Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 22:02 - Смехът на журналистите отбеляза края на Периода на мутрокрацията в България. С Бареков започва времето на порнокрацията.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2132 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.07.2013 04:08


ПревратокрацияПартокрация -  Мутрокрация - Порнокрация....?
Превъплъщенията на червените хемелеони.

По ирония на съдбата, 9 юнското  правителство на мутрокрацията на БСП,ДПС И АТАКА се възприе от народа като 9 юнския преврат от 1923г. 
 
***
16 април 1879 г.  Учредителното събрание във Велико Търново приема Демократична за времето си, а и до днес Търновска Конституция.

Въпреки бай-ганьовските ни политически нрави, в продължение на 55г. Търновската Конституция осигурява устойчив демократичен ред и икономически и културен напредък на България

 На19 май 1934г. Военният съюз и кръгът Звено, които са тъпкани с бъдещи комунисти, руски и сръбски агенти, извършват държавен преврат.
Превратът е югославски проект за ликвидирането на България.

Хората, с които сръбското разузнаване е най-тясно свързано, са някои земеделски водачи около Г. М. Димитров и Коста Тодоров, кръгът на Кимон Георгиев и Дамян Велчев, протогеровистите Лев Главинчев и Перо Шанданов, социалистът Димо Казасов.

В нощта на преврата на западната граница е струпана сръбска войска.

Министърът на външните работи на СССР Литвинов приветства преврата.

Първото действие на превратаджиите е отмяна на  Търновската конституция

Край на демокрацията в България.

***
Започва период на превратокрацията.

09.септември.1944г.

По време на Втората световна война „Звено“ се сближава с Българската комунистическа партия и влиза в доминирания от нея Отечествен фронт.

С решаващото участие на 19 майските сърбократи и руската агентура, БКП взема цялата власт, и през  1947г. ликвидира останките от демокрацията, съществувала в България под формата на конституционна монархия в продължение на почти 70г.

***

 България навлиза в период на тоталната  комунистическа  Партокрация.

На 15 януари 1990г. Народното събрание гласува отмяната на член първи от Конституцията, а  на 10.04.1990г.,с решение на Софийски градски съд, Българската комунистическа партия (БКП) сменя цвета си и се преименува на Българска социалистическа партия (БСП).

 Периодът на партокрацията е изживян.

С преименуването си от БКП на БСП завършва периода на партократичната комунистическа диктатура. Партията сменя цвета си, а комунистическите партократи са заменени с червени мутри.

***

България  навлиза в периода на тоталната комунистическа Мутрокрация.

12 май 2013г., с намесата на руската и сръбска агентура, мутрокрацията осъществява държавен преврат срещу lлеко прозападното правитество на ГЕРБ и с нагло погазване на Конституцията завзема властта в страната.

09.06. 2013г., 100% мутрократично мнозинство в парламента. одобрява 100% мутрократично правителство на Пламен Орешарски.

По ирония на съдбата, 9 юнското  правителство на мутрокрацията на БСП, се възприема от народа като 9 юнския преврат ОТ 1923г.

Избухва вълна от масово народно недоволство.

19.юни.2013г.

”Бурен смях избухна сред журналистите, когато лидерът на БСП Сергей Станишев каза, че депутатът от ДПС Делян Пеевски е претърпял "силен вътрешен катарзис" и "бил готов да работи за държавата" като шеф на ДАНС „.–  мутрите са се пречистили от мърсотията и  са станали демократи.

Смехът на журналистите отбеляза края на Периода  на мутрокрацията в България.

***

Превратокрацията на БКП поема курс към новото си хемелеонско  превъплъщение преход към евролява комунистическа Порнокрация..

22.06.2013г.„В НДК се състоя учредителна конференция на партия "Обединена България", по инициатива на председателят на Българската федерация по художествена гимнастика и бивша европейска шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева, съобщи Агенция “Фокус”.

Илиана Раева направи „дясна” партия на левите комунистически хемелеони...

23.06.2013г.
Мегафонът на омразата порноактьорът Волен Сидеров издигна лозунги срещу омразата...!?Мутрокрацията започва мимикрията си към порнокрация.

15 Юли 2013г. по телевизията на ТИМ TV7 започва кастингът за набиране на нови политически знаменитости, които да заменят сбръчканите стари чанти в последния мутрократичен парламент от класа на Мая Манолова и подобни със "свежо месо".
В журито са депутат медиен порномагнат от БСП, напомпаните от предходни кастинги за бъдещи политици и политички - Киро, чалгазвезди и прочие. Атмосферата е като в розов бардак. Езикът е еротичен политически. Кандидатките са внимателно подбарани. 

Точно както преди време в редовете на политическата банда бяха набутани мутрите и мутресите им, така сега порнозвездите от класата на мъжката секретарка Бареков и Пернишката "Мис СВЯТ"  заедно с новите и подгласнички, поставят началото на порнокрацията.

На следващите избори срещу кандидатите на гражданското общество ще се състезават силиконовите кукли на мафията -порнократите и порнократките.

Започна новото пребоядисване в практическата подготовка на БКП/бсп.дпс,атака/ за преход към тотална евросоциалистическа порнокрация.

А какво ли са замислили за след порнокрацията!?
...................................................................................................................................................................

В същото време цветът на българската нация пое курс към отстраняване на комунистическите хемелеони  от политическата сцена и установяване на пряка демокрация....

Да видим кой –кого?...Проститутките или народа.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7981054
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол