Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2013 00:17 - Разумен избор,масово гласуване
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2009 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 04.10.2014 01:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Гласуването утре няма да бъде битка на ГЕРБ срещу БСП, ДПС, БЮРЕКА, АЗБУКАРЯ, АТАКА и т.н. дребосъци, а всичките тези едри и дребни маши на олигархията срещу Реформаторите


А сега, ако имате търпимост към мнението ми, можете да разберете защо мисля така:

Правителството „на Иван Костов” беше натъпкано с подставени лица на задкулисната олигархия, чиято задача бе да не допуснат отклонение от зададената цел - Прехвърляне на собствеността именно на олигархията, а не на някой друг извън контрола и, прикрито зад пердето на „уждемокрацията”..

В момента в който, апетитни парчета от едрата бивша социалистическа /”общонародна”/ собственост, започнаха да преминават в неконтролирирани от олигархията ръце, което се дължеше на неподатливия   на олигархически контрол Иван Костов /няма значение защо/, подставените в СДС/ОДС получиха задача да действат и свалиха Иван Костов от власт, преди той да успее да ги махне.

За отстраняването му неоценима помощ им оказа бившият цар Симеон Сакс –Кобурготски, който продаде интересите на българския народ и бъдещето на България , обратно на очакванията на антикомунистите тук и в чужбина, заставайки не на страната на противниците на разграбаването на страната единствено от  комунистическата руско-българска олигархия, а на страната на самата комуно-руска олигархия.

Естествен социално-икономически резултат от управлението на Кобургът, последван от хищническите режими на Тройната коалиция и Ореха, бе установяването на псевдо демокрация, на псевдо пазарна икономика и на тотален и жесток в ограбването на народа, режим на червения българо-руски олигархо-монополизъм, който стана причина за бунтовете тази зима..Дали бяха "младежки" или имитация ще разберем много скоро.

Така Иван Костов и привържениците му във властта се озоваха в положение по-лошо и от това на  Жан Виденов – те станаха не само лошите, но и чуждите за олигархията.

Това е причината днес РБ /зад който стоял омразния Костов/ да е най-голямата пречка пред повторния опит на олигархията да завърши преразпределението на остатъците от оная „общонародна” собственост и да си подсигури безконтролна „консумация” на прехода, за вечни времена.

В това се състои особената роля на Иван Костов в сегашната „втора” по принуда демократична революция на младите  реформатори - ролята на единствена пречка пред тоталното и окончателно подчиняване на България на вече опасно могъщата криминална олигархия на ДС/БКП/Русия  ..

Това е причината  РБ, като последна бариера пред тоталната власт на бившите, да бъдат главната мишена на целия манипулационен инструментариум на олигархията, което и наблюдаваме.

По същество, до изборите, в железния политически обръч на олигархията не беше допуснат никакъв случаен играч.

Там обаче се е озовал , за тяхна голяма досада, един вътрешен враг – ДСБ/БДФ олицетворявано от омразния им Иван Костов.

Каквото и да се коментира, както и да се завоалира това, факт е, че на тези избори гласуването няма да бъде ГЕРБ срещу БСП, ДПС, Дудука,АТАКА и т.н. дребосъци, а всичките тези едри и дребни маши на олигархията срещу Реформаторския блок.

С отстраняването на реформаторите от властта, в страната ще бъде установен режим на Тотална консолидация на собствеността - в ръцете единствено на задкулисната олигархия, чрез Тотален монопол върху властта и всички останали атрибути на обществото.

Тоталната власт ще има всички белези на ЗАВОАЛИРАНА, НО БОЛЕЗНЕНО ОСЕЗАЕМА тоталитарна власт.

От тази гледна точка Реформаторите се оказват единствената реална алтернатива на  тоталната власт на българо-руската олигархия.

Твъденията различни от това са знак за липса на здрав разум или самозалъгване.





Гласувай:
15


Вълнообразно


1. demograph - Ндаааа...добре е и сам да си изкоментира думите човек
24.08.2013 22:03
Четири месеца след изборите прогнозата лъсна като болезнено вярна. Язък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961860
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол