Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2019 17:10 - Брендън О'Конъл - Китай е моделът на Ротшилд за NWO
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 673 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 11.12.2019 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Брендън О"Конъл - Китай е моделът на Ротшилд за NWO

https://www.youtube.com/watch?v=1ZM0r5rrrZA&t=6s
https://www.youtube.com/watch?v=FLse54Eobk4
https://www.henrymakow.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GcayIJ4CnjM

9 декември 2019 г.

image


Що се отнася до Брендън О"Конъл, 
въпросът е кой е собственик на Китай? Не, ако Китай е собственик на Австралия. T той целият свят е "надарен" в Китай, а не от сатанисти, но от Ротшилд, които го притежават. Ролята на Израел е да улесни  това.    "След като разберете масовото навлизане на съветски Ротшилд и продължаващата окупация на американския политик от синовете и дъщерите на предполагаеми евреи от Полша, Украйна, Литва и Русия, тогава ВСИЧКО става ясно."
от Брендън О"Конъл (Henrymakow.com) 
Кой е собственик на Китай? Хората го имат по грешен начин. Този въпрос трябва да се зададе. Китай е изостанал. Те, като Русия, не можеха да проектират тоалетна седалка. Всичко, което имат, им предават от съветските / Ротшилдови агенти.
Техните фабрики са „изхвърлени“, почти изцяло изградени, по технология от САЩ, Германия, Великобритания и места като Дания и Швеция. Сега това е предимно Израел - благодарение на тарифите и ембаргото на Тръмп.
Настоящото изграждане на технология в Китай е подарък от Израел - съветската епоха в задната част на САЩ. Личен бункер на Ротшилд, където новите тактически аспекти на програмата за световен ред са планирани далеч от контраразузнаването на MI5 и MI6, ЦРУ и ФБР.
Отидете до You Tube и потърсете HARRY DEXTER WHITE. Кой е той? В ерата на Q Drops и Алекс Джоунс, цяло ново поколение е непознато за историята и нивата на съветското - Ротшилд - проникването в най-високите нива на правителството на САЩ при Рузвелт (който беше непознат като Тръмп) и никога не е спирало.
ХАРРИ ДЕКСТЪР БЯЛТ беше най-добрият съветник на Рузвелт по икономически въпроси и отговаряше за отдаване под наем както на Обединеното кралство, така и на Съветския съюз, заедно със скандалния Хенри Моргентау. 
И двамата бяха приети съветски агенти на високо ниво. Говори се, че Уайт е лично отговорен за Пърл Харбър, като изисква Рузвелт да поеме твърда линия за Япония. Уайт не искаше Япония да атакува Сталин на южната му граница - това беше голяма работа по онова време със Съветския съюз, след това надвиснал от Германия и операция Барбароса в края на 1941 г., критично време. Това не е мое мнение, мнението на неговия основен историк.
Съветски шпионин в центъра на Бретън Уудс: Хари Декстър Уайт и продължаващата заплаха от шпионаж https://www.youtube.com/watch? V = 1ZM0r5rrrZA и т = 6s Бен Стайл "Битката при Бретън Уудс" https://www.youtube.com/watch? V = FLse54Eobk4 Случаят с Хари Декстър Уайт: Чудовище или мъченик? (2004) https://www.youtube.com/watch? V = GcayIJ4CnjM
imageДжон Мейнард Кейнс (вляво) беше икономически представител за Обединеното кралство на Lend Lease. Хари Уайт (вдясно) направи всичко възможно, за да лиши Великобритания от жизненоважни доставки, докато се пени в устата, за да получи доставки за Съветския съюз на всяка цена. Твърди се, че е изключително горд да раздели и предаде Британската империя на Съветите. Виждаме, че точният същия метод се прилага и в САЩ. Това е ключът.
Следващият ход на ционисткото движение е домашната база, Велики Израел. Световната империя ще бъде управлявана от там. Америка, подобно на старата Британска империя, ще бъде оставена настрана, а Йерусалим ще управлява Евразия и в крайна сметка - света. 
Когато видите Тръмп да отделя американската икономика от Китай, кой го съветва? Китай, Русия и Израел сега влизат в ръцете си. Ако Тръмп искаше да свали Китай, всичко, което е необходимо, е да се отреже технологията от ZTE - основният доставчик на едро на Китай, и китайската икономика ще се срине моментално. 
Но Израел не е готов да поеме тази роля, така че ще трябва да почака. В момента Тръмп "шамари" Китай, вместо да изправи правилна кука на Китай, предава милиарди на Израел, който просто се намеси. 
В "Мразя Китай" публиката очевидно не може да намери интелектуалната сила на характера да се отбележи, коз шеф Би Би просто се доставя в Китай, което САЩ няма. И сега Китай има собствени чипове за смарт телефон, процесор на сървър и операционна система за интелигентни телефони, които ще превземат Евразия - сега Едуард Сноудън посочи, че САЩ върнат врати на всички.
 Добрият стар Ед просто "забрави" да ти каже, че всъщност е Израел. Въпреки че накрая той спомена това през ноември 2018 г. Най-накрая. Големите IT кибер експерти както на Assange, така и на Snowden, с интимните си познания на високо ниво на технологията - заобиколени от подобни експерти, пропуснаха израелските постоянни самохвалства да бъдат „кибертехнически джунгнап“. Това е като PHD експерт по микробиология и никога не споменаващ пеницилин.
Ако не беше за (от всички хора) J Edgar HOOVER (скринът с дрехи и хомосексуалистите) Хари Труман, Айзенхауер и Джордж C Маршал И Чърчил (и основни оператори зад кулисите), смъртта (убийството ???) на Рузвелт чрез удар, Съветите може да са стигнали чак до брега на Ламанша. 
Историците твърдят, че Уайт и неговият екипаж биха могли да сложат край на войната в края на 1943 г. В най-високите нива на германската офицерска класа имаше мащабно движение, за да изведе Хитлер и да се предаде на съюзниците и да се бие срещу Съветите.
 Уайт  ет.  Умишлено игнорира офертите и е вероятно Хитлер да е защитен от същата мрежа - пример - бомбата в бутилката с коняк върху личния самолет на Хитлер. Не успя да се взриви, въпреки че работи перфектно. Това бяха експлозиви и детонатори от британските / американските OSS. Хитлер оцеля, по чудо, 25 сериозни опита за убийство. Имаше капачка от офицер от волфрамов карбид с 25 килограма, която носеше постоянно, когато беше в униформа. Това дава достоверност на теорията, че Хитлер е бил извънбрачният син на Ротшилд, обучен в Института в Тависток. Оттук полудялото тире към Англия от Хес да попита ... "Какво става? Правим всичко, което поискате?"
Те не правеха всичко, което беше поискано, не трябваше да нахлуят в Съветския съюз, те трябваше да удържат Сталин и да образуват Съединените американски щати И да принуждават европейските евреи към Палестина. Това беше сделката. Адолф Хитлер, по причини, известни само на него, премина с пълна забавяне. Никога не излизайте с пълно забавяне. Попитайте Садам Хюсеин и Кадафи.
image Сталин планира нахлуване през юни 1942 г. в Западна Европа. Обърнете се към московските архиви и малко познатата книга на Константин Плешакоф: „Глупостта на Сталин: Трагичните първи десет дни от Втората световна война на Източния фронт“ Ето кратък преглед. Подзаглавието на това провокативно и полезно произведение на известен историк ("Царската последна армада") точно описва темата му. Авторът подкрепя ревизионистичната теза, че Сталин не е бил измамен по отношение на крайните намерения на Хитлер, а само на техния график, и е планирал превантивна атака срещу Полша и Балканите - през 1942 г. Съветските разполагания със сигурност правят това правдоподобно, както и други фактори, като например невъзможността за изграждане на отбрана на новата съветска граница след събличане на старите от по-голямата част от оръжията и войските им. Германците, както е известно, удариха първо, а резултатът беше руска военна катастрофа с такива размери, че да повлияе на историята и до днес. Книгата е добре балансирана, движеща се от Кремъл, където Сталин беше в отказ и Жуков поне държеше глава, т.е. на войници от всеки ранг от генерал до невъоръжен редник. Със своя талант да събира захващащи разкази от отдавна потиснати източници, Плешаков ще достави радост на феновете на Джон Ериксън. (5 май)
  https://www.amazon.com/ Stalins-Folly-Tragic-First- Eastern / dp / 0618367012 Сега виждате защо Хитлер се втурна на война. Неподготвен. Нямаше време за губене. Но историците на основния поток на запад няма да докоснат книгата, нито разказа, който тя представя. На запад Хитлер беше "луд от власт луд", който "се издигна на власт". Той премина от кавгаджия за бирена зала до притежаване на луксозни коли и прелетя в личен три-двигател на Fokker. 
СТАЛИН
Всичко беше направено, за да защити некомпетентен Сталин. Престъпен главорез.   След като разберете масовото навлизане на съветския Ротшилд и продължаващата окупация на американския политик от синовете и дъщерите на предполагаеми евреи от Полша, Украйна, Литва и Русия, тогава ВСИЧКО става ясно. Дори собствената съпруга на Рузвелтс беше лесбийка и привърженик на избягали комунисти като Анна Луис Стронг, буквално момиче на фен на Мао. Искам да кажа, как "в твоето лице" трябва да се получи?
Хари Декстър Уайт и Моргентау продължиха да създават МВФ и Световната банка и бяха от съществено значение за създаването на ООН. След смъртта на Рузвелт Труман хвърли Уайт в нищото (по онова време) МВФ, за да се отърве от него.
Хари Декстър Уайт почина след като се появи в Американския комитет на Къщата от 1948 г., където беше изправен пред шпионажа, който той отрече. Умира от сърдечен удар няколко дни по-късно. Освободената от Ver Ver разшифровки най-накрая се оказа без съмнение, Хари Декстър Уайт заедно с повечето военни кабинети на Рузвелт бяха съветски агенти, работещи трескаво срещу Англия и интересите на Съединените щати. Пръстенът Silvermaster Spy е друга група, тясно свързана с White and Morgenthau, Alger Hiss и Lachlan Currie. 
image Натан Грегъри Силвърмастър, вляво, е роден в Одеса в Украйна на еврейски родители. Те се преместиха в Китай и той се научи да говори английски с перфектен английски акцент. Неговата група играе важна роля за създаването на Китай, какъвто го виждаме днес, както, разбира се, Хари Декстър Уайт, който се увери, че националистическото движение Чанг Кай Шек е гладувано нарочно от средства, които са прехвърлени към Мао и "Комунистите", и почивката е история.
Еврейските търговци и банкери от Багдад, семействата Сасоун и Кардорие, известни като "Ротшилдовете на Изтока", закръглят разбирането за съвременния Китай - Ротшилд - и Източноиндийската търговска компания.
В Пекин Нетаняху иска да се ожени за технологията на Израел с капацитета на Китай https://www.timesofisrael.com/ in-beijing-netanyahu-изглежда-за да се оженя-israels-технология-с- китайски капацитет / Как Израел използва оръжия и технологии, за да стане съюзник на Китай https://www.newsweek.com/ Китай-Израел-Военна- Технология-Пекин-Йерусалим -Саул-Айзенберг-Оръжия-607117 Нетаняху търси отказ от Китай за Израелски инвестиции в технологии https://www.bloomberg.com/ новини / статии / 2017-03-22 / netanyahu-seeks-china-odi- на-israel-технологии- инвестиции   Горното е технологията на Хари Декстър Уайт за преминаване към Съветска Русия, която се случва точно днес. Някой ще го спре?
  В заключение , въпросът е кой е собственик на Китай? Не, ако Китай е собственик на Австралия.
----- Свързано - Китай беше създаването на глобалисти  ----------- Евреите доминират в създаването на комунистически Китай








Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. peperutka - !!! браво за автора, от теб го издирих, благодаря ,захари!
11.12.2019 17:55
6++++++
цитирай
2. zahariada - Да
11.12.2019 18:43
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740370
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031