Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2013 21:41 - 32 000 семейства са загубили жилищата си. Взехте ни всичко. Вземете и душите ни, та дано се задавите..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 19730 Коментари: 33 Гласове:
22

Последна промяна: 31.03.2013 02:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Купени души
Автор: sylviastefanova
България има дирижирана публичност.
Основната причина за това е, че преходът ни е неморален.
Преходът ни е неморален, но не е само това.
Преходът ни е жалък, защото беше удавен в алчността на задкулисия, политици и кланове, които правеха и продължават да правят пари и власт от нещастието на другите.
И да не ми излизат днес пак те – соанирани и мазни, с костюми и обувки, които струват колкото декларираните им доходи - с приказки за техните бивши мечти и настоящи надежди.
За народа.
Познаваме им и едното, и другото. А особено много познаваме неутолимата им алчност, подлост и агресия срещу всеки порив на вътрешна свобода и лично достойнство.
Ама станали сме (били) членове на Европейския съюз заради техните напъни.
Да, станахме наистина, но не благодарение, а въпреки тях, тяхното управление, публични лъжи, корупция и наглост.
Доказва го отношението на днешните европейските институции и държави към България и нейните граждани.
Доказва го хроничната ни бедност.
Доказват го бунтовете по улиците, самозапалилите се хора и безнадеждността на вече няколко изстискани поколения.
А навън, какво?
Страхуват се от нас (въпреки че им носим принадена стойност), сочат ни като чумави, треперят, че като стадо, обречено на заколение ще продължим да бягаме от своята родина. Защо?
След като ни управляваха и ще ни управляват все така добрите, честните и компетентните хора…
Става въпрос за преразпределянето на държавна или общинска собственост от собственост на всички, в собственост за някои.
Това преразпределяне продължава и няма значение как ще бъде наричано.
Дали обедняване на мнозинството заради интересите на едно безконтролно малцинство.
Дали “битка” с монополите. Дали икономически и политически рекет.
Или съобразяване на българското законодателство с европейското, защото съществува и този параван.
Само за 134 години - от 1878 до 2012, в държавата ни на три пъти бе осъществено огромно преразпределяне на финансов потенциал и икономически ресурси.
Първият път след освобождението от турско робство, когато общинската земя се използва за оземляване.
Вторият път, когато комунистическият режим лишава от собственост българските предприемачи, земеделски производители и градска буржоазия.
И сега, след падането на Берлинската стена, когато с механизми като външнотърговските дружества, финансовите пирамиди, източването на предприятия, отпускането на необезпечени кредити, отнемането на доходи чрез надписани сметки за битови разходи, хиперинфлацията и фалитите на банки, много хора загубиха спестяванията си и своите работни места, за да могат “миропомазаните все същите” да получат пари, недвижима собственост и цели отрасли, за да могат да станат банкери, анализатори, медийни магнати и вождове.
Метаморфозата им беше обезпечени с изкривена представителност и опорочена законност (още първите избори за ВНС бяха фалшифицирани, а разследването на комисията към  парламента беше потулено) и с отсъствието на социални и етични норми.
И тъй като процесът ощети всички за сметка на едно ограничено като брой, професионална подготовка и дарби малцинство, тезата, че българският преход е неморален няма как да бъде отхвърлена.
Тази теза няма как да бъде отхвърлена и защото нашето “днес” я потвърждава безусловно.
Двайсет и четири  години след началото на прехода, политиците ни “крещят”, че предстоящите избори щели да бъдат фалшифицирани.
Но тази опасност съществува заради неизчистените гласове-фантоми от избирателните списъци, а темата беше повдигната преди четвърт век от все същия Махаил Константинов, станал дългогодишен член на ЦИК, а напоследък за кратко “лице” на протестите и шеф на “Информационно обслужване”.
Нека си спомним, че практиката да се купуват гласове започна с раздаването на  капачки за буркани срещу “червен вот” през 1990 г., за да се изврати до пазаруването на малцинства, на градове (като Дупница) и на цели избирателни секции.
Кой е виновен за това?
Кой е виновен, че преразпределянето на собственост винаги се извършваше за сметка на хората?
Защото гражданите плащаха за изкуствените дефицити на хранителни стоки, за прекупваческите вериги на селскостопанска продукция, за паралелно източваните от техните директори предприятия, за загубените пазари, за раздаваните необезпечени кредити, за девалвацията на националната валута, за непосилните ипотечни заеми и високите лихви, за безобразно управляваните и крадливи “естествени” монополи, за опосканите пенсионни фондове, за междуфирмената и вътрешна задлъжнялост, за загубата на работни места, за последиците от кризата, за любовта или омразата към Русия и САЩ и т.н.
Много лесно е да се управлява така.
Стрижеш стадото не до кръв, а до кокал, като се преструваш, че не знаеш какво правиш.
А когато стадото заприлича на мърша, рониш сълзи и обясняваш още колко животни ще трябва да заколиш, защото нали това е реформата.
Не знам кой действително управлява България, (дали избягалите в Швейцария мутри, чиито имена никой не споменава), не знам и каква точно е тази РЕФОРМА,
но знам, че в България всички сфери са организирани и поделени на обръчи според техните икономически, а оттам и политически,  семействени, кланови и медийни интереси.
Знам, че всяка нова формация, добрала се до властта или до  парламента, започва да размества статуквото, търсейки място за своите “кръгове”. От силата и апетитите й зависи дали ще придобие или не икономическа, финансова и медийна мощ. И колко голяма ще бъде тя.
От това колко и какви интереси е засегнала, се определя нейното политическо бъдеще, а народът и общото благо са само декор, зад който довчерашни врагове се съюзяват и стават съратници. Срещу новите “хищници”.
За да запазят позициите си, едните се стремят да дискредитират другите, (дори когато в политиките им има разумни намерения и дела) знаейки от опит, че в България се идва на власт само върху гнева и отчаянието на хората.
А за да има гняв, народът трябва да страда.  Трябва да има и лоши, и корумпирани, дори когато това не отговаря напълно на истината.
Срещу всеки бивш министър-председател на България, останал над две години на върха, са се водили, се водят и сигурно ще се водят съдебни дела.
Явно това е системният подход за озаптяване или за отмъщение, чиито механизми са закопчаването на “къса верижка”,  превантивната репресия и “общата участ”, които всеки в зависимост от характера си преживява по своему. Информацията е власт, а един премиер по неизбежност е наясно с доста неща и може да стане опасен за властта в сянка.
Само че на нас ни трябват лидери и истински политици, а не циници, или покорни и уплашени слуги на прикривани лобита и интереси.
Знам още, че заради огромната си любов към народа и демокрацията, някой в България все някого подслушва. И следи.
Но никога не го прави той, а винаги го прави някой друг.
Така в края на 1996 и началото на 1997 стана известно, че “червените” били подслушвали Иван Костов и НИС на СДС.
После Никола Филчев откри, че имал  “сини” бръмбари в своята стая. При тройната коалиция се разрази скандалът “Галерия”, а депутатите, които започнаха да го нищят, изпаднаха от следващия парламент.
При ГЕРБ бяха заделени огромни пари за СРС, но се разпространяваха флашки с гласа на вече бившия премиер Бойко Борисов.
А напоследък чуваме поредните тежки обвинения, че партийни лидери и общественици също били слушани. От МВР.
Има ли някой, който да не е?
Ами има, разбира се.
- Никой не иска да чуе или да послуша народа.
И това е вярно, защото знам, че заради финансовата и икономическата криза 32 000 семейства у нас вече са загубили своите жилища. (Данните бяха изнесени на дискусията в СУ за бъдещето на ЕС.)
Остава някой социолог с 10-на фирми да разясни, че за това са виновни капитализмът и частната собственост.
Или някой фъфлещ водещ да ни поучи, че така им се пада на първобитните-българи, щом са се размечтали да имат собствен дом.
Като че ли той се е настанил на квартира или в палатка.
В една Испания например парламентът прие мораториум срещу подобни действия на кредиторките-банки, за да защити своите граждани
У нас ще предлагаме на пострадалите психологическа помощ.
.....За да не се самоубиват тепърва.
Нещо естествено за държава, чийто комисар г-жа Кунева бе наградена от ЕС, защото защитавала правата на потребителите.
В България имаме дирижирана публичност.
Разговорите без смисъл, клишетата в предлаганите решения, загниващите проблеми, усещането за безнадеждност и съсипано бъдеще са резултатите от нея
- Защо сме най-бедната държава в Европа?
- Защо  85% от доходите на домакинствата отиват за покриването на основни нужни?
- Защо “Топлофикация-София” продължава да завежда дела срещу длъжниците, вместо общината да заведе дело срещу нея за надписаните сметки?
- Защо 44% от населението живее в нищета?
Не чух досега някой да е отправил тези прости въпроси.
Но много пъти съм чувала фалшивите и безсмислени отговори.
.................................................................................................................................................................
Няма какво повече да каже човек.
Силвия Стефанова го е казала с цялата болка в сърцето си.
Тези ни изтребват умишлено!





Гласувай:
23



1. batogo - Поздравление за поста!
30.03.2013 10:06
Истината, колкото и тъжна да е, си остава истина, за да ни послужи да се осъзнаем и да се научим да разбираме и избираме...
цитирай
2. nikikm - Не мораториум,
30.03.2013 15:09
трябва със закон да се защити правото на домашно огнище на българите!Секторите стожери на държавността,като земя,енергетика,води,изкопаеми,култура и т.н.да ввлязат в коституцията,като единствено и неотменимо право и приоритет на българите!Господари в България,могат да бъдат само българи!Това е нашият дом и ние трябва да определяме правилата!
цитирай
3. demograph - Мисля, че
30.03.2013 16:44
batogo написа:
Истината, колкото и тъжна да е, си остава истина, за да ни послужи да се осъзнаем и да се научим да разбираме и избираме...

Трябва заедно да се опитаме да създаваме тенденции. Време е да се обявява пошлото и лъжата за неморално и демоде...Така ще започнат хората да избират истинското и правилното.
цитирай
4. demograph - Абсолютно!
30.03.2013 16:45
nikikm написа:
трябва със закон да се защити правото на домашно огнище на българите!Секторите стожери на държавността,като земя,енергетика,води,изкопаеми,култура и т.н.да ввлязат в коституцията,като единствено и неотменимо право и приоритет на българите!Господари в България,могат да бъдат само българи!Това е нашият дом и ние трябва да определяме правилата!

За да стане това си мисля, че е добре да се просвещават хората кое е нормално, морално, добро ... и така обратното да стане демоде. Поздрав!
цитирай
5. zadobroto - КОЛЕГА
30.03.2013 19:29
ИНТЕРЕСЕН ВИ Е ПОСТА. САМО ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ. ОТВОРЕТЕ ГУГЪЛ ДА ВИДИТЕ БВП НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ ИМА МНОГО ПО-БОГАТИ , НО И МНОГО ПО-БЕДНИ ДЪРЖАВИ-ВКЛ.БИВШИ ДЪРЖАВИ ОТ СССР. А КАТО ДЕТЕ ПОМНЯ ИСТИНСКА БЕДНОСТ- С КРЪПКИ , С ГАЗЕНА ЛАМПА , С БЪЛХИ , НО БЕЗ ВОДА В КЪЩИ , БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР , ХЛАДИЛНИК , ПЕРАЛНЯ , ТЕЛЕФОН , КОМПЮТЪР , КОЛА.....И ХОРАТА НЕ СЕ ЖАЛВАХА ТОЛКОВА --ПРОСТО СЕ ТРУДЕХА...-------ТРЯБВА НИ ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ , ПОВЕЧЕ И ПО-КАЧЕСТВЕНА РАБОТА И ...ПО-МАЛКО ЧАКАНЕ , ДРУГ ДА НИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ ...ЛЕКА ВЕЧЕР...
цитирай
6. balgarski7vinarki - наи неудобни са носителите на интелекта,вероятно една част от жертвите са такива
30.03.2013 19:35
а иначе казано-дисковете синхрон или живота.
цитирай
7. tamperto - ,
30.03.2013 20:29
интересен постинг.
Оправете си само "Само за 134 години - от 1978 до 2012".

Ако очаквате от политик да Ви отговори на тези въпроси - има да си чакате. И то само защото всички са толкова много затънали в батака на корупцията и безхаберието, че даже и да ги изварим в 5 води - пак ще са черни. Комунистите само се преоблякоха, измиха си зъбите, преименуваха се в БСП и си продължиха по старому. Костов... тоя ако имаше някакво чувство за срам нямаше да се появи повече нито по телевизия, нито по радио. Царя... за него нямам думи, след тия "800 дни" трябваше да бъде наритан с шутове и изгонен завинаги. Доган... Там положението е трагично и не ми се коментира. Овчаров, Петков... Уйо и Зуйо.. 20 години ги гледаме едни и същи.
Та има да си чакаш отговори докато свят светува. Това е все едно да заредят пушка и да се гръмнат.
цитирай
8. raders - Само за 134 години - от 1978 до 2012, в ...
30.03.2013 20:47
gelert написа:
Само за 134 години - от 1978 до 2012, в държавата ни на три пъти бе осъществено огромно преразпределяне на финансов потенциал и икономически ресурси.

Леко си зле с математиката или така си го копи -пейсвал ?
/34 години са ,34 години елементарно изваждане това се учи във втори клас /
Не си заслужава коментара по нататък ...



Касае се за малка грешка. Става въпрос за 1878 ма година - /след освобождението/. Но постинга е актуален
цитирай
9. planinitenabulgaria - Такъв задълочен анализ рядко може да се прочете!
30.03.2013 21:36
Но той не съдържа цялата подмяна, тя нама как да се опише. Защото както каза в едно свое стихотворение поетесата Руми Симова, около нас цари "100% измама на всички нива."
цитирай
10. kostadin - Това е нормална практика на банк...
30.03.2013 21:57
Това е нормална практика на банките .Те могат да ти вдигат лихвата когато си поискат .Това си е живо едностранно изменение на стар договор с утрешна дата,гарантирано със закон
цитирай
11. evrazol - От поста разбрахме какви са ги въ...
30.03.2013 22:09
От поста разбрахме какви са ги вършели ТЕ. На мен ми е интересно през това време какво правехме ние, народът???
цитирай
12. tamperto - ,
30.03.2013 23:18
evrazol написа:
От поста разбрахме какви са ги вършели ТЕ. На мен ми е интересно през това време какво правехме ние, народът???

Ами надявахме се тези, които сме избрали да представляват Нашия глас, да го правят наистина.
Ама нъцки. Бабетата по селата все успяваха да набутат БКП в парламента. И пак ще го направят. Просто на бабите и дядовците / имам си пресен пример, баба ми говори за БСП като за БКП/ не им се вярва, че "тези" са много по-лакоми и безскрупулни от "онези". Все се надяват на чудо. Имал съм много разговори с бабата, че тези които тя набутва в парламента в действителност са изяли и изпили пенсията й.. и тя не вярва. И вика на Станишев "Сергейчо".. за какво да говорим повече.
цитирай
13. demograph - Помня тези времена. Бил съм в страни с ужасяваща бедност.
31.03.2013 02:08
zadobroto написа:
ИНТЕРЕСЕН ВИ Е ПОСТА. САМО ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ. ОТВОРЕТЕ ГУГЪЛ ДА ВИДИТЕ БВП НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ ИМА МНОГО ПО-БОГАТИ , НО И МНОГО ПО-БЕДНИ ДЪРЖАВИ-ВКЛ.БИВШИ ДЪРЖАВИ ОТ СССР. А КАТО ДЕТЕ ПОМНЯ ИСТИНСКА БЕДНОСТ- С КРЪПКИ , С ГАЗЕНА ЛАМПА , С БЪЛХИ , НО БЕЗ ВОДА В КЪЩИ , БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР , ХЛАДИЛНИК , ПЕРАЛНЯ , ТЕЛЕФОН , КОМПЮТЪР , КОЛА.....И ХОРАТА НЕ СЕ ЖАЛВАХА ТОЛКОВА --ПРОСТО СЕ ТРУДЕХА...-------ТРЯБВА НИ ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ , ПОВЕЧЕ И ПО-КАЧЕСТВЕНА РАБОТА И ...ПО-МАЛКО ЧАКАНЕ , ДРУГ ДА НИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ ...ЛЕКА ВЕЧЕР...

Сега обикалям България и срещам българите. Ускорено заминаваме в посоката не ужаса. Главното обаче е че българите се чувстват унизени в доверието си към управниците от миналото и настоящето. Лека.
цитирай
14. demograph - Копипействах го. Иначе оставах в 1-во отделение докато науча 2+2
31.03.2013 02:25
gelert написа:
Само за 134 години - от 1978 до 2012, в държавата ни на три пъти бе осъществено огромно преразпределяне на финансов потенциал и икономически ресурси.

Леко си зле с математиката или така си го копи -пейсвал ?
/34 години са ,34 години елементарно изваждане това се учи във втори клас /
Не си заслужава коментара по нататък ...

Моля те коментирай!...Please.
цитирай
15. demograph - От политиците не очакваме нищо нали?. Това не е четиво за политици - то е за бъдещи политици.
31.03.2013 02:27
tamperto написа:
интересен постинг.
Оправете си само "Само за 134 години - от 1978 до 2012".

Ако очаквате от политик да Ви отговори на тези въпроси - има да си чакате. И то само защото всички са толкова много затънали в батака на корупцията и безхаберието, че даже и да ги изварим в 5 води - пак ще са черни. Комунистите само се преоблякоха, измиха си зъбите, преименуваха се в БСП и си продължиха по старому. Костов... тоя ако имаше някакво чувство за срам нямаше да се появи повече нито по телевизия, нито по радио. Царя... за него нямам думи, след тия "800 дни" трябваше да бъде наритан с шутове и изгонен завинаги. Доган... Там положението е трагично и не ми се коментира. Овчаров, Петков... Уйо и Зуйо.. 20 години ги гледаме едни и същи.
Та има да си чакаш отговори докато свят светува. Това е все едно да заредят пушка и да се гръмнат.

Как аз не сметнах 134 ..! Това ли най-важното.
цитирай
16. demograph - Образовахме се..бавничко, но схванахме най-после за какво става дума.
31.03.2013 02:30
evrazol написа:
От поста разбрахме какви са ги вършели ТЕ. На мен ми е интересно през това време какво правехме ние, народът???

цитирай
17. demograph - Цалата измама не може да се опише в 100 тома!...
31.03.2013 02:32
planinitenabulgaria написа:
Но той не съдържа цялата подмяна, тя нама как да се опише. Защото както каза в едно свое стихотворение поетесата Руми Симова, около нас цари "100% измама на всички нива."

Имай в пред вид, че това е на Силвия Стефанова.
Ако искаш цялата картинка в 10 реда - виж постинга ми "Криминалната държава - С кого си имаме работа?"
цитирай
18. pando - Истината е проста
31.03.2013 13:59
Под звуците на цигулката за "свободата и правата "на човека се провежда безпрецедентен "кадифен"геноцид над българския народ.Истинските автори се представят като "приятели и съветници".Жалкото е че сред българите се намират блюдолизци ,които сътрудничат на това пъклено дело.
цитирай
19. tamperto - ,
31.03.2013 20:14
demograph написа:

Как аз не сметнах 134 ..! Това ли най-важното.


Май има и коментар под забележката. Просто четем внимателно. ;)
цитирай
20. demograph - Кадифен геноцид-красиво!
01.04.2013 15:03
pando написа:
Под звуците на цигулката за "свободата и правата "на човека се провежда безпрецедентен "кадифен"геноцид над българския народ.Истинските автори се представят като "приятели и съветници".Жалкото е че сред българите се намират блюдолизци ,които сътрудничат на това пъклено дело.

цитирай
21. demograph - Така е -длъжен бях да прочета внимателно. ПОЗДРАВ.
01.04.2013 15:04
tamperto написа:
demograph написа:

Как аз не сметнах 134 ..! Това ли най-важното.


Май има и коментар под забележката. Просто четем внимателно. ;)

цитирай
22. ok3223 - Какви са тези панихиди ...
01.04.2013 20:21
Така било,онака-приказки.
Не ви ли омръзна да хленчите като вдовички за здрав и корав.
Имате го.Боко ви го забоде,и част от вас още го харесват.
Всичките били еднакви.БКП,БСП,комунистите виновни.
Няма САЩ,ЦРУ,МОСАД,ЕС,СБ,МВФ,соросови фондации,институти,олигарси, милионери,с по стотици милиони,няма МВР със 70,000 полицая,ДАНС,масонски секти,250,000 частни охранители,които диктуват какво да става у нас.

БСП В КООЛИЦИЯ С МАДРИДСКИЯ МОШЕНИК И ТУРЧИНА СУПЕР МОШЕНИК, НАТРЕСОХА им ГИ ТАКИВА КАТО ВАС.Та БСП в тази тройна коалиция и Станишев в това кризисно време успяха:
да стабилизират икономиката;
да дръпне тя нагоре и напред;
да увеличат 2 пъти заплатите;
да увеличат пенсиите със 100%;
да намалят безработицата на 8%;
до натрупат резерв от 8 милиарда лева;
да построят повече магистрали от Боко;
да създадат стабилност и предсказуемост в БГ;
и много други неща.
ДОКАТО ГЕРБ И БОКО ТИКВАТА:
замразиха заплатите за 4 год.;
безработицата достигна 15%,към 1/2 милион са безработните;
замразиха икономиката,средния и дребен бизнес загива;
замразиха пенсиите,чаак сега подхвърлят по 10-15 лв;
покрай магистралките и залите направиха милиони от рушвети;
корупцията и далаверите станаха народно бедствие;
инфлациата е двуцифрена,като цените на някои стоки
като захарта и олиото порасна повече от 2 пъти;
профукаха милиардите от резерва оставен от БСП,заграбиха
1.5 милиарда от Здравната каса, взеха заем от СБ от 1 милиард,вътрешен заем
от 800 милиона;
докараха народа до просешка тояга и тотална бедност;
хора от мизерия и безизходица,от липса на перспектива ...
6 човека се само запалиха и изгоряха живи в знак на протест
като ЖИВИ ФАКЛИ .
НЕЩО,КОЕТО НЕ СЕ СЛУЧВАЛО НИКОГА В БЪЛГАРИЯ.
И днес ГЕРБ били с 4% по висок рейтинг.
Това не е народ,а мърша, и заслужава съдбата си обречен на изчезване.
Щом не може да прави разлика между очевадни факти.
Еднакви хора и неща няма.
Щом не вижда разликата между ГЕРБ и БСП и хленчи,очевадни разлики,такъв народ няма бъдеще, няма да види бял ден, и заслужено.
цитирай
23. alexs - ИНТЕРЕСЕН ВИ Е ПОСТА. САМО ИСКАМ ДА ...
01.04.2013 23:07
zadobroto написа:
ИНТЕРЕСЕН ВИ Е ПОСТА. САМО ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ. ОТВОРЕТЕ ГУГЪЛ ДА ВИДИТЕ БВП НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ ИМА МНОГО ПО-БОГАТИ , НО И МНОГО ПО-БЕДНИ ДЪРЖАВИ-ВКЛ.БИВШИ ДЪРЖАВИ ОТ СССР. А КАТО ДЕТЕ ПОМНЯ ИСТИНСКА БЕДНОСТ- С КРЪПКИ , С ГАЗЕНА ЛАМПА , С БЪЛХИ , НО БЕЗ ВОДА В КЪЩИ , БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР , ХЛАДИЛНИК , ПЕРАЛНЯ , ТЕЛЕФОН , КОМПЮТЪР , КОЛА.....И ХОРАТА НЕ СЕ ЖАЛВАХА ТОЛКОВА --ПРОСТО СЕ ТРУДЕХА...-------ТРЯБВА НИ ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ , ПОВЕЧЕ И ПО-КАЧЕСТВЕНА РАБОТА И ...ПО-МАЛКО ЧАКАНЕ , ДРУГ ДА НИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ ...ЛЕКА ВЕЧЕР...

.... колко работни места се загубиха ....и малки и средни фирми фалираха
нали знаеш
тогава какво остава.... човека от панелката да се върне на село и да сади картофи с дървеноото рало и мотиката .....под мъдрите съвети на вашия вожд.
или другия вариант е човек да стане приятел на ББ и Герб че да им и за него нещо от баницата! в противен случай мотиката и на село картофите или да си прави картонена колиба и да сабира джелезо ама то не остана циганите го обраха!
цитирай
24. demograph - Kysata pameт е знак за старческа дименсия. Т.е. умрял си бате.
01.04.2013 23:22
ok3223 написа:
Така било,онака-приказки.
Не ви ли омръзна да хленчите като вдовички за здрав и корав.
Имате го.Боко ви го забоде,и част от вас още го харесват.
Всичките били еднакви.БКП,БСП,комунистите виновни.
Няма САЩ,ЦРУ,МОСАД,ЕС,СБ,МВФ,соросови фондации,институти,олигарси, милионери,с по стотици милиони,няма МВР със 70,000 полицая,ДАНС,масонски секти,250,000 частни охранители,които диктуват какво да става у нас.

БСП В КООЛИЦИЯ С МАДРИДСКИЯ МОШЕНИК И ТУРЧИНА СУПЕР МОШЕНИК, НАТРЕСОХА им ГИ ТАКИВА КАТО ВАС.Та БСП в тази тройна коалиция и Станишев в това кризисно време успяха:
да стабилизират икономиката;
да дръпне тя нагоре и напред;
да увеличат 2 пъти заплатите;
да увеличат пенсиите със 100%;
да намалят безработицата на 8%;
до натрупат резерв от 8 милиарда лева;
да построят повече магистрали от Боко;
да създадат стабилност и предсказуемост в БГ;
и много други неща.
ДОКАТО ГЕРБ И БОКО ТИКВАТА:
замразиха заплатите за 4 год.;
безработицата достигна 15%,към 1/2 милион са безработните;
замразиха икономиката,средния и дребен бизнес загива;
замразиха пенсиите,чаак сега подхвърлят по 10-15 лв;
покрай магистралките и залите направиха милиони от рушвети;
корупцията и далаверите станаха народно бедствие;
инфлациата е двуцифрена,като цените на някои стоки
като захарта и олиото порасна повече от 2 пъти;
профукаха милиардите от резерва оставен от БСП,заграбиха
1.5 милиарда от Здравната каса, взеха заем от СБ от 1 милиард,вътрешен заем
от 800 милиона;
докараха народа до просешка тояга и тотална бедност;
хора от мизерия и безизходица,от липса на перспектива ...
6 човека се само запалиха и изгоряха живи в знак на протест
като ЖИВИ ФАКЛИ .
НЕЩО,КОЕТО НЕ СЕ СЛУЧВАЛО НИКОГА В БЪЛГАРИЯ.
И днес ГЕРБ били с 4% по висок рейтинг.
Това не е народ,а мърша, и заслужава съдбата си обречен на изчезване.
Щом не може да прави разлика между очевадни факти.
Еднакви хора и неща няма.
Щом не вижда разликата между ГЕРБ и БСП и хленчи,очевадни разлики,такъв народ няма бъдеще, няма да види бял ден, и заслужено.

цитирай
25. demograph - За да не споря с всички
01.04.2013 23:31
Лозунгът който Кеворк издигна в неделя бе: "Всички срещу Иван КОСТОВ"
1.Кои всички?- мафията./Филчев, Румен 1,2,3,..Алексей/той е готин нали?/
2. Защо срещу Иван Костов, а не срещу....незнамкойдругси?
Ами са вземем да помислим.
Дали Иван Костов нещо не им се вписва в схемата?
Просто,но сложно за разбиране...
Е, така е.
Ако искаш нещо, не може само с напъхани ти мисли да го постигнеш.
Трябва и да се изпотиш малко.
цитирай
26. ok3223 - demograph - чоооо
02.04.2013 09:38
а ти никога не си бил българин и българофил.
А човек с умряла съвест и подкупен интелект от...
Такива не доучени, има туук ... няколко копелета като теб и Беров.
Ако имаха Ботев и Левски истински последователи, отдавна да са пратени на излет във вечните ловни полета.
Само така ще се оправи България.
Като унищожи бурените в народната нива, отстрани разните фили начело с туркофилите, ги премахне веднаж завинаги и останат само
БЪЛГАРОФИЛИТЕ,
защото само те милеят истински за българите и България.
САМО ТЕ ЩЕ ИЗМЪКНАТ ОТ БАТАКА, БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ.
ТЕ, ИСТИНСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БОТЕВА И ЛЕВСКИ,
а не мършоядците ... ЧУЖДОФИЛИ,
продали гнилите си съвести и мозъци ЗА ЧУЖДА ВАЛУТА на българофобите ЗАД ГРАНИЦА
цитирай
27. ok3223 - А-а
02.04.2013 10:40
не бях прочел написаното за Ванчо Костов.
ЗНАЧИ СИ ОТ ОНЕЗ КОСТОВИСТИ ,ЗА КОИТО ВАНЧЕ КОСТОВ Е БИЛ, Е, И ЩЕ БЪДЕ НЕЩО ДРУГО, ОСВЕН НАЙ - МРАЗЕНИЯТ И ПРЕЗИРАН ПРЕСТЪПНИК НА ПРЕХОДА, както го нарече навремето неговата "близка приятелка" Надето, с която пак се сритаха за нещо вчера.
Дъртия катил е опитал паак ... да я преметне.
Мааму стара, ако има Господ, и той има някаква мярка за справедливост и истина, отдавна да е прибрал у адо таз гадина; и да Я Е насадил в най - горещия казан жива да се пържи.
А около него сонма костовистчета като теб да подскачат и подклаждат огино, и да се пъхат чат - пат у казано да му праят компания.
От обич и ... неизлечима олигофрения.
цитирай
28. анонимен - Резултата е виден от всички
03.04.2013 11:56
но трябва също да изкараме виновниците на светло.Не се заблуждавайте ,че техните физиономии които уж вече са ни омръзнали по телевизиите са ни известни.Това са само част от тях-изпълнителите.Скрити те не се показват на светло.Владеят огромната си крадена собственост дори под чуждите фамилни имена на съпруги ,любовници ,близки.Част от техните дечица се връщат от чужбина като специалисти за да продължат грабителското дело на деди и бащи.Въпреки ,че прочетох статията уж внимателно а и постовете никъде не споменава никой за номенклатурата.Част от техните имена са на първите страници на някогашния партиен вестник и на вестника на техните профсъюзи.Старите хора още помнят и местните величия на партията ,милицията ,правосъдие,военни.Кой например се постара да изтипоса ликовете поне на една известна групировка като ТИМ?Къде са публикувани например имената на заграбилите огромни градски собствености местни номенклатурни величия?Само с вопли не става -виновниците трябва преди всичко да бъдат изваждани на светло с възможно повече материали за тях.Това трябва и за да не допускаме техни потомци или протежета да ни управляват.
цитирай
29. demograph - Информираните живеят скучен живот - за оплакване са.
03.04.2013 17:35
ok3223 написа:
а ти никога не си бил българин и българофил.
А човек с умряла съвест и подкупен интелект от...
Такива не доучени, има туук ... няколко копелета като теб и Беров.
Ако имаха Ботев и Левски истински последователи, отдавна да са пратени на излет във вечните ловни полета.
Само така ще се оправи България.
Като унищожи бурените в народната нива, отстрани разните фили начело с туркофилите, ги премахне веднаж завинаги и останат само
БЪЛГАРОФИЛИТЕ,
защото само те милеят истински за българите и България.
САМО ТЕ ЩЕ ИЗМЪКНАТ ОТ БАТАКА, БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ.
ТЕ, ИСТИНСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БОТЕВА И ЛЕВСКИ,
а не мършоядците ... ЧУЖДОФИЛИ,
продали гнилите си съвести и мозъци ЗА ЧУЖДА ВАЛУТА на българофобите ЗАД ГРАНИЦА

Дезинформираните- бурен, емоционален, с Главни букви и с клавни в буквите!.. Завиждам ви.
цитирай
30. demograph - Информираните живеят скучен живот - за оплакване са.
03.04.2013 17:41
ok3223 написа:
не бях прочел написаното за Ванчо Костов.
ЗНАЧИ СИ ОТ ОНЕЗ КОСТОВИСТИ ,ЗА КОИТО ВАНЧЕ КОСТОВ Е БИЛ, Е, И ЩЕ БЪДЕ НЕЩО ДРУГО, ОСВЕН НАЙ - МРАЗЕНИЯТ И ПРЕЗИРАН ПРЕСТЪПНИК НА ПРЕХОДА, както го нарече навремето неговата "близка приятелка" Надето, с която пак се сритаха за нещо вчера.
Дъртия катил е опитал паак ... да я преметне.
Мааму стара, ако има Господ, и той има някаква мярка за справедливост и истина, отдавна да е прибрал у адо таз гадина; и да Я Е насадил в най - горещия казан жива да се пържи.
А около него сонма костовистчета като теб да подскачат и подклаждат огино, и да се пъхат чат - пат у казано да му праят компания.
От обич и ... неизлечима олигофрения.


Дезинформираните и дезинформаторите имат бурен ,емоционален, живот с Главни букви, с главни в буквите си..живот за завиждане.
Ти за Надето Нейнски ли плачеш? Ами тя се опита да преметне Костов въвличайки го в НЕРЕГИСТРАЦИЯ, което мафията би платила в злато..Be informed please.
цитирай
31. demograph - Това е истината! Демоните в сянка са злото което ни погубва.
03.04.2013 17:43
анонимен написа:
но трябва също да изкараме виновниците на светло.Не се заблуждавайте ,че техните физиономии които уж вече са ни омръзнали по телевизиите са ни известни.Това са само част от тях-изпълнителите.Скрити те не се показват на светло.Владеят огромната си крадена собственост дори под чуждите фамилни имена на съпруги ,любовници ,близки.Част от техните дечица се връщат от чужбина като специалисти за да продължат грабителското дело на деди и бащи.Въпреки ,че прочетох статията уж внимателно а и постовете никъде не споменава никой за номенклатурата.Част от техните имена са на първите страници на някогашния партиен вестник и на вестника на техните профсъюзи.Старите хора още помнят и местните величия на партията ,милицията ,правосъдие,военни.Кой например се постара да изтипоса ликовете поне на една известна групировка като ТИМ?Къде са публикувани например имената на заграбилите огромни градски собствености местни номенклатурни величия?Само с вопли не става -виновниците трябва преди всичко да бъдат изваждани на светло с възможно повече материали за тях.Това трябва и за да не допускаме техни потомци или протежета да ни управляват.

цитирай
32. demograph - Ако цялата мафия е срещу Костов, ние до мафията ли ще се наредим....!
03.04.2013 17:52
Защо цялата мафия е срещу Костов?
Когато си отговорите на този въпрос -тогава плюйте по Костов и костовистите.
Да ви посочвам ли кои са мафията?....Образовайте се, мислете. Тъпо е да гледаш хора, които пишат без граматични грешки, а не могат да навържат елементарни неща. А пък да повтаряш наученото от медиите и медийните герои на мафията е просто жалко...Истината е обратното на твърденията на мафията! Кога ще го вдянат това грамотните хора в тая ни мила земица...???
цитирай
33. krumbelosvet - Ох, радвам се на особено внимание.
03.02.2022 01:55
Пак ми е "подобен" психо-свръх-бесният-"десен" демограф. Антикомунистът с бленуващ поглед обърнат назад.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961228
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол