Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 00:44 - Редовната руска армия завзема Украйна чрез стратегията "скрито нарастване на силите"
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 11044 Коментари: 17 Гласове:
16

Последна промяна: 14.09.2014 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В същност, войната на Русия срещу Украйна е факт.

Това може да значи и, че войната между НАТО и Русия е започнала, ако НАТО може изобщо да воюва..

Това, че в медиите и дипломацията войната не се нарича с истинското и име, не променя фактите.

Путин чука на границата ни, но на вратата ще се появи Ердоган.image

.............
Така наречените "банди от сепаратисти", "формирования от опълченци","борци срещу украинския фашизъм" и прочие наемен персонал в Южна Украйна
планомерно и ускорено се подменят с подразделения и части на редовната руска армия, които притежават организационната структура, необходимото разнообразие от оръжия и спомагателна техника,  и отчетливо прилагат тактическите и оперативни прийоми на редовно военно формирование от типа обединение -  "армия" или  по-скоро "фронт" /по руските стандарти/.

На украинска територия постепенно се "просмуква", дислоцира по план, формира и сглобява в реални бойни действия, истински окупационен корпус на редовната руска армия, замаскирана като "освободителна армия на потиснатите руснаци" от Донецк и Луганск и т.н..

Свалянето на гражданския самолет само повдигна завесата пред "пълзящата" руска армейска военна операция за окупация на части от Украйна и подчиняването на цяла Украйна..

Обстрелването на Луганск и Донецка от руска територия, нахлуването на "хуманитарни" колони и на цели "хуманитарни" руски бронетанкови съединения, като тия около Мариупол, свали и тази срамежлива завеса.

Но само за тези, които искат да погледнат в очите какво има отзад.

Този вид стратегия за водене на военни действия не е новост. Това е познато на военната наука под името "стратегия на скрито нарастване на силите". Прилагало се е от повечето армии в света в различни времена.

Само невеж във военните дела човек може да не разпознае белезите и в Южна и цяла Украйна.

И само "сляп" като Меркел не може да види руските танкови колони, които навлизат в Украйна по горските пътища на 500м от ГКПП-тата по руско украинската граница и да пледира за "установяване на граничен контрол"като ключов елемент на постигането на мир с Путин, защто тя "иска да има мирни отношения с Русия"...!?..
image
Въпреки и по време на война на Русия срещу Украйна и Западния свят..!!

И само тъп социалист като Оланд може да вярва на Лавровите лъжи, че танковете са измислица на враговете на "миролюбива" Русия.

И само дилетант в държавните дела, като Обама, може да спи спокойно, когато Империята на злото издърпва килима на влиянието на САЩ и демокрациите в света изпод задника му.

Необичайото е само това, че това нарастване на силите и сформиране на войскови части се извършва не на собствената територия на агресора Русия, а вътре в територията на страната обект на агресия Украйна, като основните логистични елементи са на руска територия.

Това е различно от стратегията за завземане на Крим. image

Там бе успешно проведено крупно оперативно мероприятие на руските специални служби. Не на армията.

Тук става дума вече за нестандартна, но откровенно военна операция от голям мащаб, която се води по правилата за действие на редовната руска армия.

Това формирование спокойно, макар и иронично от историческа гледна точка, вече може да бъде наричано Първи Украински фронт. Или Първи Малоруски фронт. Или Първи Православен фронт...

След не много време, тази редовна руска армия ще бъде официално наречена с име от типа "Освободителна армия на Украйна" или нещо подобно. Може и " Антигейска освободителна армия", но може и "Антисороска освободителна армия" колко му е. Израел има да се чуди тогава защо е подкрепял Путин...

А след още малко време ще бъде наречена, както си е редно по руско-съветски маниер,  "Гвардейская ордена Путина.." И на парад в Киев ще бъдат раздадени съответните ордени и медали.

Ще има и Втори украински фронт, и Трети, и Първи Белоруски, и Босфорски, и Иракски фронт..ако Западът продължава да лапа мухи и да снабдява врага си по правилата на договора "Заем - наем" от Втората световна война.

А дали Третия Украински фронт ще стигне пак и до България и Гърция, а Първи Белоруски фронт ще опре веригите си на полската или френската граница, е въпрос на време и още малко глупост на управниците на ЕС и САЩ.

Важното е, че руската РЕДОВНА армия днес настъпва в Украйна.
image

Необезпокояван, Путин я изпраща на порции там и няма намерение да спира, на което Обама наивно се надява, а Меркел и Оланд все по-явно ръкопляскат.

Може да я спре само армия с превишаваща я  сила и решителност.

Украинската не е такава армия. Това е народна армия от опълченски тип.

НАТО не си прави труда да създава подобна сила.

Щатите правят само "силни изявления".

Едни държави членове на НАТО, като Франция, въоръжават Путин, други като Италия му правят реклама, а трети като Испания и "правоверната" кандидат-членка на НАТО Сърбия, изпращат доброволци да се бият на страната на Путин...

Четвърти като България и Унгария са готови с букетите за да посрещат наново Червената Армия - Освободителка от еврогейовете.

Руската пета колона, под формата на вербувани за каузата на Путин местни олигофрени и командированите да се заселят или да "почиват" в натовските държави агенти на КГБ е напълно активирана и руши остатъците от морал, военна бдителност и икономика на потенциалните руски противници.

Украинците не могат да спрат това.
image

Меркел не иска да спре това - тя иска КГБ босът и Путин да победи и да си поделят Украйна с него.

А може би иска това да се случи и с цяла Европа, а защо не и с целия свят.

От двама бивши комунисти КГА-бисти, всичко може да се очаква. Както и от Оландовска соцком-Франция.

Могат да я спрат само санкции, които ще оставят Путин без пари, а руската армия без оръжия и гладна.

Могат да я спрат с респектираща военна групировка, която да форсира двигателите на източната граница на НАТО, а не в пустините на Аризона.

Може да я спре само една незабавна много Студена война водена по всички сурови правила на войната срещу вътрешната агентура на опасен враг.

Тези Меркел0ландски "санкции" и страхливите мрънкания на Обама поощряват Путин, въоръжават и хранят руските войници в Украйна. Предават украинския народ на поредния руски "гладомор". Но предават и световния мир и демокрация.

САЩ са в нещастната за света ситуация да ги управлява скрит комунист - пацифист.
Да си световен лидер и необходимия световен полицай и да се пенсионираш когато диваците са се развилняли по целия този свят си е чисто самоубийство.

- Пука ми за Щатите.

Лошото е, че светът ще се превърне в неописуема касапница, а ние сме в центъра на бъдещото клане.

Всичко това значи, че истинската война няма да се размине и на нашето поколение...защото ако не днес, то утре, когато падне Киев, а "Славния", до зъби въоръжен от Запада с френски "мистрали", Черноморски флот на Русия се появи пред Константинопол, Варна и Кюстенджа, Стара Европа и мекушкото Обама ще трябва да се събудят и да направят наистина нещо.

Но  дори и да се събудят, вече не е сигурно, че ще могат да станат, да се обединят и да размахат тоягите заедно с някой голям, както срещу Хитлер...

Съмнително е и дали някой ще се навие да жертва милиони за да спре поредната Хитлеро-Съветска авантюра, този път  на Меркело-Путиния.

Китай ли? Пука му на Китай за изцепките на сибирския император. И без това Русия ще им капне като зряла круша право в устата, без да си мръдват и пръстчето.

Турция? Тя чака да лапа изтърваните от лениво демократичния, стар, алчен и подъл Запад, парчета от баницата. И ще ги налапа. България е едното от тия парчета.

Полша..?

Други няма...

А българските управници ще прогледнат ли през гуреливите си от рубли, очи?

Тях кой ги брои?..

Те още са си нелегална част от оня Трети Украински фронт - подполие, пета колона, партизански отряди, подводничари, русофили, путинисти, комунисти,МОЧАисти, тролове..все тая.

Те сънуват как Дибич Балкански,  някой нов Гурко или Толбухин минава Дунава, начело на гладна орда, как руския флот бомбардира Варна..и как нов Каулбарс размахва нагайката над българите.

Така че, стягайте се за война!
image
Путин чука на границата ни, но на вратата ни ще се появи Реджеп Ердоган.




Гласувай:
20


Вълнообразно


1. jibu - Не
27.07.2014 13:42
им е за пръв път да действат с коварство.
цитирай
2. bogolubie - Войната срещу Русия започна в Сирия.
27.07.2014 16:12
Това е истината.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не са толкоз глупави америконците.
27.07.2014 17:04
Тези войно струват пари на продъдената икономика на Русия и така тя се обезкръвява. Освен това разкрива пред света суратя си. Да не би Куба, Приднестровието, Осетия, Крим, Абхазия и опитите да се прилапа сега част от Украй са безплатни за Путин? Това са милиарди долари разходи, които съвместно със санкциите се очаква да дадат резултат срещу Путин, но това няма да е скоро. Още дълго ще чакат за КНДР, а по нейния път на капулиране поема и Путин. Вече войните ще се водят с икономически средства. Европа още не ги пазбира тези работи и примерът е с корабите на Франция за Путин-
цитирай
4. ivanna4ev - И какво ще направи великият запад ...
27.07.2014 18:40
И какво ще направи великият запад като спре да лапа мухи...?
цитирай
5. gosho568 - Да, за жалост войната вече е факт. . .
27.07.2014 19:44
Да, за жалост войната вече е факт...
цитирай
6. ok3223 - Раздаваш го
27.07.2014 21:28
ivanna4ev написа:
И какво ще направи великият запад като спре да лапа мухи...?

експертно, като редовен лапни муха.
№ май няма да мини. Педалите от НАТО няма да уплашат Русия.
Каквото реша, това ще стане,- каза бялата сибирска мечка.
цитирай
7. tomcat2 - Дано наистина да е така, ако пък Р...
27.07.2014 21:45
Дано наистина да е така ,ако пък Русия мине през България да ни освободи от натовските окупатори и техните изтривалки ,ще е чудесно даже!
цитирай
8. nedovolen - 1
27.07.2014 22:49
Човечеството е единственият животински индивид на тази планета, който се унищожава между себе си. И си продължава сигурно и безотказно. Дива и опасна раса сме - което се счита за нормално на планетата, кара останалата част на Вселената да настръхва.
цитирай
9. perrorabiosotannen - Искренно се надявам да грешиш...
27.07.2014 23:51
Колкото до червената агитка...
цитирай
10. tit - виж сега, Демографе:
27.07.2014 23:59
Процесът е необратим. С оглед на това предлагам да следим североизточната граница!
Навлезе ли трети украински фронт - да поочистим ПСА, да полеем граднинките пред него и да чакаме чинно на Орлов мост!:):))

Имам усещането за всеобщо полудяване. Дали е от щурото лято или от предвкусването на завръщането на ББ - не зная.
Но не е на добре!:(
цитирай
11. demograph - Аз вече го поливам - всяка вечер след 3-4 бири.Моля да се отбележи.Спасен съм.
28.07.2014 13:20
tit написа:
Процесът е необратим. С оглед на това предлагам да следим североизточната граница!
Навлезе ли трети украински фронт - да поочистим ПСА, да полеем граднинките пред него и да чакаме чинно на Орлов мост!:):))

Имам усещането за всеобщо полудяване. Дали е от щурото лято или от предвкусването на завръщането на ББ - не зная.
Но не е на добре!:(

цитирай
12. demograph - Хубаво е да си изтривалка на Русия - изтрит си до блясък
28.07.2014 13:22
tomcat2 написа:
Дано наистина да е така ,ако пък Русия мине през България да ни освободи от натовските окупатори и техните изтривалки ,ще е чудесно даже!

цитирай
13. demograph - С лапане на мухи можи и да се изхранва човек, като теб
28.07.2014 13:24
ok3223 написа:
ivanna4ev написа:
И какво ще направи великият запад като спре да лапа мухи...?

експертно, като редовен лапни муха.
№ май няма да мини. Педалите от НАТО няма да уплашат Русия.
Каквото реша, това ще стане,- каза бялата сибирска мечка.

цитирай
14. demograph - Ще захлупи путиния с желязна завеса и ще си запуши носа..
28.07.2014 13:25
ivanna4ev написа:
И какво ще направи великият запад като спре да лапа мухи...?

цитирай
15. ivanna4ev - И какво ще направи великият запад ...
29.07.2014 20:29
demograph написа:
ivanna4ev написа:
И какво ще направи великият запад като спре да лапа мухи...?


Те го запушваха и когато нас ни "присъединяваха", сега и по този повод....дано не ги заболи носа от стискане :) Завесите им нещо доста мижави взеха да стават, че американската печатница на парични подобия се попретовари и се задъхва. Евентуална днешна тяхна одърпана завеса най-много да му го преместят на Путин в другия крачол. Ама какво да го мисли путиния, ние нали цъфтим.
цитирай
16. staler - дермо, сбираи дръва за зимата не се ...
30.07.2014 03:28
дермо,сбираи дръва за зимата не се занимаваи с глупости.нили не знаеш кога рашките броя пилците?през зимата,дермо,зимъска.
цитирай
17. demograph - Ако студената война е през лятото, през зимата ще се греем на огъня на горещата. Що да се харчим за дърва..?
30.07.2014 15:51
staler написа:
дермо,сбираи дръва за зимата не се занимаваи с глупости.нили не знаеш кога рашките броя пилците?през зимата,дермо,зимъска.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961728
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол