Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 14:07 - Руската пета колона в действие. Внимание - русофилите нагло бутат България към последната национална катастрофа.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5072 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 28.06.2015 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СКАНДАЛНО: Тази новина няма да я срещнете в нито една родна медия - международна конференция "Европа гледа на Изток" в София Автор: strannica
Форум на русофили,който иска да преориентира България към Изток е поздравен от премиера Борисов.

image

Почти анонимна международна конференция, проведена в събота в София, поставя изключително остри въпроси пред управляващите и обществото.

Тайният форум обаче е знак и за това на къде гледа българският премиер Бойко Борисов в сложната международна обстановка.

„Тази новина няма да я срещнете в нито една родна медия - печатна, ефирна или интернетна, в сайтовете, а най-малко в правителствените.

Днес в София (събота, б.р.) се откри международна конференция "Европа гледа на Изток", (т.е. към Евразийския съюз, б.а.).

Председателят на фондация "Славяни" Захари Захариев изчете официалното приветствие на премиера на България Бойко Борисов.

Премиерът ни пожела успех на конференцията в претворяване на идеите на участниците в реални резултати.

Идеите са от типа „Западното безумие срещу руската атака” или "Българите избират Русия" (цитирам заглавия на доклади, б.а.).

Информация за събитието и Бойковото участие там иначе напълно липсва дори в новините на официалната ни агенция БТА!

(http://www.bta.bg/bg/page/58/Новините_днес

макар че я има в линка на пресклуба им

http://www.bta.bg/bg/pressclub/id/3930/)

И какъв парадокс! Като новина я няма въобще, ама я имаше като пряко излъчване в Интернет. Давам един скрийншот от събитието, което проследих и записах с интерес“. Това разкрива в свой коментар във Фейсбук разследващият журналист Григор Лилов. За да стане ясно обаче каква е основната цел на форума, е прелюбопитно да се видят кои са организаторите.

Като основен организатор е представена фондация "Славяни", но ето ги истинските, иначе посочени като съорганизатори, коментира Лилов:

- Институт Европа на Руската академия на науките;

- Федерална агенция РОССОТРУДНИЧЕСТВО при Министерството на външните работи на Руската федерация и Представителството в България;

- Фонд за подкрепа на публичната дипломация „А.М.Горчаков” при Министерството на външните работи на Руската Федерация;

- Дипломатическа академия при Министерството на външните работи МГИМ

Т.е. научната конференция е дело и мероприятие на руското външно министерство.

Именно затова Негово превъзходителство руският посланик у нас Юрий Исаков поднесе официално приветствие към конференцията.

А другите съорганизатори от българска страна са също много интересни:

– Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, на Светлана Шаренкова;

– Европейски политехнически университет - ЕПУ. (става дума пернишкия университет, станал известен като ПУТКА, една от любимите рожби на Георги Първанов, ръководен от бившият варненски седесар и играч Тошко Кръстев, който се опитваше преди две години да възражда СДС със стари номенклатури)

– Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ). Този "университет" е онзи, познат ни от пресния скандал "Червеи" с откопираната информация на цялото МВР и родните джеймсбондовци и от библиотекарският кръг в секретните ни служби – Стоян Денччев, последния шеф на Шесто на ДС Димитър Иванов, Цветлин Йовчев и т.н.

– Национална асоциация за международни отношения /НАМО/;

– Българска академия на науките /БАН/, част от задкулисието и организатор на доста русофиски прояви;

– Университет за национално и световно стопанство /УНСС/, ръководен от агент на ДС;

Има и международни съорганизатори, осветява ги Григорр Лилов.

Например Европейски център „За мир и развитие“ при ООН със седалище в Белград. Това "при ООН" е сложено за цвят. Който се интересува, може да се информира от сайта на Центъра.

(http://ecpd.org.rs/index.php/about-us/welcome)

По интересно е, че този Център като "съорганизатор" дори не е обявил това голямо събитие у нас.

(http://ecpd.org.rs/index.php/meetings/conferences)

Нищо чудно - Сърбия вече се дистанцира от Путинова Русия, онзи ден сръбският посланик в Москва заяви, че Белград не е взел решение за Турски поток и разглежда еднакво всички проекти за тръби.

Като съорганизатор е посочена е и авторитетната Асоциация за външна политика на Федерална република Германия. Малко са се пообъркали - става дума за не по-малко авторитетното Дружество за външна политика на Германия.

(http://www.foreign-affairs.info)

Ама се оказа, че в това дружество и представа си нямат, че са съорганизатори на събитието у нас. А който иска, да си провери на сайта:

(http://www.foreign-affairs.info/veranstaltungen,

Събития)

(http://www.foreign-affairs.info/veranstaltungen/archiv, архив на събитията)

Като съорганизатор е посочена групата на „Европейски свободен алианс” на Европейския парламент. Е, ама те също не подозират това

(http://www.greens-efa.eu)

И така, българският премиер Бойко Борисов погледна на Изток, след като буквално онзи ден на Запад почти смазваше рамото на английския премиер Камерън с мощното си потупване.

За първото няма никаква информация, за второто - в изобилие.

Заблуден или подведен е Борисов и къде дреме огромният му екип от пиари и съветници или просто е нямало как да откаже приветствие на евразийската завера. 

Така че все по-актуален става въпросът - на къде гледа българската държава - към Европа или към Евразия?

.....................................................................................................................................................................
Какво по-ясно доказателство от това, за наглостта на руските хибридни диверсанти в България? Да вкараваш България в потъващия руски кораб сега е равносилно на държавно убийство.
Русофилите ни водят към последната нацинална катастрофа.
Държавата им съдейства.




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. zaw12929 - САЩ ЛЪЖАТ НАЙ НАГЛО КАКВО ТЪРСЯТ ДО ...
28.06.2015 19:07
САЩ ЛЪЖАТ НАЙ НАГЛО КАКВО ТЪРСЯТ ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ И СИ ТЪРСЯТ ОПРАВДАНИЕ!! НЯМАТ ОПРАВДАНИЕ...
цитирай
2. demograph - Тролский, виж Армения за какво се разбунтува
28.06.2015 20:04
zaw12929 написа:
САЩ ЛЪЖАТ НАЙ НАГЛО КАКВО ТЪРСЯТ ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ И СИ ТЪРСЯТ ОПРАВДАНИЕ!! НЯМАТ ОПРАВДАНИЕ...

Да не би САЩ да дигнаха цените на тока в Армения с 20%..?! Руският ЧЕЗ ги смуче точно както и на ни смучат руските кърлежи и пиявици. Понеже веднага ще писнеш -"ТЕЦ Марица Изток 2 е американска", да ти кажа в аванс - това е само 1,5% от всичкото, което е РУСКО- от суровините до инкасаторите. ЧЕЗ е 10% на чешката държава 90% руски капитали...ЕVN e tolkowa italianska kolkoto az. Другите - също. твоите лозунги ги дигай на яз. Копринка. Какво ще кажеш за "канадската" Дънди Прешъс" Златото ни отива при Путин, защото тази компания е регистрирана в Канада с руски капитали...!
А иначе, руснаците създават проблеми, нападат съседните си държави щом не ги слушат, и после реват - американците ни сраха в гащите... Та и ти така.
цитирай
3. podvodni - Правилно, време е нашата страна ...
28.06.2015 21:49
Правилно, време е нашата страна наистина да погледне в правилната посока и да излезе от влиянието на разни гейски структори като САТАНАто и Еврогейски Съюз.
За 25 години видяхме толкова "благини" от тях, че просто свят ни се изви.
Аре стига толкоз !
Много им мерси за "просперитета", но искаме да живеем по човешки и така както ни е си разбираме живота.
А онези писаници за това че ЧЕЗ, ЕОН и Дънди прешънс били руски компании, са приказки от малоумници за малоумници.
цитирай
4. demograph - Още един тъпак...край нямате
28.06.2015 23:36
podvodni написа:
Правилно, време е нашата страна наистина да погледне в правилната посока и да излезе от влиянието на разни гейски структори като САТАНАто и Еврогейски Съюз.
За 25 години видяхме толкова "благини" от тях, че просто свят ни се изви.
Аре стига толкоз !
Много им мерси за "просперитета", но искаме да живеем по човешки и така както ни е си разбираме живота.
А онези писаници за това че ЧЕЗ, ЕОН и Дънди прешънс били руски компании, са приказки от малоумници за малоумници.

Но, с руските танкове идват башибозуците бе глупаци. Русия няма потенциал да създаде нещо трайно.Тя руши България от как се е пръкнала. прочети малко и тогава вземи рублите.
цитирай
5. podvodni - Да-дааа, знам го този виц - Русия ...
29.06.2015 00:21
Да-дааа, знам го този виц - Русия освобождава България от Турско робство само за да може да я унищожи !
цитирай
6. vencivaleri1951 - При всички национални катастрофи до сега
29.06.2015 13:25
България е гледала все на Запад. Сега отново е в пакт който все повече и повече не разбира какво върши. Дай Боже да не се стигне до крайност , че Демографията след това като наука ще бъде безполезна за територията която населяваме днес. Независимо дали сме "на Запад" или " на Изток"

Евала на арменците!!! Добиха се до своето и повишението ще се поеме от бюджета. Капиталистът независимо дали е руски, чешки , австрийски или си е купил Мариците не му пука за хората и единствените работещи действия против капитала са протест, бунт, революция...
цитирай
7. apostapostoloff - По корем да се влачат, всичко ще си
29.06.2015 13:29
остане ЗАВИНАГИ по старому- България е член на ЕС, а Русия е изостанала азиатска държава, която така и не може да се измъкне от ХХ век.

Русия няма индустрия, производство, наука и изкуство. Днешна Русия има само заместители, сурогати на култура. Затова и доникъде няма да стигне!
цитирай
8. vencivaleri1951 - Постоле, постоле...
29.06.2015 15:37
apostapostoloff написа:
остане ЗАВИНАГИ по старому- България е член на ЕС, а Русия е изостанала азиатска държава, която така и не може да се измъкне от ХХ век.

Русия няма индустрия, производство, наука и изкуство. Днешна Русия има само заместители, сурогати на култура. Затова и доникъде няма да стигне!


Като нямат изкуство Постоле посочи една световно известна сцена където не се играят руски автори, а ако е музикална в трупата да няма руски артисти и танцьори. Посочи една известна галерия където няма платна на руски художници.
цитирай
9. ok3223 - Постоле, постоле
29.06.2015 19:40
тъъп си като биволски гъз. Руските ракети са най-добрите в света, а те са върхът на съвременната наука и техника. Руските атомни подводници са толкова "тихи" /америчката акустика не може да ги засече/ и така добре въоръжени с разни джаджи, че за 0 време могат видят сметката на САЩ. Това прай свитовния джандар кротък. Да налита на дребни рибки, на акули и китове не смее. Само се репчи кат строшен пищов. Руските самолети са едни от най-добрите на свето, танкове, и пр.спирачки за амбициите на САЩ и НАТО, да плаши и дои свето.
Посочи писател западен по-голям от Толстой, от Достоевски. Руският театър и балет е от най-добрите в света
цитирай
10. get - - Не съм фен на англосаксонците ... но още по-малко съм такъв на "велико" русите ... !
29.06.2015 22:30
- Прави сте тавар-ищи !

- Наслушал съм се за великоруското "по-по-най" :))) От сорта на ... Руското е най-голямото джудже ... Руският е най-дългият километър ... и други подобни шовинистични дивотии ... като руският славянин е най-старият и голям славянин - вероятно датиращ още от времето на неандерталците Буха-ха!! :(((

- Между впрочем Руснаците, "славяни" ли са ... даже ще питам още ... те спадат ли изобщо към индо-европейските народи, освен изключая старо българският език на който говорят?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960727
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол