Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.01.2014 05:40 - ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДИН ПРОВАЛ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 6014 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.01.2014 05:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                      ЮНАК ДО ЮНАКА


image

 

Ето ги юнаците! Злите езици говорят, че единият е алкохолик, другият- наркоман, а третият- педераст. И все пак,  как стана така, че отново се издъниха? Нали уж само глупаците се спъвали два пъти в един и същ камък?... А тези младежи били умни, образовани, цивилизовани... Крушката  обаче си има опашка... Нелицеприятни неща откриваме за тях в Мрежата. Сайтът vsekiden им е посветил цяла публикация. Запознайте се с нея:

                        ОКУПАТОР НА СУ СЕ ЧЕКНЕ ГОЛ В ГЕЙ БАРОВЕ 
       

Гей скандал в Алма матер шокира дори поддръжниците на настоящата окупация в Софийския университет „Св. Климент Охридски", граничеща с тероризъм. Оказа се, че двама от блокиралите входовете на Ректората са се отдали на интимни ласки дори в сградата на най-старото висше учебно заведение у нас, научи „Всеки ден". Окупаторът Веселин Недков, който събра журналистите през нощта срещу събота, за да изчете скандална декларация и да обяви безсрочно запрещение на СУ, няма нищо общо с Алма матер. Затова пък гордо афишира, че е гей.

Той е възпитаник на Шуменския университет, както „Всеки ден" първи писа и е съмнително какви точно са му връзките с най-големия и уважаван ВУЗ в страната. Според данните, които сам предоставил на охраната на Ректората, бил асистент в Химическия факултет. Станал такъв след кратък стаж в АЕЦ „Козлодуй" през 2012 г. Според запознати хомосексуалистът обичал да морализаторства на тема работа про боно за държавата, но всъщност бил назначен в атомната електроцентрала след ходатайство при тогавашния шеф на ГЕРБ - Валентин Николов.

Веско е сред най-редовните посетители на столичните гей клубове, разказаха негови познати. Там младежът се вихрел в доста предизвикателно облекло, а понякога оставал и почти гол. Имал залитане и по употреба на особени субстанции, които допълнително да го отпуснат. 


image

Връзките му в Софийския университет всъщност не били от учебно, а от интимно естество с друг от окупаторите. През октомври, когато започна първата блокада на Ректората, Недков бил забелязан в компанията на един от „Ранобудните студенти" Манол Глишев, за когото „Всеки ден" разкри, че едвам изкласил в университета. Двамата с Недков и сега поддържали отношения, а Глишев не скри в неделя, че за разлика от своите колеги през октомври подкрепя и настоящата окупация.

Манол Глишев, който е сред лидерите на окупаторите, е бил първокурсник в далечната 2005 година! Още след втория семестър обаче станало ясно, че няма да може да продължи в специалността „Архивистика и документалистика" и след време прекъсва правата си. По-късно продължава образованието си, но опитът му да завърши и до днес е пълен провал. Затова и все още се водел възпитаник на Софийския университет, но само по документи.

30-годишният „вечен студент“ се оказа и личен служител на Иво Прокопиев. Бунтарят работи в неговата фирма „Аии дейта процесинг" от май миналата година, а преди това известно време е бил при другата режисьорка на протестите - Саша Безуханова, която бе шеф в „Хюлет Пакард".

Ето как се заканваше този хубостник на всички ни в своята „Заключителна рекапитулация“, публикувана миналата година във Фейсбук:

„Наесен - никаква милост. БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ трябва да бъдат забранени, членовете им - да минат през съд, а шефовете им - направо да идат в затвора. Цената не може да бъде ниска.”


                                           image
                                                             Манол Грозний

Глишев привикал за новия епизод на блокадата на Софийския университет и свой познат, станал известен в последните дни с мекото си говорене и идиотско даване на интервюта от контейнери за боклук. Тони Господинов, когото антиокупаторите нарекоха Тони Чукчата, също няма нищо общо с Алма матер.

Кандидат-историкът учи специалността във Великобритания. Откакто не ходи на лекции, вече се е превърнал в професионален протестиращ, а за свободията му плащат родителите, близки до бившата еврокомисарка Меглена Кунева, разкри проверка на „Всеки ден".

Сливенският окупатор бил един от инициаторите за създаването на партия „Орлов мост" още през лятото на 2013 г. Баща му пък бил собственик на 4-звезден хотел и работел в кампаниите на Мадам Йес за парламентарните избори, твърдят запознати с биографията на гръмогласния окупатор на Алма матер. А заради тоталната неадекватност на настоящите протестиращи дори фронтмените от предишната окупация вече се шегуват, че след „ранобудните" в университета вече царуват малоумните.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190575
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575