Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2013 18:01 - Ало, народните избраници, вие луди ли сте?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 5740 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 22.07.2013 00:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


           Правя малка корекция, вие не сте народни избраници, а чисто партийни, персонално за вас никой не е гласувал !
           Повод да напиша този постинг ми даде нещо, което се случи преди часове пред очите ми и ме възмути до дъното на душата. Възрастна жена опита да излезе от магазина с безплатна найлонова торбичка – без дръжки . В нея имаше 4 домата и бутилка олио. В опит да отвори вратата, изтърва ценната торбичка, олиото се проби, изтече, оплеска навсякъде, включително и нея, доматите се изтъркаляха във всички посоки, а тя бавно приседна на близката пейка и заплака....
           Не, няма да ви псувам, дами и господа законотворци, псувнята срещу вас, вече е незаслужена чест! Вие просто трябва да бъдете изметени бързо от тази унищожена държава ! И понеже сте продажни, безкрайно тъпи и нагли, нека да ви поясня защо, в конкретния случай:
          Някаква неясна и непубликувана в медиите евродиректива, свързана с екологията, ви накара да приемете закон с който обложихте с над 2000% цената на найлоновите торбички, да, има смисъл, за да не се случва това:

image

           Направихте Кристалина Георгиева рекламно лице на бабините торби за многократна употреба ! Но никой не я попита как го правят в ЕС ?


 

 

image

          Тихичко узаконихте този плик без дръжки на старите
цени ?


image


          А сега обяснете на хората какво направихте реално !? Ще ви кажа – увеличихте прихода в хазната от торбички с дръжки на непосилни за хората цени, но чрез пликовете, не решихте никакъв екопроблем ! Създадохте им затруднения и незаслужени препятствия описани по- горе ! Просто преляхте от пусто в празно, както често правят хора с тежка форма на шизофрения.
         Нормалните хора постъпват така : Със събраните средства от неекологичните торби и пр... обложени пластмасови изделия, дотират производството на такива които се разграждат – хартиени например, задължават магазините да ги предлагат като безплатен амбалаж ! Вие защо не го направихте, Кристалина не ви ли каза? Постоянно обикаляте света, като екскурзианти на държавна сметка, не го ли видяхте в техните магазини? Някой искал ли ви е 15 евроцента за това !?

 

 image

    

      Вие наистина луди ли сте, или умствено ограничени ? Това е само един елемент, мога да пиша до утре, но дълбоко се съмнявам, че ще разберете за какво става дума !


 





Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ И ТАЗИ ГЛУПОСТ БЕШЕ ПРИЕТА ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ?!
21.07.2013 19:33
А ТАЗИ ЖЕНА ДЕТО ПЛАЧЕ Е ЕДНА ОТ ХИЛЯДИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРКИ,
КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ СЪЛЗИ ОТ ТОВА 23 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА
ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!
МАМИЦАТА ИМ!
цитирай
2. aip55 - Да си
21.07.2013 19:48
върнем соца и да конфискуваме всичко крадено и спечелено по нечестен път....
цитирай
3. dedenze - Да много глупости и тъпотии натвориха chavdar01 !
21.07.2013 19:53
За съжаление не са в състояние да ги разберат, както лудите не разбират лудоста си!
цитирай
4. dedenze - Ех aip55 оня соц. вече не може да се върне !
21.07.2013 19:55
Ако все пак някой успее да направи едно по- хуманно общество, то това няма да е по наше време за съжаление !
цитирай
5. novaposoka - Соца може да не върнем, но...
21.07.2013 21:21
Соца може да не върнем, но по-добро общество от зверилника, в който живеем, можем да създадем.
Защо падна комунизмът? Отговорът е елементарен - изграждане на хуманно общество чрез зверски правила, е невъзможно.
Комунистите крадат една добра библейска идея, с която получават одобрението и подкрепата на огромна част от обществото, и формулират принципите за разпределение на материалните блага, съответно:
- за първата фаза - "От всеки според способностите, на всеки според труда".
- за втората фаза, комунизма - "От всеки според възможностите, на всеки според нуждите". Именно този принцип е взаимстван от Библията /"Деяния на апостолите"/. Едно малко християнско общество създава първата комуна в света.
Комунистите предлагат същото, но по други правила. Според тях, за да стане това, трябва да се изрежат главите на експлоататорите, а Бог със заповед забранява клането. И марксистко-ленинските идеолози вземат безумно решение за забрана на Бога. Тази забрана фигурира в основния учебник по философия /Афанасиев/, от който са учили всички висшисти от соца. Няма Бог, няма и Негови закони. В съответствие с това отрицание са и предприетите действия - няма човек, няма проблем. Решаваме, че за изграждане на новото общество ни пречи Божият закон. Отхвърляме го и свободно практикуваме беззаконието. Резултатите са ни известни: кражби, лъжи, убийства, дива разруха, варварски погром над изграденото с труда на милиони хора, народно стопанство.
Идеологическата ни система е сатанинска, правилата за живот и дейност - животински, по-скоро зверски. И при господството на тази уродлива система, управия няма, и не може да има. Търсим по-добри управници, главно експерти в социално-икономическата сфера. Но каквато и икономика да създадат, нейната съдба ще бъде същата, като тази на соца.
Смяна на идеологическата система с Библейските учения - това е решението. В едно ТВ-предаване, проф. Чирков предложи същото - "Христовото учение да влезе в образователната система".
Георги Крумов.
цитирай
6. dedenze - Доста краен си новапосока ?
21.07.2013 21:55
Първо, до сега комунизъм никъде и никога не е имало ! В първите години на соца свещениците са били гонени за това че защитават монархията, после в нито една соц страна религията не е била забранявана ! Сталин е завършил семинария и в началото на ВСВ се обръща към руския народ с религиозен призив! Такива батални рязания на глави и кланета не са присъщи основно на хората които ти определяш като комунисти ? Кръстоносните християнски походи обаче са затрили повече хора от ВСВ !? Над половината население на Земята не приема християнското учение и го счита за наивно и глупаво ! Трябва ли в 21 век да се режат глави за това. Защо в образователната система не влязат всички религиозни учения, защо само християнското?
Аз съм привърженик на науката, не на религиите затова предлагам да спрем с теологията. Моя пост има друга, земна и небожествена цел !
цитирай
7. vladov2007 - не пишете така, ще ни сложат червена ...
22.07.2013 12:30
не пишете така, ще ни сложат червена точка и се съобразявайте, защото сме... зависими от... тях нещо, като колония
цитирай
8. dedenze - Те точка да ни сложат лесно и поносимо vladov2007 !
22.07.2013 13:25
Чрез нашите тъпи и продажни политици друго по- голямо и унизително са ни сложили !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477037
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930