Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2013 17:51 - Бареков ни копае ГРОБ. Но който ГРОБ копае, сам влиза в него.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5338 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 16.06.2013 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГРОБ – Граждани за Руска Ориентация на България /на Бареков/
http://www.razkritia.com/234502/vijte-kakvo-mu-se-sluchi-na-barekov-ne-izlachvani-kadri/

 

 http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/05/22/govori-se-che-barekov-shtial-da-vliza-v-politikata.1112889

От известно  време абривиатурата  ГЕРБ /Граждани за Европейско Развитие на България/, се интерпретира в изкривеното пропагандно пространство, във всевъзможни варианти, един от които беше „ГРОБ за България”.

Никакво значение нямаше това, че ГЕРБ неумело се опитваше да измъкне България от гроба, в които я бяха натикали днешните новопокръстени избранници, нали?.

Имаше и една партия, на един съмнителен субект, с още по-съмнителното име Слави Бинев/Слави напомня за едно шоу, а би-нев за бинарен, бисексуален, би поларен - двуполюсен/, която носеше съкратеното название ГОРД, бе да има каквито и да било основание за ГОРДост, за каквото и да било, освен да се ГОРДее с наглостта си да претендира за национално политическо представителство, в качеството си на мутра.…

Имаше и други още по-съмнителни партии и движения с още по-екзотични наименования и сексуална ориентация.

Но не с това възнамерявам да ви отегчавам и то в деня на триумфа на трисексуалността.

Изкушава ме хрумването, да направя прогнозата, че един много съмнителен ТВ водещ той и директор/!?/ на една телевизия, който се изявява като „народен трибун” в мащабно телевизионно политическо турне, което наподобава турнето на някакъв треторазряден руски цирк, скоро ще стане лидер на партия с абривиатурата ГРОБ.

ГЕРБ със всичките си глупости, които успя да натвори по време на управлението си, накрая успя да се предефинира като партия, която е пробългарска по произход и манталитет и е про-европейска и про-западна по стратегическата си ориентация.

Заради тази и волност и беше скроен брутален антиконституционен комплот и бе отстранена от властта с активното участие на руския цирк, споменат по-горе.

Както това се случи на всички, позволили си подобни волности,  партии и правителства от 10 ноември до сега. /За справка – виж как, защо и от кои бяха свалени правителствата на Филип Димитров, Жан Виденов и Иван Костов/.

Сега, загубилата доверието на циркаджиите партия ГЕРБ, трябва да бъде заменена с послушна такава, която да заеме опразненото и място на псевдоалтернатива.

Тази нова политическа куртизанка трябва да изиграе ролята на порно звездата, дето ще привлече опростачения и вече неизличимо пристрастен към подобни спектакли български народ и ще го завлече на дъното на морално-политическата му деградация на следващите „избори”.

ГЕРБ /Граждани за Европейско Развитие на България/ ще бъде разпаднат, разтворен и изпарен и ще бъде заменен с ГРОБ /Граждани за Руска Ориентация на България/.

Не, че до сега геополитическата ориентация на България е била категорично разпознаваема като европейска, но просто за да стане ясно и на слепите, че в България, партия с различна от про-руска ориентация повече няма,да бъде търпяна, нито даже ще се разрешава да бъде афиширана.

Та…Бареков май го гласят да става следващият Спасител на България. Или той е определен да разчиства бунището за идването на друг циркаджия в тази роля.

Ако Бареков и собствениците му ще спасяват България, да сте сигурни, че ГРОБът ни е подсигурен.

В това има и нещо хубаво - ГРОБищата днес са скъпи и да си имаш платен ГРОБ си е направо знак за благоденствие.

 

Да им пикам на благоденствието.





Гласувай:
11



1. sande - Селяните в Пастух изпращат поздрави на своя премиер Бойко Борисов!
23.05.2013 18:17
Чудят се от къде се взе това перекенде Сергей Станишев и от къде му е това чудно големство да говори като наместник на Бога като всички знаят, че е безбожник нечуен и невиден.

Чудят се на почтеният и скромен Бойко Борисов, който търпи гаврите на един педерас, половин българин и михлюзин, мушморок от всекъде и нехранимайко, галено дете и охранен дигноглавец.

Знаят, че е превратаджия и продажник, турски измекярин и ибрикчия.

По-доле от него тургат Волен Сидеров, който си е луд за връзване.

Така мислят селяните, но те затова са си селяни. Нищо не разбират.
цитирай
2. anonimen65 - ha
23.05.2013 18:27
iznenada me s otsenkata na gerb lidera.ami taka shte e za bg shtom ne se obediniavame kam neshto,koeto e dobro v momenta a iskame da varnem neshto izhvarleno ot upotreba I tozi tvoi lider ,a I bivsh moi I toi se vkluchi v podmianata na gerb s grob,kato se nadiavashe da e v koalitsia s tiah.;(
цитирай
3. get - - В чест на "24 май" - да си припомним поучението в словата на ПАТРИОТИТЕ възрожденците ни ?!
24.05.2013 11:10
СВЕСТНИТЕ у нас СЧИТАТ ЗА ЛУДИ,
ГЛУПЕЦЪТ вредом всеки ПОЧИТА:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и ПРЕД ОЛТАРЯ БОГА ИЗМАМИЛ
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

И на ОБЩЕСТВЕН тоя мъчител
и поп, и черква с вяра слугуват;
нему се кланя дивак учител,
и с вестникарин зайдно мъдруват,
че страх от бога БИЛО НАЧАЛО
НА СЯКА МЪДРОСТ ... Туй е казало
стадо от ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ ,
камък основен за да положи
на лъжи святи, А УМ ЧОВЕШКИ
ДА СКОВЕ НАВЕК, В ОКОВИ ТЕЖКИ !

"
...... ............
Празно не минувай
ни час, нито ден.
Без работа минат,
е загубен ден.

Работи, труди се,
трудът е имот,
СЛАБИТЕ ПОДКРЕПЯЙ
с помощ, със съвет.

Общото обичай,
то е твой живот,
добре ще преминеш
сред добър народ.

Дор народ й болен
как ще бъдеш здрав?
Сред народ поробен
кажи — кой е прав?

ОБЩОТО ОБИЧАЙ,
ОБЩОТО ПАЗИ,
от него ОЧАКВАЙ
чест и добрини.

Общо не изядай,
ЧУЖДО НЕ ГРАБИ.
Общият изедник
чакат го злини.

Да не мъчиш, биеш,
никого в тоз свят,
брата си кат биеш,
то себе си биеш.

Утре щей по-силен
да стане и теб —
правото да пазиш
на всеки човек.

Хората са равни,
всякога помни —
те трябва да имат
равни правдини.

Тъй ме татко учи
кат бях още млад.
И аз го послушах —
не станах богат.
(...)
цитирай
4. aristotelis - В чест на "24 май"- От появяването на Кирил и Методий върху българската историческа сцена, България престава да бъде варварска азиатска държава и.....
24.05.2013 14:23
Преобразяването на България от равноапостолите Кирил и Методий

Дневник, Последна промяна в 13:25 на 24 май 2013

Кирил Христов (1875 – 1944) е български поет, писател и преводач....откъст от книгата на поета Кирил Христов - "Бурни години. 1913-1916"

На старите българи и изобщо на славяните липсваше тъкмо онова, което липсваше на хуните и на редица други варварски народи (кумани, печенеги, татари и пр.), които вършеха завоевания в Европа, без да бъдат в състояние да образуват трайно господарство: липсваха им широките морални хоризонти на християнската идеалистическа философия. От появяването на Кирил и Методий върху българската историческа сцена, България престава да бъде варварска азиатска държава и само в няколко десетилетия, във времето на цар Симеона, постига едно такова държавно и културно развитие в кръга на идеите на християнството, което развитие я поставя наред с най-напредналите тогавашни държави. И ако нашата земя не беше на прага на Азия и на пътя на толкова варварски нашествия; ако нам историята не беше предопределила тежката участ да загинем, спирайки с телата си тия нашествия, които застрашаваха да унищожат европейската просвета, нашето държавно и културно развитие щеше да продължава дори и днес, и ние сега бихме представлявали един от най-големите върхове на световната цивилизация.
Ако българската книга и възприетото от славянството чрез България християнство послужиха едвам да ни спасят от изчезване като народ, у другите славянски, па и неславянски земи, те дадоха безценни плодове.
С изобретената от Кирила и Методия славянска азбука и с книжовните трудове на българските равноапостоли започва културната история и на Русия, и на Моравия, и на Сърбия, а е известно, че и румънците до неотдавна са си служили с нашата азбука и с нашия църковен език.
цитирай
5. aristotelis - НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ АЗБУКАТА И ...
24.05.2013 14:28
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ АЗБУКАТА И ПИСМЕНОСТТА СА ДУШАТА И СЪРЦЕТО НА ВСЯКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!А БЕЗ АЗБУКА И ПИСМЕНОСТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА КУЛТУРА А САМО МРАК И ДИВАЩИНА!

Кирил Христов (1875 – 1944) е български поет, писател и преводач: От появяването на Кирил и Методий върху българската историческа сцена, България престава да бъде варварска азиатска държава и само в няколко десетилетия, във времето на цар Симеона, постига едно такова държавно и културно развитие в кръга на идеите на християнството, което развитие я поставя наред с най-напредналите тогавашни държави.
цитирай
6. nikikm - България
25.05.2013 16:05
никога не е била варварска и азиатска,а е най-европейската държава! В смисъл варвари-чужденци от страна на гърците,да,но всъщност,те са варварите,защото идват късно и възприемат културата на Българите,а и с гена им частично се облагородяват!
цитирай
7. demograph - Ник, не се занимавай с гръка. Така му правиш кеф
27.05.2013 22:40
nikikm написа:
никога не е била варварска и азиатска,а е най-европейската държава! В смисъл варвари-чужденци от страна на гърците,да,но всъщност,те са варварите,защото идват късно и възприемат културата на Българите,а и с гена им частично се облагородяват!

Поздрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960541
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол