Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2014 03:18 - Баба Ванга не греши никога! България ще оправи кога Сирия падне.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 27286 Коментари: 19 Гласове:
3

Последна промяна: 07.04.2014 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От доста отдавна, в дясното каре на блог .бг се мъдри, изваден в специално прозорче постингът: Предсказанията на Ванга за 2014 година Автор: cudo .

Всички сме сигурни, че това не е случайно. Подсказва ни се – Прочетете това...!

И ето , аз послушно, не само прочетох, но и прописах на подсказаната ни тема.

                                         Баба Ванга не греши никога.

 Едно от най-силните манипулативни оръжия на путиноидната пропаганда са пророчествата.

Руските медии са тъпкани с предсказания на всевъзможни, съществуващи и измислени от институтите за затъпяване на масите "гадатели" от оруеловски тип.

Баба Ванга е  една от най-експлоатираните от Русия. Защото тя е българка.

Нейни казани или не казани думи се тиражират масово в публичното пространство преди и по време на реални действия на правителството на Русия - точно както бе и е и у нас, в България.

Аз съм имал възможност да се докосна до интуитивните и способности.

 Когато бе още жива, бе загубен много важен документ. Загубилият го се паникьоса /и с право/ и отиде при нея. Пуснат бе с предимство, което бе тълкувано като разпознат от нея като човек, който има спешна нужда от помощ.

-         "Търсете под стълбището" му бе казала тя. И позна.

Документа наистина бе намерен под едно стълбище. Дори преди той да е влязъл при гадателката.

Та, стъпвайки на вероятността Баба Ванга да е имала свръхсетивни възприятия, ще се спра на три нейни "предсказания", който може да са, но може и да не са нейни.

Във всеки случай се приписват на нея:

1. "Русия ке спаси света" или както е писано в цитирания по-горе постинг за по-актуално - "Всичко зависи от Русия и Китай".Това е ясно.

- Как ще стане това спасение обаче, баба Ванга не казва.

Дали като Русия се промени в силна и миролюбива, демократична държава и нейните запаси от суровини спасят света от енергиен и суровинен глад, а руснаците станат богати и весели хора,

Дали като се превърне в агресивна империя и започне война, след която ще спаси  света от себе си,

Или като по неволя стане съюзник на Китай и се сбъдне казаното в библията "Жълтата раса ще завладее света"?

Това е нещо като предсказанието което направили оракулите на цар Крез - "Ако започнеш война, една велика империя ще загине". Оракулите не казали коя точно империя.

Пребогатият Крез самодоволно започнал войната...и загинала не нападнатата Персия на Кир II, а империята на започналия войната Крез.
Няма начин баба Ванга да не познае.

2. "България ке се оправи кога падне Сирия" - И тук нещата са подобни, макар и малко по-прости за тълкуване..Срещу Сирия се води война. Няма значение за нас кой, как и защо. Сирия е на път да падне.
Явно става дума за Сирия на Асад, подкрепяна от Русия.

Баба Ванга ще се окаже права, защото симпатиите на България към режим като този на Асад я поставя в неблагоприятна светлина пред съюзниците и в ЕС и НАТО, като съюзник на Русия и троянски кон в съюзите и.

Като падне Сирия, сиреч Асад, България ще се освободи от тази си неудобна връзка и ще извлече ползи от „падането на Сирия”.

Защото ако Сирия падне, значи и Русия е паднала..Сирия предстои да падне още през 2015г, ако не и по-рано.

Какво значи „..България ке се оправи” е двояка прогноза, както в разказа на Херодот за Крез и оракулите.

България може „..да се оправи” като оправи политиката си, поемайки правия път, но може и да и посочат правия път.

А ако Сирия не падне изобщо, това ще значи, че и България никога няма да се оправи, което също е много вероятно.

Така че баба Ванга ще познае и тук.

3. Предсказанието „Руса жена ще спаси България” е друга ракия.

В специалният постинг се твърди, че е баба Ванга е предсказала -"Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Какво от двете е казала, не е толкова важно.

От двете твърдения ставя ясно, че не е Путин, който ще спасява България.

Путин е рус, има женско име, от чужбина е, но не е жена, не е нов за нас, Русия и света, и определено не е висок.

Да кажем, че става дума за българин/ка. Баба Ванга е поставила голяма загадка. 

Да е Кристалина Георгиева? – не е руса, но наскоро се изруси..Някой тролят, че това била Йорданка Фандъкова - и тя е изрусена. Отказвам се да гадая. Бъдещето ще покаже.

Същото се отнася и за високия човек от чужбина..?? Предавам се.

Изкушавам се обаче да навържа тези три особено тиражирани предсказания, приписвани на баба Ванга, в едно: - .„Русия ще спаси света”.

Това явно ще да е така. Но от кого и как?

Неще да е от черния Обама, защото неговата съдба е „последен” президент на разпарчосана от вътрешни проблеми Америка, която едва ли ще е заплаха за света.

Да е от надигащият се войнстващ ислям, не ми се вярва, защото Путин влиза в тесен съюз с ислямския свят за да оцелее.

Не може да бъде спасение и от Антихриста или Соросоидите, макар, че руснаците пеят революционни песни за кръстоносен поход към "наш Босфор державний" и "наш Ерусалим", защото "антисемитите" в Украйна са им врагът в момента и за дълго.

Вероятността Русия да спаси света от жълтата раса е нищожна, поради приетото за акссиома твърдение в библията, че „жълтата раса” така или иначе ще завладее света, в което никой не се съмнява.

Може би Русия, в съюз с Китай, като погълне милионите китайци в своите необятни простори и ги нахрани и укроти, ще спаси света, в който живеем ние, от китаците.

Но това, както се вижда, не е окончателно спасение.

Остава най-вероятната възможост – Путин да набута Русия в някоя война, руснаците да си го свалят от власт и да си превърнат държавата в едно мирно, добро място за живеене.

Тогава със сигурност „Сирия ке падне’, а България ще се спаси от хватката на Путин и ще си седне на мястото в спокойна и богата Европа..

А дали руса жена или висок мъж от чужбина ще ни управлява в света на  благоденствието, е все едно.

Баба Ванга пак ще е познала.

Светла и памет.
 




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. tit - врачки, баячки и смешни надежди!:)
27.03.2014 08:14
Основният извод е, че неолиберализмът ни върна в средновековието
цитирай
2. vmir - Чудесно казано, Поздравления!
27.03.2014 08:24
Когато през 1989-1990 ни налази армия от съветски гадатели и лечители, едновременно с тях се появиха и книги с легион български аналогични феномени, една от тях от 1990 се мъдреше из книжарниците на няколко езика едновременно, което подсказваше, че е мощна държавна поръчка, а не вездесъщият хилав "Самиздат". Тогава ужасно се ядосвах, че липсва каквато и да било литература за представяне красотите и достойнствата на България, и на фона на тази печална липса, в първите години на демокрацията изпъкваха писанията за феномените като единственото, с което България можеше да бъде представена пред света. Тогава забелязах, че докато западняците се впечатляваха много повече от български бродерии, отколкото от български екстрасенси и гадатели, източните човеци приемаха легиона гадатели като повод за национална гордост. Позаинтересувах се защо и след доста разговори и наблюдения, много пъти констатирах, че западняците подреждат световъзприятията си в ясни приоритети, подредени така рационално и търпеливо, че типичните за нашите географски ширини въздействия на моментните шумни възхвали или заклеймявания, при тях се възприемат, да кажем като моментен случаен шум в системата, който те игнорират.

Според мен, културата на Запад е прицелена в търсене на истинското знание, а източната култура е престанала да търси истини, защото е се е приспособила към фабрикуването на ментета дори и в сферата на идеалното. Няма да забравя случая с прочутата съветска гадателка Тамара Глоба, за срещата с която ни подготвяха поне 2 -3 седмици преди пристигането й в България. Няма как да забравя предсказанията й по националната телевизия, защото бяха придружени с направен за целта илюстративен филм, кадрите на който трудно се забравят. Точно тогава тази "световно призната" пророчица заяви като неподлежащо на съмнение, че икономическият срив на Запада е въпрос на няколко години, че този срив ще бъде със силата на всемерен апокалипсис, от който през 1997 Русия ще спаси света не само с хуманитарни доставки и финансови помощи, но и със свои спасители, които ще спасяват немощните и умиращите от глад западняци...

Нарочно гледах какво ще излезе от предсказанието, а то се оказа, че през посочената 1997, вместо да спасява света, самата Русия загиваше от глад, болести и немотия, а западът се втурна да я спасява... Точно както и в България, БВП на Русия през 1996-7 се оказа най-ниският от десетилетия насам и възлизаше на 200 милиарда долара, при положение, че щатския в същия момент надвишаваше 7000 милиарда (35 пъти повече от руския).

Много си прав горе в изразаза си за свободата - единствената свобода, която някой може да донесе другиму, е освобождаването му от самия себе си. Всяко друго "освобождаване" от друг, е безсрамна и нагла пропагандна лъжа за будали.
цитирай
3. demograph - Магиите на Кремъл ке ни спасят....
27.03.2014 13:28
tit написа:
Основният извод е, че неолиберализмът ни върна в средновековието

цитирай
4. vmir - 3. demograph,
27.03.2014 14:45
demograph написа:
tit написа:
Основният извод е, че неолиберализмът ни върна в средновековието



Най обичам, когато хора без елементарни представи за точни науки и изследвания, технологии, методи за оценка на социологически нагласи и вярват, че за работата с извадки са достатъчни наяколкото прости формулки, и най-вече - без представа от икономическо моделиране и дори елементарни икономически разчети, започнат да използват понятия като "неолиберализъм", "корпорации", "експлоатация", "лихви" и то за такива фундаментални изводи, каквито и професори в тази проблематика не биха се ангажирали да заявят. Вярно, че колкото по-малко знаеш, толкова повече "разбираш".
цитирай
5. demograph - Заеби го тоя магьосник. Само траките са могли да съживяват мъртавци, а траките сме ние..
27.03.2014 17:32
vmir написа:
demograph написа:
tit написа:
Основният извод е, че неолиберализмът ни върна в средновековието



Най обичам, когато хора без елементарни представи за точни науки и изследвания, технологии, методи за оценка на социологически нагласи и вярват, че за работата с извадки са достатъчни наяколкото прости формулки, и най-вече - без представа от икономическо моделиране и дори елементарни икономически разчети, започнат да използват понятия като "неолиберализъм", "корпорации", "експлоатация", "лихви" и то за такива фундаментални изводи, каквито и професори в тази проблематика не биха се ангажирали да заявят. Вярно, че колкото по-малко знаеш, толкова повече "разбираш".

Поздрав и благодаря.
цитирай
6. marknatan - Незнаейки Истината за Оракулите ...
28.03.2014 07:14
Незнаейки Истината за Оракулите само овца серафимка може да напише подобно нещо
Преди да се довери на пророчеството Крез изпитва вички оракули в древността И тъй като подозира, че те може би да предугаждат мислите му той нарежда в къщи, на хиляди км, да му приготвят ястие за което и той не знае и когато пита Сибилата в Декфи тя му казва че се вари костенурка с агнешко в калдрон от бронз с бронов похлупак

Това нещо и Крез него знае, но се оказва че е точно така и следва пророюството което, като всички пророчства той не разбира преди да се сбъдне А не може а разбере защото бъдещето е многовариантно и пророчеството винаги е сбъдва
цитирай
7. marknatan - Разбира се и за доказ че е овца сер...
28.03.2014 07:18
Разбира се и за доказ че е овца серафимка пише истинската хистори на овците цар крез е станал цар кир Се тураки От източните

мама ви деба нередовна
цитирай
8. demograph - Така де..и аз това казвам
28.03.2014 10:12
marknatan написа:
Незнаейки Истината за Оракулите само овца серафимка може да напише подобно нещо
Преди да се довери на пророчеството Крез изпитва вички оракули в древността И тъй като подозира, че те може би да предугаждат мислите му той нарежда в къщи, на хиляди км, да му приготвят ястие за което и той не знае и когато пита Сибилата в Декфи тя му казва че се вари костенурка с агнешко в калдрон от бронз с бронов похлупак

Това нещо и Крез него знае, но се оказва че е точно така и следва пророюството което, като всички пророчства той не разбира преди да се сбъдне А не може а разбере защото бъдещето е многовариантно и пророчеството винаги е сбъдва

цитирай
9. demograph - Ето ти "тураките" мамкатид'еба проста
28.03.2014 10:29
marknatan написа:
Разбира се и за доказ че е овца серафимка пише истинската хистори на овците цар крез е станал цар кир Се тураки От източните

мама ви деба нередовна


Източните "тураки"
"Под негово владение/на Крез/ според Херодот са били: фригийци, ТРАКИ - "тураки", витини, кари, йонийци, дорийци, еолийци и други народни групи."
"
Древногръцките историци Ктезий и Плутарх отбелязват, че Кир е наречен на „КУРос“, Слънцето, като според някои изследователи името означава „Слънцеподобен“..и ти си слънцеподобен.
цитирай
10. demograph - Бъдещето на Русия в техните си пророчества
28.03.2014 10:57
Жанна Бичевская, на тему пророчеств святых о будущем России - Возвратит Россия русский Севастополь, Станет снова русским полуостров Крым. Наш Босфор державный, наш Константинополь и святыня мира- Иерусалим
цитирай
11. staler - 1. "русия да сподели ресур...
28.03.2014 19:59
1."русия да сподели ресурсите си...."света няма да се спаси с ресурсите на русия и още десет страни като русия ,ако не промени безумния начин по които ги прахосва.2.сирия дали ще падне или не, е от значение за някои неини съседи,както и за глобани играчи от рода на сащ и русия .малки незначитени за съдбата на света страни като българия нямат и не би трябвало да имат никакво отношение към този конфликт.3.високият мъж от чужбина,според мен е г-н кери.косите му са светли/може да мине за блондинка/а освен това твърде възможно е да крие някои изненади в долните си гащи.
цитирай
12. marknatan - Разбира се и за доказ че е овца сер...
29.03.2014 01:23
demograph написа:
[quote=marknatan]Разбира се и за доказ че е овца серафимка пише истинската хистори на овците цар крез е станал цар кир Се тураки От източните

мама ви деба нередовна



Овца шугава,
не вдева, че Сириа е анаграма на Расии, ръси дърдонки бетер гетски лизач Бегай вари ракия при анхиалския алхимик с Източните "тураки"


мама ви деба проста
цитирай
13. demograph - Там някъде са нещата
29.03.2014 11:16
staler написа:
1."русия да сподели ресурсите си...."света няма да се спаси с ресурсите на русия и още десет страни като русия ,ако не промени безумния начин по които ги прахосва.2.сирия дали ще падне или не, е от значение за някои неини съседи,както и за глобани играчи от рода на сащ и русия .малки незначитени за съдбата на света страни като българия нямат и не би трябвало да имат никакво отношение към този конфликт.3.високият мъж от чужбина,според мен е г-н кери.косите му са светли/може да мине за блондинка/а освен това твърде възможно е да крие някои изненади в долните си гащи.

цитирай
14. demograph - Наздраве
29.03.2014 11:17
marknatan написа:
demograph написа:
[quote=marknatan]Разбира се и за доказ че е овца серафимка пише истинската хистори на овците цар крез е станал цар кир Се тураки От източните

мама ви деба нередовна



Овца шугава,
не вдева, че Сириа е анаграма на Расии, ръси дърдонки бетер гетски лизач Бегай вари ракия при анхиалския алхимик с Източните "тураки"


мама ви деба проста

цитирай
15. demograph - Защо вчера Путин звънна на Обама
29.03.2014 11:25
Защото оня ден противниците на Асад си завзеха едно пристанище, а Обама каза, САЩ че ще увеличат помощта за тях. Вчера Саудитският крал получи разрешение да започне подготовка на сирийски бунтовници във военните лагери на Арабията. Започва бутането на Асад..."Голямата победа" на Путин в Сирия почва да прегаря. "Сирия ке падне". Китай отмъква от Путин поръчките на Европа. Турция ще прави референдум за отделяне на татарите от Русия. Босфора затворен за руски кораби...Танто за кукуриго.
цитирай
16. demograph - Коя ли е тази страна дето ще изчезна първа?...http://abc-news.ru/ си съчинява ли съчинява...
29.03.2014 23:12
Эта страна исчезнет первой! Ванга предупредила
Эта страна исчезнет первой! Ванга предупредила
Знаменитая болгарская ясновидящая предсказала, когда и почему погибнут европейские страны. В одном из своих пророчеств болгарская ясновидящая Ванга говорила о войне с мусульманским государством, которое применит химическое оружие. В результате чего, к 2016 году Европа полностью опустеет.
В свете последних событий этим государством может быть Ливия, сообщает «Глобалист».
Согласно предсказаниям Ванги, 2011 год должен стать переломным на пути всего человечества. Слепая провидица говорила, что после ядерной катастрофы, начнется война с мусульманским государством. Исламская страна применит химическое оружие и уничтожит десятки государств. После сильнейшего удара у людей на коже появятся язвы, гнойники, образуются опухоли и уже к 2016 году Европа опустеет.
Предсказания Ванги начинают сбываться: после аварии на японской АЭС «Фукусима-1», из-за которой уже заражены тонны овощей и других продуктов питания, кризис в Ливии достиг своего апогея, заключает таблоид. В ответ на бомбежку страны войсками НАТО полковник Каддафи пообещал утопить Европу в крови. ///И Путин обещава.
цитирай
17. marknatan - demograph - Защо вчера Путин звънна ...
30.03.2014 00:44
demograph написа:
demograph - Защо вчера Путин звънна на Обама


Да, звъня на Обама .... Мишел Обама.

Ще си правят "пушкинчета"

овците серафимки застават зад путина

ха ха ха


цитирай
18. demograph - Поздрав на Путиния
30.03.2014 11:08
marknatan написа:
demograph написа:
demograph - Защо вчера Путин звънна на Обама


Да, звъня на Обама .... Мишел Обама.

Ще си правят "пушкинчета"

овците серафимки застават зад путина

ха ха ха



цитирай
19. fenor - Не знам дали Баба Ванга го казала това за...
24.05.2016 10:25
...жълтата раса, защото много неща започнаха да и приписват постумно/послесмъртно/, но дори да го е казала в никой случай не е първата. В Троянско е известен "Дядо Игнат" един удивителен прорицател живял в края на игото под турско, чиито предсказания са записани още в началото на 20 век. Последното му предсказание е, че ще настъпи световна война и ще победи жълтата раса. Че ванга не е родоначалник на това пророчество е сигурно. Много ми е любопитно къде назад във времето е коренът на това пророчество, защото в библията жълтата раса не е спомената и въобще за раси не се говори?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961200
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол