Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 20:18 - „Пушенето причинява рак”,, „Пушенето е вредно за вашето здраве”…бахмааму!!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5782 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 28.01.2014 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

„Пушенето причинява рак”,, „Пушенето е вредно за вашето здраве”…бахмааму!!

На моята кутия цигари пише:  отпред - „Пушенето убива”, а отзад - „Тютюнопушенето запушва артериите и води до сърдечни и мозъчни удари”...въх!!!

Поглеждам без да искам телевизора и чувам как ние сме на първо място по рак на всичко, на първо място по инфаркт и инсулт, на първо място по психични заболявания, на последно място по раждаемост.., че поредните български жертвички са се изтрепали на пътя, изгорели в дома си, останали без лекарства, метнали се от петия етаж...ибасимамата!

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 Следва извадка от Германската Нова Медицина на д-р Хамер:

"...Белодробният рак е свързан биологически с конфликт „страх от смъртта”.

 Като вторичен рак, той най-често е резултат от диагнозен или прогнозен шок, възприет като носещо смърт послание.

 В момента, в който смъртната заплаха повлиява мозъка, клетките на белодробните алвеоли, отговарящи за преработката на кислорода, незабавно започват да се размножават, защото на биологичен език смъртната заплаха се равнява на неспособност за дишане

 Биологичната цел на клетъчната пролиферация – на белодробния рак – е да се увеличи капацитета на дробовете, така че индивидът да е в по-добрата позиция и да се справи със смъртната заплаха.

 Имайки предвид, че всекидневно хиляди раково болни пациенти са буквално уплашени до смърт от поставената им диагноза Рак или от отрицателната прогноза („Остават ви три месеца живот”), никак не е чудно, че ракът на белия дроб е Убиец №1.

Въз основа на биологичното психично-мозъчно-органно взаимодействие, пушенето не може да бъде причина за рак на белия дроб, освен ако цигарите не са свързани с неочаквана смъртна заплаха („Това ще ви убие!””Цигарите причиняват рак”..).

Това е биологичното естество на „болестите”, което обяснява защо белодробният рак днес е най-често срещаният.

Това също така изяснява противоречието от факта, че случаите на рак на белия дроб се увеличават, въпреки че броят на пушачите намалява.

От друга страна, токсините, съдържащи се в цигарения дим, наистина могат да направят лечебната фаза много по-тежка, особено ако лечебният процес се извършва в дихателния апарат.

Животните, като например домашните любимци, рядко се разболяват от рак на белия дроб и то не защото не пушат , а защото не осъзнават диагнозата, нито четат страховитите предупредителни надписи.

Нанси Цимерман, директор на болницата за домашни любимци в Бенфийлд, казва: „Важно е да се отбележи, че няма директна връзка между пушенето и рака при домашните любимци.” (19 януари 2009 г.)

 .................................................................................................

 Из Германската Нова Медицина / Д-р Хамер
http://www.samuelhahnemann.bg/homeopathy-health-nature/article/386.germanska_nova_meditsina
И много други линкове.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Според същият този д-р Хамер, принципите на Германската Нова Медицина са приложими и за семейства, групи от хора и цели народи..

Като им поставиш и им повтаряш постоянно една зловеща диагноза и им внушаваш, че прогнозата е латална, че опитите да се лекуваш са напразни, дори и общностите се панират и заболяват неизлечимо.

"Ние сме най-бедния, най-болния, най-простия, най-покорния, най-страхливия, най-безволевия, най-крадливия, най...най..най...народ в Европа."

"Ние сме най-умиращия народ в света"..! "Ние сме умрели"...и то се случва. Направо сме си умрели.

"Или приемете нашето лечение или се Откажете и умрете."

Това се лее от всички екрани, от всички страници, от всички радиа, от устата на всичките ни тъпи управници..

Но в същност те ни казват: Вие сте най - зле...Не ние. Ние сме друго нещо.


Ta
си мисля: - Дали пък тия копелета не ни набиват в главите ежечасно нарочно такива „от страшни по-страшни" диагнози и прогнози с цел да ни избиват?

Колко му е…





Гласувай:
9



1. kikit - Психозата е наи-страшното нещо!
27.01.2014 20:36
затова не чета никога надписите на цигарите.
цитирай
2. valentor - Точно така е, демографе, народо...
27.01.2014 21:09
Точно така е, демографе,народописецо.
Тиквата управлява тялото , а не обратно.
Духът ,който е здрав, прави здравото тяло, а не обратно.
Стационирал си СУГЕСТИЯТА= внушенията.
Предмет на сугестията далеч не е само цигарите/тютюнопушенето.
Те всъщност са най-малкия предмет
цитирай
3. strrelez - Кои са "копелетата"?
28.01.2014 10:13
Да, наистина срещу нас се води психологическа война, главните оръжия в тази война са медиите. Не само частните медии, а и националните, как става това не знам, но БНТ и БНР трябва да се казват БАНТ и БАНР (с добавка на Анти). Явно там играят някакви мангизи, но КОЙ ги дава, КОЙ поръчва музиката, и големият въпрос е ЗАЩО? Кои са тези копелета?
цитирай
4. demograph - Докторът ги е посочил и са му еб'ли мамата на жалния
28.01.2014 17:33
strrelez написа:
Да, наистина срещу нас се води психологическа война, главните оръжия в тази война са медиите. Не само частните медии, а и националните, как става това не знам, но БНТ и БНР трябва да се казват БАНТ и БАНР (с добавка на Анти). Явно там играят някакви мангизи, но КОЙ ги дава, КОЙ поръчва музиката, и големият въпрос е ЗАЩО? Кои са тези копелета?

А психовойната срещу нас, че се води - води се. Най-добрата защита е "Майната им!"
цитирай
5. demograph - Валета, дори не тиквата управлява, а над нея - душата.
28.01.2014 17:35
valentor написа:
Точно така е, демографе,народописецо.
Тиквата управлява тялото , а не обратно.
Духът ,който е здрав, прави здравото тяло, а не обратно.
Стационирал си СУГЕСТИЯТА= внушенията.
Предмет на сугестията далеч не е само цигарите/тютюнопушенето.
Те всъщност са най-малкия предмет

Които имат души - оцеляват, които са зоиди умират ката ден.
Поздрав.
цитирай
6. demograph - Това ли са "копелетата"
28.01.2014 18:16
Д-р Хамер разбрал, че евреите ползват ГНМ повече от двадесет години, докато не-евреите са били подлагани на лечение с традиционната медицина. В този случай той би направил същия коментар ако откритията му се ползваха от японци или африканци! Дали тогава той е антисемит, защото заяви открито, че е получил заплахи от Юдейската ложа, когато е добре известно, че тя съществува и защото ги обвини в опити за убийство, чиято жертва беше самият той?
На 14 май 2001 г. д-р Рике Герд Хамер изрази своята позиция в едно съобщение, извадки от което ще цитираме:„(…) Израелци и по-специално хасидите, са практикували тайно Новата медицина повече от двадесет години и при това с голям успех – до 98%. Това беше наскоро потвърдено пред нас от сътрудник от болницата в Тел Авив. С помощта на „израелската” преса (а тя представлява почти 99% от медиите в Европа, Америка и т.н.) израелците възхваляваха химиотерапията и морфина като „терапия” за рака за не-евреи, в резултат на което смъртността от тази терапия е около 98% (според проф. Абел от Германския раков изследователен център в Хайделберг). По този начин 2 милиарда не-евреи, което представлява една четвърт от населението на света, бяха убити по най-ужасен начин с помощта на химиотерапията и морфина.”„(…) Поради това ще разберете, че е мой дълг към пациентите ми да не допускам дискусия. Дори и ако голям брой лекари и терапевти от цял свят, които вече знаят за Новата медицина и я използват в работата си, продължават да мълчат от страх и са свидетели на избиването без да направят нещо, ще се намери поне един сред нашите хора (писатели, мислители, музиканти, откриватели и изобретатели), който ще иска да бъде образец за своите хора и за всички не-евреи на този свят!”„(…)Това може да обясни защо аз бях уволнен от 50 клиники, в които исках да практикувам (когато все още имах правото на това), след като главният лекар явно е имал обаждане от началника на неговата ложа. Ложите са тайна..На пръв поглед убийците нямат мотив… А жертвите нямат лоби. Подобно на добитък те свободно отиват към кланицата.”
цитирай
7. demograph - Това ли са "копелетата"?..
28.01.2014 18:17
„Дори и ако много хора сега смятат, че Хамер не би трябвало да пише това, че е твърде опасно за него, аз мисля, че все някой трябва да го каже, а и аз вече няма какво да губя!”
Позицията на д-р Хамер спрямо това, което се нарича „интернационално еврейство”, което всъщност произлиза от хазарите и се е установило след това в по-голямата си част в Израел (не е от израелски произход), може да изглежда шокиращо за мнозина, но то все повече и по-открито се споделя от много хора, работещи в областта на здравеопазването, финансите, религиите и образованието. Терминът антисемит се използва неправилно, за да се опетнят тези, които открито заемат позиция срещу тази организация.
Преведено от: http://www.allaboutgnm.org/home.html?lan_code=en

цитирай
8. nikikm - Приятелски огън!
28.01.2014 19:39
Демографе,никога,ама никога няма да се съглася с тиради,че пушенето не е вредно!Ще се обоснова простичко,разбирай,както щеш!Но се чудя,че си захапал тази "кауза".
1.Дробовете,Господ ни ги е дал да дишат чист въздух! Нещо напротив?
2.За това,че тютюна съдържа пепели,канцерогени,смоли и пр.има много доказателства и тютюневи компании в САЩ са осъдени да платят огромни суми на потърпевши,което само по себе си е уникално,впредвид възможностите,парите,с които те разполагат!
3.Ние с тебе сме набори,май.В детството си слушах на пейката пред къщата на вуйчо ми,дядковци с едновремешни пояси и пожълтели от тютюна пръсти и мустаци,как си разправят,че за да привикнат и да станат страстни пушачи са им трябвали 5-6 години!това за сведение.
4.В моя град,когато бях малък,не си спомням за жена,която да пуши!Леля ми,като си дойдеше от София,пушеше,но баба казваше за нея нелицеприятна дума,която не искам да споменавам,макар и да и беше дъщеря!Имаше един наркоман-екзотика и той беше доктор.
5.Днес тотално всичко живо пуши и пълни гушите на производители,търговци и особено на контрабандистите,които имат силно развита и непробиваема мрежа в България.
6.Пропушва,мало и голямо и в най-бързи темпове,за няколко месеца се пристрастяват.Защо ли?Не си ли чувал,че цигарите вече някъде ги водят за лек наркотик...Оп!
7.Наркоманизира се цялата нация с малки изключения,като дъртаци,като мен,например.
Това,какво общо има с правата,със свободите,с прочие лигавщини?НЯМА! ИМА С ОБЩО С НАЦИОНАЛНОТО ЗДРАВЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
Това е,което имах да кажа,не вярвам да си мислиш,че нещо, просто искам ей тъй, да се противопоставям, по древен български обичай и на инат!Няма такова нещо,но ме боли,когато интелигентни хора,честни и българи,защитават една кауза пердута!Навремето имахме в института една Станка,казвахме и Станка пердю,демек загубена Станка по едноименната пиеса! Това за майтап!
Та казах си мнението, пропуснах ,че първото на което някога родителите ни учеха,беше,че алкохол и цигари са вредни! Давай с извода
цитирай
9. demograph - nikikm /Ники, бъзикам се със себе си в този постинг, но
30.01.2014 00:34
Както знаеш, съм върл противник на пушенето. Макар и да пуша.
Закачката ми е за тоталния натиск върху психиката на българите,, с абсолютно мръснишка долна и злонамерена черна пропаганда.
Сигурен съм, че смъртността, високата гинекологична заболеваемост сред жените в детеродна възраст, ракове, сърдечно съдови и прочие се дължи 80% на създаваната умишлено потискаща психична среда за живот.
Стресиращо си е и да четеш върху нещото което вдишваш - "Това ще те умори"
Я ме умори - я не...това само господ го знае. Но със сигурност д-р Хамер е прав - 90% от раковите заболявания се дължат на стреса от диагнозата и последващите химио и радиотерапии.
Поздрав. Залегнах под огъня малко, а?...
цитирай
10. demograph - Провокатиивно
31.01.2014 13:45
„ПРИЧИНЯВА ЛИ ПУШЕНЕТО РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ?”
В мащабно изследване, продължило няколко години, хиляди хамстери били постоянно излагани на цигарен дим, докато контролната група не. Изследователите открили, че нито едно животно не изявило бронхиален карцином или белодробен рак. Те просто пропуснали факта, че хамстерите живеят под земята и нямат никакъв страх от пушек или дим. Затова и нямат програма в мозъците си, която да ги предупреждава за пушек.
При домашните мишки е точно обратното. Те изпитват силен смъртен страх дори и при малък пушек и бягат. Всъщност, през Средновековието, когато някой видел множество мишки да бягат от къща, той знаел, че там някъде има пожар. Някои от тези мишки могат наистина да развият рак на белия дроб, провокиран обаче, от смъртния страх.
Тези примери би трябвало да са достатъчни, за да илюстрират, че днешните опити с животни не са нищо друго, освен чиста жестокост, пренебрегвайки факта, че и животните имат душа.
Затова си позволявам следното предвиждане: един ден всички експерименти с животни ще бъдат разобличени като позор за цялото ни общество и ще се гледа на тях като свидетелство за неописуемата липса на знания и чувствителност.
Освен това няма абсолютно никакви доказателства, че канцерогенните вещества атакуват директно органа, заобикаляйки мозъка.
Стандартната медицина е събрала много верни факти. Германската нова медицина не отрича повечето от тях, но оспорва интерпретацията им.
© д-р Рике Герд Хамер
Извод - По добре повярвай, че пушенето не причинява рак на белия дроб, но е глупаво да харчиш пари за цигари, отколкото да се плашиш всеки ден и да се навираш в опасността от рак, четейки страшните надписи по кутиите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7959927
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол