Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2014 02:56 - Путин и Меркел пак ще подпалят Европа
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3347 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 14.04.2014 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разединена Европа и колеблива Америка винаги стават жертви на нахални диктатури. Макар и в модерната им версия. 

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%B0_%D0%B8_%D0%A0%D0%9A%D0%9A%D0%90_%D0%B2_%D0%91%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5_(1939)

На фона на украинската криза се пръснаха всевъзможни анализи, прогнози и съвети за разрешаването и. Демонстрираха се всевъзможни подходи и политики спрямо действията на Путин и управляваната от него Русия. Едни препоръчват по-твърди, други по-меки, трети никакви мерки в отговор на путиновия път за разрешаване на кризата.


Постепенно в западното медийно пространство се заформи общото усещане за безидейност, безрезултатност и примирение към ставащото в Украйна и особено на територията на формално признатата за неделима част от нея, автономна област Крим.


Няма място за съмнение, че Западът, чиято част формално е и България, преглътна Крим. /Марионетното руско правителство на България направо призна Крим, като част от Руската Федерация на Путин./


САЩ и Великобритания продължават да демонстрират някаква фалшива твърдост повтаряйки заклинателно "няма да позволим", "ще санкционираме", "Русия ще понесе последиците" и тем подобни, само за да притъпи обществената реакция сред онези свои съюзници и  сред украйнските граждани, които не могат да преглътнат силовото анксиране на Крим от руснаците и да подхранват излишни надежди сред тях, от рода на  "Русия ке падне"..


Сега под невиждащите бинокли на западните наблюдатели на ставащото в самата Украйна, през рехавите неохраняеми граници между Украйна и Русия, Путин инфилтрира ускорено потоци от руснаци и свои агенти с друга националност в ключови за бъдеща Украйна райони на страната.

Заедно с тях заминават и униформите и оръжията и другата неоходима екипировка, които ще са нужни много скоро за следващата стъпка от плана на Путин за териториално възраждане на империята - анексиране на следващата част от "суверенната" територия на Украйна, ако не и на цялата Украйна.


Това, че биноклите на основните, "загрижени" от случващото се там наблюдатели, са с поставени "закрилки" показва, че "Големите" на Запад трупат слюнка за да преглътнат и този залък.


На публиката се хвърля прахоляка на "загриженост и тревога" за народа на Украйна, за благосъстоянието на европейските и американските граждани и бизнес, на световния мир и благополучие.


Няма нищо за чудене. Разединена Европа и колеблива Америка винаги са ставали жертва на нахални диктатури и диктатори и после народите и на собствените им и на противниковите държави са плащали огромната цена на тази им "особена загриженост". Няма нужда от много и далечни примери.


В центъра на европейските и световни катаклизми, по логиката на това повторение, традиционно са стояли три държави от Запада и една държава от Изтока. Германия, Франция и Англия и съответно - Русия, в който и да било вид на държавността им.


Във всички случаи на ужасяващи военни кланета, наричани "еди какви си" войни, в центъра се появява Франция начело с някой Петен, Германия с някой Хитлер, Русия с някой Путин, а отстрани Англия, начело с някой Чембърлейн крои мъдри комбини.

Всеки път тази комбинация довежда до избиването на милиони невинни хора въвлечени в игрите на тая четворка.


Историята се повтаря и сега, но както всеки път, това се случва на "по-висше" ниво в начините на изтребването на милионите. Става по-"изтънчено", по-"приемливо" и по масово.


Някога в ролята на активен агресор Наполеонова Франция, прегази разединена Европа и "кротката" Германия+Австроунгария, нахлу в разширяващата се се със сила насрещу и Имперска Русия, пожертва стотици хиляди и после клекна пред обединената „след дъжд- качулка” Европа+ водена от намъдрувалата се зад моноклите с поставени преденца, Англия.

Милионите европейци, вкарани в тази игра, бяха успешно избити по сравнително първичен начин – с пушки, щикове и шрапнели..
Русия бе въздигната за Покровителката на Европа..


Последва Първа световна война. И този път Германия, Франция и Русия заедно,  устроиха на Европа и света милионна касапница под мъдрото наблюдение на Англия с поставена заглушка на биноклите си. После „след дъжд – качулка” се появиха английските/и техните сънародници от САЩ/ омиротворители и войната свърши.

Милионите бяха успешно избити, но по по-изтънчен начин. С къртечници, балони и химическо оръжия .
Русия/СССР биде разтръбена като Вестителка на новия световен ред – комунизма.

Скоро след това историята се заформи отново. Германия измисли по-ефективни начини за война и изтребване, смачка Полша слиса Франция, сгази Гърция, десантира в Кипър и изпревари в атаката си новата форма на руската империя – СССР и те заедно устроиха на Европа и света касапница за милиони. Дучето затъна в Етиопия и Африка. 

Англия+ пак гледаше сляпо какво и се готви и чак като видя дебелия, излезе от Чембърлейнското си мъдруване като излъчи Чърчил. Етиопия и Африка бяха освободени. Достигна се до ”
D day” в Нормандия. И след като десетки милиони загинаха в Европа и света, се установи довчерашния мир.

Милионите бяха избивани с по-модерни оръжия – пета колона, танкове, самолети, концлагери, газови камери, гулаг, голодомор и атомна бомба.
Германия бе сложена
dоwn, Русия/СССР бе оut, но прогласена за Освободителка от фашизма.

После Европа и светът се залисаха за кратко в „Студена война”, в която отново бяха забъркани същите играчи, плюс евросъотечествениците ни отвъд океана. И пак Русия-СССР естествено.

Милиони пак загинаха под мъдрото мъдруване на мъдрата Англия+. От глад, от „тихи” войни, от „асиметрични” и „симетрични” отговори, от надпревара във въоръжаването –модерни, по-висши средство за изтребване!!...

Англия+ се ококори чрез Райгън и Тачър, раздвижи се и войната свърши.
Русия стана
outsider.

Но бе прокламирана като Предвестника на новата духовност.
 

Аха да дойде „краят на историята” и да настъпи вечният мир... 

Но историята не умря, а очаквано  се повтори.

В съответствие със закона за повторението, но на „по-висш” етап на средствата и формите на агресия и самоизтребване, Германия начело с източно/!!!/ германката Меркел, заради пустата германска страст към реванш, пак тръгна да завладява Европа и света и пак в комбина с новия СССР на Сталин - Русия на Путин.

Модерният немски реваншизъм днес е под формата на финансово-икономическа и технологична експанзия. Германия опитоми Франция с посткомуниста хОланд, подобен на правителството на Петен, прегази с икономическите си танкове Централна и Южна Европа, смачка финансово набързо Гърция, направи анти-офшорен десант в Кипър и се нахвърли да лапа руските суровини и пазар не по-малко алчно и не по – малко агресивно от Хитлер. Но с нови по-модерни, по-висши, по-хуманни, по-демократични...икономически похвати...!  

Напълно очакано за зрящите, се събуди и се е разигра и руската мечка начело с мечкаря Путин. Отново, ползвайки се от слепотата на евроамериканските наблюдатели със заглушки на биноклите, Русия на Путин започна да завръзва Европа този път с газовите си тръби, агентури, контролирана мафия, подкупи и „социалистически” правителства, активира петата си колона,  потегна криво-ляво армията си за война и започна да се гласи отново за завладяването и.

Франция надяна червени социалистически очила и се прави на ударена, надявайки се да извлече „социални” облаги от танца на мечките.

Англия си има нов Чембърлейн, иронично в лицето на чърчиловия последовател Камерън+американския Чембърлейн в лицето на Обама.

Те вече предадоха новата Етиопия – Сирия, на дучето Асад, затвориха си очите пред модерното руско-немско поделяне на Европа, мълчаливо приеха агресията срещу Грузия и проруските обрати в каспийските републики и преглътнаха с примирение горчивия залък - анексията на Крим.

В момента наблюдаваме подготовката за новото германо-руско поделяне на „Полша” – нова Украйна.

 По логиката на повтарящата се слепота, Англия+САЩ пак търсят дипломатически и други „меки” форми за възпиране на агресорите.
Пак така „укротяват” нацизма и насилията срещу евреите и инакомислещите, този път пак в Русия, както през Първата Световна.
 

Полша-Украйна пак е пред нападение от запад и от изток , за да бъде пак поделена между Германия и Русия, и пак ще бъде прежалена от новите Чембърлейновци, по начинът по който бе сторено това с онази Полша, през Втората Световна война.

И един Сикорски пак ще е в изгнание.. 

Сега е напълно предвидимо да видим, как Германия, заслепена от икономическите си изгоди, пак ще затъне в зимата на  руските и украински степи, но под модерната, по-висша форма на газова, суровинна и финасова зависимост от Русия и следващата от това геополитическа слепота на източногерманката /!!!? Меркел.  

Очакваното, по стародавна традиция, руско контранастъпление пак ще се състои – на нов по-висш етап в използваните средства.

Газ+нефт+купени високопоставени германци и европейци + купени правителства+финансови удари под пояса+ икономически шантаж + електронна и медийна война + използване на руски и "проруски човешки маси”’+ груб ядрен шантаж+"меко" използване на спецчасти
и агентура+ малко „мека” бронирана техника...

И Русия пак ще мине границите на Стара Европа /Ако не ги е минала вече. Този път през Балканите/ и пак Варшава ще въстане, този път начело на Вишеградската четворка,  и отново балканските държави България и Румъния ще бъдат съюзници на агресора...този път под формата на Руска тройка заедно със Сърбия + онова и пале Македония.
 

И пак ще трябва да се повтори десантът в Нормандия....може пък да е в отровената с "руско чудо" Гърция, както настояваше Чърчил едно време.

И пак ще има касапница за милиони.

Може би и този път по-висша касапница - духовна касапница за демокрациите.

И Англия+ накрая пак ще победи, но ако роди нов Чърчил и само ако пак се появи някой нов Рейгън..

Но този път Германия ще бъде
out, Русия down, Полша пак ще възкръсва, а балканската тройка ще стане "перлата" в короната на новата турска империя..

Но историята може и да не се повтори точно така, защото Великото се повтаря, но като фарс.

Ако Обама и Камерън изоставят "Полша - Украйна", Европа я чака духовната окупация на Путиновата Рус+приемането на "демократичните" принципи на исляма.

А България: - Тя отдавна окупирана духовно и икономически от русофилите и, които я влачат като бурлаци към Босфора..





 

 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. ssvetozar - Песимистично,
11.03.2014 08:18
но за съжаление вярно.

Световната суперсила( САЩ ) дава гаранции за териториалната цялост на Украйна( Будапещенски меморандум) и когато трябва да ги изпълни се прави на ударена.
Много лоша характеристика за моралното състояние на САЩ.
цитирай
2. sande - Най-вероятно!
11.03.2014 20:19
Но историята може и да не се повтори точно така, защото Великото се повтаря, но като фарс.

Ако Обама и Камерън изоставят Полша - Украйна, ни чака духовната революция на Путиновата Рус.


цитирай
3. demograph - Няма място за песимизъм
14.03.2014 16:54
Студената война е факт. С путинизма в България е свършено. Германия ще клекне down.
цитирай
4. kostadin - Дерматографе не чопли само повърхността на кожата
14.03.2014 23:14
Съгласен съм ,че с пути-низма е свършено ,след като нашите евродепутати са гласували с "да" закон в защита на педофилите.
Мисля ,че си се изразил много правилно .А те милите от любов ще разсипят децата на България .Прав си!За по възрастните задачата се изпълнява успешно повече от 24 години.Просто са измрели без да създадеме попълнение около 2 000 000 български граждани.
цитирай
5. demograph - А бе Костадине - педофилите ли са основното под повърхността
22.03.2014 00:52
kostadin написа:
Съгласен съм ,че с пути-низма е свършено ,след като нашите евродепутати са гласували с "да" закон в защита на педофилите.
Мисля ,че си се изразил много правилно .А те милите от любов ще разсипят децата на България .Прав си!За по възрастните задачата се изпълнява успешно повече от 24 години.Просто са измрели без да създадеме попълнение около 2 000 000 български граждани.

2 000 000 българи бидоха прогонени от България от крадливите руско-клиентелистки правителства. Поне това излезе на бял свят. Разбра се кои са ни управлявали 24 години -те! Те създадоха криминалния преход към криминален капитализъм, подставена псевдодемокрация и тн и тн. И това продължава. Опорните точки на руската пропаганда се разпространяват като епидемия сред оглупяващите от бедност българи. Педифили, евреи, американски империалисти..глупости. Кой унищожи българите? Кой стимулира циганите? Кой натрупа наглото богатство на престъпниците? Кои са тези които разпродаваха за скраб заводите, а сега искат пак на гъзъ на чичо да ги възстановяват. Кои са тези - те, същите. Рускобългарските путинисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980732
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол