Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2012 00:25 - Солунски атентатори в Бургаз?
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 11185 Коментари: 18 Гласове:
8

Последна промяна: 30.03.2013 18:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сърбо-македонци стоят зад атентатът в Бургаз
/Измишльотини на един дилетант/

"Човек няма правото, знаейки макар и частица от една истина, незнанието на която би могло да бъде фатално за близките му,  да не я прогласи, каквото ще и да стане с този, който я прогласява.
"
Анри Пози

 

След като уж поутихнаха страстите, на фона на последното развитие на събитията, да върнем към случилото се през импровизацията на един любител.

***

Когато се разследва подобно нещо, първото е да се изясни каква е целта на атентата.

Жертвите на терористичните атентати, обикновено не са цел, а средство за постигане на друга, по-важна цел.т.е.  невинните израелски граждани не са целта.Чрез тях се удря по  Израел и евреите по света.

 Бедните български граждани, българската територия и жалката ни инфраструктура също не е цел на този атентат, но чрез тях се удря по България и българите.

До тук имаме като цел това – удар по Израел и България.

*Защо трябва да се ударят точно те?

Когато става дума за Израел, на всички е ясно защо-защото е враг на Иран и на ислямистите, защото иска да вкара Щатите във война срещу Иран и т.н..

Това не е интересно, даже е банално.

Когато става дума за България обаче, могат да ни минат повечко мисли, като например:

а. Дали не е бомбен удар на конкуренти за разпределение на баницата на туризма в България? - Това отпада, защото тая баница не е много за ядене;

б. Да е нечий удар срещу имиджа на България пред структурите на ЕС? - Българските правителства и ромите се справят с тази задача блестящо и няма нужда от бомби;

в. Да е удар срещу имиджа на правителството на Борисов сред българите? - То също се справя успешно с рушенето на имиджа си. Защо да се бомбардира, като то само си се гърми;

г. Някой да сплашва някого си в България? – Заради икономически, мафиотски и подобни разправии някой да си навлича МОСАД и други яки служби върху главата?..Не!

д. Някой да удря по Израел в България, без да го е еня за България? - Няма терорист който да планира еднопосочен ефект. Така че това е изключено;

е.Руски служби да са взели да клатят Бойко заради АЕЦ или някой газов поток? –Абсурд. Бойко си се клати в тази посока и сам;

ж.Дали пък има някаква иранска връзка? Иран да удря по Израел сега и точно в България?-Пълен абсурд.Иран си преговаря с Щатите и е близо до сделка. Не му трябват главоболия в този момент, нито пък ще тръгне да си разваля достлука с България, която все пак е в ЕС, а ЕС не е чак толкова зле настроен към Иран ;

з. Дали не би могло наистина Хизбулла да е праснала България, както израелците и щатите разправят? - В момент в който ЕС се чуди дали да обяви Хизбулла за терористична организация или не? И в този момент, хизбуллиите да направят такъв гаф…!? Изключено.

и.Може ли пък, да е вътрешна българска ислямистка работа?-Не може да бъде по ред причини…само това им трябва на брадите на фона на процеса в Пазарджик;

к.Бомбаджиите да са радикална антиеврейска групичка в България?-Българите не са чак толкова прости колкото изглеждат и отдавна са се специализирали в действието „говорене”, а и като виждат колко много са„агентите под прикритие” тв сериалите ни,  желанието им би се изпарило на мига. Поради това, тази версия се изключва като чиста фантастика;

л. Дали пък израелските служби не са ударили по евреи в България, само и само да насъскат Щатите,  Европа и света срещу Иран, Хизбулла и т.п., че и срещу България?..

Нито Щатите ще се откажат от протичащото преформулиране на политиката си спрямо Израел, нито пък Израел ще спре Щатите от намеренията им за компромис с Иран..Приказката за равенство между САЩ и Израел не е лишена от смисъл, поради което ако Щатите се помирят с Иран ще е защото Израел иска те да се помирят с Иран.. Израелците да рискуват да дразнят и без това раздразнената от израелската политика американска общественост? Израелските служби нито са толкова антиевреи, нито са толкова глупави, да не предвидят, че първите обвинения на враговете им ще бъдат насочени точно към МОСАД. Както и стана. Значи не е заради това.

 А пък да го направят защото България с нещо не уйдисва на Израел?..Айде де! Бойко и Плевнелиев затова ли отъпкаха пътека до Тел Авив.

 

Излиза, че от гледна точка цел, за класическа антиизраелска/антиеврейска терористична акция, в случая не може да се говори. Сред причините за скептицизма ми е и наличието на неислямистки почерк при извършването му. По-скоро става дума за имитация на ислямистки почерк.

 

Т.е. до тук вече имаме един от елементите на евентуална цел на този атентат – България и Израел да бъдат вкарани във фокуса на нечие внимание по някакви причини и точно в определено време...

 

****

Задължителен елемент от целта на всеки терористичен акт е манипулиране на обществените нагласи в определена посока. Пропаганден ефект с една дума.

За Израел и евреите по света очакваният резултат /сплашване / е само привидно очевиден, защото гражданите на Израел и евреите извън държавата са винаги нащрек и повече от това не могат да бъдат уплашени.

Да се сплашат българите? – Трябва да има много, много отговори на „защо”?  Че българите не са заплаха за никого от близо сто години, и няма да са заплаха за никого минимум и през следващите 100 години, е ясно дори и на самите българи. А че те са токова уплашени от политиката и номерата на собствените си управници, че не смеят да кажат и гък срещу простотиите им. Защо и кой ще ги сплашва още?

Значи не се цели сплашване нито на евреите нито на българите.

 

Да се цели настройване на българската общественост срещу Израел и евреите, убивайки невинни хора на българска територия е логически изключено.

С бомбата българите християни да се настроят срещу българите мохамедани? Та това Доган и Волен Сидеров го правят през ден в медиите.. Тъпо е.

 

***

Тогава, остава единствената вероятност- да се цели настройването на Израел и евреите по света срещу някого.

Този някой не е нито Иран, нито радикалния ислям или техни групировки поради горните причини и поради фактът, че въпросната „таргет” група си е достатъчно враждебно настроена към тях.

Подозрителното е вкарването на България в този пъзел.

Т.е. евентуалната цел на атентатът в Бургаз да е настройване на Израел и евреите по света срещу България и българите, като неспособни или нежелаещи да осигурят сигурност на евреите.

 

И така.Стигаме до формулирането на следната част от стратегическата цел на този атентат - „Дискредитиране на България, българското правителство и българите пред Израел и евреите по света.”А от евреите по света най – влиятелните са тези живеещи в САЩ.

Сега да се опитаме да си отговорим на въпроса за мотивите– Кой има интерес от дискредитирането на България пред тази изключително влиятелна политически, културно и икономически световна общност?

Т.е.  кой е за подозиране?

От предходните разсъждения става ясно, че този някой не е сред традиционните заподозрени в тероризъм организации, вътрешни или външни самодейци, поради категоричното отсъствие на мотиви за тези от тях които имат способности да организират и извършат подобен акт, и липсата на логистични възможности у местни и вносни „дребосъци”.

Да поразсъждаваме върху всякакви екзотични заподозрени:

- Да е баска терористична организация? – направо си е смешно, те си имат испанците за мишени.

- Да са ИРА „всякакви”?- тях пък ги няма вече, а ако цъфне някой, той ще си бомбира англичаните..

- Да са косовски бандити? – и тях ги няма, а и да ги има, те си имат сърбите.

- Да са кокаинови босове от някъде си? – е..ние сме на ти с тях, защо ще ни правят мръсно.

- Да кажем, че екстремни противници на евроинтеграцията на България от Холандия, Белгия, Германия или Франция са ни спретнали атентатът. - Отпада, защото те си ни шутират и без бомби, а израелците нямат нищо общо с нашите ш/ченгенски проблеми..

 

***

Нека сега опитаме да стесним кръга за подозиране.

Тези „някои си”,  трябва:

-         Да имат интерес от дискредитирането на България пред Израел и пред световното еврейство точно в този момент;

-         Да имат собствени логистични възможности или да е налице друга структура в България, която да е способна да им окаже подкрепа за да извършат бомбен атентат;

-         Да имат достатъчно фанатизирани кадри способни да организират и извършат самоубийствен атентат в името на някаква кауза;

-         Да имат опит в терористичните  практики.

Да започнем да отмятаме отзад напред:

- Опит в осъществяването на терористични действия имат всички заобикалящи ни държави, но някои в Македония претендират да държат патентът в бомбения тероризъм./Солунските атентатори..??/ Наскоро македонистите край Вардар вдигнаха голям шум за гръцки „атентат” срещу македонстващ в Гърция младеж…накрая обаче, се оказа се, че не било баш така. Как е тогава? Защо се появява думата „атентат”и чии уста изричат тази дума..? Има една приказка „Крадецът вика…”, и друга „Гузен негонен бяга”.

- Радикализирани до способност да се пожертват като камикадзета, личности има във всички заобикалящи ни държави, но особено надъхани в момента срещу България са някои лумпени в Македония./Прочетете форумите в интернет и ще ви настръхне косата.Спомнете си въпросът – закана на една македонска журналистка към Бойко Борисов „- Шо не доеш да го речеш ова во Скопие"..!?/ Може ли да се изключи, че подобни откачени няма и на някое правителствено ниво там?

- Логистични възможности за извършване на бомбен атентат в България притежават почти всички от специални служби на съседните ни държави, както и разклоненията на някои чужди мафиотски организации  в България, но реален интерес да окаже такава подкрепа имат само тези на една държава на запад от нас.

- Интерес от дискредитирането на България пред Израел и световното еврейство, точно в този момент имат само някои македонистки кръгове в Македония. Те пък разполагат с неизменната подкрепа на шовинистичните си кукловоди от една държава северно от Скопие.

 За алибито:

Странния бомбен атентат в Бургаз си съвпада по време, цел, резултати и методи с разнообразната комбинация от множество безогледни действия на македонското правителство и някои македонистки кръгове, насочени към дискредитирането на България пред Израел и евреите, в това число и сред еврейската общност в САЩ, в това число и посредством подлата амбиция да се спечели Оскар с филм омърсяващ доброто име на България пред евреите.

 / „А Оскарите ги дава, кой?”много умно попита Жорж Ганчев, и така и отговори  - Евреите…!/

Ако не успеят да настроят евреите срещу България и българите, вероятната цел минимум на тази брутална и безогледна в използването на средства, кампания срещу България от страна на македонистите+, е да се окаже натиск върху българското правителство при формулирането на позицията му относно членството на ФЮРОМ в ЕС и НАТО.

Когато се натъкваме на множество от събития които по цел, резултат, маниери и време и др. си съвпадат, това трудно може да се определи като случайно. Това обикновено се случва по нечии сценарий. Ако дори нещо невероятно/каквото е атентат/ се вписва в такъв сценарии, най-вероятно то е част от него.

Т.е.  за омразата си към България македонстващите нямат алиби.

***

Въз основа на разсъжденията до тук, неизбежно се стига до неприятното предположение, че Безумната идея на всяка цена да се дискредитира България пред държавата Израел и пред световната еврейска общност, включително и посредством убийството на невинни израелски и български граждани, на българска територия в Бургаз, може да е било цел и дело и на излезли от равновесие или „изпуснати” от контрол държавни или недържавни националистически групи, или отделни личности от Македония, надъхани от антибългарската пропагандна кампания в Македония, окуражавани от злеприкритото антибългарско поведение на македонското правителство и с подкрепата на една чужда агентура в България.

………………………………………………………………………………………………..

Има за подозиране

За подозираните имат мотиви

За подозираните имат възможности

За подозираните, в момента на престъплението, нямат алиби

Инструментът на престъплението е известен

Сега остава ДАНС да снеме отпечатъците им и я втасахме….

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

б.а.

Всички разсъждения и споменати имена на държави и организации в този разказ са чиста измислица и нямат нищо общо с които и да било реални имена и събития.

Задължително четиво или Как се фабрикуват лъжите в историята на българите. /Западните добичета, говедото Иречек и телетата след него/:
http://www.ivanstamenov.com/files/gs-justinian.pdf



Гласувай:
8



1. andrei - demograph-Разсъжденията ти са логични с малки изключения.
14.11.2012 07:29
Антибългарската кампания в Македония се върши с пари и организация и от евреите в Македония,които са финансирали филма и постоянно атакуват България с въпроса за депортираните евреи от Егейска Македония.Това мероприятие и внушения вървят от доста дълго време,много настоятелно.Действително почерка не е ислямистки,но за разлика от подобни атентати,в този има обединен интерес и две цели.Да се дискредитира България пред света,което удовлетворява македонистите и втората цел,Българското правителство да припознае в атентата и посочи като извършители "Хизбула"и Иран,за което настоява още от първите часове на атентата Нетаняху!?Това се потвърждава и от изказване на следващият ден по радио "Хоризонт",на лидера на организацията на евреите в България "Шалом"-Максим Бенвенисти,който настоятелно и в прав текст заяви,че България трябва да припознае враговете на Израел за свои и в името на сигурността се откаже от някои права и свободи!?Несговорчивостта на ЕС да заяви че "Хизбула'и Иран са терористични организации,кара Израел да търси слаби места в ЕС,като в лицето на България вижда това слабо място.За да започне Израел война срещу горепосочените страни се нуждае от Алианс и признание и от някои Европейски държави-за по-голяма легитимност на бъдещи действия.
http://andrei.blog.bg/politika/2012/07/19/maksim-benvenisti-predsedatel-na-organizaciiata-na-evreite-v.980734.С увереност мога да кажа,че атентата е планиран и финансиран от Израел,а извършителя е македонист.Не е задължително обаче да е македонец.С един акт се постигат две цели и резултат.Познат почерк на "Мосад".Поздрав!
цитирай
2. sande - Санде: Демографе, свалям ти шапка! И аз съм дилетант. Това са моите измишльотини...-
15.11.2012 10:03
Железна е логиката ти. Аргументите ти водят към финалната теза. Особено за избрания момент.

Случайно ли се появи този странен филм "Третото полувреме"? И то сега.

На пръв поглед - дребулийка: някакъв си филм в РМ, която по начало не е "филмова" страна.

Случайно ли правителството на РМ спонсорира този филм? Защо точно него, а не друг?

Това ли е най-големия проблем на РМ в момента? Нямат ли си други дертове?

И веднага, току-що се пръкнал въпрония филм - и кандидат за "Оскар"???

Бре, да му се не види! Голям замисъл!

"Оскар" на всяка цена! Щом е македонски, от само себе си се разбира, че е за "Оскар".

Новият "античен" център на Скопие!

Целта е да се каже во веки веков Сбогом на България!

Музеят на Холокоста в централната част на Скопие. ?!

Стената на позора за България.

/Там ще се водят учениците, студентите, чуждестранните делегации ...!

Иди и виж!

РМ получи независимост на базата на... зависимост! От Сърбия. Ако може - вечно!

За Сърбия - вечно! Срещу България - вечно!

Тук е фронтовата линия. Всички ресурси на държавицата - отгоро до долу - са разпределени на този принцип. Железно.

И въздухът на макетата се пуска от бутилката с кислород на този принцип.

УДБА се е окопала за вечни времена в РМ. Следи се и трептенето на листата на тополите.

Сърбия и Гърция са стратегически приятели за вечни времена. Българя - у лево!

РМ - в железна хватка! Слабосилна. Контролирана. форева.

Е, сега какво да кажем накрая за измишльотините?

Нищо не можем да кажем. Освен,че всичко това са нашите измишльотини.
цитирай
3. get - - Е можем да кажем !!?
15.11.2012 10:40
- Разглеждайте проблематиката ни, както е било положението на Балкани и Европа в непосредствените времена предхождащи лето господне 1 444-то ??!

- Погледнете политическата разстановка на основните играчи ... и този, който "в сянка" дирижира нещата на Балканският полотически театър към него момент ?!

- От което следва ... пренаписване на стратегията(стратегическата ни доктрина) ни като държава ?! - от което зависи дали ще оцелеем, като държава и народ !!

- Но това може да стане, не от политиците ни колаборационисти и поради това еднодневки и ... или съзнателни предатели от вида на външният ни министър ?!!

- Събуди се ... да събудим народа !! - да изкараме и последното от почти отнетият му воля-дух за борба ... ако трябва и душата му да(ще) изкараме ... такива, като вас са шанса да го събудиме !!

- Простете, ако съм прозвучал патетично ... твърде ! - но в такива страшни и срамни времена ... следва не само да се говори на висок глас ... а да се вика !! - Призовава, насърчава ... !!!

от Гет - Свободният Човек !!
цитирай
4. d3bep - Не мисля че са македонците. Лично за ...
15.11.2012 11:00
Не мисля че са македонците.
Лично за мен резултатът от атентата вече стана практика на САЩ. Почват да се месят в разузнаването и вътрешните работи на сума други страни, едва ли не за да "разследват". На практика гледайте кой какво спечели от атентата и там търсете възможните подбудители.

А колкото и да ми е неприятно да го кажа, според мен загиналите в Бургас не бяха истински евреи. Или Юдеи, както си го изберете.
В Бургас идват предимно евреи - комарджии. Ходят по казината, пият ,бият се... Известни са... Имам познати по казина и хотели.
Кашерни храни в Бургас почти няма. Освен ако не разпознават някои сушени меса или не ядат само зеленчуци и плодове.
А причината да идват в Бургас е проста. Чувстват се по - добре, отколкото в Турция или Арабия. Близо им е. Евтино. И има казина.

В Израел казината са забранени.
Според Талмуда комарът е сред смъртните грехове.
Мир на душите им, грешни или не не мисля че това заслужаваха, да отидат на почивка за да ги изпекат живи.... Не казвам и непременно кой стои зад атентата, но той е дело на силна международна специална служба, която майсторски си покри следите, а не на лумпени с мания Обама да е македонец.
цитирай
5. d3bep - Между другото се чува, че аресту...
15.11.2012 11:02
Между другото се чува, че арестували някакво пешлеме от къде беше.. От Калофер, че взривило автобуса....
Т.е. нашите обвиниха нашенец. Възможно да е бил реално бомбаджия, не знам, ама да взривява евреите.. Дори и да го е направил, си мисля че ще да е поръчков изпълнител, а не реалната следа.
По принцип на гербаджийски изпълнения вече никой не вярва, но да видим какво ще излезе.
цитирай
6. sande - Санде: Американска връзка, битка за "Оскар" ...
15.11.2012 17:40
Ето как се прави пропаганда за Оскар на един филм, който представя България като садист. Самото представяне в САЩ е финансирано от БЮР Македония със 120 хил евро: Проекцијата во Њујорк е дел од оскаровската кампања на Трето полувреме" која Филмскиот фонд на Македонија ја поддржува со 120.000 евра.
Spas Tashev Спасяване на българските евреи - Rescue of Bulgarian Jews

цитирай
7. demograph - Има и заглавия в Скопските медии, които повтарят целта на атентата, че и подробности...
16.11.2012 22:55
sande написа:
Железна е логиката ти. Аргументите ти водят към финалната теза. Особено за избрания момент.

Случайно ли се появи този странен филм "Третото полувреме"? И то сега.

На пръв поглед - дребулийка: някакъв си филм в РМ, която по начало не е "филмова" страна.

Случайно ли правителството на РМ спонсорира този филм? Защо точно него, а не друг?

Това ли е най-големия проблем на РМ в момента? Нямат ли си други дертове?

И веднага, току-що се пръкнал въпрония филм - и кандидат за "Оскар"???

Бре, да му се не види! Голям замисъл!

"Оскар" на всяка цена! Щом е македонски, от само себе си се разбира, че е за "Оскар".

Новият "античен" център на Скопие!

Целта е да се каже во веки веков Сбогом на България!

Музеят на Холокоста в централната част на Скопие. ?!

Стената на позора за България.

/Там ще се водят учениците, студентите, чуждестранните делегации ...!

Иди и виж!

РМ получи независимост на базата на... зависимост! От Сърбия. Ако може - вечно!

За Сърбия - вечно! Срещу България - вечно!

Тук е фронтовата линия. Всички ресурси на държавицата - отгоро до долу - са разпределени на този принцип. Железно.

И въздухът на макетата се пуска от бутилката с кислород на този принцип.

УДБА се е окопала за вечни времена в РМ. Следи се и трептенето на листата на тополите.

Сърбия и Гърция са стратегически приятели за вечни времена. Българя - у лево!

РМ - в железна хватка! Слабосилна. Контролирана. форева.

Е, сега какво да кажем накрая за измишльотините?

Нищо не можем да кажем. Освен,че всичко това са нашите измишльотини.

Твоите логични измишльотини са развитие на любителското ми разказче в детайли. Благодаря.
цитирай
8. demograph - Няма патетика когато става дума за оцеляване
16.11.2012 23:07
get написа:
- Разглеждайте проблематиката ни, както е било положението на Балкани и Европа в непосредствените времена предхождащи лето господне 1 444-то ??!

- Погледнете политическата разстановка на основните играчи ... и този, който "в сянка" дирижира нещата на Балканският полотически театър към него момент ?!

- От което следва ... пренаписване на стратегията(стратегическата ни доктрина) ни като държава ?! - от което зависи дали ще оцелеем, като държава и народ !!

- Но това може да стане, не от политиците ни колаборационисти и поради това еднодневки и ... или съзнателни предатели от вида на външният ни министър ?!!

- Събуди се ... да събудим народа !! - да изкараме и последното от почти отнетият му воля-дух за борба ... ако трябва и душата му да(ще) изкараме ... такива, като вас са шанса да го събудиме !!

- Простете, ако съм прозвучал патетично ... твърде ! - но в такива страшни и срамни времена ... следва не само да се говори на висок глас ... а да се вика !! - Призовава, насърчава ... !!!

от Гет - Свободният Човек !!

В момента някой стиска България за гушата! Правителството трябва да се събуди. Ако се е събудило - да даде на народа си знак. Българите ще го последват. Ти си прав, трябва да се бият камбаните! Всеки българин е камбана - нека звънти!
Благодаря Гет -Свободни човеко.
цитирай
9. demograph - За мен печалившите са двама-македонистите и опозицията в България. Опозицията е България е създател на македонизма...
16.11.2012 23:10
d3bep написа:
Не мисля че са македонците.
Лично за мен резултатът от атентата вече стана практика на САЩ. Почват да се месят в разузнаването и вътрешните работи на сума други страни, едва ли не за да "разследват". На практика гледайте кой какво спечели от атентата и там търсете възможните подбудители.

А колкото и да ми е неприятно да го кажа, според мен загиналите в Бургас не бяха истински евреи. Или Юдеи, както си го изберете.
В Бургас идват предимно евреи - комарджии. Ходят по казината, пият ,бият се... Известни са... Имам познати по казина и хотели.
Кашерни храни в Бургас почти няма. Освен ако не разпознават някои сушени меса или не ядат само зеленчуци и плодове.
А причината да идват в Бургас е проста. Чувстват се по - добре, отколкото в Турция или Арабия. Близо им е. Евтино. И има казина.

В Израел казината са забранени.
Според Талмуда комарът е сред смъртните грехове.
Мир на душите им, грешни или не не мисля че това заслужаваха, да отидат на почивка за да ги изпекат живи.... Не казвам и непременно кой стои зад атентата, но той е дело на силна международна специална служба, която майсторски си покри следите, а не на лумпени с мания Обама да е македонец.

цитирай
10. demograph - Да видим Интерпол какво ще измъдри. Имало ДНК, пръстчета...
16.11.2012 23:13
d3bep написа:
Между другото се чува, че арестували някакво пешлеме от къде беше.. От Калофер, че взривило автобуса....
Т.е. нашите обвиниха нашенец. Възможно да е бил реално бомбаджия, не знам, ама да взривява евреите.. Дори и да го е направил, си мисля че ще да е поръчков изпълнител, а не реалната следа.
По принцип на гербаджийски изпълнения вече никой не вярва, но да видим какво ще излезе.

цитирай
11. demograph - Оня ден, в "Очи в очи" Жорж Ганчев почти назова кой спонсорира "мача"
16.11.2012 23:15
sande написа:
Ето как се прави пропаганда за Оскар на един филм, който представя България като садист. Самото представяне в САЩ е финансирано от БЮР Македония със 120 хил евро: Проекцијата во Њујорк е дел од оскаровската кампања на Трето полувреме" која Филмскиот фонд на Македонија ја поддржува со 120.000 евра.
Spas Tashev Спасяване на българските евреи - Rescue of Bulgarian Jews


цитирай
12. demograph - Поведението на Скопските кукли е предвидима провокация.
16.11.2012 23:40
Ясно бе /поне на мен като маке от Банско/, че сръбските мекерета ще лазят по нервите на БГ правителството и народ докато Си издействат тази ни реакция. Ако си бяхме затраяли на плювните, щеше да последват още по-нагли храчения по българското.
Имаме си работа със сръбски агенти, които работят за Сърбия и не ги е еня за макетата. Нас винаги ни е боляло за хората край Вардар. Ето защо правителството, институциите, историците, хората в България, трябва рязко да разграничават в изявлвнията си народа на Македония от правителството там.
Зъл враг на България е коминтерно-тито-сърбистката агентура в Македония, нарекла се "правителство". То, по природата си, е зъл враг и на европейските демократични ценности. Европа трябва да разбере това.
Народът оттатък Гюешево трябва да чуе това!
А народа там не мрази България.
цитирай
13. staler - да се търси извършител извън тра...
17.11.2012 21:30
да се търси извършител извън традиционните актиори в близко изт.конфликт е несериозно.какво разбирате под евреиско лоби в сащ ,господа?както е добре известно,евреите сега имат две държави-сащ и израел наричани неофициално от форумните зевзеци юзраел.елита /братовчедите-ротшилд,морган,рокфелер,вартбург...../има амбицията наистина да стане свет.правителство.започнаха игра--ва банк,свалиха набързо непотребните вече диктатори в арабския свят и ги замениха с забележете--краини ислямисти които са едната страна в т.н. бл.-изт.конфликт.на дневен ред са сирия и после иран.сложат ли ръка и на иранските залежи ,ще имат под контрол повече от полувината световни запаси и следва какво?следват 2-3 години исторически ниски дъмпингови цени на петрола и газа,при което русия и венецуела ще го закъсат откъм приходи и г-н чавес и путин отиват на боклука.хаи честито и евала.китаи ще свие перките до ролята която му е отредена по задание--производствен цех.в този план бг има второстеп.роля на тилова база /нормално за една колония/.снабдяване,междинна база,тренировъчни лагери,конференции с демокр.опозиции и пр....когато обаче марионетки като борисов забранят/проформа/гмо и наи паче откажат на шеврон това предизвика изумление оттатък атлантика.мигом долетяха клинтън,директора на цру и беше сменен посланника.последва атентата-последен тест за това правителство,което се провали отново от гл.т.на евро-атлант.ценности и следователно е пътник в първия удобен момент.г-да ,боико борисов е тъп мутро-милиционер,с кпиминално минало и абсолютно необразован и некадърен за поста на мин.-председател.все пак мисля че ще е справедливо след некоя година на него и на цветанов да им се изградят паметници в цял ръст на летището в бургас.позицията им около атентата е наи-важния,значим акт на защита на нац.ни интереси от десетилетия насам.
цитирай
14. get - @ staler - USраел.елита /братовчедите-ротшилд,морган,рокфелер,вартбург...../
18.11.2012 13:22
- Простете, добре знаем за какво пишете и сме съгласни ... но ние разглеждаме проблема през призмата на вътрешната ни сигурност ?! - моля не затаявайте обида а да си припомним и разберем мъдростта на тези слова ??
„Отцепленията и разцепленията никакъ да не ни плашатъ. Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болесть! Ако тая болесть не съществуваше въ нашите прадеди, отъ които е наследство и въ насъ немаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турските султани…"
от писмо на Г. Делчев

- Някои хора намекват за "бъргарска следа" в контекста на атентата аерогара Бургас ... и да, и не ?!? ... винаги може да се намери пряк изпълнител, примерно като един Ван дер Любе ... или лицата по процеса за атентатите ... дискотека Сливен, гара Буново и др. през 90-ге години на миналият век ?! - на база етносният признак преписаха ... че било своеобразна съпротива от репресирани лица от този етнос ?! ... Но не е така !! - зад тези мероприятия с човешки жертви ... стояха лица отняколко разузнавания ... едното от които бе и българската ДС ?! - с това на практика извъшиха предателство срещу държавата, която служебно бяха задължени да пазят ?!
- До сега те не са разобличени и отговорност не им е потърсена ?! ... моралните им съучастници и помагачи все още виждаме в политиката от екраните на телевизорите ни !!!
- Комунист и патриот-родолюбец, са две взаимно изключващи се понятия ?! - казвам го въпреки риска от нападки към мен, тъй като и аз по силата на житейски стекли се обстоятелства, бях част от държавният апарат, работейки като криминален разузнавач !!

- Докато Дигнозата ... в смисъл причината не бъде, не казана ... а по-скоро Изкрещяна ... От този който я знае ... ефективно лечение на болестта "майцепредателство" не може да има !!

от Гет - Свободния човек !!
цитирай
15. demograph - Съгласен. Особено с това за паметника.
18.11.2012 20:43
staler написа:
да се търси извършител извън традиционните актиори в близко изт.конфликт е несериозно.какво разбирате под евреиско лоби в сащ ,господа?както е добре известно,евреите сега имат две държави-сащ и израел наричани неофициално от форумните зевзеци юзраел.елита /братовчедите-ротшилд,морган,рокфелер,вартбург...../има амбицията наистина да стане свет.правителство.започнаха игра--ва банк,свалиха набързо непотребните вече диктатори в арабския свят и ги замениха с забележете--краини ислямисти които са едната страна в т.н. бл.-изт.конфликт.на дневен ред са сирия и после иран.сложат ли ръка и на иранските залежи ,ще имат под контрол повече от полувината световни запаси и следва какво?следват 2-3 години исторически ниски дъмпингови цени на петрола и газа,при което русия и венецуела ще го закъсат откъм приходи и г-н чавес и путин отиват на боклука.хаи честито и евала.китаи ще свие перките до ролята която му е отредена по задание--производствен цех.в този план бг има второстеп.роля на тилова база /нормално за една колония/.снабдяване,междинна база,тренировъчни лагери,конференции с демокр.опозиции и пр....когато обаче марионетки като борисов забранят/проформа/гмо и наи паче откажат на шеврон това предизвика изумление оттатък атлантика.мигом долетяха клинтън,директора на цру и беше сменен посланника.последва атентата-последен тест за това правителство,което се провали отново от гл.т.на евро-атлант.ценности и следователно е пътник в първия удобен момент.г-да ,боико борисов ....... все пак мисля че ще е справедливо след некоя година на него и на цветанов да им се изградят паметници в цял ръст на летището в бургас.позицията им около атентата е наи-важния, значим акт на защита на нац.ни интереси от десетилетия насам.

От дръзката позиция да не клякат веднага пред световната мрежа, ББ и ЦЦ могат да извлекат ползи за България, колкото и да не си вярват. Ако им се даде малко рамо. Аз това се опитвам да направя, напълно осъзнавайки с кого в същност си имаме работа.
цитирай
16. demograph - ..кой ръчка и плаща масрафа за антибългарската кампания в Македония/andrei.blog.bg
15.01.2013 23:43
В емисията на радио "Хоризонт"в 11ч.30мин.,поканен.или самопоканил се,някакъв евреин с фамилия Комфорти избълва куп лъжи и внушения към българските слушатели,по повод приносът на България за спасяването на българските евреи от депортация.
В резюме ,лъжите и инсинуациите на евреина изглеждаха така:"България няма никакъв принос за спасяването на евреите,понеже правителството било фашистко.Приносът бил на никому неизвести отделни българи."От това изказване,можем да стигнем до извода,кой ръчка и плаща масрафа за антибългарската кампания в Македония.
Сега е редно и аз да попитам;а бе,Аланкоолу,тези българи не са ли България?Подписа под документа за отмяна на депортацията не е ли положен от българското правителство?Това не е ли пак България?Задавам тези въпроси ,понеже журналистката не ги зададе и се държеше като задник в ефира.Но същият този евреин не забрави да спомене,че правел някакви филми по този въпрос,които вървели бавно,поради липса на средства.Бие евреина по самара,та дано се сети магарето.Ако това не е откровено изнудване,здраве му кажи.Намерил момента евреина да изнудва държавата за пари,точно когато България дава заявка пред Нобеловия комитет,за присъждане на България Нобелова награда,за спасяването на българските евреи от депортация.
Както и друг път съм казвал по повод на еврейската благодарност;"До ден днешен не съм нито чул,нито видял, признателност и благодарност от евреин и навярно няма и да дочакам подобна".Сигурно друго щеше да е поведението на евреите,ако Българското Правителство се бе подвело по наглото настояване на еврейското правителство,България да признае Хизбула и Иран за терористични организации.Навярно друго щеше да говори евреина,ако Българското Правителство се беше обявило против исконните права на Палестинският народ!Разбрахте ли къде ги стяга чепика "добрите" евреи?
На този откровен изнудвач ще му кажа;да си разкара миризливият задник от България и да не се прави на по-хитър от колкото е.
цитирай
17. demograph - И аз така мисля
15.01.2013 23:47
"..на него/борисов/ и на цветанов да им се изградят паметници в цял ръст на летището в бургас.позицията им около атентата е наи-важния,значим акт на защита на нац.ни интереси от десетилетия насам."//сталер
цитирай
18. demograph - Мина се доста време от публикуването на статията ми
30.03.2013 18:11
Не мислите ли, че измислиците ми се доближават все повече до истината?
Почвам и сам да си вярвам - сърбо-македонците са автори и изпълнители на атентата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961338
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол