Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 20:10 - Политическа порнография: Секс Шокът Украйна - превод.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 6141 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 01.03.2014 18:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въстанието успя. Какво следава обаче..

Andrey Tymofeiuk 

 Kyiv, Ukraine · 

Аз мисля че ситуацията сега е такава, че всички наоколо са адски шок от случващото се.

Преди всичко, в шок са приятелчетата от ЕС.

Те се показваха като натопорчени дипломати, снизходително съгласили се да общуват с варварския вожд на страна от третия свят, вцепенен в очакването на рушвет във вид на Съглашение за асоциация, което навярно би му осигурило придобиването на статута „велик евроинтегратор” в неговата бананова република и спечелването на изборите през 2015г.

От висините на своя дипломатически полет, те изтърваха онзи ключов момент, в който варваринът внезапно ги прееба, правейки за своите 46 милиона роби избор в полза на орковския Мордор, а не на елфийския Валинор.

Поради адската си бюрокрация и неразбирането на украинските реалности, те допуснаха, по начало мирната ситуация, да се изтъркаля в почти гражданска война.

На тях, в същност, за чий хуй им е изтрябвало да се забъркват в лепкавата каша от тълпи бежанци, терористически актове, танкове и прочие радости – те ще положат всички усилия за да не допуснат това, даже ако за това им се наложи да оставят на власт глупавия вараварин-вожд.

Но проблема е в това, че вождът, междувременно съвсем си загуби ума.

Сега се налага не само да отговарят на крайно сложните въпроси на европейските телезрители от рода  „за чий хуй, там част от протестиращите с наши знамена, носят и националистически атрибути?”, а ако са мирни, „за какъв дявол мятат коктейли ‘молотов” по полицаите?” и „ като те толкова много искат да се присъединят към нас в ЕС” "трябва ли ние да приемем в натура 46 милиона от тези варвари?”, но и да ги убеждават, че ситуацията е под контрол, и че терористични актове срещу 5 –те украински атомни електроцентрали никой няма да допусне.

Изобщо, Баба Европа е в шок, какъвто не е виждала от времената на Югославия.

В особен шок са евркомисарят Гюле и Катрин Аштън – тяхната дипломатическа кариера е под заплаха тъй като ефективността от тяхната работа е крайно ниска: бъдейки представител на ЕС в Украйна, да преобърне абсолютно мирния митинг в пареща шунда, би било по силите и на обикновен арабски емигрант от покрайнините на Марсилия.

Лидерите на опозицията също са в шок.

Те искаха да се възползват от енергията на Майдан за да задоволят личните си политически амбиции – а всичко се натопорчи така, че „мамка плаче”. Те са политикани а не полеви командири – те хабер си нямат, как да се оправят с всичко това.

Пред тях е безумно сложната задача: от една страна, им е нужно да се предствят като пламенни революционери, за да не ги отпишат пишлеметата от барикадите и да не изчезнат от сцената на мига и , от друга страна, на тях им е нужна усърдно да се търкат в жилетката на Запада, като го уверяват в мирната природа на протеста, и да ги назначат за Главни, след като всичко приключи.
За сега се справят зле: ту „цевта е на челото”, ту „ние се договорихме за примирие”. В това, че те контролират протеста, вече не вярват и самите.


А и самият Янукович също е в шок.

Изглеждаше че всичко се анреждаше успешно: издигна се от низините до върха, стана един от кралете на Донбас,
оцеля след провала през 2004 година и разгони после всички,
обезпечи семейството си, и като венец си построи наперчено местенце за живот и заеба там Золотой Унитаз /.......?....../.
Шундата стигна до тотален успех!
Освен всичко, през 2015 го очакваха няколко варианта за победа на изборите, а и току виж, прилагайки опита на Путин и Лукашенко, да планира и безкрайното си управление.

Но ето че алчността на страшилището го подведе: есенната авантюра с асоциирането към ЕС се обърна в катастрофа. Имаше няколко възможности да замете всичко, но Батята правеше грешни стъпки, слушайки постоянно своите „ ястреби’, и сега ситуацията е крайно объркана.

Какво да стори сега – избщо не е ясно. След 18-ти февруари постановката „аз съм лош президент, но ще оцелея до изборите през 2015” вече не може да се върне, със силите на Беркут не можеш да рзгониш всички, а той достатъчно прееба Путин със своята алчност и тъпотия и помощ от него не може да очаква, след като загуби властта и активите си.

Остава шанс за създаване на на Република Донбас със столица Енакиево и назабавно да си ебе майката там на вертолет от Киев, щом тук стане доста напечено. Но ако не се получи да я създаде? И в тази ситуацийка, как може да изостави Золотой Унитаз да десния бряг? Неизвестно...А ако избяга от страната, то къде?
Кому е нужен без влияние и активи? Никому....Ами ако го обесят?!

В шок са и ястребите.

Момчетата искрено си мислеха, че само като потропат с палките на  щитовете и всички ще се разбягат.

Защото, нали разбирате, всички „истински пичове”, готините момчета, които решават”, „уважаемите хора с връзки” са отдавна известни, в това число и като поддръжници на „ястребите”, а всички тия хайти, селяни и студенти – всичко това са ‘пълни лузери”. А лузер – това е съдба!..

Привикаха Беркут, Вътрешни войски, титушките/платени биячи и убийци/, криминалните, просто зомбираните идиоти – и започнаха щурм...

Първи път опитаха...Ни хуйя.

Втори път опитаха... Ни хуйя.

Трети път опитаха..Ни хуйя.

Не се разотиват, гадовете!!...

Дори обратното – биеш ги, търкаляш ги, а те напротив все повече и по-силни стават.

Ръцете ти започват да треперят като гледаш весело горящия БТР, по-рано внушаващ абсолютна увереност в собствените сили.

Батко /Янукович/ разбира се няма да предаде своите: но сега какво да се направи, еба ли му пткт майчина?

Да се използва армията?
Но с тях не сме работили достатъчно, не сме ги привлекли, за разлика от мошениците и прокурорите – изведнъж ще се вземат да се отметнат.

Редовите беркутци/жандармеристи/ са в още по-голям шок.

Бойците от известната ОПГ/оперативна група/”Беркут”, които по съвместителство работят и като милиция, се сблъскаха с невиждана хуйня:

в борбата срещу тях се обединиха бизнесмени, които те дояха през последните години и футболните ултраси, с които те редовно се биеха по стадионите.

Първоначално всичко изглеждаше приемливо: ще поучастват в разходка в центъра на Киев, бидейки напълно защитени, ще се поиздръвчат с палките на невъоръжените хора, а после ще получат медали и парички и ще се върнат към своето си.

Но всичко някак си се прееба и се се сгомни...

Тия които са по – глуповати/а те са болшинство/, сега са зли като дяволи спрямо всички, не разбират защо Яник/Янукович/не даде заповед всички да се разгонят/и позастрелят тия ония от ебаните, които са по активни/и смятат че Яник е парцал.

Тези които са по-умни/а те са малцинство/, ясно разбират, колко опасно би било разгонването. Тъпо е не това, че няма да могат, а фактът че загубите ще бъдат големи, а да умират за Золотой Унитаз, не им се ще.

Второ, и да разгонят всички, нали утре ще започнат да препикват беркутовците по подлезите, тъй като имат данните с имената и адресите им.

А, за разлика от „регионалите”/партийците на Янукович/да заебат всичко и да се покрият зад граница, те няма да могат. И цялата прелест на народния гняв ще познаят именно те.

На тях сега много им се иска Яник да върне всичко обратно, както си беше, но вероятността това да се случи пада с всеки изминаващ ден.


Кремъл също е в шок.

Те водеха тънката си КГБистка игра, поддържайки донбаските бандити, тихом-мълком увеличаваха влиянието си в Украйна и изкупувайки ключовите активи.

Без да бързат, планираха анексирането на половината от Украйна под формата на „доброволно присъединяване”, разгръщайки тук истинска пета колона, а не донецки банди за под ръка.

Но този дупкоеб първо се се заеба в маневри да измъкне пари за влизането в Митническия съюз, а после левашката се заигра и устрои тази съвсем ненужна бъркотия.

По-добре танковете да се вкарват в Донбас и Крим, докато не станало късно, но вижте.. Олимпиадата не бива да се изпорти, и избщо нищо не става и за хуй – това не е малката Грузия, красиво и бързо и без подготовка няма да стане. А ако се направи некрасиво, то може да се получат като минимум проблеми с визите в Куршавел , а като максимум Трета световна война.

Пропагандата на Кремъл наблюдава, как точно сега на Майдан се кове съвременната украинска нация, и плаче със кървави сълзи – с хуя си ли сега ще обясниш на всичките тези хора, че те са „малоруси”, че техния език е е измислен изкуствено и че те, за нечий си хуй, са длъжни да се върнат в лоното Империята и да плащат данъци на Москва.

Но дори всичко това е хуйня в сравнение с това което простия руски мужик, приучен от дълги години на робска покорност и към това, че „нищо не бива да се променя”, сега замислено гледа в екрана на телевизора си и вижда, как въоръжените до зъби беркутовци, вече трети месец не могат нищо да направят с шепа такива, по-преди забавни и нелепи хохли/руски пренебрежителен епитет на украинците/.

Лоши са мислите в неговата глава..и това много безпокои Кремъл.

Белоруския мужик е на една степан по-горе в своето развитие: той вече се е откъснал от екрана и не по-малко умислен, гледа вече към входната врата на близкото РОВД/РПУ/, където него неотдавна го рекетираха за подкуп.

И САЩ и Британия са в шок.

Тях и на хуя не ги е за страданията на местните аборигени, главното е Русия да не може да се засили, а Янукович направо в последно време създаваше приятно впечатление на диктатор, който не заляга напълно под тия ужасни руснаци, и в същото време с него може да се договаря за бизнес. В частност за шистов газ и прочие ресурсни ниши.

И изведнъж се врътна всичко!

Коктейли молотов, БТР-и, катапулти, всичката хуйня. С Янукович в движение може да се скъса – но кой бляд задължително ще спазва договрките?

Десните, нали?

А с кого сега да разговаряме за да правим бизнес?

С казака Данилюк, нали?

Ами ако внезапно руснаците си го извадят и се нахвърлят – нима можем да допуснем това?...

Китай,

Който също има своите интереси в Крим, е не толкова в шок, колкото в недоумение: защо местния варварин все таки не разгонва своите противници?

В самия Китай през 1989 г.имаше такава бъркотия на площад Тянанмън, но те без излишни сантименти разстреляха стотици невъоръжени студенти и всичко приключи бързо. Западът помърмори малко, но после започна акттивно да сътрудничи в икономически план.

Китайците не вдяват, "защо диктаторът не може да постъпи по очевидния начин, но като цяло тях не ги е на хуя”, всичко това е много далечно, а във източноевропейските неразбории те за сега сериозно не вникват.

И изобщо на носа си те имат по-сериозни дела: Партията е поставила задача да се спечелят всички златни медали на ОЛИМПИАДАТА 2016г. и да замъкнат червения китайски флаг на Марс, не им е до украинците сега.

Активно небезразличното население на Киев вече няколко месеца живее в шок.

Непрестанен шок. Шокът с всеки ден нарастваше, но в един момент бе напълно заменен от ентусиама на действието.
По - добре да носиш лекарства в Михайловския манастир и да се дървиш на мелченковската плитка на Майдан, отколкото да гледаш ужасите на Громадски /нещо като нашия Слави Трифонов или Къртицата/ и да преживяваш пред екрана.

Пасивно безразличното  население на Киев, за сега, още си пие бирата на лафките, прави си снимки за спомен, гледа Сватба – Б/ Като нашите турски сериали "N"/ и се тъпче с пелмени.

То още не разбира какво се случва.

Е, ако негласното ЧП, /извънредно положение/, в това число ограниченията за напускане на града, скроено от Янукович се проточи наколко дни и в града започне да се усеща недостиг на хапване – ето тогава то  ще се окаже в такъв шок, какъвто не познава в живота си.

Аз мисля, че не е в шок сега само оня казак, който днес по светло срещнах на Майдан.

Той беше с дълга опашка на бръснатата глава/чуб/, шалвари и нашивка на камуфлажното си яка с надпис „ Запорожска войска”.

Той, с усмивка, вървеше уверено към предната линия срещу Беркут, държейки в едната ръка щит с надпис „Слава на Украйна”, а в другата някаква палка със застрашителен вид.


Той весело си тананикаше някаква песен, и у мен се породи усещането, че този човек не го тревожат въпроси от типа „как ли ще се добера до в къщи днес?”, „ще ми се случи ли нещо?” и „какво ще стане с всички нас после?”


Той си бе в своята паница.

Не му дремеше на хуя.

...............................................................................................................................................................

Колко много приличаме на украинците...като полюси с обратен знак.



Тагове:   България,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   чеверме,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   Украйна,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   казаците,   Ние,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   сащ,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   Русия,   съзнание,   ЕС,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   путин,   терористи,   подправки,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   бисеров,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   куклиИкономическите,   Тагове траки,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. valentor - Бате, Разбрах, рЪйшлИ, че голем шок ...
24.02.2014 20:40
Бате,
Разбрах , рЪйшлИ, че голем шок е обхванал далечините.
АмЪ ,поради вродена простотия , не разбрах като как е сЪ шокът в обратното направление, Ъ ?
цитирай
2. mikolaj - Разбиване
24.02.2014 21:31
Разбиваща статия ;))
цитирай
3. getmans1 - Този определено не е в шок, този който е тор за земята!
24.02.2014 21:40
Той е:
- Аз мисля, че не е в шок ...........
- Той беше с дълга опа................
- Той, с усмивка, върве...............
- Той весело си тан................
- Той си бе в своята паница.
- Не му дремеше на ху...........

Че ще го излъжат /сигурно/, че ще го окрадат /къде повече?/, ТОВА той си го знае, важното е че не му пука и си мисли че нещо и от него зависи поне веднъж в гадния му досега, живот!
цитирай
4. demograph - Казакът си е в паницата "Слава на Украйна" а българинът в "Слава на Русия".
24.02.2014 21:51
valentor написа:
Бате,
Разбрах , рЪйшлИ, че голем шок е обхванал далечините.
АмЪ ,поради вродена простотия , не разбрах като как е сЪ шокът в обратното направление, Ъ ?

цитирай
5. vmir - Сега агентите на Кремъл у нас обясняват шока си с това, че Янукович не бил членувал в КПСС.
25.02.2014 07:33
И най-лицемерно "забравят", най-силно мразят "ренегатите" от КПСС. Нали затова денонощно клечат да не оставят неоплют никой, който не е останал "лоялен" към КПСС, дори и да се представя в ролята на ренегат, което те няма как да сбъркат, защото течащите по линията опорни точки най-добре показват кой е на линия и кой импровизира самосиндикално с надеждата да го припознаят за свой.

Най-парадоксалното е, че руснаците нямат начин да се изкскубнат от сценария без свой Майдан. Кагебистите знаят отлично това и отсега вземат мерки да държат лумпените под ръка, за да ги насъскат срещу всеки облик на здрав разум. Колко вредят на страната си, като я лъжат безсрамно, че с ролята на суровинен придатък към чужди икономики, ръце на кранчето и пръст на копчето с ядрените ракети ще осигурят щастие на руснаците, за тях е без значение, тъй като първоначалното натрупване на капитала изисква необходимото време. Затова сега ще се мобилизират да отмъщават на украинците по всички възможни начини, но много руснаци, особено в Украйна се усещат в каква мръсотия ги забъркват и се дърпат.

Дано Украйна този път не позволи мафиотите и клеветниците от кгб да я отклонят от пътя й към лелеяната свобода и просперитет.
цитирай
6. audan - Цветно и вярно!
25.02.2014 19:58
Нещата вървяха към подялба на Украйна, но след "победата" всичко стана едно такова никакво. :)
цитирай
7. aboychev - ПОДЯЛБА В ШЕСТЪК
25.02.2014 20:55
МЕЧТАТА НА ШЕСТАЦИТЕ
цитирай
8. demograph - А...ето защо крадял толкова. Щото не бил член на КПСС.Членовете не крадат..бре!
27.02.2014 13:25
vmir написа:
И най-лицемерно "забравят", най-силно мразят "ренегатите" от КПСС. Нали затова денонощно клечат да не оставят неоплют никой, който не е останал "лоялен" към КПСС, дори и да се представя в ролята на ренегат, което те няма как да сбъркат, защото течащите по линията опорни точки най-добре показват кой е на линия и кой импровизира самосиндикално с надеждата да го припознаят за свой.

Най-парадоксалното е, че руснаците нямат начин да се изкскубнат от сценария без свой Майдан. Кагебистите знаят отлично това и отсега вземат мерки да държат лумпените под ръка, за да ги насъскат срещу всеки облик на здрав разум. Колко вредят на страната си, като я лъжат безсрамно, че с ролята на суровинен придатък към чужди икономики, ръце на кранчето и пръст на копчето с ядрените ракети ще осигурят щастие на руснаците, за тях е без значение, тъй като първоначалното натрупване на капитала изисква необходимото време. Затова сега ще се мобилизират да отмъщават на украинците по всички възможни начини, но много руснаци, особено в Украйна се усещат в каква мръсотия ги забъркват и се дърпат.

Дано Украйна този път не позволи мафиотите и клеветниците от кгб да я отклонят от пътя й към лелеяната свобода и просперитет.


А наште Членове пък крадат на поразия и за тях. Янукович не бил член на КПСС..евааала за опорната точка. И Доган не беше член на БКП.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963435
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол