Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2014 18:25 - Студената война е факт. Не започнал само ловът на вещици.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1223 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 05.04.2014 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като и Гражданинът за Евразийско Развитие на България Бойко Борисов яхна метлата, ловът на "вещици" може да започне.

Вече няма опасност да се уцелят свои.

Дали в ролята на преследвани "вещици" ще се озоват саморазобличилите се, като яхнали руска фърчаща метла, клиенто-путинисти във властта и из цяла България

или вещиците, докопали метлата на властта в България, ще подгонят техните шашардисани опоненти - реформаторите и най-обикновени прогледнали граждани, е въпрос на не много време.

Това зависи само от усърдието с което Запада ще се заеме да оскубе метлата на Ангела Меркел и да оплеши до мъхче петелът без перушина Оланд.

Както говорят натовските генерали: - 3 до 5 дни са нужни на Путин да окупира Украйна..

Това ще да е сигналът към руската пета колона за нов 3-ти март и нов 9-ти септември. 

Толкова дни ще им трябват на Путинките и за да извадят България от ЕС и НАТО.

Но толкова ще са достатъчни и за да бъдат изритани в Евразия.

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. vmir - Събитията в Украйна разкриха механизма на задържане развитието в бившия соц. лагер.
03.04.2014 00:22
А това ни по-малко, ни повче може да се обясни точно с факта, че Студената война до момента е била прекратена едностранно от Запада и игнорирана заради наивното убеждение, че бившите тоталитаристи просто не разбират демокрацията. (А е достатъчно да се преброят само % на педерастите между тях, да се сравни с този на Запад за да се види, че самоопределянето им като антипедерасти е САМО и ЕДИНСТВЕНО за заблуда на врага и точно толкова нелепо, колкото и претенцията им за защита на християнството, което огромната част от тях продължават да смятат за "опиум за народите" и първопричина за всички злини).

Вглеждането в прехода показва, че от страна на вкопаните във властта и стопанството комунистически деятели, Студената война е променена в тактическо и стратегическо отношение, променени са постулатите и текущите й цели, но тя НИКОГА не е прекратявана и днес продължава с пълна сила от страна на бившите злоупотребители с властта. Ако има дружеска приказка между Борисов и Путин, най-вероятно тя ще е около саможертвено Путиново "слугуване" на всенародното искане на руския народ да държи на ядрен прицел педерасткия Запад, което Путин едва успява саможертвено да успокои с изкарване на конвенционалните въоръжения от казармите и показването им в действие за успокояване на зажаднелите за какви да е пабеди руснаци.

Лошото е, че ресурсно ориентираните икономики няма как да не бъдат суровинни придатъци и колонии на технологичните национални стопанства (поради това, че приходите в тях са гарантирано многократно по-малки от приходите на индустриялните икономики, печелещи от преработка на суровините в продукти за потребление, а това значи Русия или да се задоволява с жизнен стандарт на страна от третия свят, или да вижда причина за ниският си жизнен стандарт в другите, да ги възприема като врагове и да се нуждае от кръвополитни войни за самоосвобождаването си от тяхната "алчност" и "поробителски стремежи", пабедите над които са й необходими като слънцето и въздуха, за да не се разпадне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962397
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол