Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 01:35 - Ало..Миков! Нали обеща да махнеш тюрките от официалните сайтове на България бе.!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 6419 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 20.11.2013 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ало..Миков! Нали обеща да махнеш фесовете от официалните сайтове на България,бе. И дайте команда на роботите си да спрат да блеят срещу тракийската идея.

Обещах да ти помагам. Ето ти помощ.

Официален туристически портал на България

http://bulgariatravel.org/bg/page_display/76

1.Отваряш портата и те залива турско маане, примесено с дудукане на квали за овцете които пасеш.. Точно като че ли си в телевизията на Пеевски Diema family и гледаш безкрайните сериали, предназначени за кефа на Местан Ага, овцепомачените българи и за потурчване на овцебългарите..

2,. Чукаш „История” и четеш тази помия предназначена за овце. по-долу:

„Територията на България е обитавана от най-дълбока древност. /Кой я обитава бед"ебеваштамамад"еба?/ Свидетелства за това са многобройните селищни и надгробни могили. Земите на днешна България са люлка на някои от най-ранните цивилизации в Европа - разкопките край Оходен (Врачанско), могилата до село Юнаците (край Пазарджик) и най-старото открито обработено злато, открито в халколитния некропол край Варна, са свидетелства за това. /Кой ги правил тия чудеса бе д"ебаваштамамад"еба?/

От епохата на Древна Тракия сме наследили ценни културни паметници – гробници (Казанлъшка, Александровска, Свещарска и др.), съкровища (Панагюрско, Рогозенско, Вълчитрънско и др.), светилища и храмове (Перперикон, Старосел, Кози грамади, Бегликташ и др.). /Кои сме тия - ние, дето сме наследили това чудо на древната култура бе д"ебаваш"тъмамд"еба. Как така сме го наследили, по каква наследствена линия като идваме "от Иран" бе, мамквид"еба глупашка/

Културните взаимодействия между траките и елинската цивилизация са особено активни. В периода VI-II век пр. Хр. в Тракия, Мизия и по бреговете на Черно море са основани множество градове, които стават проводници на гръцкото културно влияние. /Какво ми дреме на мен и на българския туризъм на оная работа, че траките и гърците били в много активни "взаимодействия", след като "елините" са ни окрали тракийското културно историческо наследство, а и сега го крадат с ваша помощ бе, д"ебаваш"тмамад"ебапроста. Реклама на българското ли прайте или на гръцкото бе мамквид"ебатъпа/

В средата на І в. сл. Хр. всички българските земи стават част от Римската империя. От този период са съхранени много архитектурни и археологически паметници – Античният театър и Римският стадион в Пловдив, останките от римските градове Улпия Ескус, Нове, Никополис ад Иструм, Никополис ад Нестум, Августа Траяна, Абритус и др./ Земите станали римски, сега са европейски..Ами хората дато орали тия земи кои са били бе, да вие"емайкатазагубена!/

След разпадането на Римската империя, днешните български земи са част от Източната римска империя, наречена по-късно от историците Византия./ Ми къде сме ние в това време бе тъпунгери шибани! А къде са българите императори на Рим и Константинопол чак до Фока бе,мамк"тавид"ебасляпа!/

През втората половина на VII в. на територията на днешна Североизточна България се заселват прабългарите. В съюз със славяните те образуват българската държава, призната от Византия през 681 г. Начело на държавата застава водачът на прабългарите - хан Аспарух, а за столица е обявен град Плиска./Кои са тия прабългари и кои са тия славяни бе тъпчовци? Ми тва са траките отсам и оттатък Дунав бе, д"ебамамк"винеука!/

При управлението на хан Крум (803-814) България граничи на запад с империята на Карл Велики, а на изток българските войски достигат стените на столицата на Византия - Константинопол. През 864 г., по време на управлението на княз Борис I (852-889), българите приемат християнството като официална религия и България става една от най-старите християнски държави в Европа.”
....................................................................................................................................................................

И толкоз.
Това би ли впечатлило някой друг, освен простите пиячи на бира по света?.

Да бяха написали поне нещо за БКП, КПСС и вечната и нерушима българо-съветска дружба и нейното КОНЯвскоМОЧАво продължение...и това не могат, товаришч Микооо...ф.

А маанеттата не свършват даже и след като изчетеш "историята" и всичките там другои тъпизми..

Покрай дудуците се явяват и някакви овцекавалджийски блеения на някаква, която знае замо звуците „А” и „Ъ”,от които ти се надува главата и бягаш бързо да не луднеш.

Камо ли да помислиш да посетиш тая тъпа ориенталска пустиня България.

3.Да забелязваш нещо грабващо вниманието, товарищ Миков?

Траките да ги виждаш в този "официален туристически" сайт на България, освен като умрели кучета, за които бият китайски тимпани преди да ги опекат и изядат.

."Ааа..". и "Ъъъ"...плюс кавал дудукащ на фона на башибузушки тъпани е музикалния фон на Велика българия.

4. Траките изчезват под гръко-руската гумичка и се появяват някакви си славяни, които заедно с някакви си прабългари основали една държава там където са си имали държава от преди 2-3000 години...

Къде Прометей Благоделят на Света?
Къде е Дионис цивилизаторът на Индия и Изтока"?
Къде е Орфей протообразът на Исус, къде е Великият Цар Резос от Илиадата, ослепил древния свят с блясъка на златото и красотата на конете си?
Къде е Ахил с неговите 3000 мирмидонци,”сиреч българи”?
Къде са – Беласгите господари на Тракийско море, Крит, Микена и Италика?  
Къде е  Fir Bolg с неговите заселници на Британия?
Къде е Първоположникът на трако-българската държавност Терес Търсещият?
Къде е Сребърният Котис от Враца,  
Къде е удавения от руснаците под язовира на българо-съветската дружба „Копринка”, Севт Велики-владетел на половин Европа, къде са Севт 2,3.., къде са Залмоксис, Спароток,..
Къде е Александър Велики, благословен от тракийските жреци да завладее отново Света с тракийската конница и фалангата си от непобедими тракийски пешаци?
Къде са тракийските генерали-царе, наследници на рухналата след отравянето му от гърците, световна империя ?
Къде е Атила Страшилището на папска Европа.
Къде са Кубрат, Алцек, "Батко" Боян?.
Къде са „bon homes” катарите-българи богомили и техните крале, трубадури и тайни културни общества предвестници на Европейското възраждане?
Къде са българите цивилизатори на руската пустош?
Къде са трако-българите императори на Рим и „Византия”?
Къде е Сердика – столица на Рим половин век.
Къде е Константин Велики, къде са Юстиниан и Теодора Велики..
Къде са великите полководци Белизарий, Аспар, Валент, Теодорикс..
Къде са бригите –фриги,гетите –готи, беси-мизи- пеонци - македонци -българи, владетели на древния и съвременния светове?...

Къде са генетичните изследвания доказващи , че българите СА траките отсам и отвъд Дунав, а не пришълци от Волга, от Иран или от майната си гъзина.

Няма ги.

Има само историческа себеподигравка, залята с турско-гръцко-руски сос,.вонящ на чесън, развалена цаца и долнопробна водка.

Заради това, в България идват и ще идват „на туризъм”, само вонящи на чеснова простотия и лоша бира, пияни бедни отрепки на Европа.

Ти си такъв за какъвто се мислиш! Ти ставаш такъв за какъвто се мислиш!

Ако си, а и да не си, но се държиш като потомък на велики предци - ще бъдеш уважаван.

Ако се афишираш като издънка на простаци навлеци – ще бъдеш презиран и пренебрегван!

Това е разделът „История” в официалния туристически ПОРТАл на България. Тюрлюгювеч от недомислици.
......................................................................................................................................................................

Миков!...Нали обеща, че ще промените нещо бе! Пак ли лъжеш, бе!

А оня твой министър на туризъма Стойнев ли беше, ебалимумакята кой беше, не чете ли какви отблъскващи неща има в "официалният туристически"  портал на България, бе!!!??

До кога ще се портите бе, д"ебамамкавид"еба лъжлива.



Гласувай:
13



1. batogo - !!!:)))Поздрав!
14.11.2013 09:14
Обещанието е опит на безхарактерните да си направят харакири, понеже знаят, че няма да изпълнят обещаното.
цитирай
2. a440 - Ами така ще е някилко десетилетия ...
14.11.2013 12:50
Ами така ще е някилко десетилетия докато БЪЛГАРИЯ из4езне. После- има ли смисъл???
цитирай
3. demograph - Да му помагаме, а?
14.11.2013 13:00
batogo написа:
Обещанието е опит на безхарактерните да си направят харакири, понеже знаят, че няма да изпълнят обещаното.

Мамк'имд'еба!....
цитирай
4. demograph - Едно десетилетие само е достатъчно и сани изтребили като народ тия уроди
14.11.2013 13:01
a440 написа:
Ами така ще е някилко десетилетия докато БЪЛГАРИЯ из4езне. После- има ли смисъл???

Мамк'имд'еба...
цитирай
5. bezistena - БОЖИЯТ ОГЕН=БОЖИЯТ ГЕН
15.11.2013 00:18
Удивителен материал!
Прекрасен и разобличителен стил и безапелационна фактология с академична стойност,основаваща се на категоричните интердисциплинарни открития на независими патриотични и родолюбиви Български изследователи за величието на Дедите ни-основатели на съвременната човешка цивилизация,открития,с които ще възстановим скритата и потъпкана Българска история и заедно ще възстановим господството на Българският Дух и законите на Любовта,Братството и Мира за всички племена и човеци по света!
В твоите реторични въпроси в прав текст са отговорите за нашата истинска история и величието на Дедите ни!И за близкото ни бъдеще на Духовни водачи и ръководители на всички народи по Божиите закони!
В разшифровката на правия текст е тайната на нашият Божествен произход и статут и епохалната ни мисия за скорошното възстановяване на Божието царство на Земята:
ПРОМЕТЕЙ Е БЛАГОДЕТЕЛ,което в превод значи
ПРОМЕТЕЙ Е БАЛГА ДИАНА ДУЛО,което значи,че в легендарния образ е зашифрована Българката Диана от Дуло,сиреч Мария Магдалена-Богинята съпруга на Бог Исус!Втрещяващата ви новина се потвърждава от разсекретяването на името на героя-мъченик ПРОМЕТЕЙ=Богиня Матара=Богиня Диана Мария,
както и от подвига И:
Богиня Диана Мария(ПРОМЕТЕЙ)открадва огъня от Боговете и го дарява на хората -свръхсекретна образна метафорична зашифровка,носеща ни информация за епохалното деяние и тайна,че Мария Магдалена ражда династичните синове на Бог Исус и ги оставя тях и потомците йм на саможертвена служба на човеците при екстремални условия,за две хиляди годишен експериментален период под земната закрила на Българите!Възхищавайте се на шифровъчния гений на Дедите ни:
ОГЪН=ОГЕН=ГЕН
ПРОМЕТЕЙ ОТКРАДВА ОГЕНЯ ОТ БОГ И ГО ДАРЯВА НА ХОРАТА=Богиня Диана Мария открадва гена на Бог Исус и го дарява на хората
ПРОМЕТЕЙ ОТКРАДВА БОЖИЯ ОГЕН=Богиня Матара ОТКРАДВА БОЖИЯ ГЕН
Вие-осъзналите се и позналите се Българи,потомци на Исус и Мария Магдалена,сте живите тлеещи въглени и пламъци на Божия огън=Божия ген!
цитирай
6. bezistena - ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ=АРМИЯ на Иса Бог Дуло и Богиня Диана
15.11.2013 00:19
В ОСВОБОДИТЕЛНАТА АРМИЯ,възстановяваща Божието и Българското царство на Земята,са всички Техни жертвени потомци от откраднатия оген=ген от последното и предходните Аватарни явявания на Боговете Исус и Мария Магдалена:
ОДИСЕЙ=Диана и Иса
ИНДИЯ=ДИАНА-азиатски цивилизационен Български продукт
ОРФЕЙ КАНОС=Иса Барка=Исус Българина-предпоследното Аватарно проявление на Исус на Земята с Мария Магдалена,тогава с аватар ЕВРЕДИКА=ДИАНА БАРКА
РЕЗОС=ЗАР ИСА
ИЛИАДА=ДУЛО-зашифрован епос на ОМИР(МАРИЯ,МАРИЯ МАГДАЛЕНА)за биещите се помежду си Нейни династични тракийски потомци от ДУЛО=ИЛИАДА
МИРМИДОНЦИ=МАРИЯ МАД ИСА =Мад Мария и Иса-сиреч Българи,народа на Бог Исус и Мария Магдалена
АХИЛ=Хала=Змей-Исусов животински календарен символ на династия Дуло
БЕЛАСГИ=Балги на Иса=Българите от Исус
FIR BOLG=Вер(Змей) Болг-Българите на Змея Исус,заселили,изградили и периодично цивилизоващи Европа
ТЕРЕС=САР ТИАНА =Цар Диана
СРЕБЪРЕН КОТИС=Сар Иса Барк и Диана
СЕВТ ВЕЛИКИ=Иса и Богиня Диана Балк
СПАРТАК=Бог Иса Трака
АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ=Иса Ел(Змей) Трак Балк
АТИЛА=ДУЛО
БИЧ БОЖИ=БИТШ БОЖИ=Богиня Диана и Бог Ежуш
АТИЛА БИЧ БОЖИ=АТИЛА,династичния потомък на Богиня Диана и Бог Исус,освободителя на цяла Европа,сияйния,красив и свят Български Първожрец Цар-Император,водач на Дунавските Български жречески отряди за възстановяването на Българската(Римската )империя в Европа и затова омаскарен и инкриминиран до ниво на людоед и нисше създание от победителите и господарите на народите от тогава до сега-душманите на Българите.
КУБРАТ=Кая(Жрец)Бард=Диана Барка
АСПАРУХ=Иса Барх=Исус Българина
СЕРДИКА=Иса Трак=Сар Диана Кая(Жрица)
ЮСТИНИЯН=Иса и Диана
АСПАР=Иса Вер(Змей)
ТЕОДОРИКС=Диана и Трака Иса
и още и още...Голяма работа сме били и пак ще бъдем,а,Приятел?Всичката сила и могъщество е в нас,дадени ни от Боговете ни-че да се молим на някой да ни върне открадното ни Божие царство и наследство ли!?
Сами ще си вземем всичко като Божии деца и Господари и ще раздаваме милостиня на всички!Които поискат.
Бъди благословен!
цитирай
7. zaw12929 - глупакът иска от когото не трябва, ...
18.11.2013 06:24
глупакът иска от когото не трябва, каквото не трябва... аз няма да ви давам акъл, защото в пълната ви с брънбари глава няма да стане- губи време
цитирай
8. demograph - Ти пък кой беше?.....Не беше ли под друг номер?
28.12.2013 09:47
zaw12929 написа:
глупакът иска от когото не трябва, каквото не трябва... аз няма да ви давам акъл, защото в пълната ви с брънбари глава няма да стане- губи време

А...може да са ти сменили номера.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939544
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10296
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол