Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2018 10:47 - СТИГА ИЗМАМИ С „ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО”! НЕОБХОДИМО Е ВЕЧЕ ДА НАПРАВИМ- „ОРЛОВ МОСТ- 2”! ДОЛУ„ЯШАРСТВО” И РЕСТАВРАЦИЯТА! ДА НЕ ГИ ИЗПУСНЕМ И ТОЗИ ПЪТ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Новини   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нацията има нужда от нас. Ясно е, че през 70-/ 80-те години на 20-ти век, пак „Някой от Изтока”, се е договарял с „Някого от Запада”- за да се създаде и построи ”Европейския съюз”- в днешния му- не- съвършен и  вече, не много- приемлив вид..! Всеки ден- получаваме доказателства за това „инженерство” и дефектите на първоначалния замисъл- в тези основополагащи договорки. Те са били предназначени, главно, за да „санират”и „пооправят” отношенията и раздленията- от/след Втората Световна война, но неусетно са „оставили” и  нейните демаркационни линии, корелациите й и дори нейните форт- постове. Това е, днес, и основният проблем на „Съюза” ни- той не може да продължи така и да отиде, по-натам- без уговорките и да си останем с старите си граници и ареали. Трябва да се получи „разместване”, размесване, застъпване и смесване. Трябва да се изградят и абсолютно нови Центрове на „застъпените” територии- за да се създадат и окончателните очертания на „новите ни Региони”. Не можем вече да живеем в границите и очертанията на предишните ни Римски провинции.

   Това, поне засега- въобще не се получава и трудно се навлиза, в транснационалното „мислене”, да не говорим, пък- за по- устойчиви или уседнали общи структури. „Брекзит” е шок- и „Шокът” не е нещо, непременно лошо- в „смесителна ситуация”, напротив Той трябва да радикализира и забързва процесите.

   За малките и слабите страни- като България- обратен път, няма: с тази тревожна демография, посредственост на пост-комунистически й- „договорен” Елит, изоставаща икономика,  латентна русофилия и конформизъм на населението, страната твърдо върви към денационализацията си и към своят фактически край.

 Бойко Яшаров Борисов, Диадохите и слугите на Династията Живкови в „ГЕРБ”, както и пост- Комунистическите- джентри,  бързо затриват и закриват страната, но същевременно- бързо  приватизират за себе си всичко, намиращо се- вътре, така че- скоро да останат, като единствени Господари със значима собственост, в тази територия. За съжаление, на тях им е присъщ, само разбойническия Живковски (Яшарски) способ на натрупване на имущество-  чрез „грабеж” или „конекрадство”- но и дума не става за някакво генериране на доходи от бизнес, управление или разумно стопанисване. Това, те не го познават и на това не са научени от наследодателите си. Затова- и Балонът на техните имуществени придобивки- вече се спуква, а веднага ще се спука, след отстаряването им- от възможностите –за нови кражби. Това трябва да стане час, по- скоро и  непоколебимо- от нас, ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ.  Дали- „Диадохите на Живкови” са откраднали 13.. или 15 млрд. лева, вече е безинтересно, проблемът не в размера- а в цялостните- национални и намаляващи обеми, както и в почти- необратимата отрицателна тенденция- на разпад. Те си мислят, че ще успеят да се спасят с натрупаното, но не разбират, че в новата среда на „смесване”с Европа- ще станат жертва на други системи и на други, външни и неподвластни им- „органи за санкциониране”- за тяхното престъпно поведение и стар, порочен манталитет.

   Време е за Санкция! На „Бойко-2” и на „Бойко-3”- трябва да противопоставим Гражданското Протестно Движение- „Орлов мост- 2”, отново- трябва да излезем и да довършим, започнатото- през 1989, 1997, 2006, 2013- та.. ! Те нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Вече не трябва да се делим на „комунисти” и „анти- комунисти”, а трябва да застанем пред новата реалност- вече сме други- „Либерали”(„джентри-та”- пост-комунисти) срещу „Консерватори” (не-комунисти). Днешна Европа е колоритна, беззащитна и либерална, а днешна България е сива, мафиотска и безлична. И двете са еднакво неприемливи за нас, Консерваторите и сега е нашето време – и трябва, да станем и да заявим позицията си. Не може, повече- да цвилим във възторг пред фалша и лицемерието на Брюксел, нито да се примиряваме с Реставрираното „Яшарство”, което ни се „хи-хи-ка”, пак, от 10 години в България, и на което- именно, договорилата го „Европа”( преди 1989 г.)- се прави , че ръкопляска или потупва по рамото.

  Простотията и несъстоятелността на Яшарството ни се показва постоянно и всеки ден. Борисов „- 1, -2, или-3”-не управлява страната, а ни управляват- Българската мафия и организираната й престъпност, създадена в Москва, през 70- 80-те години на 20-ти век и договорена, тогава, със Запада.

Няма да търпим, това-повече и тук! Нацията ни-има нужда от нов „Орлов Мост- 2”и всенародно отрицание на всички метастази на червената Номенклатура, пълзяща и прехождаща към Олигархия. Трябва да кажем-„НЕ!”- на Либералите- „Джентри” от пост- комунистическата измама на Прехода ни, след 1989 г. Няма как да сложим „Край” на това- без някой да плати сметката за всичко това, което ни направиха с нас и със Страната ни! Не вярвайте на тези Измамници и на подставените Лица, които ви казват– да затворим бързо страницата..! Те просто искат да спасят Олигархията и са скъпоплатени от нея. А Брюкселските чиновници, които днес, се опитват „да управляват” Европа и Съюза- са също- част от този сбъркан, либерален договорен Процес и са обречени на провал, защото Европа, също се нуждае- от ново- Консервативно и Държавническо Лидерство. Никакво „джендърство” или Анти-Христски манипулации- няма да спрат това. Историческата правда- идва неумолимо, по исторически път и няма как да бъде спряна.„Европа на Интеликрацията”,водена от Прогреса - се надига и тя въобще-не е Либерална- а Консервативна, Центростремителна и Абсолютистка!

    Да Учредим „Орлов мост-2”- и да поемем- Историческата си Мисия- за създаването на Нова Европа, Нови Балкани и Нова България.

Николай Гацев- от  Ръководството на„Орлов Мост- 1” и „Добродетелната дружина”, осн. 1853 г.

 

 

 

 

 



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759118
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031