Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2018 12:28 - Внезапна атака срещу комунизма, но не и срещу съюзниците на Хитлер, гласували за война с Англия и САШ, и докарали техните бомбандировки у нас
Автор: krumbelosvet Категория: Новини   
Прочетен: 1523 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 13.06.2018 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Минаха 3-4 дена от срещата „Лице в лице” по БТВ, на професори антикомунист и социалист, наследник на комунистите. Тя бе предизвикана от решението на правителството за изучаване в училище на епохата на социализма у нас. Което предизвика, РАЗБИРА СЕ, повишаване на напрежението ляво-дясно. Като по поръчка, в разгара на дженджър-споровете. Завчера ТВ констатира прилив на езика на омразата, и едно мамче прочете, че в нета са го нарекли „дърта комуняга”. И в блог.бг се активираха псувачите. Едно ново лице даже не пише почти нищо друго, освен че „интелигентно” споменава майките на комунистите и инцест (кръвосмешение).

 Единият професор в предаването, бившият комунист, явно беше ошашавен от абсурда ДА СЕ ЗАЩИЩАВА от един привърженик на съюзниците на Хитлер в България. А десният професор, с праведен гняв говореше за лагерите от 1958-62г. така, като че ли не ги е закрил Живков преди 56 години, и като че не е имало КЪРВАВ ДЕСЕН ТЕРОР в периода 1923-44г., терор достигнал зверства, каквито комунистите НИТО ВЕДНЪЖ не са повторили. И които зверства НЕ МОЖЕ да не са формирали отношението на комунистите към политическия антипод слез 9-ти, защото са знаели наследствената връзка между тоя „нов” антипод и бившите си палачи.

Разстрела на децата от с.Ястребино ще разгледам накрая малко по-обстойно, защото има опити той да се представи като случайна грешка, нежелана от властта. Първо само ще изброя останалите зверства, които комунистите, повтарям, НИТО ВЕДНЪЖ не са повторили:

Комунистите не са:
-      Рязали глави
-      Клали като свиня  законен действащ премиер, язден и пребит преди това
-      Потопявали в Дунава шлепове с арестанти
-      Палили къщи на ятаци
-      Удушавали и изгаряли арестанти (и поета Гео Милев между тях)
-      Обявявали война на Англия и САЩ, довела техните бомбандировки у нас, с хиляди жертви, и деца в т.ч.
-      Плащали награда за предаден или убит нелегален
-      Излагали по селските мегдани тела на нелегални, и ВОДИЛИ ТАМ ПОД СТРОЙ УЧЕНИЦИ за назидание.
-      Пребивали с таяги на голо политически противници, по селските мегдани, както е правил десният кумир ДО ДНЕС – Стамболов.

Десет зверства които, потретвам, комунистите НИТО ВЕДНЪЖ не са повторили. И това не може да не го знае десният професор, и управляващите вносители на решението за анти-комунистически учебници. Като знаеш за тези зверства, да имаш очи да обвиняваш за терора комунистите, е ДОКАЗАТЕЛСТВО за МОРАЛА на тия хора. Нещо повече, това е свидетелство, че не съжаляват за зверствата и, пази Боже, са способни да ги повторят. (В с. Паничери, община Хисар, знам площадчето и чешмата, където учителите преди 9-ти завели децата да видят убит нелегален. Завели и моите бъдещи баджанаци и бълдъзи. И се намерило ЕДНО дете, сега върл антикомунист, което взело вършина и побутнало с нея убития.)

 Много болна е темата за разстреляните деца от с. Ястребино. И аз не съм имал сърце да проучвам подробностите. Но тия дни един „десен” колега от блог.бг, пази Боже, оправда властта. И влезе с двата крака в батака. Разказва той, че някакъв полковник НАРЕДИЛ РАЗСТРЕЛ НА БЛИЗКИТЕ на партизаните. Нормално за десния разказвач, но незаконно и тогава, и според Римското право, и според Стария Завет. Но пропуска полковникът да изключи от това число жените и децата. После разбира, че ще разспрелват деца, и праща моторист да отмени разстрела. Късно. А най-малкото дете е на СЕДЕМ години, колкото е един от внуците ми сега (който още са завива през глава, когато приказката за Червената Шапчица стигне до появата на вълка). Та осъденото първолаче казва „чичко, не ме убивайте, аз съм малък”...

Стига. А десният разказвач напомня, че "и децата може да са носили храна на партизаните". Да пази Господ-Бог занапред! Убиецът НЕ Е СЪДЕН ПРЕДИ 9-ТИ. Както и касапинът, който преди да заколи Спамболийски като свиня, го язди и пребива. Така властта става доказан съучастник Така изродите стават „жертви на комунизма”.

Тук трябва да кажа няколко думи за Симеон ІІ. Той загуби голяма част от десния електорат, защото не използваше ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА срещу бившите комунисти, а после управляваше заедно с тях. Той е обикалял света и навсякъде е срещал наши емигранти. И е забелязал, че навсякъде има две български колонии – бегълци от десния терор преди 9-ти, и от левия след това. Той самият емигрант, Е СЪЧУВСТВАЛ НА ВСИЧКИ.!!!

Борис ІІІ не може да не е знаел за „десните” зверства. Според мен те са го отвращавали, защото е културен, съвестен и отговорен човек. Но комунистите и земеделците са РЕПУБЛИКАНЦИ, а офицерството е монархическо. А Хитлер иска дивизии за Източния фронт, и има привърженици в армията и парламента. Царят е имал силно ограничени възможности да предотвратява и да наказва зверствата. Но децата му може да са запомнили нещо по въпроса, от него или от майка си, и за зверствата, и за царското отвращение от тях. Оттам и толерантността, ИСТИНСКАТА ЕВРОПЕЙСКА ТОЛЕРАНТНОСТ на Симеон!

Трябва да приключвам, защото гледам да съм кратък, но ще добавя, че Симеон има и друг грях пред Господарите, заради който от идол на десните беше превърнат в презрян реститут и дървосекач. Като премиер, на 20.03.2003, му се обажда вицепрезидентът Дик Чейни и му съобщава, че започва въйната с Ирак. Според автобиографията си, царят отговаря „За Бога, господин вицепрезидент, надявам се, че знаете какво правите”. Преведено от дипломатически език, това е „Бог да ни е на помощ, вие не знаете какво правите” (сега наистина ИМАМЕ НУЖДА от Божията помощ, заради мигрантите). Това е дванайсет години преди Путин да каже „Вие разбрахте ли какво натворихте?”. Такива думи чичо Сам не прощава. А нашите десни случайно нямат разногласия с чичото. Нали са духовен продукт на „Гласът на Америка”...

Накрая да напомним най-кратко на "забравилите" "учени", че десният терор в България, освен че далеч надминама левия по зверства, ВИНАГИ ГО ПРЕДШЕСТВА, т.е. - предизвиква го. 

Слава Богу, тоя път ЗА ПЪРВИ ПЪТ десните победители НЕ ПРОЛЯХА КРЪВ. Което е залог за излизане от почти вековната гражданска въйна у нас. Но знам от десни приятели, че има призиви за кръв, щото всички беди идвали оттам, че не се е проляла. Забравят горките до къде са довели предишните кръвопролития. А тоя път е по-опасно. Щото имаме мигранти, и растящо етгическо малцинство, и комшия, който ще е първи кандидат за омиротворител, и няма да си тръгне лесно и без плячка - някой и друг окръг..

И ако антикомунизмът, наследник на палачите, напише учебници в които комунистите са диви зверове, след години може да се намерят нови палачи. Като „ескадроните на смъртта” в Латинска Америка. Разделяй и владей, за това служат днес най-върлите антикоми. ДА ПАЗИ БОГ 



Гласувай:
8



1. morskipesni - Скоро ще дойде времето когато ше се горят книги:
10.02.2018 13:53
Емилиян Станев, Марко Марчевски, Гео Милев, Веселин Андреев, Йордан Радиков, както и руските класици от 20-ти век. Реакционната МАФИЯ няма да се успокои додето не изгори света. И себе си.
цитирай
2. krumbelosvet - Цензура в блог.бг
12.02.2018 07:50
ЦЕНЗУРА в блог.бг. Дясна. Вече 6-ти ден от публикуванито, под поста ми се мъдрят два вместо три "подобни постинги", всъщност ЕДИН ПОВТОРЕН ДВА ПЪТИ, изкопан от архива отпреди 2 години, и заглавието му започва с "ЧЕРВЕНОСВИНСКАТА ИЗМЕТ...". Така модераторът задоволява личният си десен бяс, който дано не е политика на сайта. Щото тоя бяс ВЪЗПИТАВА БЪДЕЩИ УБИЙЦИ. Политическите убийства се извършват от хора, които са възпитани от бясно политически СЛОВО. Уви, словото е в началото не само на Божието дело. Сатанинското слово на бясната омраза, поражда бесни дела.
Автор на "Червеносвинската измет..." е познатият антиком Йосариан.
цитирай
3. jelezov - "Накрая да напомним най-к...
16.02.2018 23:41
"Накрая да напомним най-кратко на "забравилите" "учени", че десният терор в България, освен че далеч надминава левия по зверства, ВИНАГИ ГО ПРЕДШЕСТВА, т.е. - предизвиква го."
Това е истина, която трябва да се пропагандира особено упорито, защото хората сами трудно я проумяват. Например през Първата световна война загубите на България са 100 хил. убити и 30 хил. ранени. И на никого не му идва на ума да ги прибави към "жертвите на капитализма".
цитирай
4. krumbelosvet - Благодаря
19.02.2018 17:58
Благодаря на когото трябвя, че тоя ми пост е ЗАДУШЕН от изровени от архива ФАШИСТКИ ПАСКВИЛИ като "подобни" и "съ-прочетени" постинги. ДВА пъти "Челвеноснинската измет..." на Йосариан и по един път други десни псувачи. Всичко 4 бр. насочващи постинги. А би требало да са 6 бр., ама карай, сега е часът на "Господаря на тоя свят".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953459
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031