Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2013 00:09 - Няма време за мотане! Обединени и като булдози да ги захапваме.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1712 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Европейска България има спешна нужда от прозападен блок- десен или смесен By Иво Инджев юли 10, 2013  

Често правя абсурдистки предложения, за да подкрепя тезата си със сарказма на една публицистика, която може само да препоръчва, но не и да поръчва.
Но си признавам, че от многобройните идеи на подбив, които давам, най-много си харесвам последната си сбъдната шега, датираща практически от първия работен ден на тази власт.
Бях впечатлен от встъпителното представление на Пеевски като прероден депутат, внезапно осенен от дар слово след цял мандат мълчание.

В статията си „Настъпената пета колона изпълзя на припек в парламента” предложих на 23 май:

Мнозина се питат как България може да се върне на магистралата на демокрацията, от която видимо дерайлира напоследък. Делириумът на двама от дерайлиралите побратими по трасето на взаимното нахъсване на избирателите сам ни сочи пътя за изтрезняване.

Медиите могат- волно, волево, неволно или и воленово да помогнат за някаква нормализация, след като досега изиграха ключова роля за полудяването на нацията. Достатъчно е да продължават да ни показват озверелите физиономии на тандема Пеевски- Сидеров”.

Днес с увереност можем да кажем, че приносът за пробуждането на гражданското общество на двете плашила е неоценим. И по тази причина предлагам да им построим паметник-мишена за зеленчуци.
Особено е актуално в деня, когато двама граждани са арестувани за хвърляне на зеленчуци по парламента.
Че другарите са хищници, това не е новина. Но чак пък да не са чували песничката „Зеленчуци който не яде, той голям не ще да порасте”!

В Япония работодателите организират за служителите си чучела на самите себе си, които подчинените им да налагат, за да си излеят негативната енергия.

У нас им казваме „вдигайте си чуковете” ( червените), а те слагат белезници на ръката, вдигнала зеленчук срещу тях.

Явно глухотата на властта не само се задълбочава, но и преминава на нов, по-висш стадий на социализЪма, който води към слепота от онзи тип, създал Василий Българоубиец като герой на българомразието.

Третата Византия, каквато претендира да е Русия, явно добре е научила този урок по отношение на (за)пленената от нея България- нужни са й слепи българи, водени от еднооки сънародници в желаната от Москва посока. В случая- извън ЕС и прозападната ориентация на дезориентираната ни от газови, петролни, ядрени и и други подобни шамари страна.

Окрилен от епохалния успех на идеята Пеевски и Сидеров да възродят демократичния нагон на нацията като бъдат показвани по-често, сега предлагам медиите да бъдат задължени да въртят клипчета с ругатните на все повече управляващи срещу външния им враг ЕС.

В това състезание др. Сидеров беше получил водеща роля, но след като и бившият външен министър др. Калфин обвини днес Германия и Франция в „цинизъм” заради изречената от техните посланици истина за положението в България, вече имаме контрастно нова ситуация.

Само доброволно слепите не виждат, че Берлинската стена у нас дели българите на русофили, за които любовта към Кремъл е условие за патриотизъм и останалите, които искат Европейска България.

Ако е вярно, че сме на крачка от замразяване на членството ни в ЕС и че общата декларация на християндемократите от Берлин със социалистите от Париж за кризата в България е последно предупреждение към управниците ни, както твърди днес бившият еврокомисар Меглена Кунева, това означава, че задачата за отпор срещу задунайците изпъква все по-тревожно като приоритет на националната ни сигурност от най-висока степен.

За подобна самозащита не е грях създаването на какъвто и да било блок- няма значение дали ще е чисто десен или смесен.

....................................................................................................................................................................
Умни хора, не се мотайте!
Създайте, обединете се в общонароден ляво-десен проевропейски блок на морала и ги сваляме сега!
След два месеца Тия ще са ни вкарали в Сибирия.



Гласувай:
2



1. tomcat2 - точно заради тази прозападна ор...
12.07.2013 00:49
точно заради тази прозападна ориентация сме в клоаката,трябва да бягаме от запада ,като дявол от тамян!Запада какво ни донесе,само кризи и окупация ,не мерси!
цитирай
2. demograph - Ами повикай руснаците, какво чакаш? Нали искаш източна ориентация.
12.07.2013 00:54
tomcat2 написа:
точно заради тази прозападна ориентация сме в клоаката,трябва да бягаме от запада ,като дявол от тамян!Запада какво ни донесе,само кризи и окупация ,не мерси!

Умирам да срещна мераклии за крепостни селяни в Сибир. Там има доста кокали на глупави българи като теб.
цитирай
3. demograph - В кенефа сме поради руската окупация от 70г.
12.07.2013 00:55
tomcat2 написа:
точно заради тази прозападна ориентация сме в клоаката,трябва да бягаме от запада ,като дявол от тамян!Запада какво ни донесе,само кризи и окупация ,не мерси!

Ако това не си разбрал - никога няма да вденеш какво става по света и у нас..
цитирай
4. kmetova - добре сме, ама ще се оправим.
12.07.2013 10:59
Е, сега като ни изпратят и американските ГМО - та, съвсем ще цъфнем и ще вържем. Ще видим какви ще ги надробят ЕС и САЩ на предстоящите "преговори".
цитирай
5. valentor - Ех, демографЕ, че то "ляво...
12.07.2013 13:23
Ех, демографЕ,
че то "ляво-десен" си имаме.
Най-миЙ чудно ,де`т сЪ приема, като "някакво нещо" (с) наличието на т.н. "гражданско общество".
НапраУ у кикот изпадам.
Даже бас ловя, на шотландска/ирландска ракия (по избор) , че като сърши циркОт с перестройката на перестройката , т`ва същото "гражданско общество", ще е толкова умряло=липсващо,както и преди началото на сегашната сценка.
Особено туканка, в Булгур ЕРИАТА , то е голЕм смех.
Аре со здраве.

http://valentor.blog.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7984073
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол