Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2014 01:46 - Студената война: Кандидатите за депутати в Европейския парламент ще бъдат подложени на тест за шпионаж в полза на Русия.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3338 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 30.04.2014 23:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
" В някои политически партии в България има руски агенти" Жозе Барозу

Уплашени от масовото присъствие на руски агенти сред кандидат евродепутатите в българските и в други путински партии на страни членки на Европеския Съюз, службите за сигурност на НАТО и на водещите държави членки на ЕС подготвят списък с

Изисквания към кандидатите за депутати в европейския парламент:

Първото от изискванията е кандидатите да не били някога граждани и да не са се обучавали в бившия СССР или Русия. /Защото, който е бил там за повече от две седмици е завербуван от КГБ, ГРУ или днешните им руски еквиваленти...някои са хванати и за по-малко от две седмици, а известни на всички ни български политически лица сами са се предложили да агентуват за Русия и без да напускат България./

Второ изискване е да не са били награждавани за заслуги към СССР и Русия от руска организация, да не са влизали в руско посолство или  участвали в русофилска организация, както и да не с ходили на събора на русофилите до яз. "Копринка" - България. /Това е защото всички които са наградени от Русия, са влезли в посолство на Русия, членове са на русофилска организация или са били на въпросен събор, са са си тръгнали само след като са се заклели първо в 100% вярност на Русия и Путин, а за България каквото остане/...

Трето изискване е да не са получавали, под каквато и да било форма парична или материална помощ, субсидия, печалба, комисионна, копютри, принтерна или тоалетна хартия, да не са подписвали договори..и прочие сделки или вземане даване с руската държава, руски компании и лица, в това число и руски такива регистрирани на която и да било територия извън Русия или да са взели нещо от притежаващи
руско гражданство. /Защото вземеш ли нещо от Русия, от руснак, рускоговорящ или такъв с руски паспорт или с руско гражданство като второ или "n"-то такова - си хванат за роб до гроб./

Четвърто изискване е да подпишат декларация че не са, не са били и няма да станат агенти на руските специални служби. /Това си ала бала работа, нашите ще подпишат десет декларации и с двете ръце и пак ще слижат на Путин.Тук Брюксел показва типичната си наивност./

Пето категорично изискване е да преминат успешно тест за лоялност към европейските ценности, ЕС и НАТО на детектор на лъжата./ И това не го считам за кой знай какво - нашите путинки лъжат като Ромеи и един полиграф няма да ги озапти по пътя им към превземането на ЕС отвътре/.
........................................................................................................................................................................
Забележка:
Горното е прошепнато скришом на демограф от баба му Вангелия. 
Тя му казала и че, "Русия ке ни спаси от света кога на/падне Украйна."
Ако не вервате питайте Нешка Робева, Александър Симов, Царя или Андрей Райчев.
Подобни глупости можете да прочетете и в писанците на kolevm38 и руските тролове в блоговете. И те сънуват просо.



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. vmir - Гузен негонен бяга, докато гладни кокошки просо сънуват.
27.04.2014 07:40
Силата на демокрацията е в това, че може да преодолее и понесе всякакви идиотщини и простотии, без да се връща много назад. Докато автокрацията е способна да дискредитира десетилетни и дори вековни усилия и жертви само за броени дни. Става пред очите ни. И слава Богу!
цитирай
2. sestra - Лапачите и техните слуги
27.04.2014 13:24
рано или късно обезумяват от лакомия и тогава идва Видовден. Най-после имаме как да изхвърлим фалшивата история, камъкът на шиите на дедите ни, нас, децата и внуците си на боклука. Заедно с руските потомствени слуги.
цитирай
3. achoachev - измекярщината продължава
29.04.2014 10:50
За политиците (особенно за българските) е без значение какво точно ще направят,стига да им е изгодно.Днес Европа под натиска на САЩ(за което ще си платят и едните и другите рано или късно,но по-прецаканата ще е Европа) се опитва да санкционира Русия.По тази причина нашите мераклии за да се докопат до богатата европейска ясла творят чудеса от тъпотии.Както винаги се престарават (ако в ЕС се изпърдят,нашите се насират).Най гадното е ,че същите тези парвенюта с не по-малка готовност ще направят същото против кукловодите си от Брюксел,ако ситуацията се обърне.Някога най-голямата грижа за бай Ганьо е била да отгатне КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОТИТЕ И ЩЕ СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА (т.е. до келепира).Татковците и дядовците на повечето днешни новоизпечени европейци добре помнят,че ако ядосат руската мечка "бить будут может быть и ногами".В момента всички се страхуват от ответната реакция на Русия (до сега тя е безпогрешна).Едва ли и в най-страшните си кошмари "мозъците" от ЦРУ можеха да си преставят,че ще се получи такъв "контрафалц".За сега Русия само печели използвайки ситуацията създадена от американците ("побеждавай противника използвайки силата му"-янките бяха пропуснали,че Путин освен всичко друго владее и бойните изкуства).Сериозно погледнато всички тези изисквания към кандидат евродепутатите показват само наличие на страх.Кучето лае най-много когато се бои.Когато си обвързан с доставки на въглеводороди (газ,петрол,суровини,метали) от такава страна като Русия нямаш кой знае какви степени на свобода.Да не говорим за това,че самата Русия с нищо не застрашава никого от ЕС .Дори и да се възстанови СССР(под формата на митнически съюз и пр.) самите европегци нищо не губят.Застрашават се интересите само на такива паразити като САЩ,който отдавна живеят на гърба на целия свят и създаването на втори ,трети и пр.полюси в света не е изгодно само на тях.В заключение на ястребите ще кажа:"Не дразнете сибирската мечка!"Оставете я да си спи и ще бъдете и вие добре!
цитирай
4. christotamarin - И простотията русофилска продължава ..
29.04.2014 16:06
Всички отговорни и разумни политици от Евросъюзът осъзнават, че Евросъюзът нищо не чини без САЩ. Стратегическото партньорство между Евросъюзът и САЩ няма алтернатива. Всякакви приказки в противоположен смисъл са за заблуда на и без това заблуден електорат.

Разбира се, няма да има писани ограничения към евродепутатите, за каквито става дума в статията. Цялата путинофилия на путинофилите ще може свободно да вони. Ще напръскат след тях с дезодорант.

Автогол си вкара Русия с анексията на Крим. Сега НАТО няма да има никакви колебания. НАТО ще приеме Грузия. НАТО ще приема и Украйна, след като обстановката в Украйна се нормализира. Ако Русия отхапе още от територията на Украйна, то остатъчна Украйна ще я приемем и в Евросъюзът.

С анексията на Крим Русия фактически обяви война. Започна втората световна студена война. Ние този път сме срещу Русия. Путинофилите в моментът изпадат в национално предателство.

Поведението на Русия в моментът е подобно на поведението на Германия по време на анексирането на Чехословакия. Нагло и реваншистки.
цитирай
5. achoachev - Да ,ама не!
29.04.2014 19:30
Всичко това ,за което си мечтаят нашенските евроатлантици ще се случи ако до тогава съшествуват ЕС и НАТО.За сега се вижда засилване на центъробежните тенденции.Учудвам се как още политическите ни ветропоказатели не са го усетили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961257
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол