Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2013 23:32 - Обичам го Сергей. Обичам ги и ония. Как да не ги обича човек. И те ни обичат.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4104 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 21.11.2013 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Любовта е единствената реална сила"/ Майка Тереза

Автор: antikom

"Бившият съветски гражданин Сергей Станишев, шеф на БСП е женен за новобогаташка, съюзил се е с фашизоидна партия и защитава ултралиберални и монополистически икономически тези."

Авторитетното френско политическо списание „Нувел Обсерватьор” публикува в днешния си брой смразяваща статия за България, озаглавена „Бунт срещу червената мафия”.

„Убийства, корупция, далавери. Българите не понасят вече разграбването на страната от каста бивши комунисти, бивши агенти на ДС. И всичко това се случва в Европа, посочва в уводната си бележка авторът Жан Баст Ноде.

„Червената мафия контролира България. Тази малка, но стратегическа страна на Европейския съюз е коридор между Изтока и Запада, между Азия и Европа, но днес тя се е разделила на различни кланове, които си разчистват сметките посред бял бял ден по улиците, в центъра на София.”

„ ... тука червената мафия, когато не среща брутална смърт на някой тротоар, води охолен живот. Кои са тези лица? Това са бившите видни членове на БКП, привидно превърнали се в „социалисти”. „Те”,това са бившите служители на ДС, на тоталитарния режим, който е властвал до 90-те г. на миналия век. Тази страна България Москва смяташе за 16-та република на съветската империя.

Те са „бивши” защото никога не могат да се откажат от партията си, нито от ДС, както човек не може да се откаже и от КГБ. Но в последно време тези лица се правят на дискретни, защото гледат да се интегрират, обясни бивш дисидент, пострадал от комунизма”.

В статията се посочва, че вече повече от 140 дни български граждани от от различна възраст и произход всеки ден манифестират по уличите на София, викат „Оставка” и заклеймяват червената мафия, която ограбва най-бедната страна в ЕС.

„Протестното движение е започна на 14 юни, когато новото правителство назначи червен олигарх начело на новата ДС, прекръстена сега на ДАНС. Тогава в социалните мрежи цъфна един ироничен призив :
#ДАНСwithme. Някои от протестиращите размахват червен октопод набучен на копие, други конска глава с окървавена шия, напомняйки филма "Кръстника". Посланието им изглежда нещо като предупреждение.

Минифестиращите искат оставката на правителството, на парламента и нови избори. За да запазят властта бившите комунисти са се съюзили със ДПС, партията на мюсюлманското малцинство, но също и с ултрадясната и анитисемитска партия Атака. Това по начало е неразбираемо, защото в последния си националистически напън за да прикрие фалита си, комунистическият режим в последните години на властването си беше подгонил и репресирал българските турци.

Нещата стават по-ясни когато разбираме, че повечето лидери на ДПС са били агенти на бившата ДС. Като започнем от основателя и Ахмед Доган, за който се говори , че е бил вербуван и от Москва. А що се отнася до ултра националистите от Атака, по теория те са алергични към сегашните си съюзници мюсюлмани. Но в същото време непрестанно нападат съседите си Турция, както и ЕС, но дума не продумват за явните интриги на Кремъл в България. Атака според много белези е марионетка в ръцете на българските служби.

За протестите българското правителство и червената олигархия, които контролират медиите се правят на глухи.

Бившият съветски гражданин Сергей Станишев, шеф на БСП е женен за новобогаташка, съюзил се е с фашизоидна партия и защитава ултралиберални и монополистически икономически тези.

Но въпреки това той е лидер на европейските социалисти, но не отговори на нашите покани за интервю”, посочва авторът на анализа за България.

„Нувел Обсерватьор” отбелязва, че през последните седмици студентите в София са се присъединили към протестите с окупационна стачка на най-големия български университет, а акцията им се разпростира в цялата страна. Припомня се, че през 1990 и 1997 г. пак студентите принудиха две социалистически правителства да паднат от власт. Професори, артисти също се присъединяват към младежите и според проучванията на общественото мнение голямата част от населението поддържа протестите.

„Но смятам, че правителството няма да подаде сега оставката, те нямат никакво намерение да си ходят, особено, защото очакват ЕС скоро да отпусне огромни суми и фондове. Оставяйки на власт, ще разполагат с огромен ресурс, който ще си споделят, казва Иво Инджев известен журналист. Както се полага много от тези европейски фондове чисто и просто са грубо присвоени от тази всевластна олигархия в България. Но ако правителството си отиде, алтернативата е доста неясна. Единствената опозиционна партия сега е популистката формация от дясно - център ГЕРБ, но и тя също е дискредитирана в голяма степен пред хората, защото обещаха да премахнат мафията но се провалиха и затова правителството им подаде оставка през зимата. ГЕРБ са все още начело в проучванията на социолозите, но сега въпросът е - ще успее ли утре ГЕРБ там където вчера се е провалила?

Фалита на правителство на Борисов е несъмнено резултат на заговор на червената олигархия, която пострада от действията на ГЕРБ.

Дружества за електроразпределие, които са частни, но се ръководят от българи подчинени на бившата ДС умишлено, след тайна среща качили през зимата сметките за да предизвикат бунт, твърди експерт от този сектор. Но провалът на ГЕРБ се дължи и на негови лични грешки и далавери”.

Изданието обяснява на европейската публика, че Борисов е бивш пожарникар, каратист и гард на Тодор Живков, но е харизматичен и никой в партията не може да му опонира защото има голям авторитет.

Авторът разкрива, че Борисов е е бил предаден от директора на ДАНС и експерт по сигурност Цветлин Йовчев, който днес е министър на вътрешните работи. Като слаба черта на бившия премиер се отчита, че дава често доверие на случайни хора.

В края на анализа си за България френското издание посочва, че откакто БСП са се върнали на власт Кремъл се чувства в България отново у дома си, както в хубавото старо време на Студената война.

„Москва продължава да ползва българските тайни служби и нейните мрежи в ръцете на бившите служители на ДС за да дестабилизират Запада.

Руснаците също бутат напред техните икономически и геополитически проекти, искат да строят нова АЕЦ „Белене” на Дунав.
Този фараонски проект е силно оспорван и е бил погребан от предишното правителство, но новата власт го възражда.
Шефът на „Газпром” в София е посрещан като министър.
Той налага на новата власт проекта за руския газопровод „Южен поток”, а Европа вижда в него инструмент за подчиняване на Запада на руската енергийна инвазия”.

Накрая на статията авторът припомня изказване на руския посланик в Брюксел, който виждаше България като троянски кон на Москва в ЕС, и предупреждава, че този вариант наистина може да се случи със сегашната власт.


http://www.dnes.bg/eu/2013/11/20/bylgariia-s-nai-visoka-smyrtnost-v-es-za-2012-g.206800

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/11/20/116-deca-sa-zaginali-pri-incidenti-u-nas-prez-2012-g.206778

http://www.dnes.bg/eu/2013/11/20/ekspres-neonacisti-iskat-da-prochistiat-bylgariia.206750

КАК ДА НЕ ГИ ОБИЧАШ ПРИ ВСИЧКО ТОВА...КАК?!.




Тагове:   обич,   милосърдие,   любов,   прошка,


Гласувай:
13



1. blondinkas4uk09 - Хайде и аз започвам да ги обичам,
20.11.2013 23:45
щом това ще помогне :)
цитирай
2. vmir - Тези правят всичко, което би помогнало да ни удавят в море от любов.
21.11.2013 08:28
:(((
цитирай
3. sestra - Така е, силата на любовта
21.11.2013 10:53
е в състраданието, а какво по-голямо страдание от това да вампирясаш душевно и да станеш бреме на цялата си държава. Обичам ги, всичките са много зле.
цитирай
4. kmetova - такива сме - научени силно да любим и мразим
21.11.2013 12:09
На мен пък много ми си иска да вярвам в авторитета на „Нувел Обсерватьор”. Да де, ама когато ни управляваше мутрата защо „Нувел Обсерватьор” не се възмущаваше? Световни медии писаха за това, но не и сериозният, безпристрастен, авторитетен „Нувел Обсерватьор”. Така че подобни излияния са за употреба само на влюбените. Дали те ще обичат Сергей или Бойко - все тая, все е тъпо, ама много тъпо!
цитирай
5. demograph - Към всички Да ги обикнем до един! Да ги удавим в Любов...
21.11.2013 12:37
kmetova написа:
На мен пък много ми си иска да вярвам в авторитета на „Нувел Обсерватьор”. Да де, ама когато ни управляваше мутрата защо „Нувел Обсерватьор” не се възмущаваше? Световни медии писаха за това, но не и сериозният, безпристрастен, авторитетен „Нувел Обсерватьор”. Така че подобни излияния са за употреба само на влюбените. Дали те ще обичат Сергей или Бойко - все тая, все е тъпо, ама много тъпо!

И Бойко, и Цветан, и Путин,и „Нувел Обсерватьор”...
цитирай
6. sande - Любовта ще спаси света.
21.11.2013 17:31
"Нувел Обсерватьор" гледа от Айфеловата кула.

Висока е, но не е по-висока от Витоша.

Затова вземаме картинката им за сведение. Засега. Докато не погледнат нашенските работи от Копитото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961597
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол