Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2010 09:58 - "Вярната българска история, която засяга огромна територия,трябва да излезе наяве."
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 10534 Коментари: 15 Гласове:
9

Последна промяна: 20.07.2010 17:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Позвлявам си да публикувам отделно това с благодарност към автора.

www.sparotok.blog.bg

Коментар от 116. анонимен - Младите историци
28.05 17:06
"Ясно е в най-ново време,че е провеждана силна вербовка от Русия след Освобождението на България на хора,които ще бъдат произвеждани в псевдоисторици,които да стават псевдопрофесори- насочващи историческата наука у нас в определено русло с цел изпълнение на политическа програма обслужваща Русия,която за това й освобождава България.

При така формираната политическа инвазия срещу България,инвазия действаща под знамето на фалшивия Панславизъм,се възползват на готово и други – Гърция, Зап.Европа и Турция.

В днешно време в официалната ни историческа наука продължава господството на същия модел агентурни псевдоисторици.На професионалните историци – патриоти им предстои сериозна работа по ликвидиране на последствията от дейността на националните предатели – псевдопрофесори по псевдоистория.

Всички, които милеем за древната ни Родина трябва да се включваме безкомпромисно в тази борба,да проучим добре и да разпространяваме истината до изтребването на мошениците.А и след това да се поддържа и развива истинският ни исторически път. Политиците ни обаче в днешно време са още по-жалки и от тези,които са съсипвали труда на Паисий, Г.Раковски,Г.Ценов и др.

Затова патриотите са тези,които ще възкресят вярната българска история,а и те трябва да създадат условия за подмяна от хората на агентурните политици с такива,които ще управляват адекватно.Трябва хората да проумеят истината за да са безкомпромисни към тези,които избират да управляват защото от Освобождението насам,до ден днешен,всички политици на важни държавни позиции у нас са чужда агентура. Има няколко изключения преди години, които стават жертва на убийци наети от вътрешната агентура, подпомагани и „от вън”. България не успява да ги защити,а плаща заплати на мошеници които работят срещу нея.

Че сме автохтонни жители на Балканския п-ов е очевидно и това е доказано.Не се приема за доказано само от репите.Тези репи не могат и да четат или ако прочетат,не разбират.Че тракийците не са изчезнали и ние сме тези които са живели в Тракия е ясно – колкото и да се лъже от наемниците.

Известно е,че в днешно време дори в Пелопонес има цели села с големи български родове в които тайно се говори на чист български език.Поради „политиците ни” обаче все едно тези българи,а и други живеещи на Балканския п-ов и на други места в Европа не съществуват.Отношението на държавата ни към българите по света е един голям позор.Затова българите не само у нас,но и по света сме разединени.

Трябва да си отговорим на въпроса:”Защо мръсниците успяват?”.Фалшиви теории са целенасочено подготвяни и обявявани!Те служат за правене на политика срещу държавата ни.Тази политика се прави от „управляващите” държавата и кръгът около фалшивата история се затваря. Един мърльо, избран преди време за президент, нареди да се върне Паисиевата история - а той минава в очите на огромен брой наивници за някакъв демократ,нов вид политик.Той явно не знае /или му е наредено да не знае/ какви исторически мошеничества и манипулации се поддържат от правителствата в много държави,разработват се фалшиви теории, представяни от „големи” учени- тамошни историци.

При нас не се използват за политика дори явните документи?!

Проф.д-р Г.Ценов достатъчно добре е обяснил шашмалогията.

Винаги Държавният ни глава в най-новата ни история е бил някакъв чужд на българските интереси екземпляр. Чужди историци дори много добре знаят,че в сегашния район Мармара в Турция т.е. Западна Мала Азия /Мизия и Битиния/ и Тракия векове преди Христа живеят БЪЛГАРИ.Нашите „историци” - ментарджии „не знаят” т.е. подпомагат ментарджиите - политици.Това създава условия за правене на мръсна политика срещу нас.И това се прави непрекъснато и много лесно в такива предварително създадени условия!

Считам за важно да се обяснява от професионалистите логиката на събитията в нашата древна история. Как ние, народ с толкова стара писменост /не говоря за Глаголица и Кирилица !/, не сме успели във времето да очертаваме пътя си?Ако сме правили това, каква е причината тези документи да не се обявяват,а да се крият? Ако не успеем да очертаем логиката на събитията, винаги лъжливо скроените простотии в писмен вид /като тези на В.Златарски и компания/ ще служат дори за учебници на студентите по история.

Ясно е, че ценни документи и данни се крият от българския народ,което е причина да се робува на неиздържани теории. Тези лъжливи теории пускат много дълбоки корени, докато се чака оборването им,ако това въобще се случи.

Гърците със своя език са се загнездили /и писмено и говоримо/ в Източната римска империя,сервилничели са подмолно и раболепно /така както правят евреите навсякъде по света/ преследвайки целта си.
Гърците дори измислиха фалшивото име Византия – фалшификат повтарян във всички англоезични енциклопедии.Лъжели са,че службата в църквите трябва да се води на гръцки език понеже били от първите християни.Това,както е известно,изобщо не е вярно.
Лъжите на гърците се отразяват зле и на Православието – темата е много сложна.Как и защо нашите предци са допуснали това? Толкова ли сме били „над нещата”.Че сме допуснали това и то е груба грешка,ние трябва да признаем колкото и да боли!
Гърците са тези,които подло,но целенасочено са „измислили” да наричат в писмените си документи съседните народи по имената на местностите в които живеят – мизи,траки и пр.
Определяли са ги като варвари,когато те са отстоявали правата си. Фалшифицирали са цели поредици от събития.Преиначавали са - с цел формиране на погрешни представи за тези факти и събития.Това се използва и днес от други.

По Discovery Channel се показваше филм „за гръцките войски” на Ал.Македонски?Какви представи добива ,например американският зрител гледайки филма?!Сега гърците спорят с Македония, като чи ли там уж живеят гърци.

Ние пък, чрез някакъв манипулиран малоумник, признаваме Македония – все едно там живеят небългари?Каква е причината ние с толкова стара писмeност да не реагираме и в древността?
Има ли наши писмени, свързани документи?
Знае се,че много документи по света се фалшифицират с цел „правене на политика”.Не са само гърците.
Наши псевдоисторици с държавни средства са изпращани за проучване на документи /във Ватикана и на много други места/,но като резултат и в днешно време продължават да приказват измислени глупости и позорят историческата наука и професорското звание.
Човек остава с неприятното впечатление,че такива псевдоучени се изпращат за проучвания, резултатите от които след това да се представят „съобразено” с фалшива истина, по начин обслужващ определена политика, която не е в интерес на държавата ни!

Що за Академия на науките е тази,която допуска това? Значи БАН е политическа академия,а историята е принизена до политическа наука в историческото направление?!? Кого обслужва тази историческа наука?Така фалшиво и позорно се пишат и учебниците ни по история?!

Темата е важна и оценявам високо усилията на истинските професионалисти.Силно се надявам,че младите професионални историци ще се справят с тази задача защото тя е историческа!

Вярната българска история, която засяга огромна територия,трябва да излезе наяве.

Трябва да се утвърди истината за България с всичките й добри и лоши моменти през вековете и до днес.

Само така всеки ще заобича истински своята Родина–и у нас и по света. 
.............................................................................................................................................................
Приказка за подигравачите на Спараток - от Катана Сенсей
30.05 17:11
  Живели някога едни компетентни люде по клинописа и шумерската цивилизация. Генерирали и публикували хипотези и се подигравали на други хипотези.

Появил се един прост германски учител - Георг Фридрих Гротефенд. Казал, че ще разчете клинописа. И представете си, разчел го.

Заваляли подигравки.Я го пък този даскал! Как така ще разчете тези писмена?

Ние не можахме, та той ли? Но Георг казал, че ще се намери библиотека във Вавилон и казал адреса.

Един археолог взел, че му повярвал и намерил библиотеката.От тогава хората помнят Георг Фридрих Гротефенд, но не помнят подигравачите му.

Приказката има продължение. За хетското клинописно писмо разчетено от чешкия учен Бедржих Хрозни през 1915 г.

Когато казал, че е разчел хетската писменост отново се появили подигравачите. Не си взели поука от Георг Гротефенд. За тях е било по-важно да се подиграват и отричат. Е, историята се повторила.

Каква е поуката, подигравачи? Историята помни откривателите. Помни и тези, които са ги подкрепили. А подигравачите ли? Стават обект на подигравки и презрение.

Всъщност, кой ли ги помни?

Ваш Катана Сенсей
Ако Mglishev все пак има позиция, то sociologist и nakom са никои.Призраци.Или плод на нечие раздвояване на личността.

..................................................................................................................................................................
Анонимен:

Текстовете са верни, но в днешно време,отпаднаха всички различия,между руси и сърби по отношение на България.

Руската експанзия в България продължава с нестихваща сила.

Затова те се стремят да обсебят всички български достижения в историческата наука и да я направляват в нужната за тях посока и не само в нея.

В последните 20 г.в България са натурализирани над 350000 руски граждани.

И така с постепенна подмяна на българският етнос и заемане от такива хора,ключови места в управлението на държавата и икономиката,вратата за руската експанзия в България и на балканите е открит.

Когато се говори за траките и ние българите,като техни наследници,нужно е да се предпазим от руските домогвания по тази тема.

Виждаме в последно време,как тихомълком се отказват от панславянската си доктрина,като се мъчат да я освежат или подменят с тракийски привкус.

Някои хора,без много да се замислят,лековато казват,че руснаците и сърбите са ни братя.Това не е така и трябва да се дава отпор на такива внушения.

Видяхме,какво се случи с Украйна...Посегнаха и на Полша,по най-уродлив начин...

Мечтата на Русия да достигне босвора и да стане велика империя не е умряла.Дори са готови да заменят досегашното си име с друго /например Тракия/ и осъществят своя имперски замисъл.

Това,което споделям с вас не е нито бълнуване,нито параноя.

За целта най-напред се полагат от руска страна,опити да се дискредитира България пред ЕС,или поне членството и да остане формално. /което до голяма степен се постига успешно поради почти липсващ отпор от българска страна..б.м./

Затова,нека младите историци внимават в нападките си един към друг и проявят национална отговорност,защото противното обслужва чужди интереси.

Различията Ви не са толкова големи и се надявам по-скоро да ги заличите.

 

Поздрав към всички.
/Написано по повод публикуването на "Начертанието" на Грашанин в този блог./

 



 


Тагове:   как,   Какво,   младите,


Гласувай:
10



1. mglishev - Мъка, брат
29.05.2010 10:05
Чувал ли си какво дели науката от псевдонауката? Склонността към конспиративни теории. Вашите тракийщини са си баш това - конспирация, бабан конспирация. Опонентите са руски мекерета, траките са центърът на културата, братчеди на Дионис и Загрей, приятели с египтяните, а в подземията на замъка на Тамплиерите на планината Шварцвалд се пази златен екземпляр от Тайната книга на богомилите с указания как да си направим скафандър от рицарски доспехи. Пълни глупости.
цитирай
2. karambol5 - ПОздрави за написаното !
29.05.2010 10:49
ПОздрави за написаното !
цитирай
3. sociologist - mglishev не се хаби да пишеш тук- ...
29.05.2010 11:13
mglishev не се хаби да пишеш тук- след малко ще ти го изтрият :)

Тактиката е следната- спараток не публикува, демографа пуска свободно ,но периодично минава и трие.
Така че остават само постове от типа "ПОздрави за написаното !"

