Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2012 14:42 - Манипулираната история води България към края на историята ни
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 18607 Коментари: 27 Гласове:
25

Последна промяна: 30.03.2013 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Невярната история води към края на историята ти...

Неоспорим факт е, че в отношенията на повечето държави, наложилите се за исторически „истини” тези от миналото, оказват понякога решаващо влияние върху вземането на решения със съдбоносни стратегически последици за цели държави и народи.

Примери: създаването на Израел /аргументирано с историчесkи претенции от преди хиляди години/; отнемането на територии от България по Ньойския мирен договор /аргументирано като населени с небългарски...!!! етнос, като е цитиран "българския" историк Златарски/; изключването на Гърция от зоната на съветско влияние в края на Втората Световна война /като "люлка" на западната цивилизация/; бързото приемане на Полша и Чехия в НАТО и ЕС след края на Студената война /като част от европейската цивилизация/; механичното причисляване на България в зоната на турско влияние от САЩ в момента /като тюрко-алтайска народност, според родните, руските, сръбските и гръцките лъжеисторици/; блокирането на усилията на Македония за членство в ЕС И НАТО/мотивирано с недоказани исторически претенции на Гърция за името/..и други.

Създаването на ЕС прави много по-свободно търсенето, излагането и дискутирането на историческите факти и много по-вероятно отхвърлянето на тезите на "авторитетите" в историята, наложени по политически и националистически причини през ерата на националните държави и предфашизма.

Наднационалното държавно образувание ЕС дава големи шансове истинската история на европейските народи и държави да бъде показана в обективния и вид.

Членството ни в ЕС дава на българската историческа наука неповторим шанс да се разбият историческите шаблони от времената на национализма /гръцки, немски, италиански, руски, сръбски..български/ и да се даде на хората от демократична Европа истинската история за корените на европейската цивилизация.

Това би било от огромна вътрешно политическа полза за единството на ЕС.

Поради това, разкриването на истината за единен етнически корен на народите в Европа и единното начало на произхода и възхода на общоевропейската цивилизация, ще срещне моралната и материална подкрепа на наднационалните структури на ЕС.

Напоследък излизат все повече данни, че фалшивата германска /протофашистка/ версия за произхода и историята на европейските народи се подлага на все по-дълбоки съмнения и критики.

И на гръцките лъжи за "приноса" на древна Гърция за културното и политическото устройство на модерния свят.
И на руските великославянски исторически блянове.

В буквалния смисъл бе разгромена сръбската шовинистична мечта.

Заедно с това се надуват и нови исторически балони.
Като македонизма и новите руски и турски историко-научни мутации.

Та, очевидна е перспективата на дълга и деликатна историческа дискусия, в края на която, с общото убеждение на коректните учени историци, може да се формулира Истинската история на заселването и цивилизоването на Европа, в която българите /траките/ да получат справедлива оценка за приноса им към европейската и световна култура и прогрес..

На този фон, българската "официална" историческа наука продължава да дреме.

Дрямката им, за съжаление, е обхванала и българските политици.

Но другите не дремят.

Вижте с каква държавна подкрепа и с какъв бяс, гръцките, руските, турските, сръбските и македонски поддръжници на псевдо-исторически тези, защитават и налагат worldwide очевидни лъже-истории.

И докато БГ факторите, в това число и БГ "баничари историци" са заети с късогледи битовизми, околните държави наливат средства, в това число и европейски пари, за да търсят  исторически доказателства за националистическите си планове и да унищожават доказателствата които биха оборили мегаломанските им историчски претенции.

Парадоксално е с гръцко финансиране, българо-гръцки екипи да извършват археологически проучвания на древнотракийски селища...Гърците да финансират намирането на исторически доказателства, които биха оборили свещенната им „Мегали идея”?
Да не би да си мислите, че тези екипи ще намерят такива доказателства?...По скоро ще ги унищожат, което са правили от 2-3000 години насам.

В същото време късогледата българската държава в лицето на българското външно министерство спонсорира и подкрепя експедиция за търсене на корените на българите в Иран,  Афганистан и Монголия..
А те са в краката им, в земята ни...

Щом като българската държава не финансира търсенето на доказателства за собствената си велика история, другите държави ще финансират унищожаването им.

Под тъпия поглед на българските официални историци и управници...

Липсата на, формулирана на държавно ниво, национална визия за миналото и бъдещето на България, продължава да препятства усилията и на свободните от щампи учени да променят фалшификатите поне в българската ни история.

Наличието на унизително лъжлива и безгръбначно променлива "учебникарска" версия за историческото ни минало, прави унизително и днешното ни "ден за ден", а не осъзнато, признато и устойчиво присъствие на европейската и световна сцена.

Лошото, че български полит-историци и моделираните от тях „исторически” представи на политиците и обществото ни, са били и продължават да са, по съществото на дейността си, враждебно настроени срещу собствения си народ и са отразявали и продължават да отразяват необективно историческите, а от там и да тълкуват погрешно съвременните събития.

Късогледството по отношение на историята води и до късогледство в съвременната политика.

Кривогледата история води до криволичене в настоящето и изгубване в бъдещето.

Ако управниците на България продължат да се взират в ноктите си , вместо да използват шанса да получим полагаемото се на българите уважение като първосъздатели на европейската цивилизация , а от там и повече от трохи от европейската трапеза на народите, България ще си остане като незначителна хранителна добавка, вместо като основен материал при замесването на общоевропейското национално тесто.

Ако българските политици, не подкрепят усилията за намиране на историческата истина за българите и за държавата им, а продължат да зяпат в устата на Големите исторически манипулатори, ще се окаже отново, че другите народи са ни окрали и миналото и бъдещето.

Очевидно е, че от историческия нихилизъм на българските политици за България са произтекли и в момента произтичат вреди с неоценими размери.

Българската държавност агонизира, а българите са изтребвани в собствената им страна за да освободят жизнено пространство на други етноси.

Заслугата за това е на /анти/българските историци, които са произвеждали в продължение на десетилетия исторически неграмотни политици, чрез насаждането на исторически неистини и чуждопоклонничество в училищата и университетите.

Тези наши псевдо-историци за съжаление, нито са морално осъдени, нито са отстранени от позициите им, от които могат да въздействат на образованието и на самочувствието на народа и на политиката на държавата.

Тези наши неграмотни политици продължават да играят ролята на автосепаратисти и да тласкат народа към измиране, а държавата към изчезване, коварно подбутвани от едни и същи антибългарски външни и вътрешни фактори.

Ако прогледналите българи не поемат кръста на Новото Българско възраждане, ако не се появи Новият Паисий, или колективният "Месия"очаква ни кратко и недостойно бъдеще...

Демограф

Заб. Публикувам отново този постинг, защото опасността за българския народ не намалява. Напротив - с още по-коварни хватки набългарите се втълпяват разгромени исторически тези, водещи до смачкване на самочувствието му.
Крайната цел е българинът до толкова да се откъсне от величието на предците си  и да се отврати от продажността на днешните си водачи, че да се подлъже да приеме надеждата за по-добро бъдеще във възстановяващата се турската империя.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Задължително четиво или Как се фабрикуват лъжите в историята на българите. /Западните добичета, говедото Иречек и телетата след него/:
http://www.ivanstamenov.com/files/gs-justinian.pdf




Гласувай:
25



1. stix - Изключително точна статия.
18.08.2012 14:51
Изключително точна статия.
цитирай
2. minevv - да
18.08.2012 15:03
Много точно казано! Трябва да се повтаря и повтаря , за да го чуе народа.
цитирай
3. demograph - Болезнено вярна е описаната действителност
18.08.2012 15:06
От стратегическа и тактическа гледна точка, моментът за възстановяване на историческата истина за произходът и ролята на българския народ и държави, и цивилизация е -ДНЕС!
Геополитическата ситуация ни предлага шанс. Това може да се окаже последния ни шанс....И щом водачите ни не го осъзнават или не искат да положат усилия за спасение на народа си, то ние сами трябва да свършим това.
цитирай
4. анонимен - akvo da napravim nie
18.08.2012 15:34
oglozganite ,no ne zabravili slavnata bulgarshtina.ne sum se prodala kato pisha s latinitsa prosto niamam takava.nie ,koito si iskame spomenite i normalnia jiovt vurhu bojieto tvorenie s bojiata blagodat bez da plashtame za tezi darove na durjavata .koia e durjavata ni bulgarska li za natsiata li ili za niakoi bg oligarsi i etnosi.kak da dokajem na sveta,che sme potomtsite na tezi znaeshti i mojeshti dedi ta da ni uvajava.jena sum i ot opit znam,che ako ne se opunesh argumentirano za minali subitia shte te machkat i v nastoiashteto i v budeshteto.ako ne dokajesh,che mojesh sam bez tez,koito uj sa ti v pomosht niama da im zaslujish uvajenieto ,no i triabva da ochakvash ,che uvajavaikite ti gotviat i udar pod krusta.
цитирай
5. анонимен - 33
18.08.2012 15:44
Ако това е петиция, подписвам я, но при условие, че не е визирана в думите на премиера, че всяко искане за промяна на българската история ще бъде считано за посегателство срещу националната сигурност на България и равнозначно на отнемане на територия. С други думи - откажете се от борбата с "елинизма", откажете се да доказвате и че Орфей не е бил гръцки роб. Съсредоточете се в/у ДОПЪЛВАНЕТО на историята за траките, преди 5 век пр.н.е. и миграциите към Европа, доказуеми от генетичните изследвания и после археологическите /а не обратно/ Не трябва да имаме и религиозни претенции извън Орфизма. За останаалото всеки има ум да се досети, но и противниите пони ще млъкнат. Имам и друга идея - да се премахне двойното гражданство, както е в Русия, ако трябва след ДНК анализ. Нека гените говорят, а не религиите и езиците. Искам да знам обаче археологическите разкопки край Созопол, свързани с откриването на мощите на Йоан Кръстител от гърци ли е финансирано, че по същество представлява покана за отнемане на територия. /мощите били съдържали лицеви кости и зъб, а е известно, че след обезглавяването, главата, обект на поклонение от хиляди вярващи мюслимани се намира в един арабски град./ НЕ ТАКАВА история искаме да се промени г-н Премиер. Знаем че трудно се балансира такова /НЕ/българско правителство, но все пак имате по - големи шансове от предишните управници.
ПС. И ако това придобие вид на петиция, за да бъде поне изчетено, ще съм първият, който ще я подпише /НЕ/анонимно, макар че едва ли тук има такова понятие, като анонимност. Не хващам вяра на причините за исканото увеличение с 18 млн.лв. на издръжката от Цв.Цв.
цитирай
6. nikikm - Лошото е,
18.08.2012 21:31
че крепостта е предадена от вътре и не от сега.Мълчаливото и бездушно съгласие на плеяди политици,историци и държавници с фалшификаторите на нашата история от цял свят,не е случайно и е заговор!Нашата история със сигурност пречи на много "велики" народи,/да докажат величието си/. И световният диригент,едва ли ще допусне истината да излезе наяве!А,тя макар и вече да се вижда на повърхността се неглижира,осмива и пренебрегва.Не вярвам и на Евр.С. Всичко е под контрол!Което не означава,че трябва да стоим със скръстени ръце.Главното е проблемът да се представи в пълната му сила пред световната общност!Кой и как?Не знам,но това е най-трудното,според мен!Като имам впредвид силите,които са фалшифицирали не само нашата,а и цялата световна история!
цитирай
7. sparotok - !
18.08.2012 22:40
В началото на 20-ти век Турция бе умираща държава, сянка на предишното си величие... Промяната дойде с идеята за пантюркизма на Вамбери и политиката на Мустафа Кемал. Турците получиха самочувствие (пък било и без покритие) ...и започнаха да се плодат с шеметно темпо...

Народ без самочувствие не може да постигне нищо. Нужен е идеал обединяващ българите, даващ смисъл на живота им, даващ сила и желание да се върви напред.

Истината за нашето минало може да послужи като катарзис, може да строши невидимите окови на апатията и безсилието...

Нека ученитеда мълчат, ние ще бием камбаната пък каквото Бог е решил!
цитирай
8. анонимен - При сега съществуващия световен ...
19.08.2012 08:14
При сега съществуващия световен ред българският народ няма шансове, обречен е. Третата световна война и коренна промяна след нея са единствения ни шанс.
цитирай
9. vmir - 8. анонимен,
19.08.2012 08:58
анонимен написа:
При сега съществуващия световен ред българският народ няма шансове, обречен е. Третата световна война и коренна промяна след нея са единствения ни шанс.


Изтрепа рибата. По-лошото е, че си склонен за затриеш и света, белким нещо след това стане в твоя изгода. Това си е 100% кхмерско разбиране, което дава шансове само на престъпници, готови да се възползват от бедствията. Едва ли предците ти са мислели по този начин, дано децата ти да не се вдъхновяват от кхмерщината ти. Пълна деградация и идиотия.
цитирай
10. voulgaros - ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ. . . . . КОИТО ...
19.08.2012 14:24
ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ.....КОИТО КРАДЕ ОТ МАИКА ГЪРЦИЯ ---УМИРА В МЪКИ.
цитирай
11. анонимен - ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ. . . . . КОИТО ...
19.08.2012 15:02
voulgaros написа:
ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ.....КОИТО КРАДЕ ОТ МАИКА ГЪРЦИЯ ---УМИРА В МЪКИ.

Тепърва ще разбереш, какво става с майка ти, дето е крала от Майка България.
цитирай
12. анонимен - dimitar
19.08.2012 19:48
tozi vulgaros se izkaza nepodgotven-kradeca vika drajte kradeca.vulgaros sled dve godini ste pitash kade serat gladnite.ako ne sa emigrantite v gracko dosega da sa izmreli.kato nyama pari i emigrantite ste se mahnat i po logichen pat garciya si otiva na myastoto.
цитирай
13. demokrat63 - Я"гърка" бил и тук. М...
20.08.2012 21:25
Я"гърка" бил и тук. Мислех, че само при Спаро ръси глупости. Друже, чети и учи български, че един ден от гърция и помен няма да има,а нас ни чака прекрасно бъдеще. Нали знаеш има една поговорка "Кажи си истината, тя сама ще си излезе наяве".
цитирай
14. nikikm - Не ми пиши на л.с. И..
20.08.2012 22:18
voulgaros написа:
ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ.....КОИТО КРАДЕ ОТ МАИКА ГЪРЦИЯ ---УМИРА В МЪКИ.

какво значи гърци,гърция,гърчене,гърчолевене и от кога е?Няма такъв етнос!Африкански етнос,някакъв,може би да,уточни!Гледам ви по вазите с големи гъзове и остри черни бради,афроизглеждащи,а се пъчите за наследници на тракийците и културата им!Хората на това му викат кражба,но ви е сте си крадци и дошляци по начало.Точно както циганите! И също толкова мързеливи и нахални! Вие сте туморът на Европа и света!
цитирай
15. анонимен - Ти,точно Ти!- 7. sparotok - ! Ти помниш ли Батак? - ГЕНОЦИД http://sparotok.blog.bg
21.08.2012 17:03
ГЕНОЦИД http://sparotok.blog.bg/politika/2012/08/10/genocid.987099
===================================================

http://www.youtube.com/watch?v=WzVur6pYn3U

Епизод - Батак
БАТАК

От Батак съм чичо,
Знаеш ли Батак?
Там зад тези планини.
Нямам татко,майка,
ази съм сирак,
и треперям ако зима идва.
Ти Батак не си чул,аз съм от там,
помня го страшното клане,
бяхме девет братя,а останах сам
ако ти разкажа,страх ще те завземе...

Ти помниш ли Батак,
помниш ли завинаги клането страшно?
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини?

Като ги изклаха,чичо аз видях,
с брадва на черния дръвник.
А пък ази плачех,и ме беше страх,
само бачо Пейо с глас извика.
И издъхна бачо,а един хайдук,
баба ми под стряхата закла,
и кръвта потече из нашият капчук,
мене не заклаха,бях тогава малък.

Ти помниш ли Батак,
помниш ли завинаги клането страшно?
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини?

Татко ми излезе от къщата тогаз,
стиснал брадвата в ръце.
Бяха много те,гръмнаха завчас,
и куршума татко го уби.
Майка ми изкочи,откъде незнам,
тя над татко зарида.
Нея там заклаха с кървав ятаган,
затова съм чичо аз сега сираче.

Ти помниш ли Батак,
помниш ли завинаги клането страшно?
Ти помниш ли Батак,
там зад тези планини? - 2

цитирай
16. анонимен - До demograph, nikikm, sparotok, demokrat63,vmir и т.н.
21.08.2012 17:57
Ала,Алаа,Алааа! Чок калабалък,
ченгене, потурнак,талибан, тракотурак- боклук тук на куп бре.
Смърди на домус от ориенталски нерези.

цитирай
17. анонимен - Тази песен трябва да я научите на...
21.08.2012 18:07
Тази песен трябва да я научите наизуст! Яснооо?
цитирай
18. анонимен - Др.Геноцидис - 7. sparotok - !
21.08.2012 18:51
Нямам търпение! Кога ще започваме с вашето лечение?

цитирай
19. анонимен - Ти,точно Ти! Ти помниш ли Батак? - ГЕНОЦИД http://sparotok.blog.bg ГЕНОЦИД http://sparotok.blog.bg/politika/2012/08/10/genocid.987099
23.08.2012 18:32
ГОРЧИВАТА ИСТИНА - ПРЕЗ ЗЪБИ - SPECIAL за Башбакан Сеирафимооглу

Османско присъствие или варварско турско робство

Защото един народ, като турският с една твърде
НИСКА СТЕПЕН НА ЦИВИЛИЗАЦИОННО РАЗВИТИЕ ,

ГЕНОЦИДЪТ -
над българите е страшен, жесток, непрестанен!

ПОРАЖЕНИЯТА -
от Геноцида са огромни усещаме ги и днес.

ТОВА, ЧЕ ПОРОБИТЕЛЯТ Е ПРИМИТИВЕН -
нанася огромни, непоправими щети върху България.

ИЗКРИВЯВА СЕ -
националният характер на българина.
Той е принуден да живее във вечен страх за физическото
си оцеляване. Ужасната отрова на страха, която
разнебитва нервите и смазва душата, парализира
неговата воля. „Преклонена главица сабя не я сече!”
Страшна поговорка, без аналог в европейските езици!

Поражения има и върху
ЕЗИКА-
– хубавият и звучен български славянски език се
замърсява чувствително от грозните турските думи и
елементарния строй на този недоразвит азиатски език

ЗА РОБСТВОТО –
са изписани хиляди страници. Днес някои продажни
историци безродници, главно от БСП или купени от
незаконната партия-мафия ДПС, / тя системно и
целенасочено руши българската държава! /
се опитват да го омаловажат и дори зачеркнат. С турски
пари те пишат похвални оди за главорезите
„реформатора” Мидхат паша, Кемал Ататюрк и други
подобни, хвалят омразната агресивна Турска империя,
осакатила ни безвъзвратно за векове! Под диктовката
на някои продали се на Анкара политици, депутати,
университетски преподаватели и министри, те вече
пренаписаха учебниците по история и литература и
промиват мозъците на нашите деца. „Робство е нямало,
имало е някакво османско присъствие и българинът е
живял относително добре и спокойно” А една маститата
писателка- османистка Вера Мутафчиева, известна още и
като агента- доносник на ДС „Атанас”, се опита да ни
убеди, че „турският спахия не бил чак толкова лош и
вреден човек” ../!?/…Същото твърди и небезизвестният
историк и депутат от БКП Андрей Пантев, че „геноцид не
е имало”, може би забравил, че прадядо му, като
бунтовник е бил зверски набучен на кол от турските
варвари в родното му село Раковица.
Всъщност, това целят плановете Йозал” и доктрината
„Дълес” – народ без историческа памет, без добро
образование, с ниска култура, народ на слуги,
черноработници, проститутки и безотечественици…
Анкара плаща щедро на наши кириакстефчовци от всички
партии и от НС, за да й слугуват и да работят за
противобългарската и противоконституционната партия-
мафия ДПС и за имперските цели на Анкара. Сред тях има и
третокласни „писатели” и „писателки” като Людмила
Гриша Филипова, вече продали перото си на Турция.
С една дума – унищожението на българите и България,
което цели и съвременната доктрина на Република
Турция „Планът Йозал”- Една опасност, пред които
продажните ни политици и някои жалки интелектуалци и
купени журналисти у нас сега си затварят очите.
Експанзията на Анкара в България не е секнала още от
времето на Ататюрк. Сега там искат възраждането на
„Османската империя”. А осъждането на т.н.
„възродителен процес”, внесено от един от
най-непопулярните наши политици Иван Костов и ГЕРБ,
както и непризнаването на Арменския геноцид и
Геноцида над тракийските българи от нашите „народни
избраници” в НС е наистина изключително срамен,
позорен акт, който следва да бъде заклеймен от всички
честни и нормални българи.

http://www.desant.net/show-news/24918/

Коментара на Иван Хаджиев
Писал/а на: 02.07.2012 22:21

цитирай
20. blm - Преломен момент трябва да бъдат следващите избори
23.08.2012 19:14
nikikm написа:
че крепостта е предадена от вътре и не от сега.Мълчаливото и бездушно съгласие на плеяди политици,историци и държавници с фалшификаторите на нашата история от цял свят,не е случайно и е заговор!Нашата история със сигурност пречи на много "велики" народи,/да докажат величието си/. И световният диригент,едва ли ще допусне истината да излезе наяве!А,тя макар и вече да се вижда на повърхността се неглижира,осмива и пренебрегва.Не вярвам и на Евр.С. Всичко е под контрол!Което не означава,че трябва да стоим със скръстени ръце.Главното е проблемът да се представи в пълната му сила пред световната общност!Кой и как?Не знам,но това е най-трудното,според мен!Като имам впредвид силите,които са фалшифицирали не само нашата,а и цялата световна история!

... ако ножът не опре до кокал преди това.
Как обаче да се разбие корумпираната съдебна власт? Ако не се фалшифицират изборите, има надежда.
Историята, изобщо науката и изкуствата могат да изиграят изпреварваща роля в нормализацията на България, но за това няма да стигне времето до следващите избори. Все пак могат да помагат за намаляване на влиянието на чалгата.
цитирай
21. анонимен - ХИПОКРАТ-До всички автохтонисти тракедонисти.
24.08.2012 16:30
ХИПОКРАТ-До всички автохтонисти тракедонисти.
====================================================
1.Прегледайте се спешно за Деменция т.н.Dementia
(Алцхаймер),защото по всичко личи, че имате дълбоки ментални увреждания на мозъчната кора в напреднал стадий със съпътващата я параноя.

2. ИЧД - ИЗКУСТВЕНА ЧЕРЕПНА ДЕФОРМАЦИЯ!

3.Нахлуване на кармазъ феса до ушите!


цитирай
22. horos - Искам да попитам:
25.08.2012 01:17
Къде ви отиде вярата в Бог на всички вас? Смятате ли, че Бог ще остави така тази работа? Ако ние сме Неговия Народ, то толкова жалък край ли му се готви? Бъдете спокойни! Ситото започна движенията си напред-назад малко по-бързо, но то е за да може да изпадне от него ситното, негодното, боклука. Едрото, истинското, никога не ще премине през дупките на времето. То ще оцелее и ще бъде семето за истинският Български народ. БОЖИЯТ НАРОД!
цитирай
23. hektor1971 - Хектор71
25.08.2012 01:33
Имам теория.Българите сме Европейци но със малко по особена психика,каквато впрочем е нужна за народ живеещ във антре на къща до самата врата.Не случайно тука кой ли не се е опитвал да напраи нещо държавно,но всичко е рухвало-само ние сме успяли,А ЗАПИТВАЛИ ЛИ СТЕ СЕ ЗАЩО????Ами мисля че ние сме природно със силна кръв която трябва отвреме на време да кипва и изразходва събраната енергия.ТОВА Е НУЖНО ЗА НАРОД стражар-ОПАСНОСТ->СИЛНА РЕАКЦИЯ в отговор.Нашата психика НЕ ИЗДЪРЖА НА БАВНИ И МАЛКИ ЩЕТИ НАНЕСЕН НИ ОТ ВРАГА.Стражаря има два режима-спане и бой.Ако няма ВИДИМА АГРЕСИВНА ОПАСНОСТ стражаря спи,за да има сили да пази после.НИЕ НЕ СМЕ воювали от 1918 г.та това са 84 години,това никога не е било в историята ни и никога в историята ни не сме западали толкова дълго време,ние просто СПИМ,завземат ни бавно и тихо а нашата имунна система се задейства само при ОТКРИТА АГРЕСИЯ.Извода е ще спим докато не ни откъснат територия.
цитирай
24. get - - Народът ни го е казал за едно такова поведение ! - Не по врат, а по шия ?! :))
25.08.2012 17:54
antivlaks написа:
"Ако съдим по фесовете, вие ще сте от един джинс с Турките"
Човече, ти не можеш да различиш "фес" от "ферио" ,а си тръгнал да ми правиш История!
Опитай с "Тюрлю гювеч" .......може и да ти се отдаде !!! Имаш ........заложби !


- "Тюрлю гювеч"-а го оставям на вас ?! - говороми за ФЕС-а, за който много автори пишат, че започва да се носи във/от Византийците/Византия ?!!
1. Hilda Amphlett. Hats: a history of fashion in headwear. Mineola, New York, USA: Courier Dover Publications, 2003.
2. Ibrahim Kaya. Social theory and later modernities: the Turkish experience. Liverpool, England, UK: Liverpool University Press, 2004. Pp. 119.

- То същото се поллучи, като с изтрият от вас пост, в който ви обяснявах ! - Откъде идва името на Византия :)))

- Най-добре, това може да се види при киприотите ?!
- Киприотски момичета със шалварки - http://2.bp.blogspot.com/_kwNBO3QjMa4/TR9grVVzloI/AAAAAAAAMIM/t76mZ0L42xc/S1600-R/apotelesmata_400.jpg
- Този тук с арабската куфа , не е арабин а киприот - http://3.bp.blogspot.com/_kwNBO3QjMa4/R5o4xxIvxyI/AAAAAAAACi8/AZjaQSQtITI/s640/cypriot+male+
- Това киприотче "фес" или "ферио" носи на главата си ?! :)))

- Хехе !! - същото положение като със ... разликата между Визонтис и Бизонтис ... да се чуди от кое е произлязло името на Византион !!

- Туй ще да ви кажа ... Гет Тура, може да ме наричате и Тира Гета :)))

- Явно ви е още рано да разберете за Шо иде реч в ??!
"Urus sum, polonis Tur, germanis Aurox: ignari Bisontis nomen dederant !

- Какво ли означава "Bisontis" ??? :))))
цитирай
25. анонимен - ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ. . . . . КОИТО ...
28.08.2012 10:43
voulgaros написа:
ВУЛГАРОС НАМИ МЕИНИ.....КОИТО КРАДЕ ОТ МАИКА ГЪРЦИЯ ---УМИРА В МЪКИ.

Да й е.е куче майката на твойта крадлива мама,магаре да я обиде и горила да я споходи!!!
цитирай
26. zelas - Имам теория. Българите сме Евро...
28.08.2012 21:34
hektor1971 написа:
Имам теория.Българите сме Европейци но със малко по особена психика,каквато впрочем е нужна за народ живеещ във антре на къща до самата врата.Не случайно тука кой ли не се е опитвал да напраи нещо държавно,но всичко е рухвало-само ние сме успяли,А ЗАПИТВАЛИ ЛИ СТЕ СЕ ЗАЩО????Ами мисля че ние сме природно със силна кръв която трябва отвреме на време да кипва и изразходва събраната енергия.ТОВА Е НУЖНО ЗА НАРОД стражар-ОПАСНОСТ->СИЛНА РЕАКЦИЯ в отговор.Нашата психика НЕ ИЗДЪРЖА НА БАВНИ И МАЛКИ ЩЕТИ НАНЕСЕН НИ ОТ ВРАГА.Стражаря има два режима-спане и бой.Ако няма ВИДИМА АГРЕСИВНА ОПАСНОСТ стражаря спи,за да има сили да пази после.НИЕ НЕ СМЕ воювали от 1918 г.та това са 84 години,това никога не е било в историята ни и никога в историята ни не сме западали толкова дълго време,ние просто СПИМ,завземат ни бавно и тихо а нашата имунна система се задейства само при ОТКРИТА АГРЕСИЯ.Извода е ще спим докато не ни откъснат територия.


Най-сетне някой да каже нещо смислено.

С памфлети, апелации, декларации, лозунги, знамена, перчене и гюлуртия този народ ще продължи да спи.

Ей, Бенковски го е разбрал това и затова, като видял първите села в пламъци, казал - Ето аз си изпълних мисията. Или нещо подобно, мисля беше казал.

Хапчето на Павел е сладко, ама приспива, това се опитвам да му внуша, но той ме гони, защото е заслепен от "правдивостта си".

Иначе, демограф и твоята петиция добре звучи, поздравления, ама само с приказките ще си остане.

Поздрави
цитирай
27. demograph - Каквото Паисий е сторил за 50г, ние можем да го направим за 5...
30.08.2012 10:29
анонимен написа:
oglozganite ,no ne zabravili slavnata bulgarshtina.ne sum se prodala kato pisha s latinitsa prosto niamam takava.nie ,koito si iskame spomenite i normalnia jiovt vurhu bojieto tvorenie s bojiata blagodat bez da plashtame za tezi darove na durjavata .koia e durjavata ni bulgarska li za natsiata li ili za niakoi bg oligarsi i etnosi.kak da dokajem na sveta,che sme potomtsite na tezi znaeshti i mojeshti dedi ta da ni uvajava.jena sum i ot opit znam,che ako ne se opunesh argumentirano za minali subitia shte te machkat i v nastoiashteto i v budeshteto.ako ne dokajesh,che mojesh sam bez tez,koito uj sa ti v pomosht niama da im zaslujish uvajenieto ,no i triabva da ochakvash ,che uvajavaikite ti gotviat i udar pod krusta.

От човек на човек, от уста на уста истината трябва да стигна първо до българите, въпреки предателството на "водачите" ни. Ако училищата учат децата ни на небългарско, ние ще учим децата си на българското. Ако се пропагандира фалшивото ние ще разпространяваме Истината...и така ще победим. Защото истината е не това в учебниците съставени от българомрази, а това което легне в сърцата на българите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939631
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол