Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2013 01:27 - След пълна мобилизация на цялата си агентура, бившата БКП превзе окончателно цялата власт в България.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5955 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 18.02.2014 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Сбогом България /Good buy Bulgaria/ - Да живее Султанът на Волен Сидеров!
Да живеят Кошмар Сидер, Гюл Местан и Баш манаф Станиш ага

Със задружните усилия на купени от чужденци медии, манипулативни социолози богаташи, брутално купени цигани, нагло излъгани оглупяли старци, странни действия на нереформираната съдебната власт и странното бездействие на полиция и служби за сигурност, глупав неутралитет на Президент и служебен премиер, беше изфабрикуван парламент на червените сини на ГЕРБ, руско-червените на БСП, турско- червените на ДПС и фекално червените от АТАКА.

С това мечтата на олигархията - отстраняване на всички независими от чужбина и от енергийната мафия пробългарски политически субекти, като ДСБ/БДФ , меко проевропейската България на гражданите и леко проамериканската ГЕРБ, беше постигната.

След пълна мобилизация на цялата си агентура, бившата БКП превзе окончателно цялата власт в България.

Сега те ще ни устроят двупартиен парламент от две фракции на бившата комунистическа номенклатура, които левашки ще повлекат България към окончателната и ликвидация.

Очаква ни последното действие от изпълнението на планът за затриване на държавата България, чрез прогонването на последните разумни българи от територията и, "освобождаване" на България от "колониалното робство на ЕС" и установяването на така мечтания от русо-комунистите, турците и АТАКуващите дъното глупаци, руско-турски колониален режим.

Руснакът Сергей Станишев, турчинът Лютфи Местан и ямболският циганин Волен Сидеров, ще установят режимът на ликвидаторите и до няколко месеца ще изгонят поредния /последния/ милион свестни българи от страната,

...ще уморят от глад останалите тук българи старчоци и глупаци, ще си опънат бузките на дупетата за руско-турската любов и ще заченат вилаета Булгаристан.

Сега юнакът Бойко Борисов с изумление ще наблюдава резултата от собственото си управленско късогледство и политически егоизъм в самотата на личното си его.

Ще излапа и всичката горчивина на собственото си демонизиране в стил "а ла Костов", в което той с активна глуповатост участваше.

"Сините" авторитети като Сугарев и интелектуалните "гиганти" като Инджев, ще се къпят в лигите на собствената си политическа импотентност, след като с простоватата си "интелектуална" самовлюбеност доудушиха единствената реална демократична алтернатива на червената олигархия - ДСБ/БДФ и Иван Костов.

Полуруснаците от БКП, полутурците като Делян Добрев и гъзпатриотите на Сидеров постигнаха целта си - ритнаха българите в гроба и започват заравянето на държавата им.

Кои ще заместят прогонените и ликвидираните българи е важно само за протокола.

Ясно е , че това няма да са руснаците, за което се кръстят комунистите, няма да са неродените "българи юнаци" на Сидеров, а по-скоро турците от Анадола и циганите от Столипиново, в което са сигурни Местан/Доган и българските им подлоги.

Част от ЕС или от Новата Отоманска Империя ще е вилаета също е без значение.

Но част Русия България никога няма да бъде.

Защото с тая си тъпа политика, самата Русия няма да я бъде.

Няма значение и това дали българите, преди или след смъртта на държавата си, ще вдянат как и от кого са били предадени и колко са били глупави на изборите.

Това дори няма да бъде записано в историята. Историята няма да отбележи това, че с тъпашката си любов към агентурата на чужди държави, някой си народ се е самозатрил.

Историята не описва глупостта на народите или на държавниците им.

Там ще бъде отбелязано само сухият факт на края на една държава и изчезването на един народ.

Сега лайнометите на ликвидаторите, всичкооплювачите, като andrei.blog.bg,  могат да си ръкопляскат и да покажат истинските си лица на миризливи маши на сценаристите на погребението на българския народ и държава.

Е - Да живее Султанът Ви!

/ God bless the Sultan!

/ Коментарите ви няма да променят нищо, така че не се хабете/



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. demograph - Ти черпиш, нали? На това му викат помен.
13.05.2013 07:01
andrei написа:
С тази си публикация се накенза прав.Започнаха да ти се привиждат несъществуващи врагове и бели мишки.Изглежда живееш със самочувствието,че си единственият патриот в България...Да ти припомня ли,че искаше да правиш тайна организация за съставянето на Велика Тракийска държава заедно с Русия.Само ти не ми говори за предателство към България!Винаги съм казвал,че няма бивши комунисти,милиционери и бивши агенти на ДС.И трите неща ги съвместяваш без изключение,генералче и провокатор от ДС.Всички българи сме за тебе тъпаци,а ти най-големият умник и гербер-патриот.Направо си се смахнал...

Искаше 100% власт на червената олигархия - имаш я. Искаше Костов извън парламента - имаш го. Сега си дръпни едно червено за бог да прости българите. България.
цитирай
2. audan - Изходът ... според мен, разбира се
13.05.2013 09:52
Изходът за оправянето на нещата в България е един - затваряме границите и всички БКП-Другари - на стадиона.
Привикват се един по един и се ... а-а-а ... обработват, докато не издадат номерата на сметките си.

Разбира е, това трябва да се прави само от родоюбци, за които "чест" и "достойнство" не са праззни думи.
цитирай
3. demograph - Това са типично ченгесарските ти бълнувания. С подобни лайна цапаш и нета.
13.05.2013 10:21
andrei написа:
в устата ми думи които никога не съм изричал,а най-малкото имам нещо общо с БСП, но за провокатор като тебе от ДС,е по-важно да омаскаряваш всеки който не е на твоя акъл.Поради тази причина и Павел Серафимов избяга от твоето генералско ДС покровителство,усетил се,че го употребяваш за твоите нечистоплътни цели.За разлика от тебе ура-патриоте,който под път и над път цитираш и се прекланяш пред българомразеца Чърчил-за мен образец за поведение и патриотизъм са Георги Сава Раковски,Васил Левски,Христо Ботев,Бенковски,Захари Стоянов и цяла плеяда от горди българи положили костите си за свободата на България,които са ме научили,че за да я пребъде България-трябва да е равно отдалечена от така нареклите се велики сили и "доброжелатели",но тези неща са трудни за разбиране от твоя комунистическо-милиционерски мозък,затова пий си ракията,хапвай си генералската пенсия и не ми се мотай в краката.Колкото за България,която си се забързал да погребваш,я погребват мошеници като теб,удобно скрили се зад псевдо-патриотизма.Видно е,че както нямаш мярка с пиенето-същото поведение те ръководи и в общуването с хората, различни от твоето мислене.

Не мърсувай в моя блог повече. Гушкай си червените в твоя самотен блог.
цитирай
4. demograph - Колкото и да е трудно - само образоване на младите ще спаси България
13.05.2013 10:24
audan написа:
Изходът за оправянето на нещата в България е един - затваряме границите и всички БКП-Другари - на стадиона.
Привикват се един по един и се ... а-а-а ... обработват, докато не издадат номерата на сметките си.

Разбира е, това трябва да се прави само от родоюбци, за които "чест" и "достойнство" не са праззни думи.

Но се боя, че скоро няма да има кого да образоваме.
цитирай
5. audan - Образованието
13.05.2013 11:12
demograph написа:
Но се боя, че скоро няма да има кого да образоваме.

Да, това е задължително!
Да си припомним, че Българското Възраждане почва от Историята на Паисий.
цитирай
6. kostadin - Доста си се объркал.
14.05.2013 11:23
Доста си се объркал.
цитирай
7. demograph - До сега всичко е както предупреждавах
15.05.2013 05:10
kostadin написа:
Доста си се объркал.

За жалост. А ти си се оплел в собствените си недооценки. БСП -то ти е предавало и ще продаде окончателно България. Ако не си вдянал-вгледай се в миналото, настоящето и си свали червените очила, ако искаш да видиш бъдещето.
цитирай
8. dimat - Добре сте си вие,всички..
28.07.2013 23:38
всеки хванал по една партия(най-праведната),плюе по останалите и е щастлив,че е намерил "правилното" решение на всички проблеми.Само,на власт да бъде неговата,истинската партия.
А КАКВО ДА КАЖА АЗ И МНОГО ДРУГИ,КАТО МЕН,КОИТО ТЕГЛЯТ ЕДНА МАЙНА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРТИИ,НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПАРТИЕН МАЙМУНАРНИК,ОТ ЛЕВИ,ДЕСНИ,ПОЛУЛЕВИ,ПОЛУДЕСНИ,ЦЕНТЪР,МЕНТЪР И КАКЪВ ЛИ НЕ МЕНТАРДЖИЛЪК,ЧИЕТО ЕДИНСТВЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Е ,ДА ИЗПЪЛНЯВА СТАРИЯ ПРИНЦИП:"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7996348
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол