Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2014 13:23 - Корабът на индианците потъва. Плъховете цвърчат..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1559 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  За плъховете и хората Асен Генов
http://asengenov.wordpress.com/2014/02/10/rats_people/
image

източник

Плъховете са се разцвърчали.

Нещо ги уплаши. Цвърченето им е силно и оглушително. Издали са дори спасителна брошура, в която, с типично за този животински вид старание са се заровили дълбоко в мръсотията на мислите си, опитвайки се да транспонират собствената си битност върху личности, внушавайки зависимости между тях, тъй характерни за техния подземен миши свят…

Щом плъховете цвърчат, значи тече процес. Нещо се случва!

Корабът им потъва, а пронизителните им писъци са отчаян опит и съпротива… Битка за оцеляване…

Корабът им потъва бавно! Вода има за всички тях!

Ще се опитам да им го обясня разбираемо! По социалистически, защото цвърченето им е отчаяна съпротива да се спаси потъващият им кораб…

Защото са социалисти:

Корабът потъва бавно и вода има за всички — в това има сигурност, устойчивост, вяра в бъдещето. Има и шанс за всички тях!

Корабът им потъва бавно — това вдъхва спокойствие, увереност и сигурност – процесът е започнал и се развива устойчиво. Няма хаос, няма суматоха. Бавно и систематично потъва техният кораб. Затова цвърчат, плъховете!

Вода има за всички — това звучи перспективно! И, разбира се, дава равен шанс, потъвайки, да завлече всички плъхове към дъното!

Дъното символизира посоката, към която са се насочили плъховете, заедно с потъващия им кораб. Дъното е далеч е, но е цел! За тях — и ценност…

Потъването е движение, показва развитие! Те не са в застой!..

Имат движение! Имат цел! Имат посока! Имат перспектива! Имат си равен шанс за всички!

А ние, хората?.. Аз нямам нищо против техният кораб да потъне.

А цвърченето на плъховете, които няма накъде да се разбягат, е доказателство, че нещо се случва. За тях, за плъховете случващото се изглежда плашещо! И необратимо. Те губят позициите си сред вонята на ъндърграунда, в който живеят.

Затова цвърчат!

Колкото по-силно цвърчат, толкова повече е водата в потъващия им кораб!

Нека потъне! 

Заедно с всички тях… Колкото по-бързо, толкова по-добре!

За всички нас.

За хората!

About these ads  



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. mikolaj - Генов не е демократ
16.02.2014 13:44
С такива "демократи" като Генов, нищо чудно, че социалистите управляват. Съжалявам за това, че на този човек се отделя толкова много внимание.
цитирай
2. started - ЗАД ЛИЦЕТО НА МЛАДИЯ БОЛШЕВИК, П...
17.02.2014 00:51
ЗАД ЛИЦЕТО НА МЛАДИЯ БОЛШЕВИК,ПРОФЕСИОНАЛЕН БУНТАР И РЕВОЛЮЦИОНЕР АСЕН ГЕНОВ НАДНИЧА ГРОЗНАТА МУТРА НА ПРЕСТЪПНИКА-ЦИОНИСТ ДЬОРТ ШВАРЦ (джордж сорос)-ЩЕДРО ФИНАНСИРАЩ ВСИЧКИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ. ДРУГАРЯ ГЕНОВ Е НОМИНИРАН ЗА ЧОВЕК НА 2011г. от...... ДЕГЕНЕРАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ.ЧЛЕН Е НА ПП"ЗЕЛЕНИТЕ",ЗА КОЯТО Е ИЗВЕСТНО,ЧЕ Е УЧЕРЕДЕНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ИКОНОМЕДИЯ"(собсвеност на сина-ИВО ПРОКОПИЕВ и брата на офицер от ДС) И ОФИЦИАЛНО СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЦЕННОСТИТЕ НА НЕОЛИБЕРАЛИЗМА т.е. НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. И ЗЕЛЕНИ СА САМО ОТВЪН-ОТВЪТРЕ СА ЯРКО ЧЕРВЕНИ-ЧИСТИ БОЛШЕНИКИ.ДРУГАРИТЕ УМЕЛО ИЗГРАЖДАТ ОБРАЗА МУ НА "ДЕМОКРАТ И ВОДАЧ",ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ПРОБУТАТ НОВОТО СИ ГМО ТВОРЕНИЕ ПО ВЪЗХОДЯЩАТА ПАРТИЙНА СТЪЛБА. ПУБЛИКУВАНЕТО НА БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА НА АСЕН ГЕНОВ ЯСНО ПОКАЗВА СЪЩНОСТТА НА ПУБЛИКУВАЩИЯ ГИ И ПАРТИЙНАТА МУ ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА ЧЕРВЕН ТРОЛ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7978802
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол