Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2018 13:42 - Общинската структура на ГЕРБ – Силистра проведе отчетно-изборно събрание
Автор: todortodorovgerb Категория: Новини   
Прочетен: 3602 Коментари: 0 Гласове:
-5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Над 200 представители на ГЕРБ-Силистра взеха участие в отчетно-изборното събрание на структурата. Негови гости бяха областният координатор на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров и областният управител на Силистра Ивелин Статев.

Общинският ръководител на ГЕРБ - Силистра д-р Мария Димитрова представи отчет и анализ за дейността на структурата за периода от началото на 2015 година до настоящия момент. В своя анализ за дейността през отчетния период д-р Мария Димитрова представи изборните резултати и проведените инициативи.

"Предстоят много важни избори догодина – първо за Европейски парламент, а след това и местните. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство. Пожелавам ви именно такъв избор и номинации да направите на това събрание", заяви пред присъстващите общинският ръководител  на ГЕРБ-Силистра д-р Мария Димитрова. "Каквото сме поели като ангажимент го изпълняваме. Имаме ли и вашата безрезервна подкрепа - можем да реализираме още много страхотни проекти", каза още Димитрова.

Областният координатор на партията Тодор Тодоров поздрави общинската структура на ГЕРБ-Силистра и всички присъстващи членове на партията, заявявайки, че след последните парламентарни избори ГЕРБ е вече първа политическа партия в област Силистра. „Зад този сериозен успех стоят усилията на всеки един от вас“, подчерта той.

„Изключително се радвам, че виждам една пълна зала с хора, които вървят в една посока и искат да работят за развитието на България. За тези  години вие доказахте, че сте изградили един страхотен отбор. Желая ви здраве и вяра“, каза още  Тодор Тодоров

По време на форума бяха направени номинации за общински ръководител, организационен секретар и членове на общинското ръководство, като номинацията за общински ръководител бе единствена и бе подкрепена с пълно мнозинство от присъстващите. Те ще бъдат утвърдени с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: todortodorovgerb
Категория: Новини
Прочетен: 23541
Постинги: 20
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031