Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2015 23:49 - Новата българска политика на Путин - бежанското цунами ни връхлита.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 9148 Коментари: 16 Гласове:
-2

Последна промяна: 07.09.2015 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Новата" политика на Путин към България.

Путин нанася удара си по ЕС и НАТО през Балканите и чрез България, като направлява бежанското цунами..

Като доморасъл анализатор, от преди време обръщам внимание на малобройната си публика, че Путин раздухва огъня в Украйна, ръмжи около балтийските републики, подскача по ледовете на Арктика и пляска в Атлантика и Курилските острови.., но в същност ще удари по единството на ЕС и НАТО с хибридна операция на Балканите.

Предвидих скромно, че ударът му пак ще е изненадващ за дремещия Запад, както по време и място, така и по хибридните средства за атака. Познах и посоката на главния удар - Солун - Скопие - Белград - Виена. Допуснах и, че вместо "зелени човечета" и "опълченци" путински войничета ще са, подгонени в тази посока, маси от бежанци.

Писах даже, че руските пионки на Балканите - Сърбия, Македония и Гърция ще играят отвличаща роля, а основен играч в схемата на Путин ще е умишлено легитимираната  като "русофобска", русофилска България, за която е предвидена специална роля.

Защото и с Гърция и без Гърция, с Македония или без Македония,  с Черна Гора или без нея, с Босна и Херцеговина или без, при положение, че Сърбия си  е твърдо руска пешка, ако и България падне в руски ръце - падат Балканите, а православният султан Путин се озовава пред стените на Виена.

Като отчетем факта, че България е единствената Балканска държава граничеща с Русия, то Сърбия става второстепенна цел за прокарване на руското влияние и за успеха на нестандартната, руска експанзия в това направление.

Просто географското положения на България е такова че, който владее територията на България, диктува събитията на Балканския полуостров. Ако владее и душите на населението и, господството е гарантирано за дълго.

Това Запада не го осъзнава вече стотици години, не го осъзнава и днес.

Загърбвайки тази реалност, Стара Европа оставя Балканите и ключът и България, на волята на съперниците си. Повтаряйки една и съща грешка, европейските think-tanks продължават да поставят под риск, постигнатото с толкова усилия благоденствие и мир в собствените си държави и на континента.

За разлика от тях, руската имперска стратегическа мисъл е оценила това още преди 4-500 години и никога не го е забравила.

Но, заслепявана от "величието си "  /в собствените си очи/, и Русия, столетия наред, допуска грешка след грешка, залагайки ту на Гърция, ту на Сърбия, ту пак на Гърция и Сърбия и даже на Румъния и Турция, дори и на създаването на изкуствената антибългарска, българска Македония, за да държи трайно ключът България, но никога не заложи истински на държавата България и никога на българите, за да постигне стратегическите си цели в региона.

Колкото и елементарно да изглежда, Русия никога не прозря, че голяма по територия, многобройна с обединеното в етническите си граници, с нарастващо в благоденствие население, силна като държава, и винаги потенциален руски съюзник, България не е „смърт за Русия”, а най-доброто средство, чрез което Балканите и проливите да бъдат поставени за дълго под влиянието и контрола и.

Провеждайки политика обратна на горното, раздробявайки и разгонвайки многочислените българи, обезсилвайки и смалявайки държавата им, Русия се оказваше изтласквана от Балканите и далеч от заветните им проливи. Дори и фактическата руска окупация на България никога не постигна целите и.

Защото е невъзможно да имаш желаното влияние в район като Балканския полуостров, ако нямаш там за свой съюзник, достатъчно многоброен добронастроен етнос и достатъчно голяма по територия и сила, негова държава. Този, единствено възможен съюзник, винаги е бил и все още си остава българския народ и държавата му.

Така, до сега, с действията си, Русия винаги е отдалечавала от себе си, толкова желаната придобивка България и постоянно е създавала у българите основателни подозрения, относно истинските  намерения на политиката и.

А намеренията на руските имперски стратези, за жалост, винаги са изключвали българите като владелци и дори обитатели на Българските земи.

Историята на руската политика спрямо българския етнос и българските държави, е низ от цинична експлоатация, изтребвания, изселвания и прогонване на българите от исконните им земи, разорение и унищожение на българските държави, от разцепвания и създаване на враждебни към България държави населени от българи, от асимилация и промяна на етническото самосъзнание на българите и превръщането им в настървени проруски, и винаги антибългарски, ренегати.

Жестокото ликвидиране на Волжска България, на българските княжества и царства на територията на днешна Украйна и Русия, последователното разоряване и де-българизиране на Източна България и Влахия по времето на Византия и Отоманската империя, разпарчосването на българския етнос и територии, и предаването им в чужди ръце в пред и следосвобожденските времена, създаването на коминтерновската „нация” македонци, пречупването на гръбнака на българската нация по време на сталинската окупация и прогонването на милиони българи от страната им след падането на Берлинската стена, са примери за враждебната на българите политика на Русия, които не се нуждаят от подробно описание.

Изглежда, трябваше да рухне СССР, да се появи Путин, Русия да мине през стъргите на санкции и изолация, та руските стратези, най-после, да вдянат за ключовото положение на България на полуострова за да инвестират в нея достатъчно прозрачно, предвидливо и деликатно, за да я превърнат в продължение на Русия на Балканите.

И те, пак не могат да преодолеят геостратегическата си заслепеност, и пак поради "величието си" /в собствените си очи/, и незначимостта на "братушките" /в руските очи/, планират завладяването на територията и държавата България, но пак изключвайки българския етнос от плановете си.

„Новата”, разточително финансирана, "нова" руска политика относно България, отново включва контрола над територията и, но пак без българи в нея, които за целта, с умишлена мизерия и безогледна корупция, причинявана целенасочено от могъщата и пета колона от русофили, биват прогонвани от родината им вече над 20 години, заселвайки я с руснаци или замествайки българите с „управляеми”/според руснаците/ етнически групи..

И пак, и все така недалновидно, руските стратези не осъзнават, че многобройно и исторически добронамерено към Русия българско население, не е враг, който трябва да бъде премахнат, а е необходима предпоставка за постигане на стратегическите им мечти на Балканите. Колкото и нереалистични да са.

Че обединен в голяма, силна и просперираща българска държава, каквито и да са промените в цивилизационният и избор, българите като етнос, си остават естествен съюзник на Русия, при условие, че не се сблъскат с арогантно пренебрежение на интересите му. 

Не можеш вечно да държиш в подчинение една държава или територия, ако тя е населена с потенциално враждебен етнос, като целенасочено отглежданите от руската политика, алтернативни на българите, етноси.

Практиката на подобна руска политика, спрямо други етноси вътре в Русия и спрямо държавите около нея, е показала безперспективността си, но упоритото повтаряне на едни и същи грешки, водещи до едни и същи, лоши за Русия резултати, показва, че не е по силите на руските анализатори и политици преодоляването на този пагубна имперска инерция.

Сега, в резултат от тази "хибридна", по съществото си демографска, война на Русия срещу нея, България е почти оглозгана, обезбългарена, русифицирана, циганизирана, ислямизирана, обезсилена и безпомощна, и се крепи изправена единствено с патериците на членството си в ЕС и НАТО.. Остава те да бъдат ритнати и страната да бъде завладяна и фактически.

Но какъв ще е крайния резултат за руските интереси владението над една такава България?  Ако въобще може да бъде овладяна.

Днес сме свидетели руския самодържец Путин да отправя послание към България и българите, което сякаш показва разбиране на грешките и промяна на целите и  методите в отношението на Русия към българите и държавата им. Нова руска политика?

Съмнявам се…

Защото, само дни след „добронамереното” и „реалистично” послание на Путин към България и народът и, от към западните ни съседи, традиционни антибългарски маши на Русия срещу България, дойде опровержение –  Гърция лукаво вдигна ръце, Унгария затвори границата си, а проруските правителства на Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина , решиха да насочат дестабилизиращата вълна от десетки хиляди бежанци, към България…! Не към Западна Европа или Румъния.

Дали това им решение е паническа импровизация или е следващият, довършващ България и българите, коварен, „приятелски” ход на „братска” Русия? Не е ли това сърцевината на хибридното /" бежанско"/ настъпление на Путин на Балканското направление?..

И защото, веднага след „дружелюбното” изявление на Владимир Путин, платените и неплатени проводници на старата руската политика в България, захванаха обичайното си словославене на Русия, ритайки патериците, чрез които все още крета някакво подобие на българска държавност и ред.

Може би Путин и хората му тук смятат, че моментът за следващо „освобождаване” на България, от някакво иго, вече е настъпил..?

За мен е повече от ясно, че хибридната атака на Путин, срещу единството на ЕС и НАТО на Балканите, е в ход, и че, България е една от основните и цели.

А дали българските политици и съюзниците ни от ЕС и НАТО виждат това? И как ще се противопоставят на Путин и "новите му политики", ако България продължи да се сгърчва в руска бедност и руски модел на корупция? -  С 1 самолет, 2 танка, 3 гаубици, 4 зенитки и 50 войника…?! Или като се кръстят бежанската вълна да ни подмине?

А какво ще се случи, когато целенсоченото бежанско цунами помете границите ни?..
Може пък "приятелят" на българите Путин да знае това.

Предстои ни да видим.

 .................................................................................................................................................................
Припомни си това българино! Не всички българи са слепци рублофили.

 http://ivo.bg/2015/09/07/%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b9-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b5-%d0%be%d1%82%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%bb-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81/





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. podvodni - Хааааа-ха-ха-ха, Демографе, цар ...
22.08.2015 02:22
Хааааа-ха-ха-ха, Демографе, цар си братче !
Толкоз щуротии на едно място, отдавна не бях чел.
Та значи, пристигат господата Ран и Ът, предлагат един готин план за живот в демократейшън и ултра-либерализъм, изпълняваме го и Путн виновен за това. От Лондон дават нареждане да се признае ДПС и .... Путин виновен. Костов, като министър на финансите въвежда шоковата терапия по заповед на Вашонгтон и пак Путин виновен. По-късно, вече като премиер, о заповед на Брюксел разкатава фамилията на цялата Българска икономика и пак Путин. Боко Тиквонев казва че негови шефове са тези от Брюксел и Вашингтон, а те нареждат - спрете Белене, Бургавно Путин ще се окаже виновен за библейският пото, ледниковият период и унищожението на динозаврите.
И всчко това за едни проливи.
Бах ти и мизерника имперски.

Имаше на времето един "политик" - Георги Пирински. Та той се славеше, че може да говори с часове безда каже нищо същественно. Т.е да плямпа празни приказки. Обаче бабите в селата яко си падаха по това момченце и гласуваха за него.
Що се не пробваш в политиката ? Барем пенсионерският вот ще ти бъда в кърпа вързан !
Обаче, като истински българин и патриот, да предлагаш решение по какъв начин Русия може да си постигне целте на Балканите, че даже да го подчертава не е никак добра идея.
Освем, ако не го ииграеш скрита лимонка.
цитирай
2. olivie - Прав си Подводни
22.08.2015 08:07
И аз казам, че това е жив СОФИЗЪМ - подмяна на термини с други, изпълвани с противоположно значение. Он ги нарича "модерни"?!? Ех, какво ли не правят парите и такива като него да ги достигнат... /и от майчиното си мляко се отричат. Или като Николайчо Младенов се отказват от баща си в името на кариерата си.../
цитирай
3. getmans1 - След Подводния какво ли може да се каже? ...
22.08.2015 09:10
... Че ДПС е признато от БКП - излишно е?!
- Че връщането на имената на българските турци даже на арабска основа е решение на БКП - излишно Е?!
- Възстановяването на БДСП (1) и другите стари партии от ДС и последващото им разсипване - излишно е?!
- Че преименуването на БКП в БСП е само проформа - излишно е!
- „Поразиите“ на на контролираното от ДС и ДПС /пак ДС/ правителство - ишлишно е?!
- Че тоталното ограбване на Държавата и гражданите при Беров и Виденов е дело на същата шайка БКП/БСП, КГБ/ДС и ДПС -излишно е?!
- Че Костов е най-секретния проект на КГБ и ДС -излишно е, също Като Царя и последвалото тройно замитане и всичко това лъсна на 11.05.2013г

Че такивами ти работи Подводния, да препишеш всичко това на гнилия Запад трябва доста да си се надишал със сероводород, хайде не се потапяй за ново зареждане а постой на чист въздух може би ще ти просветне.
цитирай
4. getmans1 - БСДП ...
22.08.2015 09:14
... беше възстановена в ОФ-клубовете ей така на добра воля при страхотна организация и енергия „неизвестно“ от къде дошли, да бе, да!
цитирай
5. olivie - аха, ясно
22.08.2015 12:06
Едно време мислехме, че като падне завесата никой няма да остане в България и последният "ще загаси лампите". Пък то какво се оказа? Най настървените "западофили/дали?/" останаха да реват колко им е лошо тук. Нещо повече, върнаха се и юпитата не за друго, а за да забогатеят по - лесно при по - малка конкуренция. И пак на наш гръб. И не само, че не загасиха лампите, ами и докараха нови мощности /1 и 3 Марици/ и им гарантираха, че няма да угасят нищо, а нови лампи ще запалят. Че на всичкото отгоре ще ми обясняват, че и Мариците Путин ги е докарал да развиват икономиката на Русия. Засрамете се бе, измекяри.
цитирай
6. podvodni - . . . Че ДПС е признато от БКП - излишно ...
22.08.2015 12:55
getmans1 написа:
... Че ДПС е признато от БКП - излишно е?!
- Че връщането на имената на българските турци даже на арабска основа е решение на БКП - излишно Е?!
- Възстановяването на БДСП (1) и другите стари партии от ДС и последващото им разсипване - излишно е?!
- Че преименуването на БКП в БСП е само проформа - излишно е!
- „Поразиите“ на на контролираното от ДС и ДПС /пак ДС/ правителство - ишлишно е?!
- Че тоталното ограбване на Държавата и гражданите при Беров и Виденов е дело на същата шайка БКП/БСП, КГБ/ДС и ДПС -излишно е?!
- Че Костов е най-секретния проект на КГБ и ДС -излишно е, също Като Царя и последвалото тройно замитане и всичко това лъсна на 11.05.2013г

Че такивами ти работи Подводния, да препишеш всичко това на гнилия Запад трябва доста да си се надишал със сероводород, хайде не се потапяй за ново зареждане а постой на чист въздух може би ще ти просветне.



Гете, щще ме скъсате от смях, това, старите неуспели ОФ кадри, сега, върли демократи и НПО кресльовци.
Царот, Уйндзор по рождение, братчед на баба гущер - секретен кадър на КГБ !
Виденов - инат по рождене и отказващ да включи в ликвидационният списък на Вашингтон, струкоро определящи предприятия които носеха реални пари в бюджета на страната - грабител на България.

Смех!


П.П.
Костов можеш споко да го пишеш човек на Порошенко и Янукович по вашата критерийна система.
цитирай
7. kbalenciaga - От вчера господарите им спряха почивката на платените дезинформатори
22.08.2015 15:46

И ги насъскаха едни срещу други, като долни двукраки помияри.
Играещите путинофили срещу играещите западнофили в Цирка на Червените олигарси.
А те откачиха да преизпълняват плана!
Гнусно, Долно, Отвратително!
цитирай
8. getmans1 - Нерде Порошенко, нерде Костов бе сероомирисания?...
22.08.2015 17:49
podvodni написа:
getmans1 написа:
... Че ДПС е признато от БКП - излишно е?!
- Че връщането на имената на българските турци даже на арабска основа е решение на БКП - излишно Е?!
- Възстановяването на БДСП (1) и другите стари партии от ДС и последващото им разсипване - излишно е?!
- Че преименуването на БКП в БСП е само проформа - излишно е!
- „Поразиите“ на на контролираното от ДС и ДПС /пак ДС/ правителство - ишлишно е?!
- Че тоталното ограбване на Държавата и гражданите при Беров и Виденов е дело на същата шайка БКП/БСП, КГБ/ДС и ДПС -излишно е?!
- Че Костов е най-секретния проект на КГБ и ДС -излишно е, също Като Царя и последвалото тройно замитане и всичко това лъсна на 11.05.2013г

Че такивами ти работи Подводния, да препишеш всичко това на гнилия Запад трябва доста да си се надишал със сероводород, хайде не се потапяй за ново зареждане а постой на чист въздух може би ще ти просветне.



Гете, щще ме скъсате от смях, това, старите неуспели ОФ кадри, сега, върли демократи и НПО кресльовци.
Царот, Уйндзор по рождение, братчед на баба гущер - секретен кадър на КГБ !
Виденов - инат по рождене и отказващ да включи в ликвидационният списък на Вашингтон, струкоро определящи предприятия които носеха реални пари в бюджета на страната - грабител на България

Смех!


П.П.
Костов можеш споко да го пишеш човек на Порошенко и Янукович по вашата критерийна система.

цитирай
9. demograph - Драги Подводни, погледни се отстрани
22.08.2015 20:28
И писанията в блога ти, и коментарите ти са взаимнотхвърляща се смесица от:
1.Мистика,гадаене,звездобройство,нумерология,магии,кабализъм,суеверие, духове..и съответните мантри.2.Антисемитизъм,антиамериканизъм, антидемократизъм,антиевропеизъм,антимонополизъм,путинизъм.. и,от време на време,странно, антикомунизъм..и съответните мантри.3.Конспирации, заговори, масони, пентаграми,пирамиди,кълба и плетки на баба ти..и съответните мантри.4.Необразованост, червено пристрастие и едностранчива информираност,със съответното догматично и нереалистично обяснение на света.В резултат от тази каша,макар и да изглеждаш интелигентен и начетен човек,възпроизвеждаш псевдоинтелигентна смесица от путинизъм,на която само по-неграмотните от теб и дилетантите наивно се хващат.Не може да не знаеш, че от 1944г. до сега, в България на власт са комунистите и техните съвременни мутанти.Не може да не разбираш,че след като те владеят икономиката,заедно с и под мъдрото ръководство на руската агентура,всички беди на българите и мизерното състояние на държавността,са резултат от тяхното управление.При 1.5% дял на американците срещу 90% на руско-българската мафия,не може да се направи друг извод,освен, че проблемите ни идват от Русия.. Но ти не го правиш.Не може,наглед умен човек като теб,да не е на ясно,че 95 % от средствата за публична информация в България са в ръцете на руско-българската мафия,която формира съответните представи за света и страната според интересите си - личните им и на Путиния,и да си измисля наличието на някакви си демократи в България,които под американски,евргейски,еврейски и прочие диктат,били разорявали България от 25 години насам..Но ти го твърдиш.
Не може Ричард Ран да заяви публично,че планът им НЕ Е БИЛ ПРИЕТ от тогавашната власт,а ти да твърдиш,че той е съсипал България...Не знаеш ли,че бе изпълнен планът "Луканов" за криминален преход към демокрация и пазарно стопанство,който е в действие и сега?Не може да не знаеш-Или си заблуден, или заблуждаваш.Защо..ти си знаеш.
цитирай
10. demograph - Оливие, повтаряш, набити ти от подводноподобните, опорни точки
22.08.2015 20:44
olivie написа:
Едно време мислехме, че като падне завесата никой няма да остане в България и последният "ще загаси лампите". Пък то какво се оказа? Най настървените "западофили/дали?/" останаха да реват колко им е лошо тук. Нещо повече, върнаха се и юпитата не за друго, а за да забогатеят по - лесно при по - малка конкуренция. И пак на наш гръб. И не само, че не загасиха лампите, ами и докараха нови мощности /1 и 3 Марици/ и им гарантираха, че няма да угасят нищо, а нови лампи ще запалят. Че на всичкото отгоре ще ми обясняват, че и Мариците Путин ги е докарал да развиват икономиката на Русия. Засрамете се бе, измекяри.

Проверявай преди да пишеш. Проверявай преди да повярваш...ако не си путински трол, разбира се. Освен виртуалния свят на манипулацията, съществува реален свят, където фактите, а не лозунгите и мантрите показват истината. Истината се намира в мрежата, стига да искаш и да знаеш да я търсиш. Омръзна ми да обучавам наивници,поради което не цитирам фактите, но всяко мое твърдение почива на желязна истина, а не на "тайните кодове на кабала"..Старай се да не ставаш смешен, като подводничарят. Е..ако си путински трол - вече си смешен.
"Мариците" са само 1% от чуждестранните инвестиции в България - 1%!!!! Чий са другите си отговори сам. А путинките реват, че този 1% съсипва България и енергетиката и. Ако ти е удобно, прави се на глупак - повтаряй опорните им точки.
цитирай
11. podvodni - Ма това казвам и аз - ако не бе Путин и ...
22.08.2015 20:56
Ма това казвам и аз - ако не бе Путин и неговите имперски интереси, сега в България да се разхождат Трицератопи, а в ресторантите да сервират пържоли от Бронтозавър.
Казваш, бил съм фен на мистиката ?
Ми така е - фен съм, и то як !
Щото е голема мистика, как изведнъж когато се заговори за Планът на Ран и Ът който е бил приет от НС, се появява от нищото план "Луканов", дето никой нито го е чувал нито го е виждал.
Малко като псевдо план "Подкова" или оръжията на Саддам ми мяза !
А на теб ?
Друга мистика е, например, как 90 % от СМИ които са собственост на руснаци, някак си по погрешка бълват яко количество анти-руска пропаганда, а пропускат толкоз важни събития в които Русия и Чайната полагат основите на преформатирането на света след 2020 г., въобще не намират място там.
Пък после - обслужват личните имперски интереси на Путин.
Е по-голема мистика нема, заклевам се !
цитирай
12. podvodni - Гете, ама много си прост ! Досущ ...
22.08.2015 21:38
Гете, ама много си прост !
Досущ като неуспял ОФеец по време на прехода, превъплатил се в соросиден НПО среден кадър.
Ще използвам логическата последователност насаждана от гейската формация "Отворено общество".
Та питаш - Нерде Костов, Нерде Порошенко?
Костов е завършил неква школа в Киев, а Киев е в Украйна. Украйна не е Русия, а независима държава. Та там сега на власт е Порошенко и Янукович. Следователно Костов е таен продукт на днешната украинска власт.
цитирай
13. demograph - С това ти коментарче, ти лъсва путинския задник
23.08.2015 00:00
podvodni написа:
Ма това казвам и аз - ако не бе Путин и неговите имперски интереси, сега в България да се разхождат Трицератопи, а в ресторантите да сервират пържоли от Бронтозавър.
Казваш, бил съм фен на мистиката ?
Ми така е - фен съм, и то як !
Щото е голема мистика, как изведнъж когато се заговори за Планът на Ран и Ът който е бил приет от НС, се появява от нищото план "Луканов", дето никой нито го е чувал нито го е виждал.
Малко като псевдо план "Подкова" или оръжията на Саддам ми мяза !
А на теб ?
Друга мистика е, например, как 90 % от СМИ които са собственост на руснаци, някак си по погрешка бълват яко количество анти-руска пропаганда, а пропускат толкоз важни събития в които Русия и Чайната полагат основите на преформатирането на света след 2020 г., въобще не намират място там.
Пък после - обслужват личните имперски интереси на Путин.
Е по-голема мистика нема, заклевам се !

Ако ТИ нямаш памет, аз имам. Ако на теб са ти изтрили спомените - аз помня всичко. Ако ти не можеш да се добереш до истината- аз съм обучен да я намирам. Ако ти не можеш да мислиш самостоятелно - аз мисля сам. Ако на теб ти е изгодно да лъжеш - аз нямам изгода от лъжата. Заради това ТИ - фантазираш, или повтаряш путински мантри, а аз пиша само истини. Затуй сега трепериш като путинка - защото ти е гол задника. Но най-вече, че освен лъжи, не можеш да кажеш и една дума.
Планът Ран и Ът..приет от НС?..нагла лъжа или си по-заблуден отколкото изглеждаш..
Кои са тези медии които бълват срещу Путин в България? - привиждат ти се духове. 2-3 независими, безпарични медии. Срещу стотици платени дезинформатори, заедно с теб.
Русия и Чайната ти преформатирали света?..ама до 2020г. В розовите ти сънища, това може да ти се случи и тази нощ. Колкото Бразилия и Куба, и Саудитска Арабия...Внимавай да не си изцапаш чаршафа, защото Путин вече хленчи на Запада..
Драги, от много четене на руски фантасмагории получаваш халюцинации.
цитирай
14. getmans1 - Ама, че умник се извъди ...
23.08.2015 09:18
podvodni написа:
Гете, ама много си прост !
Досущ като неуспял ОФеец по време на прехода, превъплатил се в соросиден НПО среден кадър.
Ще използвам логическата последователност насаждана от гейската формация "Отворено общество".
Та питаш - Нерде Костов, Нерде Порошенко?
Костов е завършил неква школа в Киев, а Киев е в Украйна. Украйна не е Русия, а независима държава. Та там сега на власт е Порошенко и Янукович. Следователно Костов е таен продукт на днешната украинска власт.


... тя, школата в СССР е била
цитирай
15. demograph - Отричането на очевидното е знак за тролска амнезия
23.08.2015 15:55
Започне ли някой да се запъва, като магаре на мост, срещу очевидните факти - пиши го путински трол. Колкото и изтънчени да са запъванията му. Спомене ли и Костов като аргумент срещу очевидното - пиши го ченге.
цитирай
16. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
26.08.2015 12:05
Добър анализ на един твърде вероятен московски сценарий, който ми се струва малко закъснял, но не и невъзможен все още. Мисля обаче, че Натовските анализатори са наясно с него и по тази причина правят ученията точно в БЪЛГАРИЯ, Румъния, Полша и Унгария. Все пак добре е, че обръщаш много аргументирано внимание върху темата, защото много хора имат нужда от събуждане!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960592
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол