Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2017 13:11 - Ексклузивно! 5000 лева за главата на Бойко Борисов! Вижте кой ги дава!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1213 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ексклузивно! 5000 лева за главата на Бойко Борисов! Вижте кой ги дава!

image5000 лева струва главата на Бойко Борисов

На толкова е оценена и тази на Цацаров!

Поръчителят е Сашо Диков и той ще даде наградата на този журналист, който се осмели да се разрови в живота на вечните ни управляващи и извади на бял свят техни гафове, които ще доведат до оставката им. В цял свят журналистите свалят президенти, премиери, министри и всякакви перони във властта, като правят разследвания и изкарват кирливите им ризи. У нас кирливи ризи във властта има толкова много, че няма да е никак трудно да бъдат намерени и развяти в медийния простор.

Ако пишещите и разследващи братя и сестри не успеят да отстрелят премиера или Главния прокурор, Старшината е готов да даде пет бона и за главата на който и да е действащ в момента министър. Стига след разследването той да си хвърли оставката от срам и заради това, че са разкрили далаверите му.

5000 лева всъщност е стойността на наградата „Свети Влас“, която Сашо Диков получи вчера. Тя е за разследваща журналистика, а в оспорваната битка се състезаваха Валя Ахчиева, Милен Цветков, Милена Милотинова и други корифеи в професията.

Пред всички на церемонията Диков обяви, че ще сложи парите на влог и няма да ги пипа. И ще ги даде на този, който успее да изрови истината за поне един човек, облечен във власт и го катурне с фактите от поста му.

imageИскам журналистите ни да бъдат по-смели, да не се плъзгат само по повърхността на нещата, да не се страхуват от цензурата и да докажат, че с нищо не отстъпват на колегите от цял свят, каза патетично Старшината.

Наградата е примамлива, но в България трудно ще се намери български журналист, който да рови в мръсотията.

На професионалистите отдавна им е запушена устата със заплати два пъти по-големи от обещаната награда.

Дори да се открие смелчага и да направи разследване, той просто няма къде да го пусне, тъй като 90 процента от медиите са купени и обслужват сервилно силните на деня. Ще потъне като това на Валя Ахчиева за ваксините, а дори и да се намери независима медия, която  да го пусне, управляващите ни са такива гьон сурати, че никой няма да си хвърли оставката за далавери от по няколко милиона, а ще извади от девет кладенеца вода да твърди, че са го набедили, а самият той е чист като новородено бебе.

А медиите ще дават думата на уличения мошеник до откат, докато разследването потъне в небитието.

Пък ако много напира за истината, журналистът може да изяде и някой кьотек край блока си, от непознати лица, или да го „разхубавят“ с малко киселина в лицето.

Диков добре иска да насърчи свободата на словото, по която сме на 108 място в света и да разръчка журналистическите мозъци да мислят и да са смели, но наградата ще хване паяжина в банката.

По простата причина, че четирите власти в България се преплетени като свински черва.

А междувременно, докато търси смелчагата, предлагаме на Старшината да направи показно.

Да свали главата на поне един министър!

Ние от Skandalno.net също му обещаваме награда!

И ще му я връчим лично!

Честна, скандална!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39755361
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031