Според автохтонците траките са нашите митични прадеди, мъдра свръх раса, те нямат кал под ноктите и не миришат на кон- те са високи среброкоси метросексуални елфи от 80-то ниво, мъдри и красиви.
И никога, никога не миришат!!!

В комиксите и НФ филми героите не миришат!
Цялата автохтонска теория е изградена върху три основни елемента- сектантски, расисстки и комиксов.

Автохтонизма е религиозна секта- сляпа вяра в нещо нереалистично и яростно отричане на всичко чуждо, тук имаме елемент на отрицание и самоутвърждение.
Категоричното разделение на "свои-чужди" е необходимо и задължително условие за утвърждаване на сектата.

Расовото превъзходство е задължителен елемент, във всяка изградена на тази база култура го има- германци, японци, юдеи...абсолютно необходим елемент.

И накрая комиксовият елемнт- както във всеки плакат от третият райх, така и тук имаме високи и красиви войни, немиришещи, храбри и мъдри.
Илюзорна представа владееща умовете на детската аудитория.

Реципиентите на автохтонската теория са на възраст около 16-25 години, зле образовани, с нисък коефициент на интелигентност и много ниска обща култура, социално неудовлетворени и търсещи себеизява в анонимна среда като интернет блогове.
Слаби шансове за реализация в живота и склонност към вербална агресия.
За съжаление тази маса която Ницше нарича "тор" става все по обилен и дебел пласт в обществото, време на нихилизъм и деградация- естественият продукт е маса от крайнодесни лумпени.

Расизмът и вярата в такива измислени идеали са пряк продукт на общество с криза, за сега четем, смеем се и се надяваме че с една икономическа и социална стабилизация ще отмрът и подобни нацистки нагласи.
цитирай
4. grigorsimov - Очевадната историческа истина си проправя път, за ужас на малцина!
29.05.2010 15:59
Според мен, заради тримата дежурни критици - без аргументи, които само отнемат времето и вниманието, и на автора, и на читателите, е по-добре да одобрявате публикуваните коментари.
И не забравяйте онези, самонаричащи се - "гениално племе", дето обвиняват в расизъм и в "антисемитизъм" всички народи, а самите те считат всички хора за по-долни от животни. А именно в техните планове за поробване на света пише, освен всичко друго зло, и това:
"Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове и ще оставим само онези, които са в наш интерес"!
И още един цитат: "Ние винаги трябва да се стремим да унижаваме гоите, макар и без реално основание, та накрая така да ги унизим, както само нашето гениално племе умее!
А "гои" или "гойим" е техно название за неевреите, означаващо - гадове или скотове.
А за онези, дето непременно ще се опитат да шикалкавят и да отричат и самите "тайни протоколи", уточнявам, че с подобни "премъдри поучения" изобилстват, не само плановете им за завладяване на света, записани в тайните протоколи, но и самите им религиозни книги, начело с най-авторитетната за тях - Талмудът.
А в талмуда им е пълно с омраза и ненавист, като следващите заповеди: "Евреите винаги трябва да се стремят да измамят гоите"; "Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин". "Убиването на християните е необходима жертва", и така нататък, и така нататък.
Случайно ли мислите, и Самият Христос им е казал: "Ваш баща е дяволът и вие неговите похоти искате да вършите..."; "Горко вам книжници и фарисеи - лицемери, задето обикаляте море и суша за да добиете един последовател; и като успеете, правите го син на ада, дваж "по-достоен" от вас."
И още три цитата от Христос: "Княз на света е Сатана"; "Ще научите истината и тя ще ви направи свободни"; "Аз съм пътят, и истината, и животът".
цитирай
5. анонимен - От Dino
29.05.2010 21:07
Аз искам само да споделя с Вас,видяното от мен,а аз живея в Ирландия,по един руски сателитен канал.Каналът се казва Slavonic Channel International /SCI/.Там историци от Македония в прав текст говореха,,че Юстиниан е роден в Скопие,че той е император на втората Македонска империя т.е на Византия,жена му Теодора е Македонска империатрица и т.н.Аз бях поразен от наглостта на псевдоисториците от 'Македония',а може би много повече от ''братята''руснаци,които чрез своя панславизъм изопачават факти,крадат история,създават изкуствени народи и цивилизации и се пишат първи сред първите.Панславянската идея е смъртоносна за България.А македонците уж са преки наследници на древна Македония,а в същото време са и славяни.
цитирай
6. raders - 29 май 1453 г. Пада Константинопол.
29.05.2010 23:47
29 май 1453 г. Пада Константинопол.
цитирай
7. анонимен - Младите историци,
30.05.2010 07:16
трябва най-напред да се отърсят от комунистическата псевдо историческа "наука".В центъра на своите научни интереси да поставят интересите на България.Да не се отнасят лежерно,към посегателствата на руските и сръбски пропагандисти.Да отхвърлят изкуствено създаденият славянски елемент и етнос.Да положат усилия в доказване на българският етнос,а не в доказването на това какви са другите:руснаци,сърби и др.народи.Щом си харесват да ги наричат с обидната квалификация "славяни"-тяхна работа...нека се наричат по този начин.Руснаци и сърби са си разпределили зоните на пропаганда срещу България.Сърбите облъчват с нея Македония,докато руснаците с подкрепата на комунистическите родоотстъпници у нас безнаказано вършат своята имперска пропаганда.Най-накрая,младите български историци и хора посветили се на науката,трябва да подхождат по-прагматично и отговорно,към България и нейното бъдеще.Младите историци,трябва добре да знаят и се предпазят и от други внушения,като например;православното християнство.За голямо съжаление българската православна църква,широко е отворила врати за такива посегателства и явно не си дава сметка за последиците от това си действие.Младите историци,трябва по-скоро да сближат позициите помежду си и да обединят усилията си в името на просперитета и бъдещето на България.Поздрав към всички!
цитирай
8. анонимен - Приказка за подигравачите на Спараток
30.05.2010 17:11
Живели някога едни компетентни люде по клинописа и шумерската цивилизация. Генерирали и публикували хипотези и се подигравали на други хипотези.Появил се един прост германски учител - Георг Фридрих Гротефенд. Казал, че ще разчете клинописа. И представете си, разчел го. Заваляли подигравки.Я го пък този даскал! Как така ще разчете тези писмена? Ние не можахме, та той ли? Но Георг казал, че ще се намери библиотека във Вавилон и казал адреса.Един археолог взел, че му повярвал и намерил библиотеката.От тогава хората помнят Георг Фридрих Гротефенд, но не помнят подигравачите му. Приказката има продължение. За хетското клинописно писмо разчетено от чешкия учен Бедржих Хрозни през 1915 г. Когато казал, че е разчел хетската писменост отново се появили подигравачите. Не си взели поука от Георг Гротефенд. За тях е било по-важно да се подиграват и отричат. Е, историята се повторила.
Каква е поуката, подигравачи? Историята помни откривателите. Помни и тези, които са ги подкрепили. А подигравачите ли? Стават обект на подигравки и презрение.
Всъщност, кой ли ги помни?
Ваш Катана Сенсей
Ако Mglishev все пак има позиция, то sociologist и nakom са никои.Призраци.Или плод на нечие раздвояване на личността.
цитирай
9. demograph - Скучен си ми. Чети спароток и си кюткай.
31.05.2010 12:07
mglishev написа:
Чувал ли си какво дели науката от псевдонауката? Склонността към конспиративни теории. Вашите тракийщини са си баш това - конспирация, бабан конспирация. Опонентите са руски мекерета, траките са центърът на културата, братчеди на Дионис и Загрей, приятели с египтяните, а в подземията на замъка на Тамплиерите на планината Шварцвалд се пази златен екземпляр от Тайната книга на богомилите с указания как да си направим скафандър от рицарски доспехи. Пълни глупости.

цитирай
10. demograph - Ей Катана Сенсей ! Пълниш ми душата.
31.05.2010 12:08
katana написа:
Живели някога едни компетентни люде по клинописа и шумерската цивилизация. Генерирали и публикували хипотези и се подигравали на други хипотези.Появил се един прост германски учител - Георг Фридрих Гротефенд. Казал, че ще разчете клинописа. И представете си, разчел го. Заваляли подигравки.Я го пък този даскал! Как така ще разчете тези писмена? Ние не можахме, та той ли? Но Георг казал, че ще се намери библиотека във Вавилон и казал адреса.Един археолог взел, че му повярвал и намерил библиотеката.От тогава хората помнят Георг Фридрих Гротефенд, но не помнят подигравачите му. Приказката има продължение. За хетското клинописно писмо разчетено от чешкия учен Бедржих Хрозни през 1915 г. Когато казал, че е разчел хетската писменост отново се появили подигравачите. Не си взели поука от Георг Гротефенд. За тях е било по-важно да се подиграват и отричат. Е, историята се повторила.
Каква е поуката, подигравачи? Историята помни откривателите. Помни и тези, които са ги подкрепили. А подигравачите ли? Стават обект на подигравки и презрение.
Всъщност, кой ли ги помни?
Ваш Катана Сенсей
Ако Mglishev все пак има позиция, то sociologist и nakom са никои.Призраци.Или плод на нечие раздвояване на личността.

цитирай
11. demograph - Това си ти приятелю, нали? Благодаря ти за постинга който цитирам!
31.05.2010 12:13
анонимен написа:
трябва най-напред да се отърсят от комунистическата псевдо историческа "наука".
В центъра на своите научни интереси да поставят интересите на България.
Да не се отнасят лежерно,към посегателствата на руските и сръбски пропагандисти.
Да отхвърлят изкуствено създаденият славянски елемент и етнос.
Да положат усилия в доказване на българският етнос,а не в доказването на това какви са другите:руснаци,сърби и др.народи.
Щом си харесват да ги наричат с обидната квалификация "славяни"-тяхна работа...нека се наричат по този начин.
Руснаци и сърби са си разпределили зоните на пропаганда срещу България.
Сърбите облъчват с нея Македония,докато руснаците с подкрепата на комунистическите родоотстъпници у нас безнаказано вършат своята имперска пропаганда.
Най-накрая,младите български историци и хора посветили се на науката,трябва да подхождат по-прагматично и отговорно,към България и нейното бъдеще.
Младите историци,трябва добре да знаят и се предпазят и от други внушения,като например;православното християнство.
За голямо съжаление българската православна църква,широко е отворила врати за такива посегателства и явно не си дава сметка за последиците от това си действие.
Младите историци,трябва по-скоро да сближат позициите помежду си и да обединят усилията си в името на просперитета и бъдещето на България.
Поздрав към всички!

.........................................................................................................................
Всеки, който се чувства Българин трябва да застане зад услията в името на просперитета и бъдещето на България! Жалко че има умни младежи, като Манол, които от чуждите "научни" пердета не виждат България...Но има достатъчно други. Благодаря Ви анонимний.
цитирай
12. demograph - Тизи път ще те оставя да вониш. Хайде от мен да мине.
31.05.2010 12:25
sociologist написа:
mglishev не се хаби да пишеш тук- след малко ще ти го изтрият :
Тактиката е следната- спараток не публикува, демографа пуска свободно ,но периодично минава и трие.
Така че остават само постове от типа "ПОздрави за написаното !"
Според автохтонците траките са нашите митични прадеди, мъдра свръх раса, те нямат кал под ноктите и не миришат на кон- те са високи среброкоси метросексуални елфи от 80-то ниво, мъдри и красиви.
И никога, никога не миришат!!!В комиксите и НФ филми героите не миришат!
Цялата автохтонска теория е изградена върху три основни елемента- сектантски, расисстки и комиксов.Автохтонизма е религиозна секта- сляпа вяра в нещо нереалистично и яростно отричане на всичко чуждо, тук имаме елемент на отрицание и самоутвърждение.Категоричното разделение на "свои-чужди" е необходимо и задължително условие за утвърждаване на сектата.Расовото превъзходство е задължителен елемент, във всяка изградена на тази база култура го има- германци, японци, юдеи...абсолютно необходим елемент.И накрая комиксовият елемнт- както във всеки плакат от третият райх, така и тук имаме високи и красиви войни, немиришещи, храбри и мъдри.Илюзорна представа владееща умовете на детската аудитория.Реципиентите на автохтонската теория са на възраст около 16-25 години, зле образовани, с нисък коефициент на интелигентност и много ниска обща култура, социално неудовлетворени и търсещи себеизява в анонимна среда като интернет блогове.Слаби шансове за реализация в живота и склонност към вербална агресия.За съжаление тази маса която Ницше нарича "тор" става все по обилен и дебел пласт в обществото, време на нихилизъм и деградация- естественият продукт е маса от крайнодесни лумпени.Расизмът и вярата в такива измислени идеали са пряк продукт на общество с криза,за сега четем, смеем се и се надяваме че с една икономическа и социална стабилизация ще отмрът и подобни нацистки нагласи.
...Помниш ли как ви хванах да си съгласувате тактиката със СнС? Но после има и лизане.
цитирай
13. demograph - Социологист - поръчката ти си личи много добре.Благодаря.
01.06.2010 22:57
Мъглишев, Цезарчето и Социалист/социологист се наговаряха вблога на единия от тях как да громят автохтонистите. Диригентка им бе СнС.

Ето как се самоуспокояват след разгрома им в блога на спароток:
....................................................................................................................
Реципиентите на автохтонската теория са на възраст около 16-25 години, зле образовани, с нисък коефициент на интелигентност и много ниска обща култура, социално неудовлетворени и търсещи себеизява в анонимна среда като интернет блогове.Слаби шансове за реализация в живота и склонност към вербална агресия.За съжаление тази маса която Ницше нарича "тор" става все по обилен и дебел пласт в обществото, време на нихилизъм и деградация- естественият продукт е маса от крайнодесни лумпени.
...................................................................................................................
Такова нещо кой би могъл да напише?! - Само крайно тъпи подлоги.
Жалки мърши. Очаква ги голямо лизане на храчките, които са изхрачили срещу по-грамотните от тях. Да им е сладко..
цитирай
14. анонимен - Ето, и аз поздравявам демограф, спароток и григор симов
01.07.2010 02:10
Дойдох тук от блога на спароток и прочетох доста материали за Македония, които ме интересуваха в момента. Но попднах и на тази публикация, която бях чел преди това. Няма по точно потвърждение за наговарянето на проруските и антибългарски опоненти. Като калени комунисти не оставят нищо на случайността. Аз бих призовал демограф да пусне общирен пост, и ако може със снимки на екрана, за да го имаме документирано.
Благодаря ти, демограф! /НФ
цитирай
15. demograph - И аз благодаря. Който и да сте..
02.08.2010 01:11
анонимен написа:
Дойдох тук от блога на спароток и прочетох доста материали за Македония, които ме интересуваха в момента. Но попднах и на тази публикация, която бях чел преди това. Няма по точно потвърждение за наговарянето на проруските и антибългарски опоненти. Като калени комунисти не оставят нищо на случайността. Аз бих призовал демограф да пусне общирен пост, и ако може със снимки на екрана, за да го имаме документирано.
Благодаря ти, демограф! /НФ

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961502
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол