Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2014 15:55 - Какво ли ще каже Путин в Милано и Белград?..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5312 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 16.10.2014 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Путин изтегля руските войски от украинската граница www.mediapool.bg
image

Президентът на Русия Владимир Путин е наредил на руските войски да се оттеглят в постоянните си бази след военните учения  в Ростовска област близо до границата с Украйна, съобщават руските медии, като цитират говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Съобщението за изтеглянето на войските бе направено преди очакваната среща между Путин и украинския му колега Петро Порошенко в Милано другата седмица (16 и 17 октомври), отбелязва Ройтерс.
.....................................................................................................................................................................
Странични разсъждения на демограф:

Вместо да атакува главорезите на ИДИЛ , противно на надеждите на Обама, турската армия смачка кюрдите..Защо ли?
Дали защото Турция не иска да участва в комедията ИДИЛ, а хитро използва смешката за да си реши проблема с проруската ККП. А Путин да си подхвърля на Обама като жертви некви си идилци, за да се изкара победител и така да помогне на закъсалата Демократическата партия в предизборната и кампания. Умни туци.
.
И германците постъпиха така. Отказаха да участват, че дори и да снабдяват когото и да било с каквото и да било. Защото знаят за какво става дума.

А пък Украйна - кучета я яли. Обама я размени като заешка кожа срещу "победа над кръвожадния ИДИЛ.
....................................................................................................................................................................
Коментар на демограф:

На 16 и 17 октомври Путин ще бъде в Милано и в Белград.
В Белград той ще присъства на военен парад по случай освобождението на Сърбия от фашизма от Съветската армия.

Това, че Българската армия не е спомената в сръбския анонос на парада, не е проблем.

Искам да заостря вниманието ви - Очаквайте Путин да произнесе важни речи на двете места...
От раз мога да позная тяхното съдържание и посланията, които той ще отправи към света и към нас.
Но оставям това на вас.
 




Тагове:   Сърбия,   НАТО,   борисов,   Русия,   ЕС,   пути,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nkf - Ккавото и да каже маломерния мил...
12.10.2014 16:29
Ккавото и да каже маломерния милиционер е все тая. Глупакът сам започна нова студена война и сам се навря смъртоносната за русия спирала на нова надпревара във въоръжаването. А цените на птерола падат, същевременно курсът на долара се движи нагоре. По-важното е не какво ще каже този кагебейски тъпак, а на какво ще прилича русия през 2017-та? а през 2020? Най-важния за него въпрос (за милиционера) е как ще се оттърве от властта, и ако не иска да се оттърва, дали не е решил севернокорейски вариант на битийност за русия.
цитирай
2. get - - Хм ? - вероятно ще се повторят не...
12.10.2014 18:36
- Хм ? - вероятно ще се повторят нещата от 1946 - 47 година?

- Някой, като "другарят" У. Чърчил, ще произнесе нещо от рода на прословутата "Фултънска реч":
„От Щечин в Балтика до Триест в Адриатика на континента се спусна желязна завеса. От другата страна на завесата са всички столици на древните държави на Централна и Източна Европа - Варшава, Берлин, Прага, Виена, Будапеща, Белград, Букурещ, София. Всички тези прочути градове и населението в техните райони се оказаха в границите на онова, което аз наричам съветска сфера, всички те в една или друга форма се подчиняват не само на съветското влияние, но и на значителния и все по-увеличаващ се контрол на Москва”.
- Забравяйки, че на Ялтенската конференция ... той ни "подари" на Съветите!

- А някой, като "мистър" Жданов, ще събере верните си приятели от бившите "съветски сателити"(вероятно под знамето на "пан-славизма" ?) за да сформира ново Коминформбюро и обясни:
"Экспансионистская внешняя политика, вдохновляемая и проводимая американской реакцией, предусматривает одновременную активность по всем направлениям ..."

- През това време, представителите на едрият финансов капитал - радостното ще потриват ръце ... Защото войната - това е "жътвата" за банкера! :(((
цитирай
3. alexs - Ето какво я чака България http:/...
12.10.2014 20:28
Ето какво я чака България http://alexs.blog.bg/politika/2014/10/12/bylgariia-sled-25-godini.1304068
С ДВЕ ДУМИ ЦИГАНИЗАЦИЯ И ТУРЦИЗАЦИЯ и нито руснаците и още по-малко задокенските приятели ги вълнува тях ги интересува територията....спасението на давещите е проблем на давещите се!
цитирай
4. lightsaber123 - Каквото и да каже
13.10.2014 12:24
Какво ме интересува... този човек нито е президент на България, нито по някакъв начин е обвързан с България... така че каквото и да каже за мен е все едно - нито ще го гледам, нито ще го слушам.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Аз мисля
13.10.2014 12:43
, че в Милано ще видим "светлина в тунела" Тоест ще настъпи пазведряване в отношенията Изток-Запад. Изтеглянето на войските и уволнение на украинския военен министър/известен ястреб и представител на д сектор/ са предпоставка за това. На практика ще престане да се говори за Крим и Севастопол и ще бъде договорена широката автономия на "Нова Русия"/названието не е ново/
Украйна ще обещае да не спира гада да Европа , а ЕС/в т ч /и ние ще дадем гаранция , че ще платим задълженията на украинците.

В Белград:
Путин ще бъде триумфално посрещнат както никой руснак от 48ма насам
Наред с тържествата/чувствам се силно съпричастен към тях. Баща ми като партизанин в арвията на Тито участва в освобождаването на Белград/ Сърбия ще получи сериозна финансова помощ за икономиката си . Ще бъде договорен/вероятно и с евентуално променен маршрут/ окончателно "Южен поток" Очакват се разговори за модернизиране на сръбската армия. Поне такива са очакванията на сръбските журналисти
цитирай
6. vmir - Хубав постинг, хубави коментари.
13.10.2014 14:07
Вкусна блогова супа за душата.
цитирай
7. get - Вкусна блогова супа за душата. - Кто ...
13.10.2014 20:27
vmir написа:
Вкусна блогова супа за душата.


- Кто главный вор в рОССии ?

http://www.youtube.com/watch?v=JTNB5RzlILI

- А знаете ли в руският градски фолклор, какво се разказва ... относно ! - откъде идва обръщението възприето при болшевиките, тоест "товарищи" ? :))
цитирай
8. vmir - 7. get,
14.10.2014 14:26
get написа:


- А знаете ли в руският градски фолклор, какво се разказва ... относно ! - откъде идва обръщението възприето при болшевиките, тоест "товарищи" ? :))


Нямам идея, но ще ми е интересно да чуя.
цитирай
9. demograph - Айде да ви кажа за Путин
16.10.2014 00:08
В Милано Путин ще отправи очаквано послание към света:
- Русия не е националистическа и агресивна държава. Аз съм миротворецът на света. Подарих ИДИЛ на Обама срещу Крим и Украйна и ни чака мир и любов. Правете с изводите сами.
Западът ще въздъхне с облекчение и ще го обсипе с овации.
В Белград Путин ще обяви новото направление на хибридната си война срещу същия този облекчен Запад. Даже нещо повече - Ще обяви победата си на Балканското стратегическо направление, чрез окупирането/хибридно/ на България , Сърбия и Македония, и тяхното спонтанно и благодарно приобщаване към ценностите на Евразия.
Слисан от изненадата, Западът отново ще въздъхне с облекчение - Всяко зло - за добро. Поне ще се отървем най-после от тия крадливи и лъжливи диваци.
А дали ще каже нещо за България? - Разбира се. Ще каже, че "некии" си евродемократични "ултра десни" се опитват да отклонят България от коловоза за Азия, но Той вярва в победата на Азиатската идея за Нова Европа.
А за Бойко Борисов дали ще каже нещо?... - Не. Бойко Борисов вероятно ще отиде лично до Белград за да каже нещо на Путин.
Това е следващата загадка.
- Какво ли ще каже Бойко Борисов на Путин в Белград..?
А може би вече го каза, като каза специално за Путин, че няма да прави ош-беш с Реформаторския блок, който се състои от "агресивни" българи с "ултрадесни", че и евродемократични, че и антипутински убеждения, нали така каза и Путин...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963220
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол