Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2015 18:04 - Ето това очаква Сидеровци и Симеоновци - реформирана съдебната система
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5591 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съдебната система на България ще се смята за реформирана, когато издаде първите присъди срещу руски агенти и подстрекаващите към ксенофобия и насилие политици и техните пионки..

Системата за сигурност ще се смята за реформирана, когато хване за ушите някой от руските агенти, щъкащи като хлебарки из коридорите на властта в България.

Вероятно ще се започне отгоре - от Сидеров и Симеонов.

АТАКА ще бъде разтурена с решение на реформирания съд, а НФСБ ще бъде предупредена с полицейско постановление на реформираната БЪЛГАРСКА полиция.

Посланикът на Русия ще бъде изгонен за намеса във вътрешните работи на България.

За пропаганда в полза на чужда държава и оправдаване на тероризма, някои главни редактори, журналисти и водещи по телевизии и сайтове ще глътнат неприятно студена водичка.
А "Дума" ще се издума.

Французите показвт пътя към реформите.
**********************************************************************************
Французи бяха осъдени за първи път за оправдаване на тероризма
13.01.2015 
image

Френски съд издаде първата по рода си присъда за оправдаване на тероризма, предаде Франс прес във вторник.

Престъплението беше добавено наскоро във френското наказателно право.

21-годишен мъж в Тулуза е получил присъда от 10 месеца строг затвор в понеделник. Той бил арестуван, след като в трамвай декларирал солидарността си с извършителите на атентатите срещу сатиричния вестник "Шарли ебдо", братята Саид и Шериф Куаши. Тъй като е пътувал без билет, мъжът се скарал с контрольорите. "Братята Куаши бяха началото, аз трябваше да бъда с тях, за да убием повече хора", заявил той.

"Приложихме за първи път закона от 14 ноември 2014 г., засилващ мерките за борба срещу тероризма", заяви прокурорът Патрис Мишел пред АФП. "Борбата трябва да се води на всички равнища, това е работа на гражданите и на магистратите, не трябва да се отстъпва и на сантиметър".

По закон се наказва всякакво публично оправдаване на терористични актове.

27-годишен мъж пък е бил осъден в Тулон на една година затвор, след като публикувал във Фейсбук снимки на джихадисти с коментар, оправдаващ кървавите атентати в Париж. Той все още е на свобода, защото прокурорът не е поискал да бъде арестуван. Според адвоката му той е искал да се пошегува и да провокира хората.

 

Процеси по аналогични обвинения в Страсбург и Ница бяха отложени, но двамата обвиняеми са задържани в ареста. Първият е публикувал във Фейсбук снимка на автоматична пушка, поставена на земята заедно с няколко пълнителя. Към тях той е добавил думите: "С целувки от Сирия. Бай-бай, Шарли!" Другият е обвинен, че на два пъти е изкрещял към полицаи пред полицейското управление в проблемен район "100 процента Куаши".

Жител на френския град Души ле Мин е бил задържан, след като в нетрезво състояние блъснал колата си в друг автомобил. Той отказал да даде проба за алкохол, държал се предизвикателно и ударил шофьора на колата, която бил блъснал. Освен това 30-годишният мъж заявил пред полицаите, че братята Куаши е трябвало да убият повече хора. "Надявам се, че ще сте следващите. Вие сте прекрасна цел за терористи", добавил той. В резултат мъжът е получил присъда от четири години, лишен е от шофьорска книжка и гражданските му права ще бъдат ограничени в продължение на три години.

Няколко души бяха осъдени в Тулуза и в Орлеан за насилие, след като заплашили полицаи да ги застрелят с Калашников - оръжието, използвано от атентаторите в Париж, които отнеха
живота на 17 души.





Гласувай:
10


Вълнообразно


1. ssvetozar - Не виждам особен смисъл
15.01.2015 19:02
от такива присъди. Ще осъждат всякакви неуравновесени типове, а истинските терористи ще си правят своето.
Освен че подобни закони са си мачкане на свободата на словото и чудесна база за съдебен произвол и политически репресии.
цитирай
2. minavamottuk - Това
15.01.2015 19:02
сериозно ли е .Изглежда нещата стават сериозни
цитирай
3. jediknight - Хм! ...
15.01.2015 21:58
Сложна тема.
цитирай
4. demograph - Когато Русия ни мачка и свободата на словото е на 100 място в света сме ОК, а?
16.01.2015 00:57
Когато някой повдигне въпроса за липсата на свобода на словото в България не е произвол. Когато 90% от медиите в България са в руски ръце и поощряват службата в полза на Путин и във вреда на България, това не е произвол, това е добро. Когато съдът мълчи пред явни нарушения на конституцията от руските агенти като Сидеров е добре, Демокрация...Когато им навреш Конституцията в лицето да ги попиташ КОЙ, е политическа репресия...Когато ти продават газта на тройно по високи цени от колкото на останалия свят и парите ти отиват в джобовете на рубладжиите е Супер, а когато попиташ КОЙ е репресия..мамка ви долна! Какви демократи сте само когато ви ударят през крадливите пръсти..!
цитирай
5. vmir - Съгласен.
16.01.2015 09:40
Който твърди, че терористите нямат връзка с неуравновесените типове, да обърне внимание докъде се простира тяхната уравновесеност. Терористите са уравновесени основно докато се опитват да станат герои на чалнатите си събратя по лудост. Няма как да е другояче, защото терорът е единственото, което може да ги мотивира да направят нещо и да претендират, че като много други хора вършат нещо полезно за някого.
цитирай
6. ravramov - А комунистическите престъпници от ГЕРБ,
16.01.2015 09:55
гражданите за европейско развитие на България, ще ви държат още 100 години със 150 лв. пенсии и 300 лв. заплати.
Опомнете се безумци и слуги на мамона!
цитирай
7. planinitenabulgaria - И в блога има изяви на платени блогови проститути,
16.01.2015 16:10
които сравняват унищожаването на предавателния пункт на щаба на сърбите върху телевизионния им център за връзка със сръбската войска в Косово при който бяха убити техниците му. Блоговият проститут вменява, че американците са по-вещи в тези убийства от джихадистите във Франция, срещу джихадистите не казва нищо.
Държавният секретар на САЩ открито каза, че у нас има платени от Путин хора във властта и че това е недопустимо за страна, член на НАТО. Един от тях даже организира протест срещу идването на държавния секретар с плакати не на съветски или американски език, а на френски - да му имам мутрите!!! - други платени блогови агенти "плачат" за падането ни под ново робство /американско този път/. И резултатът - объркване на хората до степен да не могат да си изберат правителство. Което е и целта на маркспутинците...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961728
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол