Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2012 01:48 - Българските политици успешно изтребват българските граждани.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 22320 Коментари: 19 Гласове:
26

Последна промяна: 23.03.2013 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 В резултат от пoлитиките на бългаските управници, през последните десетилетия българския народ се топи и панически се разбягва по света.
На какво се дължи това?

Има ли конспирация срещу българите?
Може ли резултатът от управлението в България да се определи като геноцид?
Да проверим.

 Ако има дългосрочен заговор за изтребеане и прогонване на българите от земята им би трябвало да има и конкретни резултати от такъв.

 Най – беглия анализ на „състоянието на нацията”, както се изразяват американските президенти, показва няколко трагични последици и поне  още толкова трайни тенденции към такива, които по същината си и технологията на причиняване, могат спокойно да се определят като злонамерени, и защо не престъпни, усилия.

На основа на видимите резултати и устойчивите тенденции в действия срещу Българите, една конспирация за отстраняване на българите от територията на днешната им държава,  би могла да изрази в усилия за постигането на следното:

- изкореняване на опората в миналото, в предците, в постиженията чрез поддържането и пропагандата на объркващи и безумно обидни версии за произхода и делата на българите в миналото;- Има го.
-обезверяване на българите чрез отнемане на надеждата за положителна промяна в обозримо за всяко поколение, бъдеще;- Има го.
- насаждане на национално себеотричане, чрез интернационални, глобалистки и фаталистични внушения за окръжаващият ни свят и вътрешната действителност; - Има го.
- притъпяване на инстинкта за самосъхранение на нацията, посредством внушения за безнадеждност, безперспективност, неспасяемост, обреченост и безсмисленост на живота като българин, в българска група и народ и в България.- Има го.
- ампутиране на инстинкта за продължение на рода, чрез култивиране на презрение към семейството, към раждането на деца, към опазването на живота и здравето, чрез възхвала и защита на ненормалното, безродството, патологичното, извратеното, хищното, жестокото, безсрамното - Има го.
- заместването на основните инстинкти, от които зависи оцеляването на хората и народността, с патологичен комплекс за самоунищожение, посредством насаждане на възхищение пред порочното, вредното, просташкото, бруталното, нечовешкото, безплодното, фалшивото, отровното; - Има го.
- разграждане на базисния стремеж за сигурност , сплотеност, задружност, взаимност, милосърдие и подкрепа,чрез внушаване на несигурност, катастрофизъм, егоизъм, патологичен индивидуализъм, малоценност, предпочитание на животните пред човека, предпочитане на патологичното пред нормалното, безсърдечност, неблагодарност;- Има го.
- Насаждане на самопрезрение, отчаяние и примирение, посредством брутално стимулиране на небългарското пред българското, протежиране на чуждото пред нашето, вредното пред полезното, просташкото пред културното, лошото пред доброто, престъпното пред законното, неморалното пред моралното..Има го.

Анализът на "състоянието на нацията" показва, че всички тези цели и действия са в пълно обръщение. Мога да докажа с примери всяка една от тезите по-горе.Вие също можете да го направите.Ако не съм прав, очаквам да ме оборите. Ако съм прав, очаквам да ме подкрепите с конкретни примери.

Конкретните действия или умишлени бездействия на евентуални конспиратори срещу българския род, за жалост или надежда, са очевидни във всяка една от сферите на националния ни живот днес.

Твърдя, че следните посочени по-долу резултати биха могли да са резултат само от умишлено наговаряне на някакви групи от хора във властта./Политици, кукловодите на политиците, чужди агенти или водените от  тях български пионки, престъпно неграмотни управници, наговорили се да управляват по смъртоносно некадърен начин държавата?../.

Да проверим има ли ги посочените по-долу резултати и действия и кои са причинителите им?

  1. Отродяване:

*Умишлено заличаване на миналото – унищожаване на свидетелствата за истинското минало на българския народ и държава, разграбване на историческото наследство, продажба или неравностойна замяна на безценни исторически артефакти, отказ от изследване на историческото минало, целенасочено предоставяне на свобода на иманярството и унищожаването или изнасянето извън България на невъзстановими доказателства за миналото; отказ от завоювани позиции в исторически изследвания и прекратяване на такива; отблъскване на национални изследователи, неглижиране на националната историческа школа и прекъсване на подготовката на национални кадри; поощряване на странични за българския интерес проучвания и пренебрегване на неотложни и критични за българския интерес изследвания;
Има го.

*Умишлено изопачаване на миналото – отказ от национално тълкуване на историческите факти и подмяната му с удобно за чужди сили  тълкуване на историята;  отхвърляне на националния интерес в историческите факти и изследвания и замяната му с групов политически и икономически интерес; отказ от формулиране и защита на достойна национална историческа теза и предоставяне на българско историческо пространство на чужди сили; услужливо налагане на всевъзможни и далеч от истината и българския интерес теории за миналото; отказ от добронамерени чуждестранни достижения в изследването на миналото ни и обесърчаване на опити за такива изследвания; Има го.

*Откъсване на българите от миналото – умишлено създаване на исторически хаос и объркване сред историците, преподавателите и учениците; насаждане на очевидно несъстоятелни, недостойни или враждебни на българите исторически версии;  пропагандиране на прочуждестранни тези за българското минало и отхвърляне на пробългарския поглед към миналото; възпитаване на преклонение към чужди исторически теории и недоверие към български такива; омаломощаване на българската историческа наука и допускане на доказано враждебни чужди изследователи, в стратегически за България сегменти от археологията и историята; - Има го.

*Насаждане на презрение към миналото умишлено възприемане, формулиране и поддържане на очевидно несъстоятелни, отблъскващи и/или вредни исторически теории за българите и България, които  да са неудобни за разпространение и общуване; умишлено публично подценяване на значението на историята като инструмент на съвременната локална политика и на геополитиката; формиране на отношение за безполезност на историята; умишлено занемаряване на историческите паметници и превръщането им на повод за срам и неудобство за популяризиране.

*Умишлена забрава на миналото, като предпоставка за бързо отродяване и ликвидиране на българското самосъзнание сред българите в България и по света.- Има го.

2.Обездушаване – умишлено осмиване на духовното, възхвала на бездуховното, подкопаване на вярванията, ликвидация на религиите, размиване на моралното, подмяна на хуманните ценности с животински, подмяна на красивото с пошло, на чистото с омърсено, на доброто с лошото, на благородното с дивашко, на справедливото с несправедливо, на законното с криминално, подмяна на българските ценности с небългарски;- Има го.

3.”Кастриране” на българската народност– умишлено обезверяване на семейството, обезсърчаване на раждаемостта сред образованите, отказ от стимулиране на раждаемостта на образованите, насърчаване на раждаемостта на необразованите, убийствено здравеопазване, небългарско образование, ликвидиране на здравословните практики, стимулиране на самоубийственото поведение;- Има го.

 4.Изтощаване на българите– умишлено ниски заплати, умишлено ниски пенсии, умишлено висока безработица, умишлено високи цени, умишлена бедност, ограбване, безконролна експлоатация, стимулиране на необразовността, източване на индивидуалния им ресурс за преживяване чрез умишлено непосилни данъци, умишлено високи лихви, умишлено големи такси, целенасочена корупция, умишлено лоша администрация, умишлено лоша полиция, умишлено поддържане на „пътища убийци”, недосегаемост на убийците и престъпниците, поощряване на престъпното, умишлена липса на държавност, умишлена липса на добронамерена политика; - Има го.

5. Изтребване на българите– умишлено отравяне с долнокачествени храни, умишлен безпорядък по пътищата и транспорта, умишлен глад, умишлено замърсяване на въздуха, умишлено поддържане на отблъскваща житейска среда, умишлен стрес, умишлено отчаяние, умишлена безнадеждност, умишлена бездуховност, умишлена простащина, умишлен разврат, умишлена престъпност, умишлена несправедливост, преследване на българското, поощряване на чуждото.- Има го.

6. Прогонване на жизнеспособното – умишлено създаване на среда на нетърпимост към кадърното, поощряване на некадърното и необразованото, презрение към талантливото, адмирация на бездарното, бариери пред амбициозните, протекция на безволевите, формиране на усещане за безперспективност в държавата; Има го.

7. Подмяна на етноса – умишлено възпиране на българската раждаемост, стимулиране на небългарска раждаемост, поощряване емиграцията на способните българи, отблъскване на българите желаещи да се завърнат или заселят в България, засилено приемане на небългари в България
Има го.

- Така ли е?
- Така е.

Ключовата дума е „умишлено”, защото толкова злини могат да се причинят само със зла умисъл.

Всичките тези и множество други  констатации, намират физическо изражение в нормативната уредба на българската държава и действията на българските управници от доста десетилетия насам.

Те могат спокойно да се идентифицират и като действия на конкретни личности и конкретни групи от хора, конкретни политици и конкретни техни действия за реализиране на политиките им, надлежно документирани.

Всеки от читателите може и сам да персонифицира извършителите и да регистрира действията им.

Демокрацията или невежеството не могат да послужат нито за оправдание, нито за обосновка на публично произнесени думи и публикувани тези , налагани или защитавани теории,  извършени действия или бездействие от съответните лица в миналото и днес, защото резултатът от това е доказателство за истинските им намерения спрямо българите.

А резултатът е изчезването на близо два милиона  българи, разбягване на способните и предсмъртната агония на повечето от останалите тук..

Как става това? Умишлено или неволно, поради глупост, поради алчност, поради слабост в кръста..?

……………………………………………………………………………………………

-         Е?

-         Конспирация ли лежи в основата на българската трагедия?

-         Може ли да се предели като „геноцид” управление довело и водещо към такива последици?        

При толкова много взаимно свързани явления,- Категорично ДА!.

…………………………………………………………………………………………………..

*Постингът ми е провокиран от повдигането на темата от колегите ми блогъри http://www.grigorsimov.bog.bg  и http://www.sparotok.blog.bg

*Престъплението „геноцид е законодателно дефинирано и ратифицирано, както на международно равнище, така и в Република България, чрез Указ №300 от 1950г.:

Член 1. Договарящите се страни потвърждават, че геноцидът независимо от това, дали е извършен в мирно или във военно време, е престъпление против международното право, което те се задължават да предотвратяват и наказват.

Член 2. В настоящата Конвенция под „геноцид” се разбира всяко едно от следните действия, извършени с цел да се унищожи, отчасти или изцяло, една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:

а) убиване на членове на групата;- Колко български граждани загинаха до сега в резултат от такова управление?

б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете

на групата; - Колко български граждани НЕ са понесли подобни повереди?

в) умишлено налагане на групата на условия за живот, целящи

физическото й унищожаване, изцяло или отчасти;- Нима наложените ни умишлено условия на живот не водят до изтребление?

Член 3. Ще бъдат наказуеми следните действия:

а) геноцид; - Защо никой не е осъден за геноцид до сега?

б) заговор за извършване на геноцид; - Защо нито един загоеворник не е озъден до сега?

в) пряко и публично подстрекателство за извършване на геноцид; - Защо нито един от публичните подстрекатели на геноцида над бългаските граждани не е осъден?

г) опит за извършване на геноцид;- Какви ти опити -имаме резултат!

д) съучастие в геноцид;” Съучастниците са най-малкото зло. Участниците!

Наказателен Кодекс на Република България

Член 416 (1) Който с цел да унищожи изцяло или отчасти определена национална, етническа, расова или религиозна група;

а) причини смърта, тежда телесна повреда или постоянно разстройство на съзнанието на лице, принадлежащо към такава група; - Колко не са в тая група постардали?

б) постави групата втакива условия на живот, които водат към нейното пълно или частично физическо унищожение; - Колко не са поставени в убийствени условия на живот?

в) предприема мерки, насочни към възпрепятстване на раждаемостта сред такава група; - Нима раждането на деца не е тотално възпрепятствано?

се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години или доживотен затвор без замяна

Член 417. Който с цел да бъде установено или поддържа господство или систематическо подтисничество на една расова група хора над друга група хора: - Не сме ли под расовото подтисничество на червенокожите?

а) причини смърт или тежка телесна повреда на едно или повече лица от тази група хора или

б) налага условия на живот от естество да причинят пълно или частично физическо унищожаване на расова група хора,

се наказва за апартейд с лишаване от свобода от десет до двадесет години или доживотен затвор без замяна.”.

- Защо българската прокуратура не се е самосезирала до сега???
- Защо българско правителство не е било свалено с РЕШЕНИЕ НА СЪД?

Защото и те са сред подтисниците ли?

За непредумишлено убийство се наказва със затвор.

- Какво наказание следва да се наложи на  управниците ни за тяхното „непредумишлено” убийство на 1 800 000 българи?

Ами след като е ясно, че е умишлено?! ....

 

 

 

 

 





Гласувай:
26



1. buditeli - Прав си разбира се
14.03.2012 13:55
"Ако не съм прав, очаквам да ме оборите. Ако съм прав, очаквам да ме подкрепите с конкретни примери."

Ето един пример:

Д-р Ганчо Ценов, който в края на Х I Х и началото на ХХ век е направил задълбочени проучвания на нашата древност из книгохранилищата на цяла Европа. „Когато в 1907 година аз издадох моята книга "Праотечеството на Българите", от която излизало, че българите са били нещо по-добро от онова, което се мислеше досега за тех, аз бидох обявен за патриот и, следователно, за човек, който стои извън законите. Всички , които ме критикуваха , критикуваха ме не по съдържание, не защото посочените от мен данни са неверни, а защото съм бил патриот, който изнасял факти, че българите са били и храбри и културни”.

цитирай
2. анонимен - amin
14.03.2012 16:16
znaci konspiarcia na evreite srestu bg ,za tvsa karbovskisak vsicshki balgarki da sa prostitutki iasno da unistoji bg maikite i da ne rajdat deca.thenks za rasyasneniata,kak moi se pomogne na balgaria ot evriskoarabskatyrskata napast?az spa znam li kvi gi varcvsat evriceta i tyrceta.!
цитирай
3. анонимен - minio
14.03.2012 16:24
nekav kompromis nea li sto precakahte miro i mira?sto iskate voina a ne mir nacistki moi geyberi , i gogi sto karas mamza stanimir da ti prai svirka?
цитирай
4. анонимен - Проф.Сиктиридис
14.03.2012 17:54
Четете,четете истината, опитни мишлета!
==========================================
България или Мафията ? Георги Андреев
http://www.bgpatriot.com/resources/bgmafia/bgmafija.pdf
цитирай
5. анонимен - Не зная дали става въпрос за конс...
14.03.2012 19:35
Не зная дали става въпрос за конспирацция, но хронологията на опростачването и последствията са очевидни.
цитирай
6. zaw12929 - Прав сте, мисля не само същото, но… ...
14.03.2012 20:07
Прав сте, мисля не само същото, но… ще пиша обвинение до и срещу ЕС
цитирай
7. анонимен - Проф.Сиктиридис
14.03.2012 20:44
Алооо! Опитни мишлета. 22 години "демократичен" преход- чалга,"Листопад" турак сериали,турак хаберлер,
ДПС=АКП- мама Туракиа =КУЛТУРЕН ГЕНОЦИД! Анадън му чукундури?


цитирай
8. анонимен - Не са косете!
14.03.2012 21:00
Как са ебава майката на диктатурата на "пролетариата"?
Как са ебава майката на робовладелския капитализъм?
Ми аре де ,да им ебем майката и да си живеем живота.
Некадърни ли сме???
цитирай
9. demograph - Btv - Чуждата телевизия. Министерството на образованието - пазарна структура.
15.03.2012 23:52
По всичките и канали -турски сапунки
По всичките и "шоута" чалга и "Бел дансинг", демек кючек.
Всичките и новини подкана към бягство
Всичките и внушения - Турция да дойде....
Емисия новини на Бтв 22.30 часа днес:
"Световната Банка прогнозира, че до 2050г населението на България ще се свие до 4 милиона души, от които 1,3 милион пенсионери. Забравете за ранно пенсиониране. Забравете за пенсиониране на 65г. Пазарът на труда трябва да се отвори за възрастните. Страната трябва да се отвори за работници от вън." И СЛЕДВА ВНУШЕНИЕТО: "-НАЙ-УДОБНИЯТ ВНОС НА РАБОТНИЦИ Е ОТ ТУРЦИЯ." и ПОСЛЕ СЛЕДВАЩОТО: " ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР НА ТРУДА Е НАЙ-МУДНИЯТ В СВЕТА.България трябва да активизира усилията си да влезе в Шенген"
Сиреч - българите да заминават в Европа, а на тяхно място да дойдат турски работници.
Няма дума за повишаване на раждаемостта сред образованите. За спешна промяна на стимулирането на раждаемостта, за образоване на циганите и превръщането им в Работници, за пресичане на инвалидизирането на подрастващите чрез наркотици, алкохол, цигари и разврат.За спорт и здравословен живот. За превенция на заболяванията и Хуманна/!/ медицина.
Няма такива думи нито в цитата от анализа на Световната банка, нито в коментарът на Бтв. Няма да ги чуете или видите и в повечето /не/Български медии.
Не може и да има, защото и те са сред конспираторите...
По БНТ имаше тревожно/похвално/ предаване за брутална "скрита" реклама на НЕЗДРАВОСЛОВНИ храни В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ!!!!!!!!!! Там едни "герои" маскирани като кренвиршите на известна фирма, давали представления по всички детски градини в София и страната за да карат дечицата, които още не могат да различат вредно от полезно и лъжа от истина, да налитат на кренвирши, които и кучетата вече отказват.
Представителката на министерството на образованието заяви най-тъпашката, че не вижда нищо нередно в това. В България имало пазарна икономика...! И тя е от отровителите.
Доказателства за Страшния съд!
цитирай
10. nikikm - Всичко
16.03.2012 18:09
е толкова точно,вкл.коментарите,че чак боли!Изключвам разбира се напъните на проф.Сиктир...какъв беше?
цитирай
11. demograph - Гневът на мравките понякога може да стане опасен!..
17.03.2012 04:48
nikikm написа:
е толкова точно,вкл.коментарите,че чак боли!Изключвам разбира се напъните на проф.Сиктир...какъв беше?

Време е да се разгневим.
цитирай
12. анонимен - "Позорно завръщане обратно ...
18.03.2012 14:31
"Позорно завръщане обратно към нищетата, към мизерията, към безработицата..."
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=146846

цитирай
13. demograph - Прочетох и сърцето ми заплака.....Как я докарахме до там!
19.03.2012 18:38
анонимен написа:
"Позорно завръщане обратно към нищетата, към мизерията, към безработицата..."
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=146846


Ще бия камбаната докато удари моята! Народът ми заслужава поне това.
цитирай
14. rebu - Следват се постулатите!
07.06.2012 12:36
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401
цитирай
15. анонимен - ot juli
24.07.2012 23:12
edinstvenoto ne6to koeto moga da napravq e da razdavamblogovete vi na teb ,sparotok,saradiva,nestinar,get i ostanalite RODOLUBCI na priqteli i poznati,tova i pravq. POZDRAVI za teb i tvoeto semeistvo VELIKI BALGARINO !!!
цитирай
16. demograph - Това е което трябва да правим - като Паисий, от човек на човек да сеем истината
30.10.2012 21:07
анонимен написа:
edinstvenoto ne6to koeto moga da napravq e da razdavamblogovete vi na teb ,sparotok,saradiva,nestinar,get i ostanalite RODOLUBCI na priqteli i poznati,tova i pravq. POZDRAVI za teb i tvoeto semeistvo VELIKI BALGARINO !!!

..и ДА ДАВАМЕ САМОЧУВСТВИЕ И КУРАЖ НА БЪЛГАРИТЕ.
цитирай
17. demograph - Ето един от убийците на България - "летописец" на заплата
30.10.2012 22:53
http://veselins.blog.bg/history/2012/02/26/letopisec-v-grupa-za-tineidjyri.910477
цитирай
18. demograph - Да!.....
19.03.2013 17:03
rebu написа:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=401

цитирай
19. bubolina111 - Съгласна съм
29.08.2013 18:24
особено с 5, 6 и 7 точка.Ами образованието?
Но трябва да се действа, а не само констатации.
Иначе и самоубийствата ще се засилят.
А планът РАН-ЪТ и Конгреса на ционистите в Москва 1988 г, могат да ти разкъртят
илюзиите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961239
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол