Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2015 02:48 - Парадът на червенокожието
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1274 Коментари: 3 Гласове:
-3

Последна промяна: 11.05.2015 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Оня ден В столицата на Главната Туземна Империя се проведе парад на туземните въоръжени сили от цял свят по повод снемането на няколко десетки милиона скалпа в предишната Голяма война, преди и след нея.

Всичкото туземец на Главна Туземия, що може да носи томахавка или копие мина пред Вожда той и шаман на Туземната империя с крясъци и бойни викове срещу бледоликите.

Имаше повече томахавки от колкото индианци, и стрели и копия за изтребването на всичките бледолики на земята, барабар с туземниците.

Едни туземни царства пратиха зурли и тимпани да цвилят и думкат на площада на червенокожите в чест на туземния интернационал.

От други туземии се домъкнаха цели сюрии цветнокожи пернати да бият боси крака по паветата след баш войните туземци на Главна Туземия.

Е, някои туземни царства не можаха да изпратят шарените си войни да маршируват защото не им достигали срамни превръзки, но пък главатарите им бяха там за да засвидетелстват принадлежността на племената си към Империята на туземството и туземните ценности.

И от еврогейските територии имаше предствителство за туземния празник, зер всеки му е мил скалпа.

Макар и на другия ден или на друго място, сред червенокожите цветнокожи се мярнаха да поднесат страха си на Вожда и някои побледнели хора, но до един/една, избелени като Майкъл Джексън, настоящи или бивши червенокожи.

Баш Вождът, той и Шаман произнесе миролюбива реч в туземски стил, а световното туземско предствителство кимаше многоцветните перушинени корони в знак на пълно съгласие с мъдрото му предложение бледоликите да си свалят сами скалповете..

"Мирът е основно занимание и първа грижа на империята и на всички туземци по света", каза Негово Световно индианско величие, имайки в пред вид миролюбивите нападения на неговите храбри червенокожи зелени човечета в съседните  нему страни, както и мирните военни атаки на всички туземии срещу комшулука им..

Като не можаха да се доберат до Столицата на Империята, множества от туземци по всичките земи извън Империята организираха мирни чествания на Великата Победа в Голямото трепане 2, на които буквално се изпотрепаха да показват на кой му е  по червенокож задника.

А тия пък дето и това не можаха да направят по обективни причини, заляха медиите и форумите с туземски бръщлевения по повод на Повода, и в пълно съответствие с Големите Опорни Tопки от речта на Големия Вожд.

За да покажат всеотдайната си готовност за пазят мира в името на интересите на Велика Туземия и световното туземство, и за да демонстрират всепроникващото могъщество на туземната империя, съседните НАМ русосърбомакетуземци, организираха зрелищно, по типично индиански маниер, човешко жертвоприношение в Куманово, като изтрепаха стотина безцветни човеци без да им мигне окото..

Ей така..за да покажат на евросвета, че са туземци и че са навсякъде..

А в чест на Големия Туземски Парад, колко ли човешки жертвоприношения са направили туземците от ислямска държава, само Пророкът им знае. Той ще го докладва на Главния.

И ВСЕ ПАК, ТУЗЕМЕЦЪТ, ДОРИ И без СРАМНА ПРЕВРЪЗКА НА ЗАДНИКА,СИ ОСТАВА ИЗИСКАНО КОПЕЛЕ /Консумира мира само с човешка кръв.


Тагове:   парад,   путин,   туземия,   Армата,


Гласувай:
7



1. aboychev - ПОЗДРАВИ
11.05.2015 06:41
ВЪПРЕКИ ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ
ЩЕ ТИ ИСКАТ
СКАЛПА
цитирай
2. sadko - Живот в служба на отечеството.
11.05.2015 10:12
"И ВСЕ ПАК, ТУЗЕМЕЦЪТ, ДОРИ И без СРАМНА ПРЕВРЪЗКА НА ЗАДНИКА,СИ ОСТАВА ИЗИСКАНО КОПЕЛЕ.
Консумира мира само с човешка кръв." ВЪВ ВЪЗТОРГ СЪМ!!!!!! КАКВА КРИСТАЛНА МИСЪЛ ,КАКВА ЛЮБОВ КЪМ ТУЗЕМЦИТЕ .КАКВА СКЪПО СТРУВАЩА ИСТИНА.ТИ СИ гении..........................
цитирай
3. ykpaina - диваци и варвари
11.05.2015 13:11
хуйлостан е непобедим, треперете всички
хуйлото потънал до чекистката си козирка в човешка кръв и все му е малко
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7992043
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол