Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2012 11:43 - Третото полувреме - топката ритат сърбите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4010 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 13.12.2012 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пета Божия Заповед
"Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и да живееш дълго на земята"
"Този който злослови майка си и баща си да бъде наказан със смърт"
Изходът 21:27/ Марк 7:10


"На 6-ти февруари 2010 г. от 20,16ч. по немската телевизия "Phoenix" бе излъчен видиозапис на германската историография за Втората световна война под название "Съюзниците на Хитлер", в който е включен оригинален архивен филмов материал от Италия, Хърватия, Унгария, Румъния и България с цар Борис III.
В частта за България коментаторът, немският военен историк проф. д-р Ролф-Дитер Мюлер казва между другото дословно:
"През време на войната България беше единствената страна в Европа, която отказа да депортира евреите си, както и да изпрати войски на Източния фронт, въпреки истеричното настояване и заплахи от страна на Хитлер и ГЕСТАПО".
С твърденията си обаче, че България е съучастничка и дори извършителка в Холокоста, както и със снимането на филми като "третото полувреме", днешните сърбо-македонци казват индиректно, че такива учени, като военният историк проф. д-р Ролф-Дитер Мюлер, са лъжци.
Истината обаче е точно обратната - истинските лъжци, фалшификатори и крадци на историята са те, днешните сърбо-македонци. Ще имат ли смелостта те да кажат пред проф. д-р Ролф-Дитер Мюлер, че това, което той твърди, не е вярно, т.е. той лъже.
"
Анонимен автор от медиапул

Сrъбската агентура в Македония, маскирана като македонско правителство и медии, наруши Божия Закон и ще получи наказанието Божие, защото
БОГ ВИЖДА...



Гласувай:
10



1. get - - Цинизма, плюс вулгаризирането ... прочита на историята за Втората световна е един отвратителен акт - Защото ?!
13.12.2012 13:28
- Миналата година се проведе тържествен парад за "9 май" в Москва ! - чрез който Западните "велики сили" - образно казано ДАДОХА "ИНДУЛУГЕНЦИЯ" за "БЕЗГРЕШНОСТ", на единият от СЪЮЗНИЦИТЕ-АГРЕСОРИ ?!! ... Започнали войната ?! ... поради това и съзнателната политика за премълчаване ролята и мястото на СССР, като съюзник на Хитлер ... не само при агресията и подялбата на Полша, а и после при похода на Хитлер срещу западно европейските държави ?!

- Малко наши историци коментират ?! - Какво се крие зад така наречената Соболева акция ??!?!
- А на практика (?) това е един акт на намеса от страна на СССР във вътрешните работи, на тогава Суверенна България !! - при това посещение на зам. външният министър на СССР, Аркадий Соболев - не само се иска, създаване на военни бази на територията на България ... а и ВКЛЮЧВАНЕТО Й, НА СТРАНАТА НА ТРИСТРАННИЯТ ПАКТ !!!?
- Да не забравяме, кога става това - 2 ноември 1940 г. ... а тогава вече са паднали Франция, Холандия, Белгия и Люксембург, под ботуша на хитлеристкият вермахт !!
- До 1 март 1941 год. България протака влизането си във войната на страната, на "Оста" ... при наличие на армиите на маршал Лист на северната и граница !!
- Някой нещо да е направил ... тогава ? - от оплювателите ни, за да ни измъкне от тежката не само политическа но и военна ситуация - Не ! - само западните "демокрации" ни предупреждавали за "последствията" и ни приканвали ... Да СПРЕМ АРМИИТЕ на Германия, насочени на юг към Гърция ?!

- Оценяйки цялостната ситуация, от военен и политически характер - Един достоен българин, Данаил Крапчев - им отговоря в уводната статия на вестника си "Зора" ... с думите "А вие защо не ги спряхте ?"
- За това не му е простено и на "9 семпттември" той е убит ... от кого, от тези същите, които през 1940 г. във връзка с идването на А. Соболев ... разлепяха по стените на българските градове лозунги с тектст: "ДА ЖИВЕЯТ ДРУГАРЯТ СТАЛИН и другарят ХИТЛЕР, ВОЖДОВЕТЕ НА СЪВЕТСКАТА И НЕМСКА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА"

- и Това, ако не е ГЬОНСУРАТЛЪК !!? :((
цитирай
2. sande - Санде: Музей на холокоста в центъра на Скопие: стена на позора за България
13.12.2012 18:41
Нов, античен център на столицата Скопие;

Игрален филм "Третото полувреме" с яка държавна субсидия , с фалшификация на историята;

Антибългарска риторика в медиите от 50 години. Отсъствие на негативни материали за Сърбия изцяло, внимателен тон към Гърция, даже - независимо от спора за името.

А се очаква подкрепа от България за ЕС.!?

Когато истината е проблем, какво правим?

цитирай
3. nikikm - АМИН!
13.12.2012 21:46
"Сrъбската агентура в Македония, маскирана като македонско правителство и медии, наруши Божия Закон и ще получи наказанието Божие, защото
БОГ ВИЖДА..."
И ОЩЕ ВЕДНЪЖ,АМИН!
цитирай
4. demograph - Тоягата -по сръбската агентура в България и Македония!
15.12.2012 03:48
kansandilh написа:
За отношенията ни с макетата около Вардар, си има българска поговорка: "Кучето скача спрямо тоягата". Те лаят- ние държим тоягата зад гърба си. Докато е така ще се зъбят.

Щото и тук не е малка. Ако се разровим, какви акета ще замиришат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960271
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол