Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 15:50 - ПАНБЪЛГАРИЗЪМ? - А ЗАЩО НЕ? Стига с тая ни българска комплексарщина!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 7616 Коментари: 9 Гласове:
16

Последна промяна: 30.12.2013 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПАНТРАКИЗЪМ? - А ЗАЩО НЕ?
ПАНБЪЛГАРИЗЪМ? - А ЗАЩО НЕ?

КАК МОЖЕ ДА ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО ДА ИМА ПАНСЛАВИЗЪМ, ПАНТЮРКИЗЪМ, ЦИОНИЗЪМ, ПАНСЪРБИЗЪМ, ПАНГЪРЦИЗЪМ, ЧЕ И ПАНМАКЕДОНИЗЪМ..ВСИЧКИ ТЪПКАНИ С АНТИБЪЛГАРИЗЪМ, А СЕ СРАМУВАМЕ ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МОДЕРНИЯ СВЯТ..!!!

Стига с тая ни българска комплексарщина!
..........................................................................................................................
 ПАНТРАКИЗЪМ ?
  Уважавам всеки достоен противник. Няма значение това, че сме на различни мнения, важното е спорещият с мен да се държи коректно. Няма значение и това, кой от нас двамата ще се окаже прав. Важното е да се открие истината, а тя се ражда в културния спор с добре подготвен събеседник. Достойни опоненти обаче се намират трудно. За доста хора е трудно да преглътнат това, че не разполагат с аргументи. От гордост, или по друга причина определени индивиди не желаят да признаят, че са пропуснали значителни подробности. Едни се оттеглят мълчаливо, други обаче тръгват на контра атака. Най-често тя е “стандартна”... сякаш всички тези хора са инструктирани от един и същ индивид. Отправят ми се обвинения, че правя всичко тракийско, че слагам траките в основата на всичко, че създавам пантракизъм.
Възможно е понякога наистина да изглежда така. Писал съм за тракийско присъствие в Ирландия, Индия, Италия, остров Крит, Египет... За доста наши сънародници подобни твърдения изглеждат абсурдни, но това не прави автоматично твърденията ми неверни. Никой човек не се ражда образован и знаещ всичко. Минават дълги години преди да съберем достатъчно знания и опит, за да сме компетентни по определени въпроси.
Повечето от нас  разчитат не на свои проучвания, а на това, което са попили в училище. Там се оформя нашата истина, нашето виждане и вярвания. Един път приели дадени идеи е доста трудно да ги заменим с нови, пък било и по-логични. Истината обаче трябва да се търси постоянно. Не бива да се задоволяваме с това, което някой преди доста време ни е казал и ние сме го повярвали.
Всяко време носи своето бреме. Политиците винаги са се месили в работата на историците. Така е от незапомнени времена, а и едва ли някога ще се стигне до промяна. Не можем да очакваме, че официалните теории са изградени от истини, това е твърде наивно. Пореди повече от 2000 години Октавиан Август -първият император на Рим, дава поръчка на Тит Ливий да създаде героична история на народа им. Ливий се справя добре приписвайки на римляните троянски корени. Работите написани от този летописец са се знаели от всяко дете. Възхищението от подвизите на предците и техния благороден произход е направило от римляните горд  народ.
Това високо самочувствие е помогнало на потомците на Ромул да станат силни и да завладеят огромна територия – от Британия до земите на днешен Ирак и от Германия до Египет, Тунис, Либия, Алжир. Не дълго след смърта на Октавиан Август латинският език се говори на територията на над тридесет съвременни държави. Това не се отрича от никой защото римската история е добре документирана и не е имало организиран геноцид над жителите на Вечния град.
При нас положението е различно. Преди 2000 години Страбон пише, че населението на Тракия е децимирано от римляните, но въпреки това страната може да изправи внушителна армия от 200 000 пехота и 15 000 конница...Това е войската на една опустошена Тракия! Хайде представете си колко хора са били избити и депортирани, за да може Страбон да говори за обезлюдяване... Освен Страбон, други автори като Ливий и Дион Касий разказват за зверствата на римляните в земята ни. За сеенето на раздор и войни между племената, за жестокото осакатявене на военопленници, за отнемането на храмове...Не само населението, но и културата ни е била подложена на унищожение. Голяма част от образованите хора – благородническата прослойка взема страната на чужденците и се романизира. Малкото останали верни на народа си благородници, а и селяните не са били в състояние да опазят историята на Тракия. За това се иска постоянна и организирана политика, която римляните в не са позволили. Те са познавали добре бунтарският дух на траките, тяхната гордост и жажда за свобода. Въстанието на Спартак разтърсило Вечният град до основи и е служело като предупреждение за потомците на Ромул.
Унищожаването на нашата история е дошло и от друго място. Смъртните врагове на дедите ни са били старите гърци. Те не са се свенили да организират заговори, а дори и покушения над древните ни царе. Котис I бива убит от двама ученика на Платон, които Атина посреща с отворени обятия и провъзгласява за почетни граждани.
 
Обърнете внимание на това, че единствените оцелели тракийски надписи са тези, които са скрити от човешкото око. Езеровският, Браничевския, Кьолменския, Дуванлийския и др. надпсиси са в гробници, това ги е спасило от унищожение. Ситовския, Надарският, а и неотдавна откритите в Странджа надписи са в трудно достъпни планински места. Тяхната отдалеченост от градове, в които са живели старите гърци е спомогнало тези паметници да оцелеят. Нали не мислите, че траките са правили надписи само, за да ги скрият. Разбира се, че е имало и други, много други, които обаче са заличени с нечовешки фанатизъм. В по-късни времена хиляди български ръкописи са изгорени, или пък текстът върху пергамента е бил измиван и е изписван нов...Ето за това не е оцеляла книга за тракийската история.   Това обаче не означава, че не можем да възстановим миналото си. Деянията на дедите ни са описани и от други народи. Поставям траки в Индия не защото ми се иска да е така, а защото има подробни данни за това. Луций Ариан твърди, че тракиецът Дионис е създателят на цивилизацията в Индия -“Anabasis Alexandri”, VII.viii. Походът на Дионис е споменат и от Павзаний – “Описание на Гърция”-Х.29. В  работата си “За Същността на Боговете” Цицерон не пропуска да каже за влиянието на Дионис в Азия “De Natura Deorum”, III. 21- 23. Това се потвърждава от Страбон -“Geography” III.v.6, също от Хигиний във “Fabulae” -191, а и Плиний Стари в “Historia Naturalis, VI.69. Да не забравяме Нон - Dionyssiaca, XII.19.
И какво сега, да се престорим, че тези сведения не съществуват ли?  Не е моя вината, че някои хора тръгват да спорят по въпроси, които изобщо не познават. Щом данните съществуват, те трябва да бъдат използвани. Разбира се преди това трябва да се направи щателна проверка. Ариан твърди, че Дионис е дал и религия на индийците, като е поставил себе си начело на пантеона. Върховният индийски бог, този, който е в основата на всичко, носи името Брама. Бромий пък е един от епитетите на Дионис. Да приемем за момент, че приликата в имената е случайност. Едни от първите поклонници на бог Дионис са тракийското племе бриги. В индийските предания се споменават бригус, те били бойци колесничари (като траките). Нека да приемем и това за случайна прилика. Известно е, че при старите индийци същесвува обичая сати. Това е ритуално самоубийство на жената при смърта на съпруга й. Този обичаи се практикува в древността и от траките. За това с подробности разказва Херодот- История, V.5. Идването на част от дедите ни в Индия може да се проследи и археологически. В книгата на S.Piggot, Prehistoric India, p.p.111, 239 могат да се видят кирко-копачи от Бронзовата епоха, а и керамика от Kulli Culture имащи прототипи в Тракия.
Нека обобщим:   1.Имаме не един, а много извори, в които се споменава за тракийско присъствие в Индия. 2.Твърдението, че Дионис поставя себе си начело на индийския пантеон се потвърждава от приликите в имената Брама и Бромий. 3.Спътници на Дионис са бригите, а в староиндийските предания се говори за народ бригу, които са колесничари като траките. 4. На лице е ясна успоредица между тракийски и староиндийски погребален обред. 5. Присъствието на траки в Индия се потвърждава и от археологията. На всеки разумно мислещ човек е ясно, че не могат да съществуват толкова много случайности. Твърденията за тракийско влияние в Индия не са пантракизъм, а просто една твърде неудобна за някои хора истина. Никой друг освен ние българите няма сметка България да получи престиж.   Да видим как стои въпроса с тракийското присъствие на Британските острови и Галия. В книгата “Leabhor Gabhala Eirenn” се споменава за идването на народ болги от Тракия - “ ancestors of the second colonizing race, Firbolgs” -Encyclopaedia Britannica, Dictionary of Arts, Sciences, and General Literature, 9th ed. Vol.V, Henry G. Allen and Co, 1833, p.299. Този извор не е използван от хората написали историята, която българските ученици и студенти изучават. Пропускът е голям понеже има доказателство за достоверността на древните сведения. Ирландските летописци твърдят, че болгите идват от Тракия по времето на цар Кир –VI век преди Христа. Точно в този период по Британските острови се появават артефакти като тези от Тракия. Какъв е шансът това да е случайност?   Друго доказателство за присъствието на наши деди в Ирландия са споменатите в  “Leabor Gabala Erenn”  имена на благородници: Умор, Гостен, Ган, Дела. Тези лични имена са български. Да не забравяме, че Умор и Гостун са наши стари владетели. В земите на галите пък се употребяват имена като Авор (Явор), Аспериус, Балан, Балио, Бато, Белена, Белено, Бодило, Бойо, Бойкус, Боисил, Борилус, Борисус, Венда, Весулус, Ветер, Гарус, Гетиус, Дейка, Дейко, Девана, Елениус, Каран, Кобер, Корсиус, Котус, Лад, Любена, Любия, Любиамус, Каменус, Медикус, Медула, Медуна, Место, Миро, Персинус, Рума, Румо, Тате, Тато, Татуло, Токетус, Траюс, Ярила, Яровидус...   Най-интересното е, че галските лични имена Аспериус, Борисус, Борилус, Токетус, Кобер, Корсиус, Курмисиус и Персинус имат успоредици сред българските Аспарух, Борис, Борил, Токту, Кубер, Корсис, Кормисош и Персиян...Толкова много примери не могат в никакъв случай да се класифицират като случайност, просто няма как! Би било нихилизъм това да отричаме и пренебрегваме ценни за историята ни данни. Аз лично не бих го направил никога и намирам за странно, че никой наш учен не е ползвал работата на А.Холдер Alt-celtischer Sprachschatz при своите изследвания. От нея има какво да се научи.     За тракийското присъствие на Апенините писах в предишната си статия. Сега ще представя само изворите споменаващи за стари балкански поселници в земите на Италия.Това са Страбон, Geography, XII.ii.25, Плиний Стари – HN, VII.lvi-193. Плутарх, The Life of Romul –I, Liv.I.3...Ще допълня и това, че материалната култура на Голасека и Есте в Италия е неразличима от тракийската, а точно в региона на Голасека и Есте са се установили траки според Страбон...И тези сведения ли да забравим, че съществуват...
Противниците ми се сърдиха най-много когато казах, че траки са създали първите египетски династии. Да, това звучи налудничаво, но не е измислица, не е лично желание. От Диодор Сицилийски знаем, че е имало няколко личности/бога с името Дионис. За този, който е посетил Египет разказва Цицерон в “De Natura Deorum”, III. 23. За поход на Дионис в Африка пише и Псевдохигиний в “Astronomica” II. 20. В Лексикона на Свида пък срещаме отъждествяването на Дионис с египетският бог Озирис.
Ясно е, че тези сведения сами по себе си не могат да служат като доказателство. Нужни да и други данни, такива разбира се има. Специалистите знаят добре, че царете на първите три династии на Египет не са от африкански произход. По този въпрос са писали Емъри и Дери. Най-ранните владетели на страната на пирамидите са били едри, широкоплещести хора с рижо-кестенява коса и светла кожа. Това е и описанието на траките от старите автори. Дедите ни са описани като едри, силни мъже с рижа и кестенява коса.
Малко хора знаят, че в Египет е намерена керамика имаща прототип на Балканите и срещаща се по цялата територия на България. 
По тази керамика има особени знаци, които не присъстват сред по-късните йероглифи, но ги има по по-старата балканска керамика...а по-късно се срещат и сред руните от Плиска.
  Доказателство за присъствие на дедите ни край Нил дава и езика. Между староегипетски и български има смайващи и необясними паралели, които не би трябвало да съществуват. Те обаче са факт е не е редно да се отричат.   СТАРОЕГИПЕТСКИ  - БЪЛГАРСКИ – АНГЛИЙСКИ     АН                        ОНЪ, ОНА (той, тя)  HE, SHE АТЕФ                  ОТЕЦЪ (баща)           FATHER БЕС                      ВЕСТИ (водя, нося)  TRANPOSRT, BRING, CARRY БХА                     БЕЖАТИ (бягам)     TO RUN ВСТ                      ВЬСЪ (селище)         SETTLEMENT, VILLAGE ДР                         ДВОР                            ENCLOSURE, YARD ИИ                        ИТИ (идвам)               TO COME КЕС                     КОСТ                           BONE МСТИ                  МЪСТ                           REVЕNGE, WRATH ПТ                        ПИТА(хляб)                 BREAD   ПРИ                      ПРАВО                          FORTH   РУТ                      РЪТЪ ( уста, отвор)    MOUTH, OPEING РУХ                      РЪСТ                             GROW, HEIGHT   РК                         РОКЪ (време)              TIME СЕПТ                   ШИП                              THORN СВИ                     СВЕТ (светлина)         LIGHT   ТА                        ТА ( тази, това)            THIS, THAT ХР                         ГОРЕ                             ABOVE, ON     Както виждате твърденията ми не почиват на спекулации, а на факти. Понеже тези факти не са известни, то много хора ги приемат с недоверие. Вкопчили се в старите догми, доста сънародници са готови да приемат отровата бълвана от безсъвестни индивиди, че българите са мързеливи, злобни, лоши, отколкото да се държат като горди българи и да се борят за правата си.
На нас не ни е нужно да съчиняваме лъжи, за да добием престиж, не е нужно да прекрояваме историята в свой интерес, а само да я покажем на света в истинския й облик. За нас е пагубно да продължаваме  да се свиваме и да треперим от всяка забележка на чужденците и продажни политици. Последствията от това държание ги виждаме – държавата ни е опустошена ...за пореден път. За пореден път обаче ние можем да се вдигнем и да я изградим отново.

Прераждането и духовното обновление е типична черта на българина, не забравяйте това! В нас има сила, която трябва да използваме за общо благо, а не да я оставяме да линее.
Пътят към промяната започва с гордост. Не тупане в гърдите, не перчене, а гордост, благородническа гордост, която става основа за достойнството и силата. Ако не считаме себе си за заслужаващи по-добър живот, то кой ще го направи. Заобиколени сме от вълчи и живеем във вълчи времена. Не се ли пазим сами, няма да ни пази и Господ, а България не трябва да загива, защото тук се роди светлината, която огря Европа в Каменната ера. България не трябва да умира, защото тук се родиха най-старите човеколюбиви доктрини, защото тук се родиха най-големите борци за свобода.   Покажем ли на света кои сме, ще разберем, че имаме много приятели и, че за нас има бъдеще.   Публикувано от ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ - SPAROTOK   Копнато от www.nikkim.blog.bg


Тагове:   Благоевград,   Blagoevgrad,   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   гордост,   чеверме,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   украйна,   телевизия,   кредит,   парламент,   бъдеще,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   Русия,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   Путин,   терористи,   подправки,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   пол,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   бисеров,   спароток,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   куклиИкономическите,   бация,   барод,


Гласувай:
16



1. vmir - Докато българският народ е един от най-силно вкоренените в древността,
30.12.2013 17:13
българската нация е една измежду най-младите и е оформяна в изключително враждебно обкръжение. Това се вижда от факта, че за последните 150 години българите сме си останали същите 7 милиона, колкото сме били и тогава главно, защото в условията на непрекъснатия натиск, някои са били изкушавани да стават башибозуците на чужди държави, и продажничеството днес у нас е станало професия. И днес, вместо да погледнат демографския прираст на останалите държави и да си направят изводите, дресираните да просперират от ликвидирането на собствения народ, ще скочат да отричат тези 7 милиона и да сочат жалките 2-3 милиона, забравяйки кой, как и защо ги е отпускал така скъпернически и малко по малко. Сякаш са адвокати на същите чуждоземни скъперници и сякаш Левски не e е съществувал никога, нито е казвал, че: "Който ни освободи, той ще ни пороби", и сякаш Левски не казва няколко пъти черно на бяло: "7 милиона народ сме"...
цитирай
2. nikikm - Лично аз,
30.12.2013 17:56
много пъти съм настоявал този екзоним траки да бъде заменен от Българи!, но нито имам подготовката,нито възможностите да повлияя на това!Тези,които могат да го направят и обосноват,както например,всички прекрасни неща на Спароток НЕИЗМЕННО СОЧАТ,ЧЕ ТРАКИ СА БЪЛГАРИТЕ,а и други наши изследователи на българската история,проявяват някаква боязън,плахост при този кардинален за нацията ни въпрос! В МОМЕНТА,КОГАТО ТРАКИ БЪДЕ ЗАМЕНЕН ОТ БЪЛГАРИ,СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗТРЕСЕ! тОЧНО ТОВА НИ Е НЕОБХОДИМО! За съжаление,не правим в организационен план,достатъчно,дори в собствената ни държава,където е очаквано да има най-голяма поддръжка! Леко в страни от това,мнението ми е,ЧЕ ОГРОМНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА ОТ ЕДИН,ДВАМА ИЛИ ТРИМА,ТЪЙ КАТО ТОВА Е ПОЧТИ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ! Липсва и систематизация на материалите и навсякъде се поднася разхвърляно ту едно,ту друго!Разбира се,това е огромен труд,но истински ще бъде направена историята,когато се създаде екип от съмишленици!Славата и парите-настрана,важна е България!Радващото е,че все повече стават учените,които имат смелостта да се изправят пред света и да кажат:"Българите са в основата на световната цивилизация!Между другото,това вече е казано по различни поводи от Де Гол,Митеран,проф.Норман Дейвис,а и преди тях и след тях са се изказвали други светила! Ние някак си се страхуваме или не смеем да хванем бикът за рогата!
Все пак трябва да се отдаде дължимото на Спароток!
цитирай
3. vmir - Може би е дошло време за освобождаване на българския народ от робството на българската нация,
30.12.2013 19:59
която възобнови тоталитарната практика за заглушаване на протестите му с "контрапротести" и скри правителството под полите на безъбите баби, повярвали на престъпните измамници, че те трябва да изживеят живота на внуците си, а внуците им да изживеят техния бабешки живот. Бабешко-циганска безумна нация, или народ, оцелял и дошъл от дълбините на времето и озарявал младенчеството на човешката цивилизация???
цитирай
4. aboychev - ОЩЕ ПРЕЗ 1990 година
30.12.2013 20:18
ПРЕДЛОЖИХ
ДА БЪДЕ ЗАКРИТА
БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ КАТО ИНСТИТУЦИЯ
И ДА БЪДЕ УЧРЕДЕНА НА НЕЙНО МЯСТО
АКАДЕМИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАУКИ
СЪС СЪВСЕМ СЕРИОЗНОТО РАЗБИРАНЕ,
ЧЕ БАН Е РАЗВЪДНИК НА АНТИ БЪЛГАРСКИ ТЕОРИИ,
РУПОР НА ПАНСЛАВИЗМА НАЛАГАН ОТ РУСИЯ И
ДУШИТЕЛ НА ВСИЧКИ ПРОБЪЛГАРСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
ТОВА МОЕ УБЕЖДЕНИЕ
НЕ Е ЗАГУБИЛО СВОЕТО ОСНОВАНИЕ
И СЪЗДАВАНЕТО НА
АКАДЕМИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАУКИ
Е ВСЕ ПО НАЛОЖИТЕЛНО
ИМЕННО В КОНТЕКСТА НА ТАЗИ СТАТИЯ И КОМЕНТАРИТЕ КЪМ НЕЯ.
ПОДОБЕН АКТ ОБАЧЕ ЩЕ СРЕЩНЕ СИЛНАТА СЪПРАТИВА ИМЕМНО НА РУСИЯ
И ПЕТАТА Й КОЛОНА - СкЛАВиЯНСТАЩИТЕ Й РУСОФИЛИ
цитирай
5. vmir - 4. aboychev,
31.12.2013 07:02
Прав си, но ЕДИНСТВЕНО по отношението на историята и още няколко дисциплини. За съжаление, няма как физика, химия и т.н. да станат български при никакви обстоятелства, а и не е необходимо, защото сравнен с чуждите приноси в тях, българския е микроскопичен.
цитирай
6. aboychev - ИМЕННО ИСТОРИЯТА
31.12.2013 08:52
И ОСТАНАЛИТЕ ХУМАНИТАРНИ НАУКИ ОПРЕДЕЛЯТ ЕДНА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ
КАТО НАЦИОНАЛНА ИНСТИТУЦИЯ,
А НЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО И НА КАРТАТА НА СВЕТА,
КОЛКОТО ДО ТОЧНИТЕ НАУКИ,
ТЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ В АКАДЕМИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАУКИ,
НО Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОБОСОБЯТ В
АКАДЕМИЯ НА ТОЧНИТЕ НУАКИ В БЪЛГАРИЯ,
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТАЗИ ЧАСТ ОТ ЗНАНИЕТО
ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ГЛОБАЛИЗИРА И НАДНАЦИОНАЛИЗИРА.
цитирай
7. demograph - На всички горди българи в Родината и по цял свят - Весели Новогодишни празници!
31.12.2013 15:59
Нека 2014г. бъде годината на Българското Възраждане!
Няма време за повече пожелания - зелето втаса, ракията изветрява, капамата отдъхва, виното се поти, челядта няма търпение..Да почваме! .Наздраве на всички!


цитирай
8. aboychev - НАЗДРАВЕ
31.12.2013 18:11
ДА Е ЧЕСТИТА И ПЛОДОВИТА
цитирай
9. tres1 - българската нация е една измежду ...
31.07.2020 13:59
анонимен написа:
българската нация е една измежду най-младите и е оформяна в изключително враждебно обкръжение. Това се вижда от факта, че за последните 150 години българите сме си останали същите 7 милиона, колкото сме били и тогава главно, защото в условията на непрекъснатия натиск, някои са били изкушавани да стават башибозуците на чужди държави, и продажничеството днес у нас е станало професия. И днес, вместо да погледнат демографския прираст на останалите държави и да си направят изводите, дресираните да просперират от ликвидирането на собствения народ, ще скочат да отричат тези 7 милиона и да сочат жалките 2-3 милиона, забравяйки кой, как и защо ги е отпускал така скъпернически и малко по малко. Сякаш са адвокати на същите чуждоземни скъперници и сякаш Левски не e е съществувал никога, нито е казвал, че: "Който ни освободи, той ще ни пороби", и сякаш Левски не казва няколко пъти черно на бяло: "7 милиона народ сме"...

Тогава е нямало как да знае, че само в Индия има 200-300 милиона наследници на българи от онова време. Това, че в разни епохи и на различни места, по неизвестни нам причини са ги наричали различно не ги прави други освен БЕЛИ ХОРА от европеиден тип - нито руснаци, нито татари, нито скити, нито хуни, нито тартари или хазари, нито сирийци или гърци, египтени, италиянци и т.н. На всякъде под тези названия са били белите хора от европеидната расна, тръгнала по света от Балканите, а те не са от Люлин до Витоша !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939631
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол