Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2014 23:31 - Група терористи се предадоха днес на живо в "Лице в Лице" с Цветанка Ризова и Димитър Цонев
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3009 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2014 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За сведение на прокуратурата  и Йовчев.

http://www.mediapool.bg/pavel-chernev-i-simeon-kostadinov-zaminavat-za-krim-da-branyat-balgarite-tam-news217822.html

Това беше плитко скроено дипломатическо послание на правителството на орехите, изпратено чрез  БТв,  към новото демократично правителство на Украйна.

То целеше да подкрепи с дебела терористична реторика непосилната мисия на министър Вигенин в Киев, където той не можеше в прав текст да каже на новото правителство на Украйна , че България е готова и с "военни мерки" да работи в полза на Путин и срещу европейска Украйна. Не само с Южни потоци.

Той не можа да стори там друго, освен да призове неидентифицираните войници с руски униформи в Украйна, но особено,  особено!  да внуши на украйнската армия,  да не рече да тръгне да решава проблема с путиновите НЛО с "военни действия", а да си трае, докато тия с руските униформи,калашниците, военните джипве и бронирани коли, купени от битака и бронежилетки доставени от ромеите от Столипиново, спасят всички руснаци в Украйна, след поредното им напиване.

Но БТв може... И БТв с присъщият и руски патриотизъм и българска дебилност, извади на бял свят тайното оръжие на путинското ни правителство срещу Украйна - група лица които се самонарекоха терористи, начело с известния с килограмите си Павел Чернев и един току-що измит с Head and Shoulders, поради което и силно нахъсан "боец от армията на Православна Зора". 

Момчурлякът се вземаше толкова на сериозно, че в един момент си повярва, че на вратата го чакат спец-полицаи от звеното за борба с тероризма, които ще го отърват от бремето да ходи чак до Украйна за напълни гащите си, но не би..ще му се наложи да се бори с бандеровците в любимата кръчма на дебелия си вожд Чернев "Украйна" в кв. Лозенец.

Борбата с тероризма и подбуждането към тероризъм у наша Болгария се преследват, само ако в програмата на терористите влизат кодови думи: "Оставка", "Морал", " Мафия","боклуци"..и тем подобни, и то произнесени пред парламента, в СУ, пред МС, Коня или МОЧА или не дай боже по интернет, и то от образовани и успяли граждани..

По БТв  - Може. По БТв може да се обяви и времето, и мястото, и вида оръжие, и целта на планираните терористични действия, защото не е тероризъм или подбуждане към тероризъм нещо, което е обявено по БТв, ТВ7, Алфа, Диема фамили, ..и прочие медии на Наш Пеевски, защото той за малко да стане шеф на службите за борба с тероризма, все пак..наш човек..путинец.

БТв услужливо докара на екрана така, че цял свят да види, че България е готова да изпрати своите незброими "православни бойци"/трима, заедно с един който се прозя по темата чрез видеовръзка/ в защита на етническите българи православни християни, на край света и най-паче в Украйна, където с оръжие в ръка да се борят срещу мръсните католици-бандеровци-фашисти-соросоиди-империалисти-европеиди..и прочие сволоч, които угнетяват българите в Украйна, но най-вече притесняват с приказките си за свобода, руснаците населяващи регионите на другаря Путин..

И цялата работа била, защото Парламента на Украина предложил на Президента на Украйна един Закон за отмяна на друг - Закона за свободата на етносите да ползват майчиния си език в държавните и публични работи.

Какво като Президента на нова Украйна, по силата на правомощията си ,отказал на другия ден още, да подпише този Закон за отмяна на оня Закон и с това Оня Закон си останал в сила и етническите българия в Украйна пак се ползват от благата му от дъжд на вятър, както и преди.

"Православна Зора" на Павел Чернев е бърза като Speady Gonsales и само една!!! седмица след като украинския парламент се отказа от прокарването на оня закон за отмяна на другия закон, обяви всеобща моблизация на "бойците на првославието" и от екрана на БТв викна вероломно " В оружие братя! Едно време Русията ни освободи от турците, сега е дошъл ред ние да я освободим Русията от 500г. украинско робство."

Ама оня закон бил веднага отменен? - Да не са го отменили. Щом Путин казва, със закон или без закон той е наш Бащица и е винаги прав. И като казва Той да нападаме,
Ние Шъ нападаме! И то точно когато Вагинин е в Киев!

Интересно, преди седмица у нас ДПС предложи да се приеме текст в Избирателния кодкс разрешаващ изборна пропаганда на майчин език. Само по време на изборите..! И тия бойци за справедливост ревнаха като малачета срещу това право за ползване на майчин език..значи за едни може за други не може..колко праволинейни борци за народни свободи. Като талпи.

Не вярвам, някой случайно бдителен прокурор, случайно да е гледал "Лице в Лице" днес 04. Март 2014 и случайно да се е самосезирал, че група неслучайни съмнителни лица, сред които неслучайно бе и световно известния политически терорист Павел Чернев, се представиха за терористи -"бойци" срещу украйнските власти и обявиха кога, как ,с какво, и за изпълненеието на каква терористична операия ще заминат за Украйна. И че всичките в студиото на БТв Лице в Лице подбуждаха към тероризъм.
 
При определено стечение на обсоятелствата, въпросните можеха да бъдат защипани още в студиото на БТв заедно с оказалите им подслон ятаци Цеца Ризова и Митьо Цонев.

Но в България няма случайни неща и такъв случай е невъзможен.
.....................................................................................................................................................................
P.S






Гласувай:
5


Вълнообразно


1. nkf - Гледах преди малко в нет-а въпро...
05.03.2014 00:21
Гледах преди малко в нет-а въпросното предаване, ведно с фамозните участници. Мисля, че вече стана окончателно ясно, че всички "националистически" партии и прононсирани "патриотични" организации в България са на руска хранилка. Има ли смисъл да изброявам "атака", МВРО, БНС БНРП и т.н. Брутално се спекулира и с вярата. Официализарното православие, воглаве с клира е изцяло под контрола на ДС и КГБ, и също е маша на русия в България. Същите тия големи "православници" като чернев и съратника му още утре ще станат мюсюлмани, ако от кремъл им наредят. Това са наемни проститутки, пачаври. Поредна изява на болестта русофилия, разяждаща като рак България!
цитирай
2. demograph - Познавам Павел Чернев и знам на чия ясла е вързан
05.03.2014 00:48
Удивявам се че Ризова Цонев и босовете им са паднали толкова низззко. Това е наистина Истинското дипломатическо послание от страна на българското правителство към властите в нова Украйна. Ореха и Вагината от кумова срама са длъжни да ползват привидно европейска термонология в официалните си изяви, но всеки грамотен дипломат знае, че истинските послания не са в нотите или декларациите, а в сигналите пращани по направление чрез други източници. В случая правителството избра да покаже комедията на Павел Чернев "Православна Зора" по БТв, като про-правителствена и про-руска телевизия, и по този начин да покаже на Украйна, че сегашното българско правителство е враждебно настроено към откъсването на Украйна от руската орбита.
цитирай
3. ka4ak - Мите,предлагам,коментар,от преди 10 дни!:)
05.03.2014 01:35
" 24.02 10:43 - Приятели,Киевска Рус,нещо да Ви говори?
Пораженията от комунизма,още дълго ще взимат жертви,но православието е на мушката и несметните суровинни богатства!!!:(((

Постинг: Писмо от Киев: Скъпи приятели в Москва, след няколко години ще ви се случи същото
Автор на постинга: angpiskova "
цитирай
4. demograph - Качак, всичко у нас и у тях е подменено с ерзац копия
05.03.2014 02:37
И православието тоже. Кое е това православие?!!!!..Къде е? Ти виждаш ли го по вашия край? Какво точно е на мушката. Тая работа с несметните богатства много ми напомня за мораториумите за земята..Мораториум прави ли българските селяни щастливи? Несметните богатства запазени само за руски олигарси правят ли руския народ щастлив?..Спорни неща. Точно както е спорно понятието Русия. Русофилите ни под Русия разбират руския народ под Путин, русофобите разбират руския народ без Путин. Кои наистина обичат Русия!..Поздрав.
цитирай
5. ka4ak - 4. demograph - Качак, всичко у нас и у тях е подменено с ерзац копия Написал, съм го!!!:)))
05.03.2014 02:54
demograph написа:
И православието тоже. Кое е това православие?!!!!..Къде е? Ти виждаш ли го по вашия край? Какво точно е на мушката. Тая работа с несметните богатства много ми напомня за мораториумите за земята..Мораториум прави ли българските селяни щастливи? Несметните богатства запазени само за руски олигарси правят ли руския народ щастлив?..Спорни неща. Точно както е спорно понятието Русия. Русофилите ни под Русия разбират руския народ под Путин, русофобите разбират руския народ без Путин. Кои наистина обичат Русия!..Поздрав.

Поглеждаш,какво става в последните 40 години и ще си отговориш!!!:)))
цитирай
6. dolce - тъй тъй
05.03.2014 20:03
"Борбата с тероризма и подбуждането към тероризъм у наша Болгария се преследват, само ако в програмата на терористите влизат кодови думи: "Оставка", "Морал", ' Мафия",'боклуци"..и тем подобни, и то произнесени пред парламента, в СУ, пред МС, Коня или МОЧА или не дай боже по интернет, и то от образовани и успяли граждани.. "
Явно под успели имаш себе си пред вид?
Че определено си образован не къде да е си личи! Но това е друга тема. Не ви ли омръзна с Пулит комисарката да лаете?
цитирай
7. demograph - Долце Долце...Dolce vita те очаква в необятните простори на разлятата ти мисъл
06.03.2014 01:01
dolce написа:
"Борбата с тероризма и подбуждането към тероризъм у наша Болгария се преследват, само ако в програмата на терористите влизат кодови думи: "Оставка", "Морал", ' Мафия",'боклуци"..и тем подобни, и то произнесени пред парламента, в СУ, пред МС, Коня или МОЧА или не дай боже по интернет, и то от образовани и успяли граждани.. "
Явно под успели имаш себе си пред вид?
Че определено си образован не къде да е си личи! Но това е друга тема. Не ви ли омръзна с Пулит комисарката да лаете?

цитирай
8. demograph - Нека пожелаем успех на П.Шопов о оня другия -успех, като на описанитe по-долу доброволци в Русия.
13.03.2014 18:17
По повод “подкрепата” на "бълг.политици" П.Шопов и сие на българи в Украйна.
- Знаят ли те че след септемр.въстание хиляди българи емигрират СССР.80% от тях загиват в Гулаг.?
Повече отколкото в Диарбекир.
Проф.Герасимов-ВХТИ лично ми е разказвал за това,самият и семейството му емигранти,които успяват да се върнат в България и да се спасят.
Неговит тъст агроном в Украйна спасява хиляди селяни от глад,като ги научава засаждат “очичките” на картофите,а останалото използуват за храна.
НКВД научават за това и го разтрелват на място,
През 90-год. от Лубянка го реабилитират.
Проф.Герасимов след процеса Тр.Костов лежи в Белене.Неговата дъщеря Лиляна е съпругата на Ан.Луканов.
Братът на Веселин Андреев,Благой Дим.Богданов,подводничарите и хиляди други подмамени и унищожени.
За тях да поплачат нашите т.н “патриоти”.
Тяхните гробове не се знаят.а камоли паметници да има.
Да направят списък на фамилиите дали кръвен данък на Русия.Да не говорим за нашите преселници от по ранни времена.
Срам!Срам от нашите продажници “патриоти”.
Кoментар от www.ivo.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7983241
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол