Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 03:23 - Сидеров трябва да бъде експулсиран обратно при Путин. Картаген трябва да бъде разрушен!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 8974 Коментари: 18 Гласове:
16

Последна промяна: 14.12.2014 03:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Адаптиран коментар на SS  в offnews.bg

"ВПРОЧЕМ СМЯТАМ, ЧЕ КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!"
Този израз е бил задължителният край на всички речи на Марк Порций Катон в сената на древния Рим, независимо каква била темата на речта му.

Та и аз, като него, ще ви повтарям до втръсване:

- Да се разрушат митовете и зависимостите на България от Русия и да се сведат отношенията с Русия до обикновени, равноправни търговски и дипломатически връзки!

- Русия ни задушава! Русия ни влече към дъното и бедността! Русия ни е колонизирала и ние трябва да се освободим!

Ние трябва да ликвидираме влиянието на руската пета колона в България и тя да бъде подведена под отговорност за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

И аз искам да попитам българските власти:

1. Каква е числеността на руския дипломатически персонал в България и кои от тях са резиденти на руските специални служби?
2. Какъв е броят на руските фирми в България?
3. Какъв е броят смесените българо-руски фирми в България?
4. Кои са техните собственици?
5. Какъв процент от националното богатство на България е в техни ръце?
6. Колко са на брой и кои са руските анклави на българска територия и по какви закони достъпът на българските власти и граждани там е ограничен?
7. Какъв е размерът на данъците, които фирмите на руснаците и на подставените им лица плащат?
8. Какъв е размерът на социалните помощи, които се източват от руснаците в България  и по кои закони става това?
9. Какъв процент от средствата по програмите на ЕС отиват в Русия от кого и по какви схеми става това?
10. Какъв е броят на НПО и сдруженията за "подобряване" на българо-руските отношения?
11. Какъв е броят и кои са партиите работещи за путинизма в България?
12. Кой ги ръководи и какъв е произходът на тяхното финансиране?
13. Има ли Средство за масова информация в България, което да не е собственост на руснаци или на подставени от тях лица?
14. Кой финансира опростачаването на българския народ?
15. Кой още толерира русофилството в учебниците и го преподава в университетите?
16. Колко са на брой руснаците в България?
17. Колко от тях имат и българско гражданство, кой, как и кога им е дал това гражданство?
18. Колко са на брой руските граждани на работа в български държавни и общински организации и по какъв начин са назначени там?
19. Колко от руснаците в България са свързани руските специални служби?
20. Колко са българските граждани свързани с руските служби?
21. Колко са, кои са, кой и как плаща на подставените лица в социалните мрежи, които тиражират руските лъжи в България?
22. Работят ли ВПРОЧЕМ българските служби за сигурност и по руската агентура в България?
222......................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................
2222. Кога ВПРОЧЕМ явни руски агенти като Сидеров, А. Малинов, А. Симов, А. Славчев, З. Захариев, Първанов и антибългарските отрепки около тях ще бъдат подведени под отговорност за антидържавна дейност?
...........................................................................................................................................................

Сиромашията и простотията ни идват от Русията!

КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!



Гласувай:
19


Вълнообразно


1. vmir - Сиромашията и простотията ни идват от Русията!
14.12.2014 06:38
КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!Истината, цялата истина трябва да се разкрие, за да се осъзнаят заблудените!
14.12.2014 07:46
- Русия ни задушава! Русия ни влече към дъното и бедността! Русия ни е колонизирала и ние трябва да се освободим!
Ние трябва да ликвидираме влиянието на руската пета колона в България и тя да бъде подведена под отговорност за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!
цитирай
3. aboychev - ОТНОСНО ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА
14.12.2014 08:47
4. ОТВОРЕНО ПИСМО- ЗАЯВЛЕНИЕ ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР
http://aboychev.blog.bg/politika/2014/01/30/otvoreno-pismo-zaiavlenie-do-glavniiat-prokuror.1233300

Последна промяна: 31.01 02:22
цитирай
4. zzz65 - - Русия ни задушава! Русия ни влече ...
14.12.2014 10:52
batogo написа:
- Русия ни задушава! Русия ни влече към дъното и бедността! Русия ни е колонизирала и ние трябва да се освободим!
Ние трябва да ликвидираме влиянието на руската пета колона в България и тя да бъде подведена под отговорност за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

аз бих задал същите въпроси не само за руснаците ,а и за американската агентура и агентурата на сорос стига сте спорили кое робство е по добро???
цитирай
5. sullltan - Сидеров и Путин
14.12.2014 16:56
НА СЪД !!!.....
цитирай
6. ravramov - Платен герберски трол!
14.12.2014 19:41
Жалък роб на мамона!
цитирай
7. kanibal - байно, аз не съм от герб и ги мразя, ама русия мразя хиляда пъти повече.
14.12.2014 20:06
ravramov написа:
Жалък роб на мамона!


тя е най голямото ни нещастие и най-голямото зло. и за целия свят също
цитирай
8. vencivaleri1951 - Хубаво е да се знае историята, а не да се поназнайва само.
14.12.2014 20:19
Истина е, че Катон е повтарял един и същ израз в продължение на години. Истината е обаче и това че той има сериозен дял в мините за сребро в Северна Африка и Картаген сериозно му е намалявал доходите му. Истина е също така , че за нещо като корупция и даржавна измяна е убит в имението си близо до Рим , а ръцете му са приовани на входните врати-едни историци пишат на съвратите на същото това имение, други пишат, че на вратите на Вечния град. Картаген в края на краищата е разрушен...След това и Рим

За броя на руснаците. Десетки хиляди са , но са по мало отколкото българите на територията на Бившия СССР. В по голямата си част са русоговорящи.
И какво ще предложиш? Да разведем административно хилядите семейства и съпругът с руски корен заедно с децата да експулсираме от България. Да затворим руските предприятия и фирми. На прима Виста се сещам за Петрол, Топенерджи , рафинерията. Да затворим АЕЦа напълно защото е с руски касети и да забраним руския език който се оказва втори по предпочитания за изучаване у нас.
Ние общо взето периодично сме го играли това и знаем какво е следвало след това. Каква 5та колона бе смешник....За съжаление с тази плесница с опакото на ръката покрай Ю П Москва на практика се присъедини към фразата на Бисмарк за България
" Не ме интересуват конекрадците на юг от Дунав"
Така , че чукаш в отворена врата
цитирай
9. get - - Вие българин ли сте - да попитам?
14.12.2014 20:57
vencivaleri1951 написа:
И какво ще предложиш? Да разведем административно хилядите семейства и съпругът с руски корен заедно с децата да експулсираме от България. Да затворим руските предприятия и фирми. На прима Виста се сещам за Петрол, Топенерджи , рафинерията. Да затворим АЕЦа напълно защото е с руски касети и да забраним руския език който се оказва втори по предпочитания за изучаване у нас.

- Относно тези ви "подсказвания" - Ами да вземем да се поучим от ЧЕЛНИЯТ ОПИТ на Работническо-селската червена армия ... приложила го към руските граждани на България след поредното ни "освобождение"?
Спомен на Леонид Евгениевич Ходкевич за руската бело-емиграция в България?
""Когда пришли советские войска, всех наших отцов и дедов вызвали в комиссию следователей красной армии. Одну часть из них, поругав, отпустили домой; вторую — выслали в отдалённые населённые пункты здесь же в Болгарии: третью — загнали прямо в Сибирь. Члены РОВСа, в основном, были угнаны в Сибирь. Тех, кто был в Русском Корпусе, расселили вне больших городов. Остальных заставили принять советское гражданство. Хочешь или не хочешь — иди, пиши заявление и получай советский паспорт, И все мы стали “советскими гражданами”. Уже на третий или четвёртый день после ввода красной армии, все русские Белые организации (а их было тогда двадцать пять!) были распущены, имущество их было конфисковано. И с тех пор этих организаций в Болгарии не стало...

После этого, коммунисты собрали всю эмигрантскую массу, и для того, чтобы, во-первых, наблюдать за ней, а, во- вторых — “перевоспитывать”, создали “Союз советских граждан в Болгарии”. Дали нам помещение — бывшее немецкое училище, и в нём устроили клуб. Там в обязательном порядке русских эмигрантов заставляли изучать историю ВКП(б), политэкономию и т.п. А когда началась национализация, многие богатые русские эмигранты стали оформлять “дарение” своего имущества (в том числе даже фабрик!) этому «Союзу». Так организация эта превратилась в весьма состоятельную.

Но в 1956 году советское руководство посчитало нас уже «перевоспитанными», и нам заявили: «Возвращайтсь на Родину!” Половина возвратилась: в основном, в Казахстан, осваивать целинные земли. Там многие люди спивались, сходили с ума, просто исчезали куда-то. Но некоторые, воспользовавшись тем, что кто-то из их родных был из болгар, сумели вернуться обратно. Это был развал русской эмиграции в Болгарии. Нам запретили собираться, отобрали дом. И до тех пор, пока здесь существовал коммунистический режим, мы не имели своей организации."

- С какво мислене се отличава държавният глава на Россия ? ...
Владимир Путин: нельзя было допускать развала СССР.
Премьер-министр РФ Владимир Путин считает, что нужно было "последовательно, настойчиво и бесстрашно" бороться за целостность СССР и не допустить его развала.
"Что бы я делал? Нужно было своевременно в Советском Союзе начинать экономические преобразования и реформы и закрепить их демократическими преобразованиями в стране, нужно было последовательно, настойчиво и бесстрашно, не пряча голову в песок и не оставляя задницу снаружи, бороться за территориальную целостность нашего государства", - сказал он, отвечая на вопрос в прямом эфире программы "Разговор с Владимиром Путиным. Продолжение".

- Аз влизайки в ролята на говорител на "братското", Министерството на отбраната на Русската федерация съм длъжен да ви предупредя, че според ... ?
Статья 9.
Граждане Российской Федерации:
3) могут создавать организации и общественные объединения, содействующие укреплению обороны;

Статья 10. Вооруженные Силы Российской Федерации и их предназначение

1. Вооруженные Силы Российской Федерации - государственная военная организация, составляющая основу обороны Российской Федерации.
2_1. В целях защиты интересов Российской Федерации и ее граждан, поддержания международного мира и безопасности формирования Вооруженных Сил Российской Федерации могут оперативно использоваться за пределами территории Российской Федерации в соответствии с общепризнанными принципами и нормами международного права, международными договорами Российской Федерации и настоящим Федеральным законом для решения следующих задач:

1) отражение вооруженного нападения на формирования Вооруженных Сил Российской Федерации, другие войска или органы, дислоцированные за пределами территории Российской Федерации;

2) отражение или предотвращение вооруженного нападения на другое государство, обратившееся к Российской Федерации с соответствующей просьбой;

3) защита ГРАЖДАН Российской Федерации ЗА ПРЕДЕЛАМИ ТЕРИТОРИИ Российской Федерации от вооруженного нападения на них;

4) борьба с пиратством и обеспечение безопасности судоходства.

- От коя(кой) ли, от посочените по-горе варианти(хипотези) ще се възползва тов.Путин ?

- По официални данни гражданиТЕ на Российской(та) федерация само по Черноморието ни възлизат над 300 000 - това са получилите статут за ПОСТОЯННО пребиваване в Република България.

- Производен от ГОРНОТО ВЪПРОС - Като е толкова преКрасно в ... широка-а-а страна моя родная ... И чий го дирят тук, толкова много россияни?

Венци-Валери Твърдите че познавате историята - Да си спомняте ... Какво прави в царство България зам. наркома на външните работи на СССР, по време на така известната ни "Соболева акция" ??
- Венци-Валери - Ние или Съветите сме ПО-ГОЛЕМИТЕ ФАШИСТИ? ... Предвид кой след кого встъпи в съюз с "фашистка" Германия?
- От тук въпрос - Кой на кого дължи репарации ... ние на СССР или те на България?!

- Така че ... Не Картаген трябва да бъде победен ... А достигащото до наглост ИМПЕРСКО-ШОВИНИСТИЧНО поведение на най-големите от братята ни "славяни" - с тяхната историко-политическа доктрина за "Москва третият Рим" ??:(((
цитирай
10. aboychev - Вие българин ли сте - да попитам?
14.12.2014 21:28
vencivaleri1951 Е ИНТЕЛИГЕНИЗИРАНА
УРОДЛИВА ФОРМА НА ЖИВОТ
ПОРАЗИТИРАЩА ВЪРХУ РУБЛАТА
КОНЕКРАДЦИ НА ЮГ ОТ ДУНАВА СА БИЛИ ЕДИНСТВЕНО ВОИСКИТЕ НА "РУСКИТЕ" ИМПЕРАТОРИ
цитирай
11. sullltan - vencivaleri1951 Е ИНТЕЛИГЕНИЗ...
14.12.2014 21:41
aboychev написа:
vencivaleri1951 Е ИНТЕЛИГЕНИЗИРАНА
УРОДЛИВА ФОРМА НА ЖИВОТ
ПОРАЗИТИРАЩА ВЪРХУ РУБЛАТА
КОНЕКРАДЦИ НА ЮГ ОТ ДУНАВА СА БИЛИ ЕДИНСТВЕНО ВОИСКИТЕ НА "РУСКИТЕ" ИМПЕРАТОРИ


Браво!
Добре му го резна :-)))

цитирай
12. getmans1 - 3333 - ..... Тази вечер съм си поставил задача да ходя подир ВВ1951 с един въпрос ....
14.12.2014 23:08
... Обясни тогава, защо този мръсник / Сорос / активира ИТИЛ точно когато беше пика на руската НЕнамеса в Украйна!?

За да не се обидят и другите Путеноиди този въпрос се отнася и за тях.
цитирай
13. stoyan80 - Нека бъдем реалисти!
15.12.2014 01:02
"България в този момент е правоверен член на НАТО и ЕС. И няма нищо общо с руската военна доктрина, или с проектите на Русия за различни икономически и митнически сближавания с независимите държави от бившия СССР. Напротив, на българска територия са разположени бази на военните сили на САЩ, дори не и на НАТО. Този акт беше осъществен от българския политически елит при постигнат консенсус между десницата и левицата...България... взе решение (одобрено и от тогавашния президент Георги Първанов) да се присъедини към „Коалицията на желаещите“, организирана и ръководена от Пентагона. Което означава, че в интерес на САЩ България се съгласи да участва във война срещу независимата държава Ирак, член на ООН, и то без санкция на Съвета за сигурност. През последните две десетилетия българската армия изпълнява полицейски функции във всяка част на света, където американците са заявили интереси. Българско правителство (това на Иван Костов) не допусна, по време на бомбардировките над Белград от авиацията на САЩ, да преминат самолети на Русия, за които поне официално се твърдеше, че пренасят хуманитарна помощ за населението на Сърбия. Да не забравяме, че САЩ продиктуваха на българската дипломация да признае първа, или една от първите, новосъздадения протекторат към ЕС - Косово (днес в Косово се намира най-голямата американска военна база на Балканите).
България вече двайсет години не осъществява сътрудничество с Русия в областта на военната промишленост (макар тя да е създадена със съветско съдействие). Ние фактически унищожихме мощната си военна промишленост, съобразявайки се с американските интереси: по такъв начин подсигурихме пазари за износ на оръжие не на Русия, а на САЩ и на определени европейски държави...Лоялността ни към САЩ попречи да сключим взаимноизгодна спогодба с Русия за ремонт на все още действащите във военновъздушните сили на България руски самолети МиГ 29, което е в ущърб на най-елементарните ни национални интереси." проф.Чавдар Добрев
цитирай
14. stoyan80 - ??!
15.12.2014 02:07
Най-много от всичко гореизброено ме стъписа следния въпрос: "Кой финансира опростачаването на българския народ?" Без съмнение Русия няма и ни най-малка роля в това отношение. "Опростачването на българския народ " е плод преди всичко на американската субкултура, навлязла с настъпването на "прехода" и е пряко следствие от насилствените и упадъчни филми и сериали, порнографията, кървавите видео игри и американски телевизионни формати от типа на "Биг Брадър" с които бива заливан постоянно обеднелия ни народ. Това са т.нар. от някои автори "тихи оръжия" с които се действа с цел манипулиране на обществото. Американският писател Ноам Чомски е съставил списък на „10 начина за манипулиране“ с помощта на медиите. От тях най-вече точки 7 и 8 илюстрират най-пълно тези подходи и очевидно се поддържат особено активно у нас. Цитат: " 7/ Да се държат хората в неведение, като се култивира посредственост.
С това гарантира, че хората не са в състояние да разберат техниките и методите, използвани за да бъдат контролирани против волята си. Качеството на образованието, предоставяно на по-нисшите класи на обществото, трябва да е толкова оскъдно и посредствено, за да може невежество, която разделя по-нисшите класи на обществото от върхушката, да остане на такова ниво, което да не може да преодолеят нисшите класи.
8/ Насърчаване на гражданите да се възхищават на посредствеността
Да се насърчава в хората идеята, че е модерно да си глупав, вулгарен и груб..." (цитат от книгата „Тихо оръжие за тихи войни“).
цитирай
15. get - @ 13. 14. 15. stoyan80
15.12.2014 10:12
- Приятелю - пропуснал си да цитираш и др. Станка Шопова(Първи секретар на ДКМС в момента директриса на при московският кмет Лужков на неговото ваканционно селище в бившият ТК"Камчия"), или главният пехливан-бодигард на правешкият хитрец Замфиркьов-Живков... другарят Румен Ралчев ... той и виден представител на ОХРАНИТЕЛНИЯТ БИЗНЕС, той и учредител на Гражданското обединение за реална демокрация! Той и, Велик приор на Велик приорат – България, член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Един от малкото българи достигнали най-високата - 33-та степен!

- Четейки ви си мисля! Колко ли време ... Още ще е необходимо на ПРОСТОДУШНИТЕ като вас българи, да се освободят от заслеплението известно във Виктимологията(учение за Жертвата ... дял и от психологията) назовано с името "Стохолмски синдром"?!

- С уважение ... и мислете ... преди да се доверявате на ОЦЕНКИТЕ, на хора съсипали Отечеството ни ... както е примерно с професор Чавдар Добрев (добре поне, не цитирахте другият професор, Захари Захариев) ?!

ЗАБЕЛЕЖКА:
"Стокхолмски синдром" за пръв път е научно обоснован, като обективно съществуващ факт, след обира на банката "Kreditbanken" в столицата на Швеция. При който случай, някои от жертвите показали признаците на това (ЗАБОЛЯВАНЕ) са били заложници в трезор в същата сграда от 23 до 28 август, 1973 г.
Стокхолмският синдром е психологически феномен, при който ЗАЛОЖНИКЪТ СЕ "ПРИВЪРЗВА" КЪМ ПОХИТИТЕЛЯ СИ(съ-олицетворява се с него !) и изпитва съчувствие и симпатия към същият, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. Тези чувства обикновено се считат за ирационални в светлината на СТЕПЕНТА от опасност или риска, понесени от жертвата, която бъркат липсата на ПРЯК(ВЪНШНО ПРОЯВЕН) АКТ НА АГРЕСИЯ(физическо насилие и др. п.) от похитителите си, ПРИЕМА КАТО ... АКТ НА ТЕХНИЯТ ХУМАНИЗЪМ или доброта." :((( !!
цитирай
16. demograph - Стоянчо, Стоянчооо..пасеш трева или нас вземаш за тревопасни
20.12.2014 03:36
stoyan80 написа:
Бих задал и аз същите въпроси посочени по-горе, но единствено с малката поправка, че бих заменил думата Русия със САЩ. Мисля, че твърде много сте закъсняли с тази анти-руска пропаганда, тези политически лозунги биха били примамливи и актуални за масите преди около 22 години (до рухването на империята на злото СССР). Всеки разумно мислещ човек (който не се подава единствено на личните си емоции и пристрастия от миналото) е наясно, че политическия живот в
България днес се диктува предимно от Американското посолство, така както допреди двадесетина години това се извършваше от Съветското.

По неизвстни само на теб официални данни НСИ, 90% от бившата "общонародна собственост" е в руски ръце, чрез съответните подставени лица или офшорки. Според същият този НСИ само 1.5% от тази собственост е на американски компании. В България няма НИТО ЕДНА 100% германска инвестиция - всичко е ЩАЗИ+КГБ мероприятие. От тия 90% САМО "Берьозка" плаща данъци 100 хиляди лева годишно.. Другите руски предприятия са "губещи".. Лукойл - също.А от 10_тте% "соросоиди" американци, българи и някой друг случайно допуснат в бюджета влизат стотици милни лева данъци..! А бре Стоянчо тъпчо, а бре холан, като една нива е 90%собственост на Иван и само едно то 10%_вото кьошенце на Драган е разкопано,подредено и засято и плодовито, КОЙ е виновен за това, че буренясва останалото...КОЙ е виновен, че вместо реколта под бурените само къртици и плъхове като теб виреят? Кой е виновен, овцебългарино...?! - Собственика, глупако! Руския собственик държи България буренясала, та и за пасбище за такива като теб да не става.
цитирай
17. shtaparov - До vencivaleri1951:
20.12.2014 03:57
Няма руски език друже- има руски диалект на Българския език! ДИАЛЕКТ!
цитирай
18. demograph - getski Ислямска държава са на заплата при Путин...!
22.12.2014 12:54
getmans1 написа:
... Обясни тогава, защо този мръсник / Сорос / активира ИТИЛ точно когато беше пика на руската НЕнамеса в Украйна!?

За да не се обидят и другите Путеноиди този въпрос се отнася и за тях.

Но какво да им разправяш на овцебългарите?? Слепи и глухи.. Путинко им се види като дамски полов орган отворен за тях..ех..глупост българска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960399
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол