Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 17:41 - "Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската." Какво ще стане, ако наистина Русия нападне Украйна сега? "Руската арми
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1842 Коментари: 3 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската." Какво ще стане, ако наистина Русия нападне Украйна сега?

image

 
 
 

Бих искала да разкажа малко на колегите блогери за това, което е модерно в Руската армия, и това което ще се случи, ако наистина Русия нападне Украйна, пише в блога си lidislidis.За постинга съм използвала разказа на мой познат военен от Финландия, който е наясно с нивото на техниката на руската, натовската и украинската армия в момента. Руската армия е години напред пред натовската и векове пред украинската и много европейски армии в момента - казва той и обяснява подробно и задълбочено всичко, ако се стигне до нападение от Русия над някоя друга държава.
Преди всичко - днес руснаците използват цифрови радиостанции, които са с местно криптиране. Можете да ги хванете, но не можете да ги тълкувате. Кодът им се сменя на всеки 50 минути, всеки час, час и 20 минути - включително непредвиден график. Украинските войници използват старите аналогови модели, които могат да се слушат. Руската армия заема само криптирани комуникационни линии. Може да чуете само нарязани звуци и определен вид ръмжене. Нищо друго не се чува. Интересно е какво служи за доказателство, че Руската армия е нападнала някого.

Какво може да видим и преживяваме?

Първият признак - съобщенията ще са с разстроени връзки на всички нива. Батериите ще се изпразнят сами, превозни средства, танкове и други техники в същото време ще блокират. Също така, батериите за мобилните телефони ще се изчерпят. Всички компютърни връзки и радиостанции ще спрат. Това е резултат от къси съединения в някои системи - всички видове. Това се дължи на ЕСС (електромагнитни импулси, електромагнитен импулс) двигателите са изключени, и няма да се включат. Тази система е "Х" (името не се разкрива поради военни причини), която има обсег на действие до 20 км.

Второ- пълна функционална загуба на LCD екрани и зенитни оборудвания изпадат в неработоспособност. Това става със системата "Алтаир", действието на която е известно на специалистите и военните инженери отдавна.

Трето - невъзможността да се контролират ракети. Това се отнася например за цялостно парализиране на ракетни детонации, зенитни (MANPAD) и противотанкови ракети (PTURS). Това е система батальон ниво "Z", която е разположена на бронирано превозно средство, и гамата на действие е на 15 километра.

Четвърто - невъзможността за използване на безпилотни самолети и ниско прелитащи самолети, защото електрическите системи са прекъснати. Тази система е "Y". Такава е и системата "Aвтобаза", която е в състояние да наложи самолетите на врага, да се приземяват, обратно и да не излитат отново. А какво да кажем за това, което става на следващия етап от нападението?

Десетки (стотици, ако е необходимо) модерни бойни хеликоптери поемат контрола на всички пътни мрежи, и започват лов на всички бронирани превозни средства, влаковете и автомобилите се унищожават. Железопътното движение ще бъде блокирано, мостове ще се взривяват от разстояние и от въздуха. Електричеството ще прекъсне навсякъде, по улиците и селищата, по домовете на хората. Зенитните устройства в Русия са световна класа. Руската армия разполага с изчерпателни бинокли за нощно виждане, оборудване и друга модерна техника.

Всеки един руски боец сега също има лично броня, която е изцяло еквивалентна на тези от Запада, най-добрите униформени модели които имат само малко страни в света ги притежават руснаците. А бойните руски танкове Т-90 са напълно конкурентни на американските Aбрамс.
Правителството на Русия заделя от бюджета си 15-20 % от десетилетия за армията си. Преди всичко, цяла Русия знае как да се защити от западната агресия, доверието във военното ръководство е дълбоко вкоренено. Aрмейският морал е висок. А това е голям залог за успех.. В руската армия няма наемници...
От това трябваа да се разбере защо и Финландия не е срещу Русия. И защо дори би трябвало да бъде? Политиката им е на основа мир и разбирателство между двете страни. Русия не е агресор в момента срещу никого. Руската намеса в Украйна няма доказателства, а напротив лъжи на Запада за положението в Киев. Лъжи и хленчене от президентите на бившите руски републики с цел извличане лични средства от НАТО и ЕС./БЛИЦ/

Да не забравяме, че това е просто мнението на, както се казва, "едни" финладци, които явно не са чули заканите на комунист-демократа Плевнелиев към Русия. Да не забравяме Без САЩ комунизма нямаше да се роди нито пък да оцелее, нито пък истинските дисиденти и борци против комунизма да бъдат старателно отстранени, и комунистическия контингент бетониран във властта... за да помогне за установяването на Новия световен ред - Комунизма.

image

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

imageНовият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. raders - "Правителството на Русия ...
27.01.2015 18:15
"Правителството на Русия заделя от бюджета си 15-20 % от десетилетия за армията си. Преди всичко, цяла Русия знае как да се защити от западната агресия, доверието във военното ръководство е дълбоко вкоренено. Aрмейският морал е висок. А това е голям залог за успех." и т.н.
С една дребна забележка, че западът няма никаква, ама никаква полза да отваря война срещу Русия /защо да го прави/, докато обратното не е съвсем сигурно. /Виж какви са бюджетите на европейските страни и помисли защо/. Ти чувал/а/ ли си някога българин да отиде да краде чергата на циганин? Не си нали; няма и да чуеш? Но обратното се случва...
цитирай
2. nikikm - raders - "Правителството на Русия ...
27.01.2015 23:33
Кажи ми колко държави е нападнала Русия и колко Америка?
цитирай
3. raders - Кажи ми колко държави е нападнала ...
29.01.2015 22:21
nikikm написа:
Кажи ми колко държави е нападнала Русия и колко Америка?


Не правя такава статистика. Аз също съм донякъде русофил, но това не значи, че трябва да си затварям очите за всички маскарлъци на управляващите - независимо кои са те. Ще ти подскажа само малко: Всички онези държави, етноси, народи и пр. - съставящи някогашната Руска империя и СССР са били включени по някакъв начин към тази държава. И май не винаги доброволен... Разбира се, американците са същите китки, но поне не присъединяват чужди територии поне от стотина години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805817
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930