Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 23:56 - Браво на ГЕРБ - призоваха да осъдим Москва !!! Ако така продължават - гласувам за тях! Останалите са безгръбначни руски слугини.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2434 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 06.03.2014 00:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ................................................................................................................................................................. България няма позиция за санкции срещу Русия,
ще чака другите в ЕС да решат ДПС пита Вигенин защо е ходил да подкрепя новата власт в Украйна; ГЕРБ призоваха да осъдим Москва
................................................................................................................................................................
България не е нито Президента, ното Парламента, нито правителството.
БЪлгария е българския народ + земята която населява.

Това, че българското правителство е безгръбначана слугиня на Путин не означава, че България няма позиция.

Българи я има позиция и тя е в подписаните договори за членство в ЕС и НАТО, както и във всички международни договори, подписани от всички български правителства.


Там изрично е записано, каква да бъде позицията на страната ни, когато някой се намеси с агентура и войски в делата на суверенна държава, със законно избран парламент и правителство, каквато е Украйна в момента, независимо от трудностите и..

Да шикалкавиш пред тези законови задължения означава, че си страхливо мекотело, ненадежден съюзник и партньор и предател ,което е престъпление.

А да поставяш условия на приятелска съседна държава, в момент когато тя изпитва затруднения и се бори за оцеляването си, е отвратително политическо и дипломатическо мародерство!

 Не съм фен на ГЕРБ, но те проявяват най-после характер.


ГЕРБ иска правителството да осъди Москва заради кризата в Украйна

 

ГЕРБ от своя страна поиска парламентът да осъди действията на Москва в Украйна, а правителството да преговаря за икономическа помощ от европейските страни, ако мерките на ЕС спрямо Русия засегнат и българските интереси.

 

Според ГЕРБ агресивното поведение на Москва е недопустимо и нарушава международни споразумения.

 

"България ясно трябва да се обяви срещу всяко действие и решение на трети държави, които засягат обстановката в България и сигурността на нейните граждани. Основателно питаме има ли зависимост и каква е тя на политиците от БСП, ДПС и "Атака" от външни за страната ни интереси", заяви в сряда депутатът от партията Джема Грозданова.

 

Партията на Бойко Борисов настоява още премиерът Пламен Орешарски да заяви ясна и категорична позиция на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел в четвъртък.

 

По думите на Грозданова правителството няма ясна политическа позиция за случващото се на 500 км от границите на страната.

 

В декларацията на ГЕРБ се казва още, че при развой на кризата в Украйна националните интереси няма да бъдат защитени от безучастен мониторинг на случващото се.

 

Мониторингът не е политическо решение, то е задължение на управляващите, отбеляза

Грозданова, визирайки решението на правителството за формирането на национален щаб за мониторинг на обстановката в Украйна.

 

Въпреки първоначалната заявка, че във вторник Съветът по сигурността към Министерския съвет ще изработи единната позиция на България, все още не е ясно дали страната ще подкрепи евентуални икономически санкции срещу Русия.
 




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. a440 - Смешник
06.03.2014 05:20
Смешник
цитирай
2. vmir - Без принципни позиции няма държава,
06.03.2014 06:23
а сбирщина от манкиращи Андрешковци, които искат смърт и пращат синовете си да трепят свободолюбивите граждани, защото им било смешно да искаш свобода заради самата свобода.
цитирай
3. dartanjan - Позицията на Герб, тоест Борисов не ...
06.03.2014 09:07
Позицията на Герб, тоест Борисов не е изненадваща. Той редовно се отбиваше в американското посолство за инструктаж.
цитирай
4. demograph - Ха ха ха !
06.03.2014 16:03
a440 написа:
Смешник

цитирай
5. demograph - ТАКА -ТАКА..Виж предишния постинг и следвай инструкциите
06.03.2014 16:04
dartanjan написа:
Позицията на Герб, тоест Борисов не е изненадваща. Той редовно се отбиваше в американското посолство за инструктаж.

цитирай
6. demograph - Виждаш ли тия над теб и под теб?...
06.03.2014 16:06
vmir написа:
а сбирщина от манкиращи Андрешковци, които искат смърт и пращат синовете си да трепят свободолюбивите граждани, защото им било смешно да искаш свобода заради самата свобода.

Били са си шамари цяла нощ заради опорните точки и сега са омърлушени..Поздрав.
цитирай
7. nkf - ГЕРБ бяха свалени от москва с орг...
06.03.2014 23:19
ГЕРБ бяха свалени от москва с организиран преврат в няколко стъпки. С отхвърлянето от парламентарното мнозинство на ГЕРБ на руските загробващи енергийни проект Бойко Борисов защити българският национален интерес. Това Путин, разбира се, не може да му прости, то и затова червените псета така лаят срещу Б.Б. Така или иначе сегашното правителство е пътник, а върне ли с Цветанов в МВР, тогава червенатамърша ще реве с кървави сълзи. Картите са свалени и е ясно кой кой е и за какво се бори!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961553
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол