стар ченгеджийски номер, който Татенцето на нацията Борисов отлично умее. И подли мафиотски похвати, които също владее до съвършенство.

И сега, докато е още поне няколко месеца на власт, кой знае какви още ще ги насътвори.

Кой знае Той и крепящата го банда евро-злосторници какво са измъдрили на тайните срещи в дома му, строго охранявани от НСО.

Щом Борисов нагло лъже народа за милионите, без да му пука, че лъжата му  със сигурност ще лъсне, само можем да предположим какви още подлости и мръсотии е замислил за клетата ни родина.

Как ни е прЕдал и прОдал, за колко ни е харизал и какво ужасии тепърва ще се стоварват на главите ни…

Само едно е сигурно.

БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЕДСТВИЕ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

ПО-ВРЕДЕН ОТ ГМО, СЕТА, ТПТИ И ПО-ПРЕЗРЯН ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ!

ЗАЩОТО Е ТЕРОРИСТ И ДИКТАТОР, КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!

И МЯСТОТО НА ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е В ЗАТВОРА! SKANDALNO.NET




Гласувай:
6



1. radostinalassa - Той няма да може
13.01.2018 22:17
Да използва откраднатите пари. Бъдете сигурни в това.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706005
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031