Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2014 14:50 - На руската наглост - служебен ритник. Шаламанов да влиза в политиката!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 8516 Коментари: 15 Гласове:
8

Последна промяна: 10.10.2014 02:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Горд съм с Президента ни, с Вицепремиера ни,с Министъра на отбраната ни,  с Министъра на външните работи. Защо не? - Горд съм и със служебното ни правителство...Достойни Българи са !
И с миналото, служебно на смелия Президент Росен Плевнелиев правителство, се гордея.

Велизар Шаламанов да влиза в политиката и да става министър - председател!!! България има нужда от храбри мъже.

Путинките в Русия луднаха. Започва се битката за последните скалпове от главите на българите...

След като Румъния закопча тамошния Лукойл и показа среден пръст на Путин и внедрените в страната путинки, и Българското правителство май ще се озъби на мечката.

Макар и малко служебно, защото правителството е служебно, на "Президента Плевнелиев", както путинистите в Болхария съскат, служебната реакция на руската наглост, да се бърка във вътрешните работи на суверенна натовска държава, член не на Евразията му на Путин, а на най- богатия клуб на държави в света - ЕС,
е повече от необходима, макар и закъсняла..макар и несигурна.

Не им стига на Туземците, че командват полицейските управления и кметовете на България по телефона от посолството си, с маниера на африкански колонизатори, ами сега ще ни се бъркат как да харчим парите си.

И то за отбрана.

И то в момент, когато Путинската им армия гази границите около себе си като трактор синура на селска нива.

В момент, когато от съветската им военна техника са останали само нелетящи и не мърдащи коруби, които по 3-4 пъти ремонтираме срещу злато, за да не помръднат...

Колко пъти трябва да плащаме за ремонти, които все не се случват, защото руснаците не искат "натовската ни" държава да има изправна бойна техника..

Били сме неблагодарни..за това, че не щем повече да ни се размахват камшици, като на крепостните селяни.

Съсипвали сме страната си, защото защото искаме да купим по-добро и по-ефтино от супермаркета вместо дрънкулките от тяхната туземска бакалия....!

Че, нещем повече да ни ритат, сякаш сме им куче, вързано на портата на Кремъл.

Туземците, собственици на 90% от България, които ни докараха до просяшка тояга, за да ни показват по панаирите като плашило за кандидатите за членство в ЕС, имат наглостта да тръбят, че нещейки вече да купуваме от тяхната вмерисана колиба, сме проявявали агресивност...!

Туземците, които са измислили телените мрежи и концлагерите, които са оградили собствената си страна с бодлива тел, които убиват и свои и чужди само за едната крива дума за Вожда им..те нас обвиняват, че сме щели да заградим руските селища в България с телени мрежи.
 - Ами че, те вече са заградени с телени мрежи от самите руснаци, за да не влезе случайно някой заблуден българин, или не дай боже данъчен, вътре...

Заплашват ли те Българите, че могат да дойдат да спасяват с корабите на "Славния Черноморски флот", оградилите се сами с бодлива тел, на българска територия, руснаци туристи..?!

Не ни ли казват точно това с ръмженето си иззад Рогозката??..

Не потвърждават ли всичките им брътвежи, че руснаците туристи, зад телта на окупираните от тях "селища", и щъкащи свободно по свободна България, са наистина "зелените човечета" на Туземеца.?

Не ни ли дават повод Рогозките да мислим, че и инвестициите им, и капиталистите им, и туристите им, са настоящи и бъдещи окупатори?..

Заплашват ни, че ще ни организират "декемврийски" и "януарски" протести на българите!!! , с които те /българите!!!/ да накарат своето си /българското!!/ правителството да купи, както винаги до сега, по-скъпа и по-калпава стока, но  от Туземия..

Заплашват ли ни , че може да ни се случи нещо като на Украйна, ако седим на два стола. Демек, ако ритнем стола на руската агентура в България.

Не подкокоросват ли те българските военни на бунт срещу българското правителство, както в-к Сегодня цитиран по-долу, командва бългаските /руски/ медии...!!!?

Само и само да купим пак техните лъкове и стрели на цената на бомбардировачи "Стелт", които после не могат и да помръднат...!

Текат им лигите на туземците да чуят верноподаннически скимтения от Бойко Борисов, във вид на "кимване към Русия" и слугински метани до кръста, в полза на, дерящият кожата на България и обикновените българи, Южен поток и диамантената дупка Белене..

Как им се иска,  5-тте хиляди !!!! руски "частни охранители" на тръбата Южен поток в българския участък / само за подписа си под тази опасна договорка Ореха трябва да иде зад решетките/,  да бяха вече в Българско и да развъртят сега нагайките...

Как им се ще, да се юрнем към Белград като стадо проститутки и да легнем пред ботушите на пристигaщия там да приема военен парад Путин с оголени задници.

Ще им се да Го помолим да дойде лично да ни удари камшиците.

Толкова им се ще, че вдигат камшика преди да сме си свалили гащите.

Това са очакванията им към новия /според тях, 91.11 % подкупен / парламент на България, в който са навряли всичките си подлоги.

Това са очакванията им и към правителството , което мечтаят да си наредят.

Толкова ли не могат да издържат две седмици, когато служебното, и явно дразнещо туземния им вкус, пробългарско правителство си замине, та тогава да си пробутват чалъмите..?!

Та нали, само след две седмици, те смятат, че путиблизците им отново ще яхнат България и ще удовлетворят всичките  мераци на Туземеца...!

Не могат. Бързат превъзбудени от наближаващия акт.  - Ами ако не им стане оная работа?

Треперят от страшната си страстна любов към българската държава и народ и се изпускат през Рогозките, които са опасли около туземните си срамотии.

Показват колко са силни..- Само посмейте да пръднете без одобрението на Батята Путин..!

Да се изРогозиш на служебно правителство, две седмици преди то да си замине, е като да риташ умряло куче и да се репчиш с храбростта си.

Шумотевицата зад Рогозката, около подмяната на самолетния парк на България със съвместими с оръжията на съюзниците ни такива, не е толкова плач за загубено парче от българската баница, която Русия лапаше без да си бърше мазната уста.

Това е остро подсвирване към кучетата, овчарско подвикване към послушковците си - Да внимават! Защото...няма да си получат дажбите.

Това е сигнал за АТАКА на руската пета колона срещу всеки опит на българските власти да покажат пробългарски характер, независимост и държавническо мислене и действие.

АТАКАТА срещу Президента Главнокомандуващ Въоръжените сили!!! и срещу Министъра на отбраната на Република България!!!, преди месец, по повод определянето на Русия като заплаха за националната ни сигурност./При положение, че Русия на Путин заплашва сигурността на целия свят / тогава постигна резултатът, който Путин искаше.

Оценката беша смекчена по унизителен за правителството на една свободна държава, начин./Унижението да си го консумират Близнашки и суфльорите му./

Сега, поощрени от покорно наведената тогава от Мининстър - председателя на Република България !!! главица, Рогозките още по-нагло се опитват да командорят българите..

Това е резултата от навежданията в кръста. - Колкото повече се навеждаш, толкова по-големи стават мераците на Туземците и им се надигат ония работи под Рогозките.

Ще ми се да вярвам, че този път, същото това, унизено веднъж служебно правителство, ще защити националната чест, ще покаже национална гордост и национално достойнство и ще отвърне на туземеца с Рогозката, с подходящият за случая, чисто служебен тон:

- Кой си ти бе, Рогозка някаква си? Срамна препаска...Ти на Българския Министър Шаламанов и на малкия пръст не можеш да седнеш..Да го духаш!

/ На дипломатически език това би звучало така  - Я си е.... .м....та..!/

Ето, по-долу и новината, на която не мога да повярвам.!!

Нима България, най-после е станала свободна, независима и горда държава?!!!...

Нима, макар и служебно, най-после се намери и Второ Българско правителство, което да покаже на наглеците среден пръст, този път на Рогозката на Туземеца.

/Първото беше на Иван Костов, който показа кукиш на един американски наглец - за косоварите./

Дано! Дано и следващите правителства на България се държат по този начин.

Ех..! Поне още две седмици ще имам повод да се гордея със собственото си правителство. Нещо, което не ми се бе случвало отдавна.

Че после...след двете седмици, Туземците се канят да идват с еднодръвките си по Южния поток, за да ни одерат и последната кожичка и да ни затрупат в дупката Белене..


/Вижте тук един истински анализ:
Руският вицегаулайтер Рогозин получи български атлантически отпор By Иво Инджев октомври 9, 2014 /

...................................................................................................................................................................
А това е от Дневник

След поредната атака от Москва
България обвини Русия в опит за намеса във вътрешните й работи Рогозин: "Някой си Шаламанов убедил премиера да предаде Русия"

Служебното правителство реагира остро и обвини Москва в намеса във вътрешните работи на страната, след като в Русия започна масирана кампания на тема "неблагодарността" на България, в която основно място е отделено на желанието да бъдат заменени старите съветски изтребители със западни и забавянето на проекта "Южен поток".

"Някой си Шаламанов е убедил премиера Близнашки за пореден път да предаде Русия в полза на употребявани Ф-15", написа в Туитър

руският вицепремиер Дмитрий Рогозин.

В отговор служебното правителство обяви, че в най-скоро време ще реагира със съвместна позиция на МВнР и на Министерството на отбраната.

Военният министър Велизар Шаламанов посочи от своя страна, че това е опит за намеса във вътрешните работи на страната и добави пред изданието "Клуб Z", че "
зависимостта от военните доставки от Русия е опасна и трябва да се ограничи".

"Доколкото разбирам обвиненията, които са отправени към България е, че тя е проявила агресия, проявявайки нелоялност към нея. /!!!??? уникално/

Т.е. това е скрит комплимент, че сме защитили българския национален интерес, макар това да не е било приятно на някого", заяви вицепремиерът по правосъдие, вътрешен ред и сигурност и министър на правосъдието Христо Иванов.

В същото време руските медии излязоха с обширни коментари за България и плановете й да модернизира армията си със западно оборудване.

"Българските политици продължават да ликвидират собствената си страна и да тласкат населението към протести", пише руското издание "Сегодня".

Електронният вестник коментира одобрената от служебното правителство програма "България в НАТО и Европейската отбрана 2020". Тя съдържа "отказ от използване на руски изтребители и хеликоптери.

Затова, твърдят български медии,
в редиците на въоръжените сили зрее бунт", заявява "Сегодня".

"Антируският курс на София се очертава все по-ясно от ден на ден", пише "Гудок".

Българският министър на отбраната Велизар Шаламанов мотивира отказа от руските бойни самолети с това, че страната трябва да стане независима от Русия. Вместо руските България смята да купи 8 нови изтребителя, посочва вестникът.

В публикацията не е отбелязано обаче, че Алиансът отдавна критикува София, че бойната й авиация не е съвместима с партньорите заради руските машини, а от българското министерство на отбраната твърдят, че поддръжката на тези машини излиза съвсем не евтино. Няколко военни министри вече се оплакаха, че договорите с Руската федерация се управляват много трудно.

"Къде ще идат тогава българските МиГ-ове и Су? - пита се "Правда" и сам отговаря: "Ами ето, (украинският президент) Петро Порошенко нали се кани да купува оръжия от страните в НАТО".

"Ако все тъй анализираме ситуацията с оптимизъм, Бойко Борисов логично трябва сега да кимне към Русия. Нима ще дочакаме положителни изявления за "Южен поток", чуди се "Правда".

Според изданието газопроводът "е нужен на България дори повече, отколкото на Русия, защото е /руско/градообразуващ строеж, който дава работни места/на руснаците/, инвестиции, транзитни такси". /????..какви транзитни такси, какви пет лева..тези за хлебарки ли ни вземат./.

"Наистина е беда да си православна славянска страна, чийто народ се отнася добре към Русия. Доказва го съдбата на Гърция, Кипър, Сърбия, България, Украйна. Арсеналът на Запада е голям - от кредитно заробване до война", се казва в материала.

Според руското издание България и Румъния са приети в ЕС "не за благото на населението в тези страни, а за да бъдат лишени от възможността да сътрудничат с Русия".

"Къде се дяна вечната дружба, в която се кълняха българите? Та нали освобождението от османско иго не е малко нещо. По време на Великата отечествена (война) българите не отвърнаха със същото на своите "братушки", изтъква мрежовият вестник.

Българските самолети руско производство са част от някогашната "приятелска помощ от страна на една съюзна държава - Съветския съюз (. . .) Някои неща се доставяха безплатно, някои - срещу български чушки, зеленчуци, плодове, заради което се убиваше собственото производство" на СССР, коментира пред "Аргументи и факти" Роман Гусаров, експерт на транспортната комисия в Държавната дума.

"Тази ситуация продължава и днес. България е бедна страна, тя оцелява до голяма степен тъкмо благодарение на руските пари, които течаха доскоро натам като широка река - говоря за туристите и любителите на български недвижими имоти, вдигнали там цели руски градове.

Страх ме е това да не свърши печално: те ще обградят руските градове с бодлива тел, ще вдигнат данъците и нашите инвеститори ще хукнат да бягат оттам с голяма скорост", предрича събеседникът на седмичника.

Под крилото на Съветския съюз "българите получаваха всички преференции и живееха десеторно по-добре, отколкото сега. В момента смятам, че България, както и нашите украински съседи, ще се опитва да седи на два стола - да се захранва с руски пари, ловейки подаяния, подхвърляни от Запада", заявява експертът на руския парламент, цитиран от БТА.

Дневник
Никола Лалов




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. aboychev - ОБИКНОВЕНА РУСКА НАГЛОСТ
08.10.2014 16:51
ЗАХРАНВАНА ОТ РУСОФИЛСКИТЕ ПОДЛОГИ У НАС
цитирай
2. getmans1 - О.Т.
08.10.2014 21:07
Новите опорни точки и сигнал за действие, сега ще очакваме.
цитирай
3. dockholiday - Ама тези руснаци
08.10.2014 23:58
много обичат да лъжат. Безсрамници!
:((
цитирай
4. vmir - Браво на нашите!
09.10.2014 00:40
От достойнството започва всичко хубаво. Няма как да е достойно джавкането срещу ЕС в полза на Русия. България не само политически и географски, но и културно е свързана с Европа. Примерът на Северна Корея (където китайски смартфон се представя за севернокорейски), у нас не е на особена почит.
цитирай
5. sofist - ЩО НЕ СЕ ОБЕСИТЕ ВСИЧКИТЕ РУСОФОБСКИ ГНИДИ
09.10.2014 02:00
АМЕРИКА ДА СИ ПРИБЕРЕ БУКЛУКА
цитирай
6. valentinsent - България е в Европа. Глупаво е да ...
09.10.2014 02:37
България е в Европа. Глупаво е да гледаме към азиатска Русия. А и не трябва да забравяме руското робство. То не беше по-хубаво от турското.
цитирай
7. demograph - Тъпако...
09.10.2014 03:23
sofist написа:
АМЕРИКА ДА СИ ПРИБЕРЕ БУКЛУКА

90% от едрата собственост в България е в руски ръце. Само 0.45% е американска. 0% германска..! Това да ти казва нещо за приноса на руснаците в мизерстването ни?..Или хамериканците са виновни, че тоя с 90% ни дере кожите. Или ти си глупав трол.
цитирай
8. karaiany - Демографе, браво ти! Боят нас...
09.10.2014 04:43
Демографе, браво ти!
Боят настанА, както се пее в оная възрожденска песен!!
цитирай
9. lightsaber123 - Още по-достоен
09.10.2014 06:31
Ще бъде нашият министър ако изгони руския наглец завинаги от България.
цитирай
10. aboychev - БОЯТ ЩЕ НАСТАНЕ
09.10.2014 07:37
КОГАТО ЗАПОЧНЕМ ДА ПОЧИСТВАМЕ
ИКОНОМИКАТА СИ,
СЪОБЩЕНИЯТА СИ,
БАНКИТЕ СИ,
ЕНЕРГЕТИКАТА СИ,
ЧЕРНОМОРСКИЯТ СИ БРЯГ,
ОТ РУСКОГОВОРЯЩИТЕ БЕЗРОДНИЦИ
И ВИСШИЯТ СИ ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ
ОТ РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА
ОТ
цитирай
11. demonwind - Ако става въпрос само за изтребителите,
09.10.2014 10:22
точно миналата седмица си говорих с български полковник, работещ в НАТО - оказахме се набори. Човекът беше военен летец с бая часове във въздуха. Въпреки, че е летял на какви ли не машини, с ръка на сърцето си каза, че от руските машини по-добри няма - а е летял само на МиГ 29 и СУ 25. Като му споменах за Пак-Фа, МиГ 35 и т.н. човека се разтече и ме помоли да не го дразня с мечтите му...

А за другите неща - ние сме си миновни, че не можем да бозаем от две майки...
цитирай
12. aboychev - КАКВО ДА ТИ ЧАЖЕ ЧОВЕК ДЕТО Е ЛЕТЯЛ САМО НА МИГ И СУ
09.10.2014 10:42
И АЗЗНА ВРЕМЕТО РЕШИХ ДА СИ КУПЯ ТРАКТОР 1993-94г.
СПИРАХ РАЗЛИЧНИ ТРАКТОРИСТИ ЗА СЪВЕТ
СВИЧКИ МИ КАЗВАХА САМО ЮМЗ ИЛИ БЕЛАРУС
ДНЕС НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ СЕ КАЧВА НА ТАКЪВ
КАРАТ ДЖОН ДИЪР, НЮ ХОЛАНД, ДОЙЧ ФААР, КЕЙС
И НЕ СИ МЕЧТАЯТ ЗА МОДЕРНИТЕ РУСКИ МАШИНИ
С ДВЕ ДУМИ
ЛЕДЦИТЕ С МНОГОТО ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСОВЕ ИМАТ ТОЛКОВА ПОЗНАНИЯ
КОЛКОТО ТРАКТОРИСТИТЕ С МНОГО МОТО ЧАСОВЕ
цитирай
13. demonwind - 12. aboychev
09.10.2014 10:50
Лошо си прочел - летял е на МиГ и СУ от руските машини. Иначе е летял с всякакви Ф-ове и каквото си искаш. За да може да прави сравнение, значи има база за това, не говори празни приказки (човекът е далеч от шаблона "тъпа фуражка").
Самолета не е трактор. А и тракторите, ако става въпрос - един новобаровец (дето точи фондове) - съсед в България, си купи Ню Холанд - здрава, модерна машина. Е, изора си нивите един, два, три пъти... Сега му ги оре друг съсед с руския трактор на 100 години, просто защото "модерната" машина се скапа... Когато закъса друг съсед с "модерния" пикап 4х4 Додж (мощен за два тира), от калта го извади пак комшия с... Лада Нива...
Впрочем и Бате Бойко го даваха по телевизията да си кара Нивата по селските пътища - не се е яхнал на Додж или БМВ Х5...
Нагледал съм се на прехвалени западняшки играчки - вярно е че са невероятни като изпълнение, но просто нетрайни... Също като самолетите, нали?
цитирай
14. demograph - Драги ми Демоне..вятър ти вее в главата
10.10.2014 00:55
demonwind написа:
Лошо си прочел - летял е на МиГ и СУ от руските машини. ...Също като самолетите, нали?

Ще ти дам за начало един пример от българската военна чалга.
Един много голям военен началник, който се пенсионира наскоро и отиде да командва във военния кабинет на Президента/за мое разочарование от избора му/, преди десетина - петнайсет години, отиде в САЩ по линия на обмена и като се върна се изцепваше точно по същия начин както бившия военен летец, който плакал като чул за новите руски чудеса на бойната авиация: - хамериканците са по-калпави войници от нас българите! Защо бе холан, го питам аз - а той ми отговаря с патос - Ние ги бихме на стрелбите с ..автомат Калашников. Имало там стрелби, които им организирали за развлечение, като ги поканили да пострелят на някакъв си полигон.- Аз уцелих всичките мишени а АК-то, а ония не можаха с техните М-16...Ниво, нали? Питам го - А защо, като са толкова калпави, където тръгнат всичко смачкват? А той ми отговаря - Защото имат въздушно превъзходство и по 3-4 месеца бомбардират преди страхливата им пехота да тръгне напред. - А защо имат въздушно превъзходство, нали ония срещу тях са бъкани с МИГ-29 и Су ?... - Ами, защото Фантомите прехващат Миговете на 10 км преди да влязат в обхвата на руските оръжия и ги свялят като гарги...- Ааа, казвам му аз. - Освен това, американците през тия 3-4 месеца са подавили /военен термин - означава смачкали/ системата за ПВО и за навигация на самолетите и Миговете и СУтата летят като слепи.. - А калпавите американци с калпавите им Фантоми ги свалят преди да са видели откъде им гърмят, и страхливо бягат, казвам му аз...- И тогава, схвана иронията ми той , калпавата им пехота, с калпавите си пушки М-16, стигна до столицата, като на разходка, без нито един път да гръмнат, без нито един загинал. Някои "американцки" войници се върнаха от тази война с ръждясали пушки.
Толкова разбирам аз от война, МИГ-ве и СУ-та..
А твоя бивш пилот, руски фен не ти ли каза, защо нашите мигове не летят?
цитирай
15. demograph - Защото са прескъпи летящи ковчези, с които ни изнудват
10.10.2014 01:16
И защото, когато рекохме да ги ремонтираме, руснаците и нашите русолюбки се наредиха като черва за комисионни, изкрадоха всичките милиони заделени за това, а самолетите си останаха на земята. И това се повтори 3 - ТРИ !!! пъти с ударните вертолети. За другите самолети пари не останаха. Руснаците ИСКАТ да имаме бойна авиация въоръжена с руски самолети, но които ДА НЕ ЛЕТЯТ, защото са натовски. Но да им ги платим като златни - един за нас два за тях..Прави са. Щом има глупаци да плащат. Следователно и ние сега сме прави. Ние искаме самолети, които ДА ЛЕТЯТ. Защото не сме в Евразия, а в ЕС и НАТО! И защото ремонтът на един МИГ29 сега струва колкото един нов F-16 или Грипен, или Мираж, или Юрофайтър. И защото е недостойно да купуваш оръжие от държава която се гласи да воюва срещу теб. Да не говорим, че заплашва България като че и е слуга. Да не говорим, че оня туземец от посолството им, ни диктува къде и кога да МОЧАме..!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962453
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол