Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2013 03:34 - Какво отглежда под Ореха БСП? – Нищо. Наторява циганията. - Бе тоя Орех да не е и той ромеец?
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3012 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗАЩО  РОМКИТЕ  ЗАПОЧВАТ  ДА РАЖДАТ  ОТ  МОМЕНТА,

               В  КОЙТО  ЗАПОЧВАТ  ДА ИМ УЗРЯВАТ  ЯЙЦЕКЛЕТКИТЕ?

    -ЗАЩОТО РАСТАТ ПУТ ОРЕХИТЕ
/Четиво от книжник за старейшини, законници и правници/

 Автор: http://planinitenabulgaria.blog.bg/profile.php

/със съкращения/

    Известно е, че причината да не работят ромовете са различните помощи, които те получават от държавата.

А помощите - те са доста пъстри като палитра – за социално слаби, за безработни, за многодетни, за хронично болни, за енергийна бедност, пакети от ЕС специално за ромове по линията на Евророма и др.

Най-сигурната им помощ обаче, която се зарежда в банкомата на определена дата и която им се дава от бюджета на страната е тази за децата, известна сред тях и сред ония под Ореха, като „детските”.

Те са най-същественият дял от пакета, утвърден от Ореховите законници за тях.

В бюджета има предвидени 700 млн. лв. годишно за тази цел, като всяка година сумата се завишава поради вътрешен, от страна на ром-лидерите и от ЕС натиск, за да си стоят ромовете тук.

Част от исканата промяна на бюджета на страната сега ще отиде за да напомпа още „детските”. Ще си помисли човек, че става дума за „детските” на българето…

А в пакета за едно ромейче и едно българче има доста различни по големина не топки, а парични знаци.

За българчето в пакета са предвидени 35 лв., и то ако са налице редица условия за да получи то помощта от държавата. Представят се документи за статута на родителите и родителите на родителите им, нотариални актове, талони на колите, ако имат такива. Не са се сетили още да искат пликчета с генетичен материал от роднините на детето, но и това ще стане.

За ромето помощите се отпускат веднага и са по 150 лв, защото родителите му не работят и са на помощи, което автоматично ги възкачва на най-високите „детски”.

А помощите за ромето – те са неразделни от него, където и да живее то /докато учи!/ така, както топките от торбата на коча.

В този период обаче ромето има и други помощи под формата на храна, учебници и др.”помощи за първолаците”, както мъдро!!! е записано в актуализирания бюджет на Ореха..

Помощите за ромето започват още с бременността на майката, която не е осигурена и тежи на здравната каса. Раждането на живо дете, няколко месеца допълнителни помощи след раждането, после помощите за детето - това са все ром-пари от няколко направления, предвидени специално за тях в спорния „актюелен бюджет”.

За едно ромово семейство с няколко деца под 12 години, което означава 8 парчета, защото ромките раждат веднъж на 18 месеца, това си е значителна сума.

 Косвено към нея се добавят икономиите от градския транспорт, водата, данъците, просенето, самонастаняването в чужди жилища, а възможно е и да се чука частно, напр. да се продават незаконни цигари или други „дейности”.

При това положение защо да се работи? Раждането на деца, за които държавата плаща и от които живеят родителите, осигурява достатъчно средства за ромовите семейства, ги принуждава да не се мъчат без нужда да работят.

По същество, това днес е основният ромов поминък – раждането на деца. Единственото нещо, което раздвижва ромовите мозъци е боравенето с банкомата при теглене на помощите за тях.

Резултатът - по улици, пазари, градинки – като пред спукване от лой дебели ромки с бебета. Продават цигари. Говорят по мобилния си телефон. Пият кафе. Пушат цигара. Путканват те да ти гледат „ясновидки”.

  В училището хранят рометата два пъти дневно, те пътуват безплатно с училищните автобуси, а с тях от ром-квартала или ром-селото до града пътуват и родителите им /по дела/ в града.

Който е бил в Белоградчик сигурно е видял какво нещо слиза от автобусите пред училището, идващо от ромовата махала и селата към Салаш!!!.

Училището обаче, каквито и прелести да предлага на рометата, се явява препъни камък за помощите на децата, защото се изисква те да преминават в следващия клас, да са редовни ученици и т. н. чак до космически отдалечената за тях във времето им 12 годишна възраст.

Това е непосилен терор за рометата и голяма част от тях не достигат до 12 годишна възраст с училищните прелести – пари, храна, транспорт и др.

Всякакви пениси имат разработени ром-лидерите за да не изгонват рометата от училище, но те самите не издържат на такова умствено натоварване и бягат от училището-мъчилище – заложеното в чипа им не допуска те да имат толкоз тежък ангажимент.

Поради това напускат училище и се втурват в живота като волни птичета.

На някои ромета им потръгва определен „бизнес”, напр. събиране на джелезо или джици за скрап от къщите на хората или пък огърлици от шиите на баби, някои остават в къщи при родителите си, но и те настояват децата им да си поемат сами пътя в живота.

Ако е момче – само да си вади хляба както счете за добре, ако е момиче работата е по-лесна.

Спрените му детски, за гдето не ходи на училище, момичето може да продължи да получава след няколко месеца отново.

Ето как:

 Със знанието на родителите си то бива заплодено и дава приплод.

И спрените детски потичат към него отново благодарение на приплода. Семейството на момичето пак изиграва държавата, лишила детето им от училищни:

 Те ще имат дете, което държавата ще издържа, а покрай детето – и тях.Хитро.

   Такава е схемата за ранните ром-раждания. Тя се прилага от преди 1989 г, но тогава имаше ограничения до трето дете, а и детските бяха малки, което принуждаваше ромовете да работят.

Сега сме демокрация, детските са високи, идват помощи чак от Брюксел, по празниците идват тирове с храна, няма нужда да се работи.

    Старейшините предлагат закони за гласуване в парламента, но са склерозирали до толкоз, че главите са им станали бетонни и не могат нищо да измислят. Законниците нямат право на законодателна инициатива - те имат право само да натискат червен или зелен бутон.

Правниците се оправдават с тях и...етносът в България се подменя с „българи на бъдещето”.

   Има някакъв закон, според който ако бъде заплодено малолетно момиче, трябва да има наказателно дело за заплодилия го.

Но как да се приложи законът, пита Дон Цеци от Пирдоп, като ‘ромките съзряват много по-рано от българките”... те и мухите съзряват още по-бързо, но за ромките е друго.

Известно е, че на 8 години те вече узряват пълноценни яйцеклетки, станали са госпожици, а българските момичета закъсняват спрямо тях с 4-5 години.

Освен да следва биологичния си часовник, какво друго може да прави едно момиче на 8 години, което ходи  на училище за да получава помощи от там?

Едвам удържа момичето още две три години и става майка.

Деца гледат деца с парите на държавата.

Размножилите се рано ромки и заплодилите ги ромове не се подвеждат под наказателна отговорност, защото при заплождането им няма насилие, блудство  или други такиви онакиви – осъществен е интимен контакт с цел приплод – това е „ясно, както че ще съмне”.

Към този контакт ромката бива подтиквана от родителите си така, както албанците карат момичето на 12 години да работи на нивата или с животните както възрастните жени.

Такъв е поминъкът на албанците - работа в полето от сутрин до вечер, друг е поминъкът на ромовете – раждане на деца от момента, когато жените могат да раждат до момента, когато „прегарят” и получаване на помощи от държавата за това.

Албанците сами се грижат за себе си, ромовете се прикрепват към държавата-гостоприемник чрез децата и така етносът им расте в геометрична прогресия.

Едва ли има друга държава в света, която да принуждава ромовете да раждат толкова деца и да гледа децата им и тях.

Ако някой счита, че това не е така, нека да отиде напр. в двора на църквата „Св. Св. Крили и Методий” или в двора на училището срещу нея.

 Отиването може да се съчетае с покупка на цигари, електроинструменти, нещо от циганския пазар след 19 ч. Там вече полиция няма.

Напомням за сливенската красавица Кротеса, която роди на 11 години.

Сега са привързани тръбите на матката й, защото ако не е така тя ще ражда всяка година, или ако се прекратява бременноста й ще се получи цикъла на краварката Дуся от города Калуга - девятый месяц – восмой аборт.

Горката Кротеса, остана си с едно дете…

Сега тя дава интервю за отбрани наши медии от Испания, където живее при родителите на момчето, а момчето не играе в тази игра.

То си имало „бизнес” и все пътувало из Европа. Никой не знае какъв.

Кротеса каза, че се е преселила в Испания, защото тук нямало работа, помощите не достигали, а там помощите били достатъчни и за детето и за нея.

 „Тенденцията нямало да намалее скоро” /б. м. деца да раждат деца/, пише в/к Новинар, но аз си мисля, че тя ще се увеличи.

Защото каквато държавата, такива и ромовете в държавата...

Те са навсякъде по света, но само тук няма съдебна система и....държава.

Е. Има ама са Пут Ореха.

А Пут Ореха бесепето, депесето и а-така! раздават „детски”, „първолашки” и „социални„ за едното нищо.

Ако речеш да туриш вето ще ти се завие свето…




Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   орехи,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   рай,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   комунисти,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   ромеи,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,   креди,   ромки,   комунистки,   циганията,


Гласувай:
9



1. batogo - !!!:)))
13.08.2013 10:13
Много точна статия. Това е част от антибългарската политика на червените. Поздрав за постинга и будната гражданска позиция на блога ти като цяло!
цитирай
2. sande - Каквато държавата, такива и ромите, каквито ромите, такава и държавата!
13.08.2013 10:34
Проблемът е много сериозен, даже жизненоважен за българската държава.

Информациятао на Коста Иванов заслужава най-сериозно внимание. Цинаският проблем, заедно с останалите и проблеми, много от тях породени от проваления преход в последните 23 годи, ни вкарва в Двевета глуха и оправяне нема. Подаряваме държава на циганите. Цигани от всички страни, съединявайте се!
Поздравявам Коста Иванов / http://planinitenabulgaria.blog.bg/profile.php/ за отличната информация и за живописния, жив и остроумен език!
цитирай
3. demograph - Да не забравяме кой съсипва България!
15.08.2013 09:15
batogo написа:
Много точна статия. Това е част от антибългарската политика на червените. Поздрав за постинга и будната гражданска позиция на блога ти като цяло!

Поздрав
цитирай
4. demograph - Честит празник Санде. Да е жив и здрав и Коста!
15.08.2013 09:16
sande написа:
Проблемът е много сериозен, даже жизненоважен за българската държава.

Информациятао на Коста Иванов заслужава най-сериозно внимание. Цинаският проблем, заедно с останалите и проблеми, много от тях породени от проваления преход в последните 23 годи, ни вкарва в Двевета глуха и оправяне нема. Подаряваме държава на циганите. Цигани от всички страни, съединявайте се!
Поздравявам Коста Иванов / http://planinitenabulgaria.blog.bg/profile.php/ за отличната информация и за живописния, жив и остроумен език!

Повече такива бисери да пише.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960005
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол