Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2015 13:59 - Касапите на Ислямска държава са хора на Путин.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3151 Коментари: 5 Гласове:
-1

Последна промяна: 17.06.2015 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

С голяма доза скука, трябва да кажа, че от първите прояви на т.н. Ислямска държава,  стигнах до извода, че ИДИЛ е поредното дяволско творение на руския режим. / По- долу ще прочетете аргументите за същото заключение на Сергей Репин./

Точно каквито са и "опълченците", "вежливите човечета","зелените ангелчета", левите и десни фашисти, кресливите "националисти", "супер" традиционалисти, "свръх"" християни, "най - мюсюлмани", "почтените" мафиоти, "честните" мошеници..та до генераторите на "последната" истина и техните механични и кибернетични играчки - тролчета хакери на съзнанието..

Това вече е атаката Антихриста, с многото му лица и дяволски превъплащения.

Ако не бъде разпознат във всичките му лица и не бъде поразен,Той ще хвърли човечеството в ада на последната война.

Скуката ми е вече тревожна, защото и предвиждането ми, че цивилизацията няма да разпознае варварството защото Цивилизацията и Варварството са два свята обитаващи две смесени, no несъвместими паралелни реалности, се сбъдва.

Варварството е  обединение на обитаващите Долния свят,  на всичките лузери срещу успешните, на престъпниците срещу почтените, на робите духом срещу непокорните, на мързеливите срещу работливите, на завистливите некадърници срещу напредъка на креативните, на културата срещу простащината, на лъжата срещу истината, на Диктатурата срещу Свободата, на Ада срещу Рая, на Мрака срещу Светлината.

Горните се опитват да летят към висините на човещината, Долните се влачат към дупките на човешката низост.

Асиметричната /хибридна, непропорционална, мултиизмерна, поливалентна../ война на Путин и съучастниците му, е проява на вечната съпротива на изостаналостта на Долния свят срещу възвишаването на Горния.

Тази война се води на различни нива поради което едните не забелязват достатъчно ясно другите. Защото Долните пълзят из пясъците и блатата, а Горните лятят над облаците.

Долните не разбират света на Горните. Горните не разбират света на Долните.  Горните щадят и пълзящите гадинки, Долните избиват и прохождащите.

Горните се опитват да се доближат до Бога, Долните хакват и името Божие.

Нито Горните могат да слязат на нивото на Долните за да ги опитомят, нито Долните могат да се издигнат на висотата на Горните за да се спасят.

И двата свята са непобедими защото и у Горния има нещо долно, и у Долния има нещо горно.Удряйки другия удряш и по себе си.


Задава се ужасяваща, жестока битка.
Горко му на човечеството.

........................................................................................................
"Бившата армия на Саддам е тайната зад успехите на Ал Багдади - халифа на IDIS/ИДИЛ"
http://www.mediapool.bg/bivshata-armiya-na-saddam-e-tainata-zad-uspehite-na-bagdadi-news235532.html

Бившата БНА и бившето МВР на НРБ, не са ли хора на КГБ? Защо бившата армия и спецслужби на Садам /членове на БААС - иракската версия на КПСС И БКП/ да не са хора на КГБ? Защото са с мустаци ли?

Това добавих за всики коментатори, които се правят на хлебарки и отричат очевидното - касапите на Ислямска държава са хора на Путин.
....................................................................................................................................................................
Сергей Репин, специално за InformNapalm

 

Съвсем наскоро руският президент Владимир Путин подписа указ, с който учреди нова паметна дата - Ден на войските със специално предназначение, която съвпадна с годишнината от окупацията на част от територията на Украйна – Крим.

Какви са тези войски, които действат без всякакви нашивки и отличителните знаци на своята държава?

Дори едно малко повърхностно разследване дава основание да се твърди, че за Русия това са войските на МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЕРОРИЗЪМ.

В тази статия с конкретни примери ще посочим връзката на агентурата на РФ с терористите на ИДИЛ (ISIS) и тяхната поява и в Украйна.

Русия и управляващият режим отдавна използват за целите си различни радикални, сепаратистки и дори терористични движения, както на нейна територия, така и в други държави. Това се случваше и се случва в Кавказ, в републиките на бивша Югославия и в Украйна.

Доставките на оръжие за криминални групировки от типа на колумбийската наркомафия и терористичните групировки от типа на ИДИЛ (ISIS) се извършват чрез посредници от Русия.

Нещо повече – все повече факти косвено потвърждават, че режимът на Путин не само подкрепя терористи, но и създава терористични организации и насочва дейността им.

Чрез руските специални служби ФСБ и ГРУ се ръководят връзки с терористите, които те напразно се опитват да скрият.

От една страна, те обявиха „Ислямския халифат“ (ISIS) за терористична организация, но от друга страна доставяха на екстремистите оръжие, пари, комуникации и помагаха за водене на необходимата пропаганда.

Снабдяването с оръжие се извършваше чрез режима на Асад под формата на трофеи.

Оръжието, с което разполага „Ислямският халифат“, е предимно руско и съветско производство. Главатарите на ИДИЛ носят униформи, които много приличат на униформите, с които пристигнаха руските наемници в Украйна. Виждат се следите на един и същ терористичен руски „военен магазин“.

За комуникация помежду си екстремистите от ИДИЛ използват същото мобилно приложение Zеllo, което използват и руските терористични банди в Украйна.

В редица публикации, посветени на Zello, сме описали добре отработената система за координиране между терористите и техните ръководители:
„Zello-terrorism или опитът на руските специални служби в Украйна“
„Zello-terrorism 2: хакване и заразяване на вашето съзнание“

Това означава, че като минимална възможност руските специални служби могат да следят дейността на ИДИЛ стъпка по стъпка, а като максимална възможност – да насочват дейността им, да координират и да издават заповеди.

Вторият вариант е много по-вероятен, тъй като не съществуват данни за предаването на каквато и да е информация за дейността на ИДИЛ на службите за сигурност на държавите в коалицията срещу „Ислямския халифат“.

В началото на своето формиране ИДИЛ имаше банкови сметки за набиране на средства за дейността си в руски банки и по-специално в „Сбербанк России“.

„Ислямската държава“ е създадена с активното участие на офицери от бившите иракски служби за сигурност, които днес фактически ръководят групировката.

Те са подкрепени от голяма група екстремисти, пристигнали от Русия и страните от бившия СССР. Част от тях ги използват на тъмно, обработвайки ги с пропагандата на Ислямската държава. Други – знаят всички прочинно-следствени връзки.


Сред гражданите на страните от бившия СССР се откроява един от полевите командири на ИДИЛ – Умар Шишани. В началото той се внедрява сред сирийските бунтовници, воюващи против режима на Асад, а след това влиза редиците на враговете си, като преминава в ИДИЛ.

/Омар (Умар) Ал Шишани (истинското му име е Тархан Батирашвили) е роден в Панкиското дефиле в Грузия, етнически кистинец (чеченци, които живеят в североизточната част на Грузия).
Служил в грузинската армия в периода на руската агресия против Грузия през август 2008 г., уволнил се през 2010 г., малко по-късно осъден за незаконно притежание на оръжие.
След като прекарва известно време в затвора, излиза на свобода и заминава за Сирия в редиците на бунтовниците, воюващи против режима на Асад.
За няколко години от редови боец става командващ на 30-хилядна армия на терористичната организация „Ислямска държава“, действаща в Сирия и Северен Ирак, и се превръща в един от лидерите на тази организация./

Но за режима на Путин става все по-трудно да запази в тайна отношенията си с „Ислямската държава“.

Съвсем наскоро службите за сигурност на западните страни и Израел регистрираха (записаха) секретна визита на високопоставен руски чиновник при главатарите на Ислямската държава в Ирак и Сирия.

Освен това, методите на пропагандата на Ислямската държава много напомнят тези на кремълската агитация и пропаганда.

В разгара на бойните действия в Сирия между войските на режима на Асад и бунтовниците в социалните мрежи се появиха множество тролове, които  от една страна призоваваха мюсюлманите към джихад, а от друга страна водеха активна и агресивна кампания срещу сирийските бунтовници и тези, които ги подкрепят.


Сред руските агенти може да се отбележи някой си Артьом Иванов, който е живял дълго време в Турция и Египет, където е пропагандирал „Ислямската държава“ и е организирал операции за дискредитирането на хора, известни в мюсюлманските среди.
Тези хора са били свързани помежду си само с едно – били са неудобни за режима на Путин и неговите сателити. Той се е занимавал и с вербуването на нови бойци за ИДИЛ чрез социалните мрежи, организирал е събиране на средства.

Наскоро стана известно, че Артьом Иванов е гражданин на Русия и служител на ФСБ. В Турция и Египет той е изпълнявал задачи на ФСБ, подпомагал е дейността на ИДИЛ, участвал е в подготовката за държавния преврат в Египет начело с генерал Сиси.

В последно време Иванов насочи усилията си към Украйна. На страниците му в социалните мрежи започнаха да се появяват призиви към мюсюлманите в Русия да заминат за Донбас и да воюват на страната на руско-терористичните формирования.

В началото на април Артьом е получил нова задача от руската агентура в Турция и с полет от Истанбул пристигна в Киев. Вероятно, целта му е създаването в Украйна на групировка, подобна на ИДИЛ.

Това е индикация, че ФСБ разширява своите подривни действия срещу Украйна. В близко време не се предвижда никаква деескалация, трябва да се готвим за дълга и тежка борба.

Нашата държава трябва да предприеме мерки за затваряне на границите за такива посетители…
...................................................................................................................................................................
Още по темата, препоръчано от miledi46
https://news.vice.com/video/terrorists-take-over-the-stage-extra-scene-from-rearming-iraq





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. luky - !!!
28.05.2015 14:30
Поздрави за поста! Терористите се надушват отдалеч!
цитирай
2. mileidi46 - Предатели ги има навсякъде по св...
28.05.2015 15:08
Предатели ги има навсякъде по света...
Вярвам на това,което Хилъри обяви на всеослушание на един конгрес:,,ние ги създадохме!Но ги изпуснахме от контрол!"Мога да ти пусна и линка(видеото) с нейното изказване,за да ти докажа ,че си патриот,колкото аз (и много други)-не сме от Тамбукту!
Ще имаш ли достойнството да го пуснеш под постинга си,за да покажеш,че се лъжеш,че мислиш така ,както ти се иска да бъде...!!???
Или някой яко ти плаща ,за това,,мислене"..???
цитирай
3. mileidi46 - Погледай този линк,гледай го и слушай внимателно
28.05.2015 20:30
https://news.vice.com/video/terrorists-take-over-the-stage-extra-scene-from-rearming-iraq

преди да бъркаш в,,лайняната каца" на Русия...защото ,както казах ,не сме от Тамбукту!!
цитирай
4. demograph - Като видях три пъти да отричаш, че си туземец/ка, разбрах че си от ТИмбукту
29.05.2015 00:12
mileidi46 написа:
https://news.vice.com/video/terrorists-take-over-the-stage-extra-scene-from-rearming-iraq

преди да бъркаш в,,лайняната каца" на Русия...защото ,както казах ,не сме от Тамбукту!!


Миледи, миледи,
Английският ти е на начинаещ/а, поради което не си разбрал/а показваното и казваното в линка, който ми пускаш.
За да се увериш в това го качвам на поста си.
Vice News е антипутинистка медия дуракооооо...!
Каня всички да последват линка подаден ми от mileidi46
Там са още доказателства, че ИДИЛ е руско творение.
Бедний ми троле...поради що се буташ в шамарите?!..
цитирай
5. get - - Явно, все още сме(сте) туземците от остров Тимбукту - уважаема?
29.05.2015 00:21
mileidi46 написа:
https://news.vice.com/video/terrorists-take-over-the-stage-extra-scene-from-rearming-iraq

преди да бъркаш в,,лайняната каца" на Русия...защото ,както казах ,не сме от Тамбукту!!


- Защото все още продължаваме да живеем във фикцията(измислицата) на приключенският роман, "Остров Тамбукту", на Марко Марчевски?
- Само да не го объркаме с пламенният антифашист-македонист Марковски, Венко ... после пребоядисал се "българин"? Но това вече когато Тито отказа на Сталин, да прави "Славянска конфедерация" и се включи в "Движение(то) на необвързаните държави" - Венко се сети, за туземният си произход от Тамбукту и ... стана "бугарин"?:(((
- А преди това продължаваше линията завещана от Д. Благоев и пишеше едни такива стихове?

"Македонци секога сте били,
не болгарска кърф ви тече в жили.
Славяни сте со славянски език,
со адети свято що се пазят.
Кой ви каже болгари сте били,
той ви мами, знайте, той ви лаже ..."

- Но в едно пропускаме да вникнем - Следвоенна Европа ... бе поделена на Зони на "влияние" още през 1942 год. - Сещаме ли се за Кои "велики" стояха зад това ... ?
- Между впрочем, касае се за политически рецидив - Тъй като същите през 1878 год. се споразумяха да разпокъсат България ... а Македония да остане в Османската империя !!!

- Изкушавам се да цитирам "геносе" Гьобелс ... съгласявайки се с правотата (най-вече за нас Българите !) в тази му мисъл:
„Отнeми на един народ историята — след поколение ще се превърне в тълпа - след още едно, можете да го управлявате, като стадо.” :(((

- Така че, има рационални зърна(истина), и във казаното от "Демограф" ... и при вас - но това за съжаление не ни дава все още възможността да "Сглобим картината" ?!

- Накрая, като българин и патриот, ще ви припомня казаното от Г. Кирков?
“Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския империализъм балкански народи – създаването на независима държава Украйна, която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7981666
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол