Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 02:35 - Станишев обеща милостиня, на този който му предаде ГЕРБ
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5215 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 27.11.2013 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ако ГЕРБ , Реформатори, Протестиращи, Ранобудни окупатори и прочие не се обединят – ще бъдат изядени от Ламята с парцалите.

Червената глава на Триглавата Ламя Станишев проговаря с „човешки” глас –  Ще ви изям всички , но един по един. Само не се бутайте.:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Пред btv /Червената Глава на Триглавата Ламя /Станишев обеща милостиня, на този който му предаде ГЕРБ

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

„Най-големият проблем на обществото в момента е липсата на диалог и чуваемост”, според/глухонемият/ лидер на социалистите Сергей Станишев.

„Някои хора казват „Оставка и друго не желаем да говорим”, но това е равносилно на насаждане на нетърпимост към различното мнение и гледна точка”. / Казва ламята и враг на различното мнение Станишев./

Аз чувам недоволството, но виждам и тенденция с крайно остри мащаби, която беше вкарана от ГЕРБ - на дамгосване, дискредитиране, изграждане на образа на врага, насаждане на омраза. Така /червената глава на Ламята/Станишев /който с друго освен да дамгосва, дискредитира,създава врагове и насажда омраза, нищо не прави/ коментира пред bTV напрегнатата обществено-политическа ситуация в страната.

Според него/глухонемият за алтернативни гледни точки/ именно липсата на диалогичност в политиката и обществото водела до „съгласувана мълчаливост” около алтернативните гледни точки по протестите срещу властта.

"Нека припомня нощта на 23 юли. Наред с нормалните граждани, които протестираха, имаше и организирани групи, които искаха да нахлуят в НС и да пребият депутати, синдикалисти и експерти. Трябва най-сетне да се кажат нещата с истинските им имена. Този автобус щеше да бъде разгромен тогава – да се хвърлят камъни, това не е нормално", заяви председателят на БСП/за когото обаче е нормално със същите действия на неговите наемници да бъде свалено законно правителство/.

По думите му на 12 ноември вечерта също имало докарани организирани хора от Благоевград, Перник, Пловдив - "от хора близки до Борисов, от Харизанов, бившия шеф на "Напоителни системи". Целта бе те да окупират и нахлуят в НС – това нормално ли е? Това е метеж – още в нощта на изборите ГЕРБ не призна резултатите и обжалваха в Конституционния съд, затова на всяка цена се стремят към властта./Това го казва Червената глава на ламята Станишев, която извърши държавен преврат, погази конституцията, фалшифицира изборите, установява антиконституционен фашистки режим, узурпира властта в България и я разпродава на руско-комунистическата олигархия, и дори с цената на изтребването на българския етнос се е вкопчил във властта../  Дори самите депутати на ГЕРБ се превръщат в заложници на ръководството на Цветанов и Борисов. Ние сменяме тези практики, но не се дава гласност", обясни гледната си точка /Червената глава на Ламята/ Станишев./Демек махнете Борисов и Цветанов и елате да ви изям без да се бутате/

Председателят на "Коалиция за България" посочи още, че връщането на партията на Борисов в управлението се подготвя не само от „яхването на протеста”, но и от действията на „реформаторите”./Тук Ламята си казва направо -  Реформатори, не правете коалиция с Борисов, оставете ме да го изям и аз ще ви дам  6%. за да си напълнят гушите късогледите ви лидери//

„Реформаторският блок отговаря на нуждата от нормална демократична десница /Забележете наглостта на Червената глава на Ламята Станишев - лидер на фашизираната корумпирана изрусена като дърта проститутка БСП, да раздава оценки кой е демократичен и кой не, и подхвърля отровни примамки към замаяните от глупостта си лидери на Реформаторския блог/ -, но искам да попитам лидерите във формацията – готови ли са да кажат категорично, че няма да правят коалиция с ГЕРБ? / Ето къде я стяга чепика Ламята! ГЕРБ и е трън в петата. Ако реформаторите се съюзят с ГЕРБ, с Ламята е свършено!../ Нека го кажат ясно, защото аз подозирам, че могат да направят  те се превръщат в патерица за връщането на ГЕРБ на власт.

"Понеже реформаторите не могат да са първа или втора сила в НС, само могат да са в коалиция”/Ламята има в пред вид коалиция с ГЕРБ, което е абсолютно точен изтърван израз за страха на Ламята от подобен съюз.../ заяви /с цинична наивност червената глава на Ламята / Сергей Станишев.

Той отново подчерта, че подаването на оставка от страна на кабинета не било на дневен ред.
БСП подкрепяло правителството не заради власттаъх...повярвах му!/, а заради кауза – да започне оздравяване на държавата./Ламята, която изпи кръвчицата на българския народ, не може да си позволи да слезе от власт, защото сега искала да излекува българската държава. Забележете – „българската държава”, не българския народ. Дреме и на Ламята за народа - цигани дал му господ на Станишев достатъчно. И защо ще я лекува? Защото ако умре държавата няма да има от къде да смуче кръвчица. Българите да си еб’ават майката по света. На ламята и трябва държавата и властта в държавата. В която и да е дъжава, но му се  е паднала България. За наша жалост. Като няма българи има цигани, турци, руснаци, работливи араби, сирийци.../

В кратък коментар по случая с новата комисия „Мишо Бирата”,/червената глава на Ламята / Станишев изтъкна, че тя цели „нещата да станат ясни и да се даде оценка - просто този начин на управление, който водеше Борисов, не бива да се повтаря”./ Червената глава на Ламята Станишев и дума не дава „да станат ясни далаверите и престъпленията на ортаците му в разграбването на България. Те могат да повтарят и потретват далвериите си. Управлението на Ламята  може да се повтаря безкрайно. Други - не. Него Мишо Бирата го интересува – за да смаже ГЕРБ, за щото ГЕРБ му е трънчето в петата../

Според лидера на социалистите/червената глава на триглавата Ламя/ Станишев  Бюджет 2014 е изпълним, регулации на управляващите щели да ограничат значително контрабандата и източването на ДДС.
/Това гореказаното го отминавам с презрение, защото е всеизвестно, че ако комунист управлява Сахара, след две петилетки Сахара ще внася пясък./

По публикацията работи: Веселина Йорданова

По болдваното в червено работи: Демограф.

Гледа ни в очите и лъже, лъже, лъже...Кой е той?  Кои са те сега?







Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   телевизия,   кредит,   ламя,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   терористи,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   бисеров,   Икономическите,   пеласги,   движения,   Триглава,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   ламяБисеров,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blondinkas4uk09 - Demograph,
23.11.2013 02:52
за мое щастие го гледах това интервю и се смях с глас :). Е, така, вместо комедиен сериал го гледах. Но и направо го съжалих Станишев - едно сърдито 5-годишно момченце с психоза - панически страх от ББ :).
цитирай
2. sande - Демографе, точен и безмилостен си като Съдбата!
23.11.2013 03:18
Но Червената Ламя мисли, че тя е Съдбата.

Брех, да му се не види!

Проблем.

Това невинно дете се оказа способно да излъже даже старата и хитра дама - Европа.

Проблем.
цитирай
3. vmir - Точно!!!
23.11.2013 11:38
Сякаш на мозъка му e изографисано: "Кради и викай "дръжте крадеца"". Това не е Станишков патент, и отдавна по всичко личи, че е конспиративна инструкция за поведение в посткомунистически условия.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Перфектен постинг, документиран и аргументиран!
23.11.2013 13:56
Комунетата са клептомани по природа. Те друго не могат, освен да организират грабежи, конспирации и далавери... И да обвиняват другите в това... Най късия виц е: Почтен комунист... Поздрав!
цитирай
5. shtaparov - Не бойте се- тоя професионален паразит...
23.11.2013 16:07
Не бойте се- тоя професионален паразит е силен в обещанията,но слаб в изпълненето им!
цитирай
6. zaw12929 - Не бойте се- тоя професионален п...
25.11.2013 12:11
shtaparov написа:
Не бойте се- тоя професионален паразит е силен в обещанията,но слаб в изпълненето им!

МОЖЕ ЛИ ДА ПОСОЧИТЕ, КОЕ ОБЕЩАНИЕ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЕЗ ДА ОБЕЩАВАТ СПРЯХА ПАЛЕЖИТЕ НА ХОРА ОТ БЕДНОСТ И БЕЗИЗХОДИГА; НАМАЛИХА ЦЕНАТА НА ТОКА, КОЯТО ТРЯБВАЩЕ ДА СЕ УВЕЛИЧИ С 40% И ТОВА НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ НАСАЖДА ОМРАЗА, КАКРО ПРАВИ БЕЗ ДА СПРЕ ТОЗИ БЛОГЪР И НАКЪДЕ ТАКА?!!!!!
цитирай
7. getmans1 - zaw12929, що за
25.11.2013 22:46
човек си да напишеш това за палежите?
„Ако не признаваш Бог то поне от Дявола се бой“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939662
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол