Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 23:20 - И след Украйна българите ще си останат същите страхливи овце.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 8555 Коментари: 18 Гласове:
5

Последна промяна: 02.03.2014 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо наше момиче не казва -  Аз умирам. Да живее България!..  Българското русофилийско правителство подло предаде Украйна и носи вина за убитите украинци.

автор: raylight 
 Защо успя протестът в Украйна?

Защо започна протестът в Украйна

Протестът започна, защото под натиска на  Путин и поради огромния бюджетен дефицит президентът Янукович спря преговорния процес с Европейския Съюз и ориентира страната към Евразийския без да се допита до народа си.

Натискът бе осъществен чрез активното съучастие на престъпното българско проруско антиевропейско управление, което се съгласи на Южен Поток, който заобикаля Украйна като доставчик на газ.

Без този проект Путин не би могъл да изнудва Янукович толкова ефективно, колкото той направи.

Българското русофилско правителство подло предаде Украйна и носи вина за убитите украинци.

Резултатът от насилието спрямо украинските граждани – Путинова пионка да определя бъдещето на страната им въпреки тяхното желание – бе масовите протести, които заляха страната.

Как се разви протестът в Украйна

Подривните тактики, успешно използвани върху страхливото и наивното до глупост българско население не успяха в Украйна, протестите не изгубиха енергията си, не се отказаха, не престанаха.

След като Янукович не успя да ги отклони от решението им да отвоюват държавата си от украино-руската мафия, на 18-и февруари той започна война с тях /жертви от страна на протестиращите имаше и преди това/ с помощта на руски специални части и украинските беркутовци.
Над 60 човека бяха убити от силите на режима и командите на Путин, 600 бяха ранени.

Украинците не се подлъгаха и не се уплашиха, отвърнаха на огъня и въпреки огромните жертви устояха до решителната намеса на Европейския Съюз, който макар и късно, успя да наложи санкции и да се опълчи на Путин.

Защо успя протестът в Украйна?

Шансовете не изглеждаха да са на страната на украинците – от едната страна бе Путин и цялата машина, наследник на КГБ, дърпаща конците на проруското им управление, готово да убие всеки протестиращ, но да не сдаде властта, от друга -  безволев и разединен Европейски Съюз, неспособен на обща външна политика.

Протестиращите бяха подложени на ежедневни физически сблъсъци с частите на  Беркут, техни лидери бяха убивани от спецназ и телата им бяха намирани в реките, стигна се и до истинска война, в която загинаха близо 100 души и 600 бяха ранени.

Въпреки всичко, те устояха – конституцията, правеща Янукович диктатор бе отменена, той е в оставка и изгнание, Киев е напълно овладян от протестиращите, ЕС се намеси решително и наложи индивидуални санкции на диктатора и неговите подчинени.

Причините цивилното население да надделее над калашниците и ресурсите на две държави, една от която велика сила са няколко:

1)    Украинците не се борят против “политиците” си. Борят се против Янукович. Опозицията им е начело на протестите, които не са се отрекли от нея, само защото и те са политици.

2)    Украинците имат ясно чувство за национална принадлежност, която ги обединява въпреки всички други ценностни и политически различия, споява ги за обща борба срещу общия враг.

3)    Украинците добре съзнават, че врагът им е чуждо тяло в тяхната държава, а не част от тях, те се борят против руското владичество, а не против свое правителство.

4)    Украинците добре съзнават, че отказът от ЕС е отказ от просперитет, цивилизованост и развитие, че ако останат на работа днес, вместо да отидат на протеста, ще им донесе безработица утре.

5)    Украинците не са умиротворена страна като България, там се раждат деца, повече момчета, отколкото момичета, демографията определя и готовността им за участие във военни действия, включително и въоръжени революции.

6)    Украинците бяха готови да дадат живота си за успеха и именно тези жертви им осигуриха решителната намеса на Европейския Съюз, която доведе до сегашното положение в тяхна полза.

7)    Украинската полиция/милиция и жандармерия /Беркут не желаеха да изпълняват заповеди за клане на протестиращото население, много от тях се предадоха на бунтовниците, затова и спецназ стреляха и по милицията.

Изводи: Украинците направиха всичко това, което българите не посмяха, показаха интелект, борбеност  и солидарност, смелост и готовност за саможертва, които водят към успеха.

Нещо повече - те направиха сами цивилизационния си избор, той не им бе наложен или подарен, а осъзнат, за него проляха кръвта си, бойното кръщение на знамето на Европейския Съюз.
..........................................................................

Защо българските протести не успяват?

ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ОГЛУПЯЛИ.
Иначе как може да гласуват за откровени криминални типове и проститутки, които после ги лъжат ежеминутно от парламента, от екраните и в мрежата, и по вестниците.

ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ОСЛЕПЯЛИ.
Иначе щаха да забележат, че беднотията им идва от  Русията. Те не виждат, че всичко в България принадлежи на руската мафия и на подставените от нея български маши.

ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ОГЛУШАЛИ
Иначе щяха да чуват гласовете на умните си съграждани и на протестиращите си деца, че русофилството в момента е национално предателство..

ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ВОДАЧИ СА СТРАХЛИВЦИ.
Иначе ТЕ щаха да хвърлят камъка по автобуса, а не да карат путиниста Антон Кутев сам да си мята Камъка по стъклото на "Белия автобус

И СЛЕД УКРАЙНА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ СЪЩИТЕ ОВЦЕ  защото няма да имат доблестта да си признаят всичко това.


    Нагоре


Тагове:   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   чеверме,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   украйна,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   мафията,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   Русия,   съзнание,   българите,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   путин,   терористи,   подправки,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   бисеров,   пеласги,   движения,   проститутките,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   куклиИкономическите,   Тагове траки,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. aboychev - ВСЕ ПАК НАДЯВАМ СЕ ДА ГО ПРИЗНАЯТ
23.02.2014 07:38
ИЗЦЯЛО СИ ПРАВ ЗА УКРАИНЦИТЕ,
НО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ
НЕ СИ ИЗЦЯЛО ПРАВ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ
ОТЧЕТИ ВСЕ ПАК НЯКОЛКО ВАЖНИ ФАКТА
1. УКРАИНЦИТЕ СА 45 МИЛИОНА - СЪПОСТАВИМА ВОЕННА СИЛА ЗА ОТПОР ДОРИ РАЗГРОМ НА РУСИЯ.
2. ОТ ТРИ СТРАНИ СА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ СВОИ ПОДДЪРЖАЩИ ГИ СТРАНИ
3. С УКРАИНЦИТЕ МЪЛЧАЛИВО СА И НАРОДИТЕ ОТ т.н. РУСКА "ФЕДЕРАЦИЯ"
4. УКРАИНЦИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ РУСКАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ Е ЗАВИСИМА ОТ ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДСТВА.
5. УКРАЙНА Е ИСТИНСКИЯТ СЪЗДАТЕЛ И "СОБСТВЕНИК" НА т.н. "РУСКА КУЛТУРА"
6. УКРАЙНА Е праБЪЛГАРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - СИРЕЧ ВИНАГИ Е БИЛА ЕВРОПЕЙСКА

ПРИ НАС ПЪРВИТЕ 4 ТОЧКИ ЛИПСВАТ.
НО
6-таТА НИ ДАВА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ НАДАВАМЕ
НА ПОБЕДА В УКРАЙНА И
ЧЕ ПОБЕДАТА В УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ И НАША ПОБЕДА.
СЕГА Е ВАЖНО ДА МОБИЛИЗИРАМЕ СВЕТЪТ
ДА НЕ ДОПУСНЕ РАЗДЕЛЯНЕ НА УКРАЙНА.
ИНАЧЕ ИСТОРИЧЕСКИЯТ УРОД РУСИЯ
ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НИ ТОЗМОЗИ.

цитирай
2. borko83 - до aboychev
23.02.2014 08:28
Кои сте вие, че ще мобилизирате света? Вие представител на глобалисткото лоби ли сте? По начина ви на писане и пешерната роусофобия стигам до този извод. И защо постоянно крещите. Трябва всички обезателно да ви четат ли? Що за нездрави претенции? Написаното от вас няма нищо общо с истината. Нали го знаете? Аз мисля , че по-голям колонизатор от Сащ няма никъде. Мислите ли че хората не виждат истината? За толкова глупави ли ги имате? Та тези напъни да казвате на бялото черно не спират. С това ли си вадите хляба. Ако е с публикуването на лъжи и полуистини, душата ви е обречена. Съжалявам ви.
цитирай
3. aboychev - ЗА ВТОРИ ПЪТ ВИ ПИША
23.02.2014 08:36
ЧЕ АКО ДОКАТО ЧЕТЕТЕ ЧУВАТЕ КРЯСЪЦИ
ИЛИ СРИЧАТЕ ВИСОКО НА ГЛАС
ИЛИ ИМАТЕ ПРИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ.
АЗ СЪМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК,
КОЙТО СЕ ОБРЪЩА КЪМ ОБИКНОВЕНИ ХОРА.
РУСОФОБ НЕ СЪМ
НО УБИЕЦЪТ ОТ БЕСЛАН - ПУТИН МЕ ОТВРАЩАВА !
А ВИЕ СИ МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ,
ТОЧНО СРЕЩУ ТАКИВА КАТО ВАС,
КОИТО ЧУВАТ КРЯСЪЦИ ДОКАТО ЧЕТАТ
ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ,
ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ.
цитирай
4. borko83 - Не чувам крясъци, но писането в г...
23.02.2014 09:52
Не чувам крясъци, но писането в горен регистър се възприема като викане. От което няма нужда и е проява на лош вкус и жажда за внимание. Не разбрах кой да не е на власт повече? Комунисти много отдавна няма на власт. Вие конкретно срещу кой се борите. ако е срещу олигархията , тя няма цвят. И следва да го заявите по конкретно. Путин по какъв начин бил убиец не разбрах? Но пък ви гарантирам че Обама е много повече такъв по вашите критерии. Независимо ,че е кукла на конци изпълняваща директивите на тези зад кадър. Винаги има поне две гледни точки. В политиката всичко е борба за пари и влияние. В днешното комерсиално време честна игра в политиката няма.
цитирай
5. aboychev - ОЧЕВИДНО ИМАТЕ АСОЦИАТИВНИ
23.02.2014 10:24
ПРОБЛЕМИ ЩОМ ПРИЕМАТЕ ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ КАТО ВИКАНЕ,
ИМАТЕ СМЕСВАНЕ НА ОБРАЗНИ И ЗВУКОВИ ВЪЗПРИЯТИЯ,
ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ДА СЕ НАСОЧИТЕ КЪМ СЪОТВЕТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ.
ПРОЧЕТЕТЕ ОТНОВО СПОКОЙНО И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ:
ДА НЕ СА НА ВЛАСТ ТАКИВА ДЕТО ДОКАТО ЧЕТАТ ЧУВАТ КРЯСЪЦИ И ПОДОБНИТЕ ИМ.
С ДРУГИ ДУМИ ХОРА С ПОДОБНИ АСОЦИАТИВНИ И ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ,
А КОЙ КАКВА КУКЛА Е И ЧИИ ИНСТРУКЦИИ ИЗПЪЛНЯВА МОГА И САМ ДА ПРЕЦЕНЯВАМ И НЯМА НУЖДА ДА ВИ СЕ ОТЧИТАМ ЗА ТОВА.
ИЗГЛЕЖДА ОСВЕН АСОЦИАТИВНИ ПРОБЛЕМИ ИМАТЕ И ПРОБЛЕМИ С ПАМЕТТА
ЩОМ НЕ СИ СПОМНЯТЕ
НИТО ХЕКАТОМБАТА В МОСКОВСКИЯ ТЕАТЪР,
НИТО ТАЗИ В БЕСЛАН, КЪДЕТО БЯХА ИЗБИТИ ОКОЛО 900 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА,
НИТО СРИВАНЕТО СЪС ЗЕМЯТА НА ГРОЗНИ
ВСЕ ПО ЗАПОВЕД НА ПУТИН
ИЛИ ТОВА
СПОРЕД ВАШИТЕ "ВЪЗВИШЕНИ" ПРЕДСТАВИ Е
ЗАЩИТА НА РУСИЯ ОТ ДОМОГВАНИЯТА НА ГНУСНАТА АМЕРИКА?
ДА ВИНАГИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГЛЕДНА ТОЧКА,
НО ЗА МОИТЕ КРИТЕРИИ ОТГОВАРЯМ АЗ,
А НЕ ВИЕ
И ЗА ТОВА НЕ СА МИ НУЖНИ "ГАРАНЦИИТЕ"
НА ЛИЦЕ ИМАЩО ПРОБЛЕНИ С АСОЦИАЦИИТЕ И САМОЛИЧНОСТТА СИ.
КОЛКОТО ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ, ТОВА МОГА МНОГО ПО-ДОБРЕ САМ ДА ПРЕЦЕНЯ, ТЪЙ КАТО ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС ПОЗНАВАМ ПРОИЗХОДЪТ НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСТА ВЪРХУШКА В СТРАНАТА НИ.
А ЗА ЦВЕТЪТ НА ОЛИГАРХИЯТА ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ СЛЕДНОТО
http://aboychev.blog.bg/politika/2013/08/03/oligarhiiata.1136122
ПРОЧЕТОХ ВНИМАТЕЛНО НЯКОЛКО ПОСЛЕДНИ ВАШИ ПОСТИНКА В БЛОГА ВИ
И В ИЗРАЗ НА СЪЧУСТВИЕ ЩЕ СИ НАПИША СЛЕДНОТО:
ЕДНА ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ ЗАБЛУДИ НА СЪЗНАНИЕТО Е САМ ДА СИ СЪЗДАВАШ ДЕФИНИЦИИ ЗА НЕЩАТА И ДА РАЗСЪЖДАВАШ САМО В РАМКИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕФИНИЦИИ.
РАЗБИРАЙТЕ ГО ИЛИ НЕ ГО РАЗБИРАЙТЕ, КАКТО ИСКАТЕ.
ЗА ШРИФТА:
ПИСАНЕТО С ДРЕБЕН ШРИФТ КАРА ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ДА СЕ ВЗИРАТ,
СЪЗНАНИЕТО ИМ СЕ АНГАЖИРА В РАЗЧИТАНЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ДУМИ И СЕ ЗАГУБВА НАЙ-ВАЖНОТО:
ЦЯЛОСНИЯТ СМИСЪЛ НА ТЕКСТА !
МОЖЕ БИ ТОЧНО ПИСАНЕТО С
ДРЕБЕН ШРИФТ Е ТОВА
"От което няма нужда и е проява на лош вкус и жажда за внимание"
ТОВА Е ЕДНО ДРУГО МНЕНИЕ,
РАЗЛИЧНО ОТ ВАШЕТО,
НО ВОДЕЩО ДА СЪЩОТО НЕВЯРНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ !
А МОЖЕ БИ И ВНУШЕНИЕ ! А?
цитирай
6. borko83 - Направили сте си труда да ме проу...
23.02.2014 12:04
Направили сте си труда да ме проучвате какво съм писал? Учудвам ви се на ченгесарският подход. Никой не пише с дребен шрифт, а с нормален. Другите читатели се справят добре с него. Иначе просто нямаше да го има. А колко познавате събитията от 1989 г насам си е лично ваше мнение , но за мен това твърдение няма никаква стойност. Аз и много други граждани също имаме основание да смятаме, че знаем как протекоха събитията в България, след като ни "демократизираха" американците. Трудно ви чета текста с този едър щрифт. Аз съм демократ по убеждение. Но се нароиха особено напоследък едни диви русофоби, дето обявяват всички за комунисти, които не са съгласни с политиката на америка и западна Европа. Това е и смешно и тъжно. Русия трябва да я има не защото съм русофил. А защото трябва да има международен паритет на силите. Нали не си мислите , че ако няма такъв , живота на планетата ще бъде по-добър. Дано не сте толкова дълбоко заблуден.
цитирай
7. aboychev - МОМЧЕ ГРИЖИ СЕ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАБЛУДИ
23.02.2014 12:36
НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА МОИТЕ,
НЕ Е НУЖНО ДА СИ ЧЕНГЕ ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ ТОВА КОЕТО Е НАПИСАНО В ИНТЕРНЕТ БЛОГ,
А ГО ПРОЧЕТОХ ЗА ДА ВИДЯ ДАЛИ ГРЕША ЛИ ИЛИ НАИСТИНА ИМАТЕ ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ ВЪВ РАЗСЪДАЧНАТА СПОСОБНОСТ.
СЕРИОЗНО СЕ ОПАСЯВАМ ЧЕ Е ПОСЛЕДНОТО.
ОТНОСНО РУСИЯ ЩЕ Я ИМА НЕ ЗАЩОТО СЪМ РУСОФИЛ ИЛИ РУСОФОБ,
А ЗАЩОТО ТЯ ЩЕ УСПЕЕ ДА ОТХВЪРЛИ ИДИОТА ПУТИН,
ЩЕ УСПЕЕ И ДА СЕ РЕФОРМИРА В УНИСОН СЪС СВЕТЪТ,
ЗА ЖАЛОСТ ТАМ ВИНАГИ ВСИЧКО Е МНОГО, МНОГО ПО-ТРУДНО.
И ЗА КОЙ ПАРИТЕТ НА СИЛИТЕ МИ ПИШЕШ БЕ НАИВНИКО,
НА КОИ СИЛИ
НА СИЛАТА НА ГЛУПОСТТА, БЕЗДАРИЕТО, КАТОРЖНИЯ ТРУД, ЕНЕРГИЙНИЯ ШАНТАЖ И ПЛАШЕНЕТО С ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ.
МЕРСИ ТИ ЗА ПАРИТЕТА, ПРЕДПОЧИТАМ ЕКСПЛОАТАТОРСКА АМЕРИКА ДА ДОЙДЕ.
АЗ ИЗЖИВЯХ ЖИВОТА СИ В ИДИОТСКИТЕ УСИЛИЯ НА КРЕМЪЛ ЗА ПАРИТЕТ,
ДОКАТО БАЩАТИ,
ЛЕЖЕШЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ПОД МОСКВИЧА ЗА ДА ИДЕ В СЪБОВА НА СЕЛО ИЛИ ДО ВИЛАТА.
РУСИЯ ЗА 250ГОДИНИ НЕ Е ДОПРИНЕСЛА С НИЩО В ТОЗИ СВЯТ,
И ПРИ ТОВА СИ ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОПРИНЕСЕ.
А НАРОДИТЕ НА РУСИЯ ЩЕ БЪДАТ
И
ЩЕ БЪДАТ СВОБОДНИ НАРОДИ

цитирай
8. borko83 - Мисля че няма нужда повече да ком...
23.02.2014 13:20
Мисля че няма нужда повече да коментирам. Вие не предпочитате, вие сте роб на америка и неолиберална доктрина, която иска всички да станем роби на корпорациите и. Русия днес е това което я направиха болшевиките. А не почти до един не са от руско потекло. Можете да проверите фактите. Руснаците са достоен народ, въпреки изпитанията на която ги подложи историята. И да плюете срещу тях полза няма. И ако Русия падне, по какъв начин бъдат свободни народите? Като българите ли ще бъдат свободни? Това , че всеки може да пише каквото му дойде свобода ли го наричате? А икономическата свобода къде е? А правото да определяме посоката на развитие къде е? А демокрацията къде е? Преиначавате фактите както ви отърва. Как спите спокойно нощем, след като правите такива компромиси със съвестта си? Или прости нямате такава.
цитирай
9. aboychev - ИМАМ И СЪВЕСТ, ИМАМ И СПОКОЕН СЪН
23.02.2014 13:54
НО ИМАМ И НЕЩО, КОЕТО СЕ НАРИЧА МОРАЛ,
А ТОЙ МЕ КАРА КОГАТО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО ДА ПРЕДПОЧЕТА ДОБРОТО,
А КОГАТО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ МЕЖДУ ДВЕ ЗЛИНИ ДА ПРЕДПОЧИТАМ ПО-МАЛКАТА.
РУСИЯ НА ПУТИН ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО-ГОЛЯМАТА ЗЛИНА
И НЕ САМО СПОРЕД МЕН.
ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СОБСТВЕНИЯТ СИ МОРАЛ,
СЛЕД КАТО МОЖЕТЕ ДА ГО ОСТАВИТЕ "ДА ВИСИ НА ЗАКАЧАЛКАТА"
В ИМЕТО НА ТОВА
"да има международен паритет на силите"
НА КОИ СИЛИ ?
СИЛИТЕ НА РУСКИЯ УПРАВЛЕНСКИ ИДИОТИЗЪМ,
СРЕЩУ ПО-ПРЕДПОЧИТАНОТО УСТРОЙСТВО НА СВЕТА ?
НО НЕ !
ТЕЗИ ДЕТО ПРЕПОЧИТАТ
ТОВА "ПО-ПРЕДПОЧИТАНО УСТРОЙСТВО НА СВЕТА" -
ТЕ ВСИЧКИ СА "ПЛАТЕНИ АГЕНТИ" НА ЗАПАДА - САЩ, ЕС, МЕЖДУНАРОДНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ !
АМИ НЕКА ТОГАВА
"ДОБРАТА" РУСИЯ ДА ПЛАТИ НА ОЩЕ ПОВЕЧЕ
ПЛАТЕНИ АГЕНТИ И ВЪПРОСЪТ ЩЕ СЕ РЕШИ МИРНО И БЕЗ КОНФЛИКТИ КАТО ТОЗИ В УКРАЙНА.
НО НЯМА КАК,
В ТАЗИ "РЕСУРСНО ОРИЕНТИРАНА СТРАНА" ХОРАТА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО РЕСУРС ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КЛИКИ.
ТАМ ЧОВЕКА НИКОГА НЕ Е БИЛ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ РУСУРС,
А ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ВИНАГИ СА БИЛИ ГОЛЯМО НЕНУЖНО ТАБУ
И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ БОРИЛИ ЗА ТЯХ,
СА МОЖЕЛИ ДА ГО ПРАВЯ "СВОБОДНО"
САМО В АРХИПЕЛАГА ГУЛАК.
ТОВА Е ВАШАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" НА ПОТОМЦИТЕ НА
"АКТИВНИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА"
цитирай
10. apostapostoloff - ВСИЧКИ български протести успяха и то
23.02.2014 14:41
без да проливаме кръв. Свалихме Луканов, след това и Виденов. Свалихме и Борисов. А театрото, което разиграват няколкостотин души под ръководствотна на платения Асен Генов, не е общонароден протест.

Ние, 7 милиона българи, гледаме платените уроди на Генов и сие и НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ. Престани да клеветиш българскоя народ, мършо! Глупав и страхлив си ти, защото не можеш да проумееш това! Бунак!
цитирай
11. demograph - Русия е примитивен колонизатор, който е обречен. Ние сме в ЕС- също колонизатори!.
23.02.2014 21:03
borko83 написа:
Кои сте вие, че ще мобилизирате света? Вие представител на глобалисткото лоби ли сте? По начина ви на писане и пешерната роусофобия стигам до този извод. И защо постоянно крещите. Трябва всички обезателно да ви четат ли? Що за нездрави претенции? Написаното от вас няма нищо общо с истината. Нали го знаете? Аз мисля , че по-голям колонизатор от Сащ няма никъде. Мислите ли че хората не виждат истината? За толкова глупави ли ги имате? Та тези напъни да казвате на бялото черно не спират. С това ли си вадите хляба. Ако е с публикуването на лъжи и полуистини, душата ви е обречена. Съжалявам ви.

Блеенето срещу неизбежното е пикане срещу вятъра. Пикането срещу вятъра види до мокри панталони. Я си погледни панталоните! Всичко в България, в това число и ти принадлежи на Русия. Откраднато е от руско-българските мафиоти. Руският колониализъм прогони 2 000 000 българи от страната. Руският колониализъм докара българите до измиране, а криминалите, циганите и турците до властващи над България...Не е ли така? Посочи една сфера от живота в България която да не е овладяна и държана от рускоблизците от 1944 г. до сега! Руския народ намалява с 4 000 000 руснаци всяка година!...Защо бе умнико антиглобалист? Защото сте много умни и сте много родолюбци ли? Защото сте глупави путини овце.
цитирай
12. demograph - Коя Русия ще падне? Защо Русия не е Китай, Сингапур, Германия, Чехия поне...защо умира?
23.02.2014 21:17
borko83 написа:
Мисля че няма нужда повече да коментирам. Вие не предпочитате, вие сте роб на америка и неолиберална доктрина, която иска всички да станем роби на корпорациите и. Русия днес е това което я направиха болшевиките. А не почти до един не са от руско потекло. Можете да проверите фактите. Руснаците са достоен народ, въпреки изпитанията на която ги подложи историята. И да плюете срещу тях полза няма. И ако Русия падне, по какъв начин бъдат свободни народите? Като българите ли ще бъдат свободни? Това , че всеки може да пише каквото му дойде свобода ли го наричате? А икономическата свобода къде е? А правото да определяме посоката на развитие къде е? А демокрацията къде е? Преиначавате фактите както ви отърва. Как спите спокойно нощем, след като правите такива компромиси със съвестта си? Или прости нямате такава.

Ти който си заронил крокодилските си сълзи за руския народ, защо не ми отговориш на въпроса: - Защо руския етнос е най-умиращия в света? Защо бягат по 2 000 000 ежегодно, а други 2 000 000 биват заместени от южни"? Защо обикновените руснаци живеят още в землянки? Нали Русия е най-богатата на природни ресурси в света!? Къде отиват парите от продажбите им? Защо една магистрала нямат като хората, от която ще спечелят трилиони!!! ЗАЩОТО ТАЗИ РУСИЯ КОЯТО ТИ ЗАЩИТАВАШ, ТРЯБВА ДА ПАДНЕ. ЗА ДА СЕ РОДИ НОВАТА РУСИЯ ВОДАЧ НА СВЕТОВНИЯ ПРОГРЕС!..ГЛУПАК!
АЗ ОБИЧАМ РУСКИЯ НАРОД МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ. Защото аз му желая доброто, а ти му желаеш вечна робия. Продажници има във всеки народ. Мераклии за диктатори в Русия е пълно. Руснаците заслужават да живеят достоен живот. С подкрепата си за Тази Русия на Путин ти даваш подкрепа за мизерстването на руснаците. Само защото ти си на топло и си натъпкал тумбака си и ти е нужен някой Император в който да се кълнеш...Аман от тъпаци.
цитирай
13. demograph - Ти пък платен червен трол, защо не се свиеш под крилото на партията ти и да си тролейбусваш тъпаците.
23.02.2014 21:27
apostapostoloff написа:
без да проливаме кръв. Свалихме Луканов, след това и Виденов. Свалихме и Борисов. А театрото, което разиграват няколкостотин души под ръководствотна на платения Асен Генов, не е общонароден протест.

Ние, 7 милиона българи, гледаме платените уроди на Генов и сие и НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ. Престани да клеветиш българскоя народ, мършо! Глупав и страхлив си ти, защото не можеш да проумееш това! Бунак!

Първо благодарение на вас, българите отдавна не са 7 000 000 а 3 000 000. Двата милиона прокудени тежат на вашата съвест. Тези три милиона са под новото турско-циганско робство с вашата продажна помощ.Платените уроди сте вие, на които Станишката плаща грошовете на предателството за да заблуждавате наивните българи по форумите. И сте само едни някакви си 700 юди. Нямате шанс. Янукович падна, ще паднат и четиристотинте ви юдиоти в парламента.
цитирай
14. borko83 - До демограф
24.02.2014 08:34
Не знаеш ли каква е причината за състоянието на Русия. Руснаците имат най-малко общо с това. Виждам , че си простак по начина на писане. Не че ме трогва. Не умееш да уважаваш политическият противник. Кое е неизбежно. Глобализма ли? Хегемонията на Америка? Кое по-точно?
Опитваш се старателно да прикриваш истината , като основната идея е да хвърляш вината върху невинните. ЗА пари естествено. Няма достоен човек, който да си криви така душата и с такава ярост и злоба да пише. Никакъв обективизъм. Губи се реалистичността.
цитирай
15. demograph - Типичен начин на разсъждение за индианец-трол
06.03.2014 03:50
borko83 написа:
Не знаеш ли каква е причината за състоянието на Русия. Руснаците имат най-малко общо с това. Виждам , че си простак по начина на писане. Не че ме трогва. Не умееш да уважаваш политическият противник. Кое е неизбежно. Глобализма ли? Хегемонията на Америка? Кое по-точно?
Опитваш се старателно да прикриваш истината , като основната идея е да хвърляш вината върху невинните. ЗА пари естествено. Няма достоен човек, който да си криви така душата и с такава ярост и злоба да пише. Никакъв обективизъм. Губи се реалистичността.

Кой е виновен за състоянието на Русия и на руснаците е въпроса? Не са обикновените руски хора естествено - това са управниците им. Ако ми запееш кремълската пропаганда, как за всичко са виновни евреите, ще трябва да ми обясняваш защо евреите, които управляват България в момента са ти по-близки от майка. Аз съм русофил, което значи - обичам руските хора и им желая да се отърват от тъпите си алчни диктатори. Аз съм и русофоб, когато става дума за политиката на руските управници в Русия и в България. Глобализма е неизбежен. Той е факт, който ти не разбираш. Който се опитва да спре развитието на човечеството отива на бунището.Кое може да се върне?Нациналните държавици? И всеки да копа в своята лехичка...?!Това е минало.Аз не смятам за свои политически опоненти хора, които на знаят съдържанието на понятието политика.Което е -публично състезание на идеи за доброто на обществото!!! И нямам намерение да ги уважавам.Още по-малко уважавам хора, които се докопват до властта с конспирации срещу останалите и се опитват да ми налагат за морални принципи собствената си неморалност.Когато трябва да пиша за подобни политици и политики аз не се гуша във врата си от страх и свян, защото Те нямат срам и страх, когато ограбват и съсипват народа ми.Кои са невинните които обвинявам?Да си толерантен към престъпници означава да ги подкрепяш. Ако те е жегнала истината се замисли!.. Не ми прехвърляй свои грехове. Парите нямат стойност за мен.
цитирай
16. goro6 - Симо
28.11.2014 17:46
Демограф, ти от кое село беше?Мръсните руснаци умират, целия свят е срещу тях и ти като развееш байряка ще поведеш света.Съгласен съм с теб и изцяло те подкрепям, но все пак ще те помоля да го даваш много по кротко.Щото ако Путин случайно ти забележи писанията , ще молиш вожда на революцията Турчинов да те скрие в някое по скришно място.Най добре е в твойто село, онова с гъстата растителност.
цитирай
17. goro6 - Демограф,
28.11.2014 18:23
Българите са оглупели, ослепели, оглушели. - Част от тях пич, само част.
Водачите им са страхливи! - Вярно е, но има защо.Ако се пишат много смели, големият бял брат може като нищо да ни спретне едно Косово и като го няма СССР какво ще правим.То пък като сме послушни няма гаранция, ама все пак, може и да се отървем.
Чета ти мненията по исторически въпроси и не ми изглеждаш толкова тъп, колкото се представяш тук.Ама спри се бе, пич(Щях да те нарека приятел, на си викам, ще се обидиш).Двамата с моралния абойчев, заедно с равностойната на Русия украинската армия, ще си поделите 64% от богатствата на света, които се намират несправедливо под властта на престъпника Путин, ще бутнете някое кюлче на Обама, на нас със Борко по някой петак, задето ви се връзваме на акъла и другото поради липса на превоз, ще го наврете на баба си в з.....а(забрадката).
Комунисти с комунистите ви.





цитирай
18. aboychev - ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ
28.11.2014 20:48
И ПЕТАК НЕ ДАВАМ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960399
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол