Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2010 00:40 - Някои спорят с тояга в ръката
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2179 Коментари: 2 Гласове:
2




СПАРОТОК ТРЯБВАШЕ ДА НИ КАЖЕ:

СБОГОМ

 

 

Сбогом приятели! Поради сериозни лични проблеми се налага да преустановя своята работа в блога. Благодаря на всички вас, които ме посещавахте и ме подкрепяхте в борбата ми за откриването на истината!

 

Имам чувството, че напускам семейство, а то си е и така. Макар и във виртуално пространство емоциите се усещат. Срещнах прекрасни хора, опознах нови светове.

Уверих се, че българинът е жив и, че е започнал да се пробужда. С радост видях колко много благородни и всеотдайни хора се опитват да покажат доброто в себе си и другите!

 

Благодарен съм, че успях да се запозная с талантливи и културни сънароднци. Видях колко са много борците срещу циницма, грозното и пошлото. Напускам блога спокоен, макар и тъжен. Всъщност всеки край е тъжен, колкото и положително да гледаме на живота. Ние сме не само тяло, важна част от нашата същност са и спомените ни. Общуването с приятелите ни оформя като личности. Именно общуването ще ми липсва.

 

Животът обаче продължава. Аз съм принуден да се откъсна от своята дейност, но друг ще ме замести. Ще му завиждам, но и ще се радвам за него.

 

Молбата ми към вас е – бъдете българи! Показвайте най-доброто от себе си и не се поддавайте на злото!  

 

Успех!

 

Бог да пази България!
............................................................................................................................
НО НИЕ ПАК ЩЕ ГО ЧЕТЕМ! БОГ ДА ГО ПАЗИ!
www.sparotok.blog.bg




Гласувай:
2



1. demograph - www.veselinvalev.blog.bg ..............Да раждаме деца!!!
06.03.2010 00:42
Когато Соломон Паси беше външен министър на България, в интервю пред БНТ с такава широка усмивка обясняваше на интервюиращата го журналистка, че било напълно нормално след време тук в българските земи да не живеят вече българи, а евреи, примерно, или араби, или индийци, защото такива били миграционните процеси в съвременния свят.
Всъщност, най-ужасното на това интервю беше, че нямаше никаква видима обществена реакция срещу него. Сякаш външния ни министър не беше казал нищо ужасно-скандално. Все едно ние българите толкова нормално вече приемаме изгонването си от България и унищожението си вече, било то финансово или физическо, че безразличието към съдбата на собствената ни нация се е превърнало в статут на национална политика. И по този повод на собственото ни унищожение, ние трябва да цъфтим от щастие с големи усмивки. С най-големи - по телевизията. Защото вместо българи, можем да сме испанци, гърци, англичани, южноафриканци, американци, канадци, всякакви вече, но не и българи. Тоест живи българи може и да няма. И нищо лошо в това. Съвсем "естествено" в мислите и бленуванията на политици като Соломон Паси.
Древният тракийски/български народ е оцелевал десетки хиляди години по тези земи, изграждайки обществено-стопански и културни традиции и взаимоотношения, станали еталон и люлка на цивилизацията, днес е пред прага на изчезване. Заради геополитически ламтежи на финансови западни кръгове генериращи геноцидна политика спрямо българина. Чрез унищожаване на собствеността му върху земята и хилядолетната му стопанска свързаност с нея (нещо, което направиха комунистите след 9-ти септември 1944 г.); чрез заличаване на историческата истина и историческата памет на българина, внушавайки му че е космополитен скитник и пришълец от планините на Афганистан, Пакистан, Тян Шан, от пустините на Казахстан или просто бивш комшя на китайските мандарини.
А всъщност е точно обратното. Разселението на една част от народите е тръгнало от тук и ние българите сме автохонни наследници на
цитирай
2. анонимен - demograpf,
07.03.2010 17:10
всичко,което казвате е напълно вярно.НО,за съжаление,поне според мен то не
променя печалния факт,че като нация ние изчезваме.Добре е да знаем своя произ-
ход но само с това знание няма да стигнем до никъде.Или,по-точно до "предсказаното" от Паси.Прав сте,че най-ужасното не е директно изплютото
ни от един чужденец(небългарин) буквално в лицето ни,а пълната липса на реакция
от наша страна.Ще излезе,че евреите са прави,като ни сравняват с животните и
даже и по-зле.Каква полза имаме само от това да си помпим самочувтвието с ми-
налото,като принасяме в жертва настоящето и бъдещето.Добре е да се призовава
за раждане на повече деца,но чии ще бъдат всъщност те,като няма да се припознават като българи и още повече сами да управляват живота си а не да чакат
някой помазаник-месия.НО,КАК ДА СТАНЕ ТОВА?
Ако имате желание,време и търпение,бих могъл да изложа свои "виждания" в
тази насока на посочен от Вас имей.
С уважение:Д.Мишев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7978819
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол