Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 01:38 - Студентите хванаха мафията за топките и сега тя квичи в заглавията - Чужденците/бежанците ще ни изколят до един! Естествено...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2661 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2013 03:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„ЧУЖДЕНЕЦ НАРЪГА СЛУЖИТЕЛ НА БНТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ”.."СИРИЙЦИ И АЛЖИРЦИ СЕ КЛАХА В СТОЛИЦАТА"..."ФАШИСТИ МАРШИРУВАТ ИЗ СТРАНАТА".."МВР НЕ ПОДГОТВЯ УБИЙСТВО НА ДЕПУТАТ"/по Иван Бедров по-долу/.."БАРЕКОВ ПРАЗНУВА ДЕМОКРАЦИЯТА"

Какви естествени заглавия! Натурални като прясно одрана овца. Ароматни като прясни лайна…

Причината? - Това, че студентите са хванали мафията за топките и тя квичи в заглавията.

Като естествена картинка на неестествената ни  небългарска недействителност.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzyIoyJMf7M

..........................................................................................................................

Естествено, че „чужденец” ще наръга българин насред площада пред Ректората, …че и пред президентството, че и пред Коня..и то точно по време на протестите. Напълно естествено е „чужденецът” да е студент окупатор/те и без това скоро ще станат чужденци.Нали ректорът им ги призова да хващат пътя./
Но за сега е само „чужденец”.

Естествено, наръганият ще е от БНТ.. Точно както е напълно естествено ,че утре ще е бабичка от групата контрапротестиращи, член на ДПС, на БСП, на АТАКА, полицай,Барека.. Както, съвсем естествено, невинната жертва беше Доган.

Естествено сирийците и алжирците ще се колят из цяла България..Естествено, каквато е всяка медийна манипулация от мафиотско естество. Зависи само от естествените нужди на мафията в момента.

Естествено, че “чужденец” се асоциира автоматично в мозъците на овцебългарите с ‘бежанец”. Те така са програмирани.
Сега е ‘ бежанец” = „чужденец”, а "сириец" или "алжирец=враг"

По-преди щеше да е циганин, и по-после пак ще е циганин. Но сега циганите са ЗА правителството и за  кукловодите, и циганите естествено са вън от подозрение.

Някой ден ще изкарат че е американец, турчин/ТУРЧИН ВЕЧЕ БЕША ПРЕБИТ/ или още по-общо член на ЕС. 

Представете си заглавието - „Член на ЕС наръга майка на три деца в офиса на Реформаторите”/или на ТВ Европа, или пред входа на Европейската комисия../. Това последното ви звучи някак познато и близко, нали?

Естествено, че скоро ще го прочетем в писанията на Дърлева или ще го чуем от Волгата. 
Или в сводките на МВР.

Напълно естествено е да го очакваме, при естествено антиевропейската политика на това правителство и противоестественото съществуване на този неестествен парламент.

/Естествено, че никога няма да прочетете, видите или чуете  „руснак се напи и повърна върху бебе”, нали? Това само за естествено уточнение на критериите./

Естествено, че тия медийни ръгания ще се случват най-често по време на протести срещу мафията. Естествено, че сега ща започнат и други ръгания на протеста на студентите под кръста и над кръста, в гърдите, в слабините, в гърба в задника и т.н. естествени места на човешкото тяло.

Естествено, че когато мафията се изпусне поради неустоима естествена нужда, като другаря БиСЕРов например, подобни заглавия ще завалят поройно по главите на овцебългарите. За да ги отклонят от лоши мисли за другарите на биСЕРов, които остават да оффчарстват.

И съвсем естествено е, посланията излъчвани с тези медийно-манипулативни „наръгвания” да са насочени не толкова срещу студентите и поддръжниците им, защото на тях не им пука от спукани медийни балони, а към „масите”.  Масите са овце, според оффчарите им.

Така се работи с овце – ръгаш ги с остена, а ако не вдянат ги ръгаш и с нещо по-остро. А когато заговеят им режеш главите и ги дереш и разфасоваш. После ги печеш и т.н. естествени за мафията неща.

Естествено, че става дума за медийно наръгване, боцкане, шибане и т.н. Така масите блеят в правилната посока.


А манипулаторите естествено, че ще нажежават обстановката в страната и в София, и около Ректората, и в селата..и навсякъде където им е нужно, с все нови колячи и ръгачи– измислени, платени или луди, докарани за да създадат планово медийно събитие с отклоняващо вниманието на овцете, естество..
 

Естествено, че реално изобщо може и да няма такива събития, защото в естеството на платената журналистика е да измисля подобни герои и случки, за да задоволява естествените си нужди...

/като Костибродската афера, като „сирийските бежанци/чужденци/чудовища” нападнали хранителен магазин от глад, като „араби с ножове между зъбите”, като „пияни англичани/демек империалисти/ които повърнали пред детската градина”, като „соросоиди, дето изяли българче пред офиса на АТАКА” например и т.н.  и т.н.

Естествено е като бял ден, че докато не махнем от и до достъп до властта, неестествените политико-олигархични партии и персони които ни го ръгат, тия неестествени явления в България ще продължават да се случват, като нещо съвсем естествено…

Неестествено е българи , сиреч масата, да блеят като овце срещу спасителите си -децата си.

Ето това е в абсолютен разрез с естествените закони -Родители, баби и дядовци, братя и сестри, колеги студенти, колеги преподаватели, колеги журналисти..колеги български граждани.., вместо да се обединят зад тези, които искат да ги измъкнат от кланицата, те ги предават на касапина с неестественото си  блеене.

Поздрав на Студентите - "чужденци"! Те не блеят, а са хванали коча за рогата…и за топките. Да държат здраво и да не пускат докато к/моча не заблее като овца.
.........................................................................................................................
Естествено е и Иван Бедров да прогнозира същото:
Иван Бедров.

75 години от Кристалната нощ в Германия.

Футболни агитки пристигат в Карлово, за да се противопоставят на "ислямизацията на родното място на Левски".

Сред "патриотите" е и един от нападателите на протестиращите студенти в Софийския университет преди две седмици.

В София се учредява нова партия от откровени нацисти, които не крият целите си "да смажат циганската престъпност" и да забранят неправителствени организации, които защитават човешките права и разпространяват либералните ценности.

Няколко часа по-късно агенция "Фокус" съобщава:

"Мъж от турски произход е бил пребит в центъра на София, в района на ул. "Пиротска". Мъжът е в тежко състояние, с тежка черепно-мозъчна травма и е откаран за лечение в болница. Изясняват се причините за инцидента. Утре ще има повече информация около случая. Нападението е станало на кръстовището на улиците "Пиротска" и "Самуил" от група мъже."

бТВ допълва картината:

"Преди да пребият младия мъж, нападателите му връхлетели в намиращия се на около 10 метра от мястото пансион, който се обитава от имигранти. Изпочупили са вратите, но чуждите граждани са успели да ги изблъскат. След това нападателите случайно са попаднали на 28-годишния мъж на улицата. Пребиват жестоко с ритници в главата".

Всичко това е пред очите ни, но държавата мълчаливо съучаства.

Изобщо не ме интересуват теориите на конспирацията за това кой има интерес от подобна ескалация и кой точно и как помага на уличния фашизъм.

Интересува ме, че плащам на полиция и прокуратура, които демонстративно отсъстват. Бездействието им насърчава тези групички "патриоти", които взимат нещата в свои ръце.

Сутринта мразят имигрантите, следобед мразят турците, а всъщност мразят всички. Утре ще се ядосат на позицията на някой депутат и ще го пребият. И ако този депутат не е от далавераджиите с лична охрана, тогава лошо му се пише.

Знам, че стигнахте дотук само заради заглавието. Да, провокация е. Нямам данни МВР да подготвя подобно нещо и вярвам, че МВР не подготвя подобно нещо. Но без да иска подготвя пътя към подобно нещо.

Толерирането на саморазправата е отказ от държава. И колкото повече се правим, че не забелязваме какво се случва, толкова по-малко ще бъде защитен всеки от нас.

Изпратете този текст на депутатите от вашия избирателен район. Дано разберат за какво става дума."/Копнато от Дневник/

Естествено, всеки който е българин а не овца, ще разбере накъде го ръгат оффчарите - към кланицата.
А Овцете? - Те ще блеят мелодията на манипулаторите.

На този фон е напълно естествено МВР да арестува някой студент-"чужденец" и да му припише всички естествени грехове на естествените съюзници на властта в момента -фашизоидите.
 








Гласувай:
4



1. oposin21 - Много добра идея за края на постинга ...
06.11.2013 08:09
Много добра идея за края на постинга песента на Металика и правилна защо да прощавам аз не съм бог а вие?
цитирай
2. demograph - И аз не съм бог
06.11.2013 10:28
oposin21 написа:
Много добра идея за края на постинга песента на Металика и правилна защо да прощавам аз не съм бог а вие?

Има непростими неща....като съсипването на животи.. Поздрав.
цитирай
3. batogo - !!!:)))Поздрав!
06.11.2013 15:37
Баладата на Металика допълва перфектно постинга и му дава допълнителна сила...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7991181
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол