Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 01:17 - Убиването на България - доказателствата
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 8726 Коментари: 11 Гласове:
12

Последна промяна: 24.11.2012 03:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И НА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ИДВА КРАЙ от Красимир Бачков Автор: Красимир Бачков - Форум Автор Красимир Бачков - форум
 

image     Бавно, но сигурно хората, които са живели през социализма, започнаха да съжаляват за него. Крайната цел на комунистите успя. „Демокрацията” излезе през носа на останалите българи. Държава де факто вече няма! Колкото и лошо да бе през социализма, бе по-добре от сегашната анархия. Така се извъртяха нещата, че обикновените български граждани са по-големи социалисти, от „другарите” с партийни книжки и тлъсти банкови сметки. Защото вече няма правосъдие, а кривосъдие. Здравеопазването еволюира в здравеограбване, социалната политика се превърна в бюро за раздаване на средства най-вече за циганите, образованието се срина под нивото на килийните училища в средновековието, а икономика няма, защото просто няма производство.

       Има едно безумно, безмерно и безнаказано национално ограбване! Всеки краде където може, колкото може повече и така се доближава до идеала на някогашните социалисти – комунизма. И ако бившите партийци се превърнаха в червени феодали, преобразувайки се в членове на БСП, ДПС, СДС, НДСВ, РЗС, ГЕРБ и пр., в какво се превърнаха останалите граждани на държавата? – „В лош човешки материал!” – би казал преди 80 години Хитлер, а днес го казва избрания с мнозинство наш премиер.

         Сякаш не е логично хората да не разбират, откъде идват бедите им! А защо продължават да търпят геноцида над себе си българите, май и марсианците не биха разбрали.

         Заели всички възлови места в държавните и общински администрации, „другарите” колят и бесят, както в доброто старо време преди 10. ноември 1989г., само, че без социалната грижа на държавата над гражданите. Ако някой надигне глава за протест, просто остава без работа. Ако е сам става клошар или престъпник. Ако има семейство, то неизбежно се разпада заради мизерията. По този начин хората са принудени да слугуват за жалките 300 – 500 лв. на месец, угаждайки на прищевките на едни самозабравили се „цар Кировци”, но от български произход.

         Още по-отвратителни са съвременните български чорбаджии, нарекли себе си „работодатели”. Ако някога чорбаджиите са се замогвали с много труд, търговски усет или находчивост, сегашните са постигнали всичко само и единствено с КРАЖБА! Старите чорбаджии са създавали фабрики, в които експлоатирали работници, на които осигурявали работа. Новите чорбаджии просто откраднаха готовите заводи, изхвърлиха работниците на улицата, а машините продадоха за скрап. Откраднатите пари вложиха в хотели, ресторанти и МОЛ-ове, където експлоатират по-жестоко от предшествениците си работниците.

В края на и без това краткия човешки живот, старите чорбаджии градяха чешми, часовникови кули, училища, църкви и читалища. Правеха го за благото и на останалите, от които всъщност по един или друг начин са забогатели. Така си отиваха в мир от този несъвършен в много отношения свят. Сегашните чорбаджии спонсорират единствено новите клипове на чалга-певачките /знае се срещу какво/ и най-много някой конкурс, от рода на „Мис Мокра фланелка”. Тъй като не вярват в Бог, те си отиват без духовни угризения, простреляни от техен конкурент и събрат, отровени под някаква по-интелигентна форма – инфаркт, инсулт или просто катастрофират „случайно” на пътя. След това медиите, които са тяхна собственост, с месеци раздуват лъжи и манипулации в измислени варианти и детайли, за да увековечат името им. От древни времена хайдуците по нашите земи е прието да бъдат възвеличавани. В песни, в приказки, а днес –в романи и филми. Само дето днешните хайдуци са забравили причината, поради която някога техните предци са излизали в гората. А тя е нещо, което днес звучи кухо и безсмислено, откъдето и да го погледнеш. Думата е   СПРАВЕДЛИВОСТ !

         Такава деградация на всички човешки ценности, каквато през последните години се вихри в България, няма и в най-изостаналите африкански държави. Като нация ние умираме бързо, безвъзвратно и с безразличие! Като зомбирани сме! Все едно сънуваме страшен кошмар и се надяваме, че ей тъй някак един ден ще се събудим, а кошмара ще е свършил.Само, че няма да свърши лошия сън наяве! Ще свършим ние, както вече свърши държавата ни! Ще се изличим от лицето на земята, защото не сме имали достатъчно съпротивителни сили не за оцеляване, а за достоен живот! Туморът, наречен комунизъм вече е унищожил България! В момента тя е една опоскана като от скакалци територия, върху която агонизират няколко милиона смачкани мравки, наричащи себе си с омерзение българи. Няма случайни поговорки. Заради безмерното ограбване, комунистите затриха държавата, както се казва, че „заради бълхата се изгаря юргана!”. Докопали пари, земя и материални придобивки, българските комунисти унищожиха българския народ, а всеки знае, че без народ държава няма! След България и на голямото крадене ще дойде края, но едва ли на някого вече му пука за това.

         Изводът е, че нас вече ни няма, но май все още не сме го разбрали.
Бележка на Демограф:
Автор на материала е Красимир Бачков.
Странно , но няколко пъти го поставям и не излиза в постинга ми. Нещо бъркам с техниката. Поднасям извиненията си на всички, че няколко дни съм се пъчил като автор.
....................................................................................................................................................................
Какво да коментира човек...!
Краденето ще свърши когато няма какво повече да се краде.
Моментът наближава.
Да се порадваме, а...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Задължително четиво или Как се фабрикуват лъжите в историята на българите. /Западните добичета, говедото Иречек и телетата след него/:
http://www.ivanstamenov.com/files/gs-justinian.pdf




Гласувай:
13



1. andrei - Жалка и трагична орис,
13.05.2012 07:25
но заслужена-поради животинският страх и робско подчинение,който е обладал повечето българи...
цитирай
2. анонимен - Сегашните млади са родени след Десети. И к`во?
13.05.2012 22:22
Да речем, пенсиите са с бригадирско мислене и дегенерирала работоспособност. Тези, дето са в добра работоспособна възраст 30-50 г. са били ученици, студенти и работници преди Десети. Скачали са по митингите, гледали са пламъци от Партийния дом, нагледали са се, наскачали са се. Знаят, че от експлоатацията им за статисти в чужди шоу-та нямат полза. Младите- 20-30 г. нямат никакви, ама никакви политически възгледи и им стига да има екшън. Научава от Фейс-букито, че може да покаже, как не е в състояние на животински страх и робско подчинение като отиде на митинг или размирица и той отива. Някои политици си оправят положението, други си го объркват, България потъва, ама карай да върви. Ега ти!? Ако ставаше с гюрултия, Левски нямаше да прави комитети.
цитирай
3. vmir - Мисленето на повечето българи не се различава от мисленето на циганите в гетата.
14.05.2012 08:39
И едните, и другите си търсят всевъзможни претексти да саботират и оплюят държавата и управляващите, за да крадат и лъжат безнаказано. Управляващите не падат от Марс, те са неразривна част от избирателите, които ги намират за най-подходящи измежду себе си и саботирането им е саботиране на самата държава. Целта на този саботаж е да се възпрепятства просперитета на България, за да клекнем пред "освободителите" си. Този паразитизъм се изхранва от тялото, чиито жизнени сили изсмуква непрекъснато. Превръщането на думата "политик" в най-мръсната дума е ключов инструмент в демонтирането и ликвидацията на държавата. Казвам го като страничен наблюдател, защото политиката никога не ми е била по вкуса, поради което виждам и користта и далаверата от саботирането на политиката у нас.
цитирай
4. jitanosten - ДЕМОГРАФ, защо се пишете като автор?!
16.05.2012 08:20
Нямам нищо против да препечатвате моята статия, но не и да се подписвате като неин автор! Казвам се Красимир Бачков, с ник Jitanosten и не ми е неприятно да ме крадат!
цитирай
5. demograph - Е..не се пиша за автор. Просто не е излязло името на автора. Сега го поставям. Съжалявам.
16.05.2012 08:54
jitanosten написа:
Нямам нищо против да препечатвате моята статия, но не и да се подписвате като неин автор! Казвам се Красимир Бачков, с ник Jitanosten и не ми е неприятно да ме крадат!

цитирай
6. demograph - Образо'ване му е майката
16.05.2012 09:02
andrei написа:
но заслужена-поради животинският страх и робско подчинение,който е обладал повечето българи...

Образованието ни не образова, а мущрова по оня начин и за благото на ония.
цитирай
7. jitanosten - Това вече е друго нещо!
18.05.2012 11:36
Всичко трябва да си е на мястото.
цитирай
8. анонимен - Кой и какви интереси има ?
30.05.2012 08:50
demograph написа:
Сякаш не е логично хората да не разбират, откъде идват бедите им!


Напълно логично е обикновените хора да не разбират откъде им идват бедите. Ако беше толкова лесно всички щяха да са на ясно.

За огромно наше съжаление нещата не са толкова прости. Колко от хората на науката са в състояние да отговорят точно на въпроса - От къде идват бедите?

Отговор, разбира се, има? Не е просто (но, не е и сложно) да се отговори. Необходимо е човек (обикновения и по-сложния:-) да мисли с главата си. Претопляне на стари гозби не помага.

Преди време един умен човек беше казал. Цитирам по памет "Най-напред отговорете на въпроса - Кой и какви интереси има. Всичко останало е много просто."

Доще време да кажем:

Та всички тези неща са очевидни. Защо беше нужен толкова дълъг път, за да се стигне до тях?

За сега, приятно изкарване в контролирания хаос.
цитирай
9. анонимен - Този автор съм го забелязъл!
16.07.2012 12:15
Понякога е доста краен в съжденията си, но по принцип е прав! Само не разбирам как същата статия под неговия блог е четена стотина пъти, а тук четири пъти повече! Има нещо гнило в Дания......! Явно има някакво ембарго :)
цитирай
10. анонимен - ot juli
29.07.2012 22:07
dobre napisano ,4e i vqrno! pozdravi ! No vse si mislq ,4e sparotok e prav ,na parvo mqsto trqbva da si nau4im ISTINSKATA istoriq ,za6toto mnogo BALGARI ne q znaqt / naprimer ku6el,joisi,4e i maja mi ,vsqka ve4er se raznasqt krqsaci v ka6ti /6toto ne iska da 4ete/ ta taka ,dori i LEVSKI da ne go be6e kazal,4e vremeto e v nas, az mislq ,4e NQMA nastoq6te BEZ minalo i nqma bade6te bez nastoq6te ,kakto i da go vartim trqbva da zapo4nem ot minaloto.S uvajenie kam avtora /za6toto napisanoto e ISTINATA / i razbira se kam Demograf kogoto mnogo haresvam !




цитирай
11. анонимен - Не съм съгласен.
12.09.2012 20:38
Мили хора, уважаеми българи, скъпи читатели, докога ще търпите да ви обиждат с такива статии, нямате ли лимит на търпимост, колко още сте готови да наведете глава и да продължите да се самобичувате и самообиждате след като някой друг по най-красноречивия начин вече го е сторил. Какво, като е прав за някои неща. Грам достойнство ли нямате, че не знаете къде е границата на допустимата критика. Как може един да не му каже : Я се спри! Ние нямаме нужда от хора като тебе да ни убиват духа, имаме нужда от такива, които го повдигат. Имаме нужда от положителни примери. Не, не сме виновни ние!! Неолиберализма завладя 30-40 държави пос вета преди нашата, след нас има още много!! Кой не знае за плана Ран Ът, кой глупак още продължава да обвинява с пълна сила народа за това, което са му стоварили на главата отвън, кой още продължава да нарича политиците ни продажници, при положение че те не са продали ТЕХНИЯ народ?? Който НЕ Е нашия!!! На кой още не му е ясно и защо заблуждавате. Не мога да понасям да ме обиждат мен и целият ми род!!! Мерете си приказките!!! И, Българската държава не е създадена 861ва, ясно??
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961001
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол