Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 03:17 - Кой може да се пребори с мафията - Народът, Президентът, Бойко Борисов и Костов
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 8105 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 02.04.2013 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Другото са илюзии...

"Човек няма правото, знаейки макар и частица от една истина, незнанието на която би могло да бъде фатално за близките му,  да не я прогласи, каквото ще и да стане с този, който я прогласява."
Анри Пози

 http://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME&list=PLA7B4166045CAFB37

Досегашните политици  и държавници са част от слугинажа на мафията.
От тях не може да се очаква да се опълчат срещу господарите си.

БСП и Станишев/ Първанов са част от тази мафия и част от руската агентура в България;

ДПС  е доказало верността си към енергийната мафия. Водачите му  достатъчно ясно са се определили като инструменти за кражбите в енергетиката и навсякъде;

АТАКА е партия финансирана от ГАЗПРОМ и до сега естествено, не е отправила нито една критика срещу руско-българските крадци в енергетиката. Пред паметника на Апостола Левски В.Сидеров се изпусна да заяви „ще докарам много милиарди от Русия, Китай, Венецуела и С…” дали имаше в пред вид Северна Корея или Сърбия не стана ясно. Не стана ясно как и срещу какво ще докара милиардите от комунистическите страни и какво ще получи българският гражданин от тези милиарди, но стана ясно че Волен Сидеров е червена руска марионетка;

Клонинга им СКАТ в Бургаз е на заплата и служба на НЕФТОХИМ и е същата руска пионка.

РЗС на Яни Янев е партия на резидента на ДС и КГБ  за връзка между мафията и държавата след промените на 10 ноември Алексей Петров. Какво може да се очаква от такава „партия” особено след сливането и разливането си със спорния Марешки.?- Всичко.;

ГЕРБ ги сполетя „антимонополна революция” предизвикана от престъпния ценови саботаж на енергийната мафия. Преди да се разбере ясно точно какво смятат да предприемат срещу мафията и срещу енергийната зависимост на България е трудно да се каже дали биха опитали силите си в една тежка битка срещу енергийната мафия.;

Сините бяха раздробени от енергийната мафия и сведени до маргиналното СДС , хилавото синьо на Мартин Димитров, поддатливото на съблазън Наде,  и борбеното, но оплюто от информационната мафия до демонизиране ДСБ, начело с „демона” /за мафиотите/ И.Костов.

Извън парламентарните „сили” също светнаха.

Кунева по произхода и по действията си е антибългарска персона и партията и няма да посегне и с перце на мафията. Тя говори благо за справедливост, но всичко свършено от нея до сега е излязло горчиво на българския народ..

ВМРО на полковника от ДС Каракачанов не е нужно да бъде описвано.
Сега се роят всевъзможни фалшификати - от партии на мутри, до движения на инфанти...

Каквито и да било други, появили се и изчезнали в „прехода”, като партии и като личности, бяха и ще бъдат ако възкръснат в бъдеще, слуги на енергийната мафия и котилата и.

От този анализ става ясно, че от политическите формации в момента, срещу енергийната мафия може да се очаква, че може да се опълчат само:

       - Десницата водена от И.Костов/със сигурност, но до къде../ Мафията така ги  черни пред масите, че битката ще е тежка. Освен това, обвиненията за обвързаност с някои енергийни кръгове ерозират позициите им;

       - ГЕРБ с Бойко Борисов /не сигурно, но възможно/. Името на Борисов се свързва с някои емблематични имена на енергийната олигархия като В. Златев и Лукойл и поради изключително податливата на червено влияние партийна членска маса и симпатизанти, която пък адмирира антикостовското говорене..

        - РЗС също може да се окаже  на тази страна./с голяма доза съмнение,  поради разконспириращият го ”антикостовизъм” на Яни Янев и съмнителната му близост с кръга около Алексей Петров/.

 Но,

Най-отгоре, на властови позиции, в сегашната политическа ситуация, са
Президентът Росен Плевнелиев ,издигнат от ГЕРБ и още няколко „надпартийни” институции като Омбудсман, Конституционен съд, Висш Съдебен съвет, висшата съдебна администрация, Главен Прокурор, армия, полиция и служби за сигурност, чието антимафиотско поведение се предполага по закон, но за жалост, не е съвсем сигурно, че ще е такова, защото са назначени до голяма степен с благословията насъщата тази мафия..

Църквата...? Тя бе и си остана  част от мафията.

Ако горните политически и държавни структури и личности застанат на пробългарски и антимафиотски позиции, може да се надяваме в техните действия по преодоляване на политическата криза да бъдат заложени мерки, които да елиминират влиянието на енергийната мафия и нейните слуги върху обществото и държавата.

Да насочат гражданската енергия към золумите на енергийната мафия, да не допуснат отлагане на изборите и занимавки с примамки подхвърляни им от мафията, да осигурят прозрачност и информираност на избирателите и с пробългарска, антимонополистка, антимафиотска програма за управление да спечелят изборите.

Сведено до личности обаче, трябва да се признае, че сега бъдещето на България зависи от :

- Президентът Плевнелиев

- Експремиерът Борисов.

-  Иван Костов

От това дали те ще тръгнат заедно срещу мафията с и за народа, зависи какво ще стане с българите и с държавата ни.

Това е реалността. Останалото са емоции и целенасочени внушения. Те са които ще определят дневния ред в следващите няколко месеца.

Този дневен ред може да включи мерки за обезсилване на мафията и подобряване на положението на хората, но може и да не включи такива.

Ако заедно се решат да ОСВОБОДЯТ България от чуждите и родни пиявици, те трябва да се обединят срещу енергийната мафия и с подкрепата на народа да отвоюват независимостта на България и свободата и благото на българите.

За тази цел Президентът ще трябва да преодолее всякакви землячески, комсомолски, приятелски и политически пристрастия и да постави интересите на България и българските граждани над всичко!

Борисов трябва да загърби всички минали и настоящи зависимости, които му пречат в борбата с енергийната мафия вътре и вън от България, да се отърве от всички зависимости от бивши негови началници, селски кметове и синовете им, от  всичките си странични на българския народ обвързаности и мераци и да постави в центъра на дейността си интересите на България и българите.

Костов ще трябва да прецени дали е възможен компромис, в името на по-малкото зло.

Те  трябва да се обединят срещу мафията, да обединят всички други политически сили които са срещу мафията и да поведат народа към избори за победа над мафията..

Те ТРЯБВА да станат Освободителите и Спасителите на Отечеството.

Народът трябва да застане зад ТЯХ и да иска Освобождение от мафията.

Като първа цел  минимум -  Освобождение от руско-българската енергийна мафия.

Могат и да не го сторят, могат да заиграят поотделно, могат да заиграят едни срещу други, могат да тръгнат по коварните съвети на „добронамерени” „съветници” подадени им от мафията, могат да станат и те слуги на българо-руската мафия, както го правиха до сега всички пионки на „прехода” дирижиран от тази мафия.

Само Освободена от мафията България ще може да се превърне в свободна и просперираща държава.

Само свободен от ТАЗИ мафия българския народ може да се възроди чрез благоденствие и истинска свобода.

Главата на хидрата в България е българо-руската енергийна мафия и тя трябва най-после да бъде отсечена.

Моментът е сега и тези които могат да го сторят са Народът, Росен Плевнелиев, Бойко Борисов и Иван Костов.

А сега вижте всички тези клипове...непременно.

http://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME&list=PLA7B4166045CAFB37

http://www.youtube.com/watch?v=NufLZOGcKE4

 





Гласувай:
10



1. andrei - Не ти е верен анализа,да не кажа и нещо по-лошо...
26.02.2013 07:08
Как един като Борисов с криминално минало и настояще,ще бори мафията?!Едвам го свалихме от власт,а ти почна да хвалиш Мутрата.Хайде холан...Не виждам анализ,а пристрастия!
цитирай
2. djgator - Съгласен съм!
26.02.2013 11:36
http://djgator.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/02/26/.1058131
цитирай
3. chipollino - Как един като Борисов с криминално ...
26.02.2013 15:51
andrei написа:
Как един като Борисов с криминално минало и настояще,ще бори мафията?!Едвам го свалихме от власт,а ти почна да хвалиш Мутрата.Хайде холан...Не виждам анализ,а пристрастия!


Тука си доста прав!!
цитирай
4. demograph - Да продължим...
26.02.2013 16:14
Според теб, аз хваля мутрата Борисов..Първо, по стечение на обстоятелствата, аз познавам биографиите и на Борисов и на Плевнелиев много добре. Следя какво говорят и какво вършат и нямам никакви илюзии какво може да се очаква от тях -защитавайки се от противниците си в мафията, те са принудени да се борят срещу тях. Борейки се срещу тях, те имат нужда от съюзници.
Съюзник в този момент може да бъде само бунтуващият се народ. Но не цялата маса, защото част от бунтовниците са изпратени на бунт от енергийната мафия на Станишев, Първанов, Доган и прочие.
Младите искрени бунтовници срещу системата също имат нужда от съюзник, и то във властта. Без такъв, бунтът им ще бъде буря в чаша вода. Като съюзници по различни причини ТЕ заедно могат да постигнат гласен или негласен политически компромис, за което ти писах че е същността на политиката.
Тези които искат "всичко или нищо" обикновено получават НИЩОТО.
Следователно бунтовниците трябва да направят политически компромис и да подкрепят по-приемливата от двете борещи се мафиотски лами СРЕЩУ програма минимум. Борисов е длъжен да приеме компромис, който ще ограничи възможностите му да "раздава" но ще ОЦЕЛЕЕ. Спасеното от "раздаването" ще отиде за гражданите. Така че, аз не хваля Борисов и Плевнелиев, а се опитвам да посоча ПРАГМАТИЧЕН ход на младите недоволни бунтари-СЪЮЗ С ПО-СКЛОННАТА ДА ЧУВА ИСКАНИЯТА на хората част от умиращата мафиотска система.Какво ще се случи след това - само бог и нетърпеливата улица могат да решат.Такива са моите пристрастия - аз се моля за РЕЗУЛТАТИ от бунта на младите.Ако поискат всичко, ще получат нищо.Ако се изправят срещу всички - ще бъдат победени.Не е задължително да клекнат на Борисов. Достатъчно е да поощряват настроенията му с протести СРЕЩУ МАФИЯТА.
С лозунгарство се постига единствено УМОРА на протеста и постепенно заглъхване.После ще има самооплюване и емиграция.Трябва да се преследват резултати! По една крачка във всички сфери ще бъде успех, който ще е стимул за следващият рунд.
цитирай
5. mt46 - Мафия
26.02.2013 18:11
има и в Европа, и в Америка... Лошото е, че у нас тя управлява, диктува... Всички стари муцуни са обвързани с нея...
цитирай
6. sande - Споделям анализа на Демограф и направените изводи.
26.02.2013 19:06
При сегашната ситуация, създавана през целия переиод на т.н. преход, който по-скоро е провал на преход. С необозрими, катастрофални последици за бъдещето на България.

Анализът е реалистичен. Това което не искат просветените българи е БСП на власт, поради причини, които са посочени и са добре известни. ДПС е мразена от българите и голяма част от мюсюлманите, която не решение на проблема, а е част от проблема, интегрална част. Компроментирана е политически напълно, а лидерът и Доган е синоним на мафията и задкулисните машинации.

Изход има. Протестите кристализираха проблемите на България и ще имат градивен принос по време на изборната кампания.
цитирай
7. batogo - Перфектен анализ!
27.02.2013 19:14
Много истини си изложил в постинга, Демограф. Прави ти чест. Наистина ако Борисов и Плевнелиев намерят в себе си достатъчно воля, смелост и достойнство да използват опита и знанията си за освобождаването на Отечеството от енергийната мафия и другите мафиотски структури на ДС, използвайки всички лостове на държавата, подкрепата на НАТО, Европол и Интерпол и ако бъдат подкрепени от народа и контролирани от осъзнаващото се гражданско общество, България има шанс да стане свободна, просперираща и силна държава. Засега няма друга алтернатива. Но има много условности за жалост. Едно от условията да не сработи и нещата могат да се издънят. Дано изясняването на проблемите по време на протестите да мобилизира гражданската съвест на повечето хора и осъзнавайки реалностите, да поемат своята отговорност и да отидат да гласуват, осъществявайки необратимост на процеса на възраждане.
цитирай
8. demograph - Трябва да постигнем нещо реално, чрез съюз с реална сила, защото мафията е ужасна реална сила...
28.02.2013 22:59
batogo написа:
Много истини си изложил в постинга, Демограф. Прави ти чест. Наистина ако Борисов и Плевнелиев намерят в себе си достатъчно воля, смелост и достойнство да използват опита и знанията си за освобождаването на Отечеството от енергийната мафия и другите мафиотски структури на ДС, използвайки всички лостове на държавата, подкрепата на НАТО, Европол и Интерпол и ако бъдат подкрепени от народа и контролирани от осъзнаващото се гражданско общество, България има шанс да стане свободна, просперираща и силна държава. Засега няма друга алтернатива. Но има много условности за жалост. Едно от условията да не сработи и нещата могат да се издънят. Дано изясняването на проблемите по време на протестите да мобилизира гражданската съвест на повечето хора и осъзнавайки реалностите, да поемат своята отговорност и да отидат да гласуват, осъществявайки необратимост на процеса на възраждане.

цитирай
9. demograph - Ето с кого ще се бори малдежта и кой ще я организира/виж клипа/
01.03.2013 18:47
chipollino написа:
andrei написа:
Как един като Борисов с криминално минало и настояще,ще бори мафията?!Едвам го свалихме от власт,а ти почна да хвалиш Мутрата.Хайде холан...Не виждам анализ,а пристрастия!


Тука си доста прав!!

......................................................................................................................
http://www.svobodata.com/page.php?pid=11029&rid=29&archive=
Срещу всичката мафия...! Преценете как се побеждава такова чудовище. Ще погледаме, ще почакаме и ще видим резултата от предпочитаната от вас "революция слепешката".
цитирай
10. demograph - Да чувате да се задава юнакът от приказките ?
05.03.2013 23:58
дето с един замах отрязал трите глави на змея? Как му беше името на юнака?..Май си загуби и името. Политическата наивност е проява на житейска глупост.
цитирай
11. demograph - Къде сте къртечарите?....
09.03.2013 02:05
Дето стреляте по всички. Да не ви гръмнаха бързо бързо? Или снижихте каските....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960869
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол