Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2013 23:29 - Блеенето и ръмженето срещу протеста издава комунофашистите и глупаците
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2370 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 06.11.2013 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По изхода на студентската стачка ще познаем кои сме и къде живеем.

/А по блеенето и ръмженето срещу протеста и студентския бунт ще разпознаем комунофашистите и глупаците.Демограф/

by nervousshark

И може би десет хиляди години по-късно археолозите на бъдещото човечество ще напишат в своите доклади:
„Тези човешки същества, които са налагали комунизма, очевидно са страдали от илюзията, че могат да спрат времето. В действителност те са спрели само собствените си часовници.“

Това е края на есето "Когато часовниците са спрели" на Георги Марков, писано някъде през 70те, а може би и през 60те. От тогава са изминали поне 40 години, горе-долу смислената част на един човешки живот. А може би и 50, това няма чак такова значение.

По-тъжното е, че 24 години след края на Мъртвото време гласовете на хората със спрели часовници са все така многобройни, силни и добре сихронизирани. Даже си мисля, че тези гласове нямат нужда от стимула на страха или парите, те просто са програмирани така, да виждат света в черно и бяло и да реагират като бесни кучета на всичко, което би разбутало застоелите води на тяхното блато.

С думи, които от десетки години се движат по параболата "води ни Партийо, води ни", "да се снишим, докато отмине", "демокрацията/демократите/неолибералите/друга-страхотия-по-избор е виновна за отчайващото положение и липсата на пари за ендеката на културата", "длъжни сте да ни давате", "всеки, който е против статуквото, е враг на народа, курва, спекулант и изедник" и "не е времето, мястото и начина за промяна, не се прави така и не се прави от точните хора".

Да, факт е. Едва ли има друг, който да знае по-добре от рупорите на застоя "как не се прави", защото те не го правят от години, и не го правят най-добре. Тъжно е да си радиоточка, но още по-тъжно е да си маларийна ларва, доволно застинала в блатото на нищовремието.

Страхът им е една от причините продължаващите вече почти 140 дни, без прецедент, протести да предизвикат буря от омраза, грозни думи и фалшификати.

Фалшификати на протести, на протестиращи, на Изборен кодекс, на свободно слово и на загриженост за бъдещето. И омразата идва не само благодарение на парите на заплашения монопол от мутри, олигарси, посредствени политици и Държавна Сигурност. Тя идва благодарение на нашите пари, раздадени, източени или платени като заплата в обществени медии, Народното събрание и Министерски съвет.

И най-страшното - тя често идва напълно безплатно. /От блеещите овцебългари б.м./

Страхът и ужасът, че блатото ще се изплиска. /Че кошарата ще се отвори.б.м./

Все пак, много въпроси не ми дават мира - какъв точно трябва да си, за да насаждаш омраза срещу бъдещето - на децата, на студентите, на знаещите, на можещите, на искащите да учат? /На мислещите, на разбиращите, на печелещите, на създаващите, на почтените на свободните, на непокорните, на плащащите данъци, на обичащите България..б.м./

Може би трабва да си този същият, който е предавал брат си по време на Сталинските репресии, съседа си на Народния съд и е доносничил срещу колегите си по време на диктатурата в България./А може да си и този, който е насаждал дикататурата./

Едно нещо знам със сигурност.

Виж кой те мрази и се страхува от теб, и ще разбереш дали си на прав път.

От 14ти юни насам вървим по правилния път.

Протестите се случиха в точното време, на точното място, студентите се присъединиха организирано също в точния момент.
Всъщност няма неточен момент да започнеш своя бунт срещу блатото.

Но има неточен момент да сипеш омраза.

И неточните хора, срещу които да го направиш. Децата си.

Знам още нещо - по изхода на студентската стачка ще познаем кои сме и къде живеем.
Дали ще успее или ще бъде смазана.
Дали управляващите ще пуснат престъпници да направят погром или ще си подадат оставката.
Дали сме мислещи хора в демократична държава, или човечета със спрели часовници в безвремието на диктатурата.
Дали България има бъдеще или то ще отлети безвъзвратно през Терминал 1 и Терминал 2.

И също знам, че продължаваме.
Ние, от площад "Независимост", студентите, преподавателите, мислещите, можещите, искащите.

П.С. Докато пишех този текст, в двора на СУ нахлуха скинари, предвождани от депутата от БСП Борис Цветков, близката до правителството Нина Гергова и Андрей Вълчев от Младежкото БСП.

По ирония на историята, следовниците на Сталин и Хитлер бяха обединени от обща кауза - погром над демократично протестиращото бъдеще на България.
.....................................................................................................................................................................

Демограф:

Пак по зла ирония на съдбата - децата и внуците на "РМС-систите" и БОНС-систите /РМС - Работнически Младежки Съюз - прехвалената от комунистите организация на бунтуващите се срещу "фашизма" младежи от преди 9-ти септември, и БОНС - Българска Организация на Народното Студентство, които са били точно "една шепа хора"/ днес, обединени от "Младежко БСП" и водени от комунистически функционери да разгромяват протест на студентите и на будната българска младеж срещу липсата на морал сред преподавателите си и сред управляващите страната ни мафиоти.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=v5-FgCrtaoo
Разгромяват ги със силата на същите /сега комунофашистки/ банди от наети скинари и атакисти, както легионерите на тогавашното "царско" правителство, със силата на тоталната /сега комуно-гьобелсова лъжа/, с помоща дори на самия почервенял "Цар"/сега защитник на кражбите на тези, които неговия баща е "изтребвал заради съпротивата срещу кражбите"/...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KVb4rYDsuf4
И това става днес...във века на свободата. Когато, благодарение на демокрацията, ТЕ пак са на власт...

Те разгромяват бунта на младите, бунта на мислещите и можещите, точно както някога техните наивни "социалистически" напъни за свобода, морал и справедливост са били разгромени от заклеймяваната от тях 45 години царска "фашистка" власт.!!!

Дойде ред ТЕ  в ролята на комунофашисти,  да смазват всеки опит за разномислие, всеки опит за съпротива срещу грабителството, срещу некадърността, срещу прогонването на цвета на нацията в чужбина и срещу унищожаването на България..извършвано от самите тях.

КАКВА ИРОНИЯ САМО..КАКВА НИЗОСТ!.........

По отношението към протестиращите ще разберете, кой до къде е паднал в пропастта на моралната си поквара или на глупостта.







Гласувай:
8



1. batogo - !!!:)))Поздрав за постинга и позицията!
28.10.2013 06:24
Никой не е успял да спре развитието и прогреса, защото те са заложени в природата на човека, който се ражда свободен. Всеки се ражда свободен и никой няма право да му отнема това рожденно право...За достойните, съхранили човешката си същност, Ботев го е казал ясно и безапелационно: " Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира, него жалеят земя и небе, звяр и природа и певци песни за него пеят! " Затова съм сигурен, че започналият процес на осъзнаване ще успее въпреки всичката гадост, която се плиска върху него.
цитирай
2. vmir - Всичко си идва на мястото,
28.10.2013 08:01
за съжаление много по-бавно, отколкото ни се иска, но няма как движението напред да е бързо, докато желанието за движение назад е толкова силно и подкрепено със съответните материални активи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7979301
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